Szerintetek az jó stratégia, hogy mikor megveszem majd a hellcat-et (megvárok egy akciót, tovább csak nem nerfelik), akkor mellé megveszem a jackson-t, majd azon kifejlesztem az ágyút, mialatt a másikon a láncot és a tornyot szerzem meg? Mert így kicsit gyorsabban lesznek meg a dolgok vele.
Én is szoktam hasonlót csinálni. Szerintem működik ez a módszer.
Működik, de nem a legjobb megoldás. Ha párhuzamosan kezded a hellcicát és a jacksont, akkor egyiken sem lesz meg a top löveg, így az eleje elég szenvedős lesz. Ráadásul így két komplett USA TD legénység is kell. Én előbb Hellcat-et fejlesztettem ki fullosra, utána játszottam a Jacksonnal, így arra már megvolt a top löveg és a legénységet is csak át kellett képezni, nem egy 0 skilles csapat ült bele.
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek a két pattonról. Szerintem elég ergya mind a kettő.
Ergyának nem mondanám, nem egy tipikus "carry" tank.
Lassú, nagy profil, ordenáré kupola, torony is simán belőhető.
Ágyú karakterisztikája jobb mint amit a statok mutatnak.
Összességében egy bujkálós tank, nem lehet vele face to face lehozni nagyon semmit, talán az FV mednél jobb a tízes, de a kilences meg se közelíti a 7/1-et.
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek a két pattonról. Szerintem elég ergya mind a kettő.
Még a célzás idő buff előtt játszottam az M46-al de igaz, hogy elég könnyen belövik a tornyát, de most már legalább kevesebb ideig kell kint maradni a célzás miatt.
M48. ráférne egy közepes buff. Azért vicces, hogy egy ilyen tornyozásra alkalmas tanknak olyan tornyot adnak, amit belőnek kapásból is bárhol. Nem egy lövés ment be nekem már közvetlenül a cső mellett pedig ott elvileg van még egy lövegpajzs is. Valamint a célzás időn és pontosságon is javíthatnának kicsit. Akkor már sokkal inkább T10-es med lenne. De dilettáns wg még ki is jelenti, hogy nem tudja mit csináljon az M48-al. De kinézem belőlük, hogy inkább betesznek egy új tankot ide is, minthogy ezen javítanának kicsit. Játékban rosszabb a camo-ja mint egy gyárépület méretű jgpze00-nak.
De én még is játszogatok vele.
Én személy szerint leírtam mind a kettőt. AZ a baj, hogy szerintem egyik sem jó semmire mert:
- páncéljuk nincs
- nem gyorsak
- nem lehet velük tornyozno
- nincs sok HP-juk
- nem sebeznek sokat
- nem lőnek gyorsan
+ kicsit messzebbre látnak mint mások
+ jól lőnek menetből
Ezeket más is tudja, sőt sokkal többet. Patton M46-ot végig pörgetem, de a 48-at nincs értelme jelenleg megvenni.
Én személy szerint leírtam mind a kettőt. AZ a baj, hogy szerintem egyik sem jó semmire mert:
- páncéljuk nincs
- nem gyorsak
- nincs sok HP-juk
- nem sebeznek sokat
- nem lőnek gyorsan
+ jól lőnek menetből
Ezeket más is tudja, sőt sokkal többet. Patton M46-ot végig pörgetem, de a 48-at nincs értelme jelenleg megvenni.
Azért a nem sebeznek sokat nem teljesen igaz. Csak meg kell találni a csatában a szereped.
- páncéljuk nincs
- nem gyorsak
- nincs sok HP-juk
- nem sebeznek sokat
- nem lőnek gyorsan
+ jól lőnek menetből
Azért a nem sebeznek sokat nem teljesen igaz. Csak meg kell találni a csatában a szereped.
A többi med tudja ugyan ezt, nagyobb DPM-el, tehát nem sebeznek sokat:D Én más tankokkal fogom megtalálni a szerepem:D
- páncéljuk nincs
- nem gyorsak
- nincs sok HP-juk
- nem sebeznek sokat
- nem lőnek gyorsan
+ jól lőnek menetből
Az M48 azért nem olyan lassan lő. Persze nem orosz csoda de azért szépen tudja osztani a sebzést.
Jó annyira nem rossz, de azért jónak nem mondanám.
Azért lehet vele bohóckodni:
A tesztszerveren a patton 7,85 alatt lő.
Az STB1 6,75 alatt.
Obj. 140 és a T62A 5,57, Obj 430 5.4
Szal lassan lő
7.85?? Nekem biztos kevesebb mint 7,5 sec. Nem emlékszek pontosan de valami 7.26 rémlik.
De én csak azért is tolom vele, mert ez med és ez legalább TANK!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."