Jelenleg 57 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Amerikai harckocsik

10 éve 11 hónapja #73343 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Mir4g3 1900 az átlag sebzésed vele? :blink: Ezt most emésztenem kell... Ezt hogy csináltad? Bár látom a statodon, hogy nem egy kategória vagyunk :) Nagy grat hozzá! Ezek szerint tud ez a tank, csak nekem nem megy vele :) Ez most motiválólag hat rám :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #73344 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
en megkerdeztem anno ESL-s ismerosomet, hogy minek hasznalnak pershinget, azt mondta nem jo semmiben, de nem is rossz. amolyan univerzalis tank, nem lassu, nem pontatlan, nem celoz sokaig, nem teljesen papir, igazabol semilyen mindenes. tier8-n eleg jo, 9-10-n meg be kell tolni gondolkodas nelkul a goldot, oszt ennyi. a kilences is ilyen lesz majd amugy, sot, valojaban a tizes is :)

10 éve 11 hónapja #73345 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Na most akkor jó vagy nem jó? Csak mert most készülök megvenni.

10 éve 11 hónapja #73346 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Ez a patton M46 de szar a Perhsing ágyújával jesszus. Meg a kis motorral meg a kis toronnyal:P Kell 120.000 XP hogy ne stock legyek? elmebeteg...

10 éve 11 hónapja #73352 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Mindazok ellenére amit írtam délután, szerintem megéri megvenni. (Nemrég kezdtem a medekkel játszani) Csak én valahogy többet vártam tőle minden téren. Túl jó volt előtte a T20 nekem. Vonkurz is totál jól megfogalmazta dióhéjban. Minden sorával egyetértek.

De Mir4g3 az élő példa, hogy durván is lehet tolni ezzel a tankkal. (az 1900 - as sebzés fölött még mindig nem tudok napi rendre térni :) ) Jackal - nak is nagyon jó a statja vele.

Ez a patton M46 de szar a Perhsing ágyújával jesszus. Meg a kis motorral meg a kis toronnyal:P Kell 120.000 XP hogy ne stock legyek? elmebeteg... .

Na igen... Ez már előre elveszi a kedvemet. Csak az ágyú 68k XP az M46 - ra. Azt nem igazán tudom hova tenni... Azt meg végképp nem, hogy kellő szabad XP hiányában a Pershing ágyújával kéne ezt kifarmolni? Ez még viccnek is rossz.

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #73356 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive

Ez a patton M46 de szar a Perhsing ágyújával jesszus. Meg a kis motorral meg a kis toronnyal:P Kell 120.000 XP hogy ne stock legyek? elmebeteg...

Na köszi!Remélem ez csak akkor van így,ha ezt az ágat húzom elsőnek,mert nekem már egy amcsi td ág és a 2 heavy is ki van fejlesztve, T49-hez is 30k xp kell kb!Szóval amerikai vonalon az arty és ez a med vonal nincs még kifejlesztve,ez utóbbi tier6-on leragadt.Illetve a fix tornyos td-k felé nem húz a szívem!Remélem nem kell szenvedni napokat ilyen esetben megint ,mire ki lesz fejlesztve fullosra a tank!

Tudom ez az amcsi részleg,de én a német ágon az IndienPanzer előtti Vk-val szívok!imádom amikor sebzek 130-at és kapok egy 500-800-as sebzést vissza...Azt a tankot is jól el b*+$£¥~\ták!

10 éve 11 hónapja #73365 Írta: Jackal_hun

Na köszi!Remélem ez csak akkor van így,ha ezt az ágat húzom elsőnek,mert nekem már egy amcsi td ág és a 2 heavy is ki van fejlesztve, T49-hez is 30k xp kell kb!Szóval amerikai vonalon az arty és ez a med vonal nincs még kifejlesztve,ez utóbbi tier6-on leragadt.Illetve a fix tornyos td-k felé nem húz a szívem!Remélem nem kell szenvedni napokat ilyen esetben megint ,mire ki lesz fejlesztve fullosra a tank!

Tudom ez az amcsi részleg,de én a német ágon az IndienPanzer előtti Vk-val szívok!imádom amikor sebzek 130-at és kapok egy 500-800-as sebzést vissza...Azt a tankot is jól el b*+$£¥~\ták!

Peched van: Van T110E5-öm T110E4-em T54E1-em, T95-öm és rohadtul nem segít_D Ha 800XP-s átlaggal számolok 150 meccset kell játszanom ahhoz hogy megtudjam, milyen igazából a tank. Na ez a vicc. Plusz nem akarom megvenni az M48-at mert az egyik leggyengébb T10 medium.

10 éve 11 hónapja #73367 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
A Pershing a játék egyik legélvezetesebb tankja. Bár én nem büszkélkedhetek olyan átlagsebzéssel mint Mirage, 1464dmg de 60%-os winratem vele.
És tényleg nagyon jól meg fogalmazta semmiben sem kiváló de mégis működik valahogy. Talán a látótáv, ami kiemelkedő.
Nekem egyáltalán nem volt lassú, jobban szerettem a mozgékonyságát mint a T20-nak, mert az meg fordulni nem nagyon tudott. A tornya sokkal többet megfog mint az M46-é.
De eddig a játékban ez a tank volt számomra a legkönnyebb.
Sok xp kell az M46-hoz?? Minden tier 9-es tank ilyen. Nekem a Cent 7/1-hez 192k xp kellett , hogy ki legyen fejlesztve. Több mint ami az FV-hez kell.

10 éve 11 hónapja #73368 Írta: GunnersHun

Peched van: Van T110E5-öm T110E4-em T54E1-em, T95-öm és rohadtul nem segít_D Ha 800XP-s átlaggal számolok 150 meccset kell játszanom ahhoz hogy megtudjam, milyen igazából a tank. Na ez a vicc. Plusz nem akarom megvenni az M48-at mert az egyik leggyengébb T10 medium.

Te mit gondolsz a T110E5-ről? Nagyon vegyes eddig amit hallottam róla.

10 éve 11 hónapja #73369 Írta: Jackal_hun

Mindazok ellenére amit írtam délután, szerintem megéri megvenni. (Nemrég kezdtem a medekkel játszani) Csak én valahogy többet vártam tőle minden téren. Túl jó volt előtte a T20 nekem. Vonkurz is totál jól megfogalmazta dióhéjban. Minden sorával egyetértek.

De Mir4g3 az élő példa, hogy durván is lehet tolni ezzel a tankkal. (az 1900 - as sebzés fölött még mindig nem tudok napi rendre térni :) ) Jackal - nak is nagyon jó a statja vele.

Ez a patton M46 de szar a Perhsing ágyújával jesszus. Meg a kis motorral meg a kis toronnyal:P Kell 120.000 XP hogy ne stock legyek? elmebeteg... .

Na igen... Ez már előre elveszi a kedvemet. Csak az ágyú 68k XP az M46 - ra. Azt nem igazán tudom hova tenni... Azt meg végképp nem, hogy kellő szabad XP hiányában a Pershing ágyújával kéne ezt kifarmolni? Ez még viccnek is rossz.

Inkább csak olyan elmegy statom van vele....

Én egyébként szerettem ezt a tankot. Egy másik topicban fejtegettem, hogy a T44 175 penje meg ennek a 180 penje érzésre ég és föld, pedig nem nagy a különbség. Ja és ugye APCR a gold lőszer, ami nem mind1:D
Mellékletek:

10 éve 11 hónapja #73372 Írta: Jackal_hun
Megmutatom mi a fő bajom a pattonnal:

3 lövés kettő szemből a TORONY nagy szögben álló részére egy az UFP-re, mind a három átment (T44 meg egy AMX 50 100). Szóval mire jó ez a tank, ha nincs páncélja, nem gyors, nincs több HP-je mint más T9-nek, nincs penje? Az hogy messzebbre lát?
Mellékletek:

10 éve 11 hónapja #73374 Írta: GunnersHun

Megmutatom mi a fő bajom a pattonnal:

3 lövés kettő szemből a TORONY nagy szögben álló részére egy az UFP-re, mind a három átment (T44 meg egy AMX 50 100). Szóval mire jó ez a tank, ha nincs páncélja, nem gyors, nincs több HP-je mint más T9-nek, nincs penje? Az hogy messzebbre lát?

Én még a buffja előtt játszottam vele, akkor még tovább kellett kint tartani a célzás miatt, most a kapás lövés az erőssége.
De örülj neki neked legalább látszik hol találtak el! ;) :P :P
Nekem most már rendszeresen érdekes módon semmilyen nyom nincs a Cent 7/1-en, hogy hol ment be a lövedék. És csak pislogok, hogy a sniper piros ST-I menet közben, hogy tudta belőni a tornyom kapásból??

10 éve 11 hónapja #73382 Írta: HighExplosive
Megválaszolva: HighExplosive
Jujj fiúk!Eleveszitek a maradék kedvem is!E5-nem rég lett kifejlesztve,egyenlöre anyagi gondok miatt nem vásároltam meg!De ha ennyire papír heavy,akkor erösen gondolkodom,hogy garázsba tegyem-e!A med ággal meg...na most komoly dilemmába estem! :( De ha már amcsi tankok,akkor öszintén megmondom ,nekem a T57 Heavy sem a legjobb ...az elötte lévö pár dobtáras tank valahogy jobban feküdt játékügyileg!Tudom,hogy ha jól bánnak vele akkor csúnyán tud pusztitani,de szerintem ez erösen csapat függö,és ez az ami engem valahogy mindíg elkerül vele!Lehet többet kéne gyakorolnom vele..?!

10 éve 11 hónapja #73412 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
hat ezt kimondta neked ? nemtom cw-n ki es mennyire hasznall pattont, de randomban nagyon nagyon jo kis tank, m48-t ajanlani tudom mindenkinek tenyleg. nincs meg egy ilyen tank, amelyik ennyire jol lo menetbol :)

10 éve 11 hónapja #73413 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Ahogy előttem is mondták, nekem is kezd elmenni a kedvem az amcsiktól... de most kb. semmit nem akarok húzni mert itt a fórumokon mindegyik tankra mondtak valami rosszat és nem akarok menni vele :D
Szerintem, habár nincs meg rengeteg amerikai tank, akkor is az amerikai nemzet a legjobb wotban... forgótornyos, páncélozott td-k, magasabb szinten, brutális tankok (t29, hellcat (még mindig nagyon erős)), erős ágak (heavy), jó scoutok... tele vannak jó és átlagos tankokkal, míg pl. a szovjetek tele vannak szar, fostalicskákkal... ezért nem kedvelem annyira az oroszokat.. tier10-ben a legtöbb jó, de odáig eljutni.. :D

Persinget akkor érdemes kihúzni? T20 elvileg nagyon erős, azt mondtátok, m46, m48 patton nektek nem tetszik mert minden átlövi.. banyek, az egy med, azt persze h átlövik, örülj h tud pattintani is :D Persingnek jó a látótávja, kicsi a penje, de oldalbalövöldözni elég, nemigaz? Akkor jó ág az nem?

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 9 órája 59 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.