Nem szerettem. Tény: jó látótáv, pontos löveg, kemény kupak. Ezzel szemben sérülékeny test, nem sebez semmit, drága lőszer.
Rendszeresen rakott az MM felsőbb tierű tankok közé, és a végén már flusztrált, hogy alig tudok kiosztani pár sebzést, azután, ha még nyert is a csapat, én mentem mínusz tizezerbe. Csak randomban játszom, egyéb tapasztalatom nincs. Randomban nem is túl gyakori a T32.
Egyszer megkérdeztem itt a fórumon, hogy mitől van az, hogy randomban nem túl népszerű tankok CW-n, kimondottan keresettek?
Teljesen logikus válasz jött. A egymást kisegítő, kiegészítő tulajdonságokkal bíró tankokat társítanak egymáshoz. Ott fontos a jó látótáv, egy pozíció tartásához a hulldown képesség, rombolni meg gondolom megy más.
Randomban voiszont hiába van csapat, ilyen együttműködés nincs. Lehet, egyszer ki kellene próbálni a szakaszozást, vagy majd valamikor a klánozást.
Egy farmolos prem tankom van csak, egy kis Phanter M10. Gondoltam milyen jó lesz, átrakom a legénységet a T54E1-be. De az úristennek se akartak bemászni az amerikai tankba. Később esett le, hogy a tankom német. Megtévesztett az "M" jelölés.
Az M103-mat én sem szerettem, de speciel a T32-t igen. Ami szerintem kijelenthető, hogy az amerikai tankok kemény kupakosak és jó csőlehajlással rendelkeznek, ezért még a kezdőknek is viszonylag könnyű velük játszani és ezek a tulajdonságok szinte végig megmaradnak a játékban. A teljesség igénye nélkül:
- TD: T18,T67, Hellcat, T28Prot, T110E4, T110E3
- Med: T20, T69, T54E1, Pershing
- heavy: M6, T29, T32, T57, T110E5
-lighT: T37, M41Bulldog, T49, T71
Szóval bármerre mész mindig lesznek jó tankok az ágakon:D NEm mondom hogy nincsenek rossz tankok (M3Lee) de azért sok ám a jó.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."