12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#9985Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Én viszont azt gondolom ahány tank ahány játékos annyi változat.
Dozer nek nem jött be.na és?Ettől még neked bejöhet.Érdemes meghallgatni ,hogy mit mondd mondjuk egy tapasztaltabb wot os ez tény..viszont Ő nem tudhatja ,hogy neked mi a jó..ami dozernek már unalmas vagy szar..az neked nem lesz az..illetve ha annyi csatád lesz mint most neki ,akkor lehet te is úgy fogsz gondolkodni mint Ő...vagy nem...tehát elsősorban azt nézd meg neked mi a jó..
Szerintem tier x tankoknál olyan nagyon nagy különbségek nincsenek...ha odáig eljutsz és közben a statisztikát folyamatosan javul ,olyan nagy bajod nem lehet..
Dozer nek nem jött be.na és?Ettől még neked bejöhet.Érdemes meghallgatni ,hogy mit mondd mondjuk egy tapasztaltabb wot os ez tény..viszont Ő nem tudhatja ,hogy neked mi a jó..ami dozernek már unalmas vagy szar..az neked nem lesz az..illetve ha annyi csatád lesz mint most neki ,akkor lehet te is úgy fogsz gondolkodni mint Ő...vagy nem...tehát elsősorban azt nézd meg neked mi a jó..
Ez igaz viszont eddig többen irták, hogy nem jó mint, hogy jó Lehet, hogy nekik nem jött be lehet nekem sem fog. Irtam is, hogy a mozgékonyabb tankok jönnek be ezért mondok le végülis erről a 2 ISről. Dozer nem vetted el a kedvemet mert sokat gondolkodtam, hogy mit is kéne csinálni de mostmár meghoztam a döntést Majd 1x kipróbálom őket és ha bejönnek majd mérgelődök, hogy anno miért nem ezeket vettem meg először
Carius1973 ez nem arról szól hogy bejön vagy sem, egyszerűen annyival gyengébb a felsorolt tankokhoz képest , hogy hátrányod van belőle, ha avval játszol. Valaki játszhat vele jobban , gyengébben, attól még ha a felsorolt tankokkal játszott volna jobb lett volna a teljesítménye/és a kedve is.
Nem azért adtam el mert meguntam, hanem mert annyira használhatatlan lett.
Nem a különböző játékstílus miatt. De én kialakítottam egy képet arról, hogy mit kell csinálnom egy heavyvel és úgy általában véve egy heavynek, akárki is vezeti. És azt ezek az IS-e képtelenek megcsinálni...ez a kibe bújkálásra is alkalmatlan mert a döntött páncélod miatt mindig egyenes felületet adsz az ellenfélnek. hírtelen mozdulatokat nem tudsz vele tenni amivel összezavarhatnád az ellent mert nem mozgékony.. és vízszintes terepen és dombnak felfele is megveri a brit meg az usa heavy.
Több hátrányuk van mint előnyük. És a kérdező pont ezekre kíváncsi. Ha lehet választani a könnyebb játszatóbb tankok közül, én lemondanék a rajongás vagy fanatizmus ellenére az adott tankról, csak hogy a játékom jobb és dinamikusabb legyen, ne pedig szenvedés .
2.-3. tanknak oké. De elsőnek mint nálam..... elveheti a kedved egy időre az tuti.
Ez igaz viszont eddig többen irták, hogy nem jó mint, hogy jó Lehet, hogy nekik nem jött be lehet nekem sem fog. Irtam is, hogy a mozgékonyabb tankok jönnek be ezért mondok le végülis erről a 2 ISről. Dozer nem vetted el a kedvemet mert sokat gondolkodtam, hogy mit is kéne csinálni de mostmár meghoztam a döntést Majd 1x kipróbálom őket és ha bejönnek majd mérgelődök, hogy anno miért nem ezeket vettem meg először
Erre van a tesztszerver.Bár messzemenő következtetést nem lehet levonni belőle,mert aki ott T10-es tankkal játszik,annak az életben elképzelhető,hogy nincs 10-es.Ott Ödönke is királynak érezheti magát...
Na a lényeg az amikor azt írod "kialakítottál egy képet arról ,hogy mit kell csinálnod egy heavyvel"..na ez az..szerintem nem biztos ,hogy pl Sentinel is hasonló következtetésre jut mint te...ugyanis az több mindentől függ...pl játszik e annyit mint te..eljut egyáltalán arra a szintre ahová te...tesz bele annyi pénzt mint te..és még sorolhatnám...megfigyeltem a korábbi vitáid leveleid alapján..hogy te túlságosan magadból indulsz ki..nem veszed figyelembe ,hogy valaki nem veszi annyira komolyan a játékot mint te...vagy nem akar fejlődni...egyáltalán a játékhoz való viszonya nem olyan mint a tiéd...ezért is van az ,hogy vérre menő vitákat folytatsz olyannal ,akivel nem kéne..
Sziasztok!
Én csak annyit mondanék a témához, hogy ha SentinelHUN-nak még nincs TierX tankja és leghamarabb mondjuk egy IS-7 lehetne és mondjuk ezen múlik, hogy beveszik-e egy klánba vagy a meglévőben beférne-e századozásba, akkor inkább IS-7 mint a semmi.
De én sem tartom a legjobban használhatónak. Legalábbis most már nem. Nekem van E-100, annál mondjuk jobbnak találom. A következő TierX-em viszont amerikai vonalról fog legördülni.
Egyébként Sentinel megnéztem a statisztikádat...nem hiszem ,hogy olyan nagy segítségre szorulnál..valószínű ahogy te játszol, az is7el sem romlana a játékélmény meg statisztika...
Jó hát nekem minegy. Én válaszoltam a kérdésre azt csinàl amit szeretne. Szerintem elég jó képet kapott. Írhatnék meg a bevetel lőszeràr hasznalhatosag meg skilljeiről de az mar nem téma. Jó választast .
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#10008Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Nekem is tök mindegy..mindenki azt csinál amit akar...írhatnék még olyat ,hogy honnan tudjuk kinek mi a jó...és honnan tudjuk,hogy x vajon mennyire veszi komolyan a játékot mint y...de nem lényeg..Sentinel arra hallgat és azt csinál amit akar...Én nem akarom Őt meggyőzni semmiről...
Az van, hogy az IS-7 egy szar. Pont. Ezen nincs mit vitázni.
Ahhoz képest, hogy szar, lenyomtál vele 497 csatát. Ha valami szar azt eladom már 100 után. Egyébként meg jól elvettétek a kedvemet lassan már mindentől. Múltkor az IS-3, most meg az IS-7. Most pont azon gondolkodom, hogy veszek egy Tigrist. Lehúznátok egy kicsit azt is?
Szerintem az IS ág inkább med mint hevi. Könnyű őket átlőni. Ezért viszem inkább a KV-3-as vonalat, a T29 mellett a legjobb hetes. Kinek mi jön be. Az IS4 már elég gyors lesz remélem.
Amikor valaki megteheti hogy X-ek között csatázik, és azonos tierben, annál élvezetesebb nincs a 8.6-os változásoknak köszönhetően. A lőszer ugyan annyiba kerül mint egy hetes vagy nyolcas tanknak. Nekem IX-es még a legnagyobb, de élvezem, igaz most a sok arty helyett bejött a sok gyorstáras, de így is nagyon élvezem.
Én is úgy vagyok hogy a Tigert nem fogom eladni, mert a sok történelmi esemény miatt gyakorlatilag prémtanknak számít, a sok akció miatt. A TigerII, és E-75-ről nem is beszélve, nagyon bejön.
Szerintem mindenkinek mindegyik ágat ki kell próbálnia, mert nem biztos hogy az fog neki kézre állni, amelyikkel a legeredményesebb. A Tiger pont az a típusú tank. Ha valakinek bejön attól nem ez a legeredményesebb tankja, valaki jó vele de utálja.
Kérdezni lehet másokat, de mindig magunk győződjünk meg róla hogy mi a jó, mert nagyon szubjektívek a válaszok.
Az is 3 ast én is kérdeztem.Azt mondták,hogy tier8as tankban a legjobbak között van.Egyébként amíg a top löveg nem volt rajta..gyász..most már sokkal jobb..
Neki 500 csatába került amíg rájött ,hogy szar..ez is ember függő..valakinek elég 100..