12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#8771Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
A közeljövőben tervezek beruházni egy IS-3-ra, ami az első t8-as járgányom lesz. Már régóta ki van fejlesztve, csak sose volt elég kredit rá, helyette inkább húztam az alacsonyabb (olcsóbb) ágaimat.
Mivel t8-ban az egyik (ha nem a) legnépszerűbb tank, gondolom sokatoknak van/volt. Szóval, mik a tapasztalatok, tanácsok vele kapcsolatban? Mennyire szenvedős az IS-1 ágyúja ameddig nincs kihúzva a BL-9 (bár erre magam is sejtem a választ...)? Illetve mennyire pénznyelő a gép?
Egyébként a célzórendszer, töltésgyorsító és ventilátor fog átkerülni IS-1-ről, a derék elvtársakon pedig egy 100%-os javítás (kivéve a sofőr megelőző karbantartás) és egy 50%-os egyéb skill van.
Helló! IS-nél megéri kiszenvedni a nagyobb motort? Az az 50 lóerő többlet nem tűnik egy nagy cuccnak... Látom, hogy az IS-3 is használja, de azt a 26.000 XP-t lehet inkább befektetném az IS-3 77.000 XP-s költségébe... A másik kérdésem, hogy megéri szenvednem ezzel az ággal? Klánoknál elfogadottak ezek a harckocsik? Ill. ha igen melyik harckocsikat tartsam meg későbbre?
Véleményeket előre is köszönöm!
Helló! IS-nél megéri kiszenvedni a nagyobb motort?
Megéri, mivel egyrészt jobban gyorsul és ez sokszor jól jöhet ha jó pozíciót akarsz elfoglalni a fronton, másrészt pedig alapból hasznos mindent kihúzni egy tankon, mielőtt átmész a másikra. Én, mint lentebb írtam, csak mostanában fogok IS-3-ra váltani, pedig már régóta elit az IS-em, legalább addig is gyorsabban fejlődnek a legények. De ha nagyon türelmetlen vagy, úgyis hamarabb fogsz váltani és hagyod a motort a f*szba.
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#8775Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Háát gold nélkül játszom nem régen vettem meg az is 3at..nekem is az első 8as tier tankom..nos a 122mm es top is ágyú elég gyakran pattog le..éppen tegnap sand riveren tapasztaltam ezt 10lepattanó 1 sebzés t34 en oldalról meg egy lánc le objecktről és slussz...nekem a töltés gyorsító és célzásgyorsító került rá..a szellőzésre nem is maradt kredit..prémium nélkül eszi a lóvét..főleg ha kilőnek láncot javítasz..úgy csináltam egy vesztes csata után megyek 2 kör m4 sherman med kört..az első 9 csatám bukó volt vele..aztán az új toronnyal(ISU 152 lövése lepattant!!) és lánctalppal javult a helyzet..22k hiányzik a top löveghez..amitől csodát nem várok csak azt,hogy gyakrabban sebzek...és így a bukó is kisebb lesz
De így is elég fürge az IS, és ha nem fogok komoly változást érzékelni akkor csak az ablakon kidobott XP...
Szerintem mindenképp húzd ki azt a motort, mert:
1. az a plusz 100 lóerő számít, főleg a kezdőgyorsulásnál
2. 15% helyett 12% a tűz esélye találatnál
3. kapásból felteheted az IS-3-ra a jobb motort
4. addig is fejlődnek az emberek