Melyik páncélvadászág jobb?
SU-100M1 vagy SU-152-től van?
SU-100M1-es ág végén a 10-es TD nyitott tetejű ami nem túl jó pont ha cw-re akarsz menni vele mert ugyebár robbanólőszer borzalmasan nagyot sebez vele. Én amilyen videókat néztem róluk nekem a Obj. 268 jobban bejön, gyors is pattogós is meg nem rossz a gunja sem...
Csak úgy meg súgom, hogy az objact263 gyorsabb, jobb a páncélja és pontosabb az ágyúja. Ha az arty eltalálja bármelyt annak úgy is reszeltek.
A 268 nagyot lő, nagy átütés csak lassan, és a páncélja nem nagy kihívás bármien Tier 10 tanknak. Nem ugyan az a játék stílus. Én azt mondanám ha már nagyot akarok lőni és ahozz sok töltés idő jár akkor nem árt ha van páncélod is Szerintem akkor E3.
Várd meg az ISU-152öt a BL-10es csővel!Na az a haláli,tier8-ban nem ritka a 4-5000 hp sebzés.Kellemes látvány mikor szemből osztod a -950 hp-s puszit:)
A hétvégén meg lett az xp az isu-ra, kellett hozzá mindösszesen 85 csata, mely alatt kilőttem vele legalább 150 tankot, az átlag sebzésem 2000+ dmg/ csata. Az isu-t is ezzel a gunnal fogom húzni míg meg nem lesz rá a BL-10.
Üdv!
Kérdem én, akkor minek fejlesztitek ki a su100-at, ha nem a 122 mm-es gunnal akarjátok használni?? Én már csakis amiatt fejlesztettem ki, mert saját szintjén egy brutál állat az a löveg. Most Obj 704-nél járok és az is brutál jó!Aki nem szereti az ilyen stílusú td-ket, az menjen a másik su vonalon. Csak ezt tudom ajánlani, aki gyorsaságra hajt, és nem a sebzés nagyságára
A pontosságot nem vettem bele amúgy ott sem égbekiáltó a különbség.
A percenkénti sebzésnél is csak 120 hp-ról beszélünk a 100 mm-es javára.
(bár ez a végjátékban fontos tényező is lehet)
Hello. Az lenne a kérdésem, hogy a T54-re melyik ágyút érdemes rakni ? A pontosabbat vagy a nagyobb páncélátütésűt? Ugye pontosítottak az most az ágyukon azért én az utóbbira gondoltam. A másik meg az lenne, hogy a stabilizátor a és töltésgyorsító mellé mit tegyek be 3.nak ? Szellőzés vagy esetleg távcső, hogy hamarabb kiszúrjam az ellenséget vagy valami mást?