Jelenleg 262 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 22 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Szovjet harckocsik

12 éve 3 hónapja #6668 Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
Nah tessék megmagyarázta más :)

dettó .. a t34en nem pipáltam , így 128.879 átváltható xpm van a ötödik skilll 98 % - ánál ami ugye kicsit bosszantó

A skill nem megy azt úgy értettem hogy nem fejlődik. Nem azt hogy nem működik. Most korrigàlom.De hidd el. Vedd ki a pipát. Annyival nő a skill fejlettsége amennyi xp-t szereztél a csatában. Majd kapcsold vissza menj megint egy kört. Nézd meg. Ugyan annyi xp-t adott megint minden legénységi skillre mint amennyi xpt szereztél ismét a csatàban,csak a lemaradt legénységi tag a dupláját .ennyi a különbség. Előnyös bekapcsolni. De gyak. Semmit sem ér. Amx 50b be nálam 2-3000 csatás legénység van. A hasonlóan sokat futott superpersxhingemhez képest talán 20%-al jár előrébb és ott egy jó ideje nincs bepipálva az elit fank dolog. Nem váltom àt mert nem szánok rá 1 forintot sem. De egyértelműen baromi kis különbség van. Majd talán újabb 2k csata múlva. ...

A haszontalanságot úgy értem, hogy a 4.-5. skill gyakorlatilag sz**nál sza**abb :D És mint ha 2 rossz lehetőség közül választanék avval , hogy bekapcsolom azt hogy gyorsított képzés vagy nem gyorsított. Majd ha minden tag duplán kap akkor megéri, a kis haszon nem haszon :D Ha 4-5 ezer csatát kell játszani adott legénységgel hogy + negyed skillel többje legyen mint egy nem bepipált tankon, úgy haszontalan. Meg a valós pénzért átkonvertált xp lehetőség is haszontalan, mert nem fogok élni vele. Számomra semmit sem ér... Tehát sem a bepipálás sem a nem bepipálással nem járok jobban. Teli vagyok orosz legénységgel mind 3 skill feletti, mert nem tudok vele mit kezdeni. 3 tankot meg tudnék vele tömni. Kellene egy hasznosabb opció arra, ha egy tank maxos. Mert érzékelhetetlenül kevés az a többlet fejlődés ha be kapcsolod a gyorsított képzést... ez így semmi.

Egyetlen értelme amit írtam már, ha egy 9es tankba 1-el kevesebb tag volt mint a 10-esbe akkor az új tag hamar beéri a többit. Más értelmét nem látom. Ez saját vélemény. Van akinek a kicsi is fontos, nekem annyira nem. :P Én türelmetlen vagyok és az azonnali, gyors, nagy hirtelen látványos dolgokat szeretem. Ez a gyorsított képzés pedig nem az :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja #6669 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Látom szép kis vita alakult ki!
Végül is a lényeg az,hogy szerintem sokan bekapcsolják a gyorsított kiképzést!Kivéve ha valakinek már 3+képessége ki van fejlesztve.Én is bekapcsolom de nem lehet érzékelni ,hogy valóban gyorsított ütemben képződik a legénység!

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6671 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
WikingTiger

Te pont abba a kategóriába tartozol mint a többi szájkaratés itt a fórumon.

A valódi felhasználódal már nem volt bátorságod regizni. ( vajon miért?)

Azt állítod van 26K csatád, 3 tier10 és 7 tier9 tankod. Ez igen soványka, főleg hogy azt is írtad 2-6K sebzést és 2 kill-t csinálsz általában. Az én átlag sebzésem csak 1300 mégis 11 tier10 tank és 3 tier10 artym van, és csak 20k csatám. Lehet itt nagyot mondani, csak mindig kibuknak az olyanok, legalább néznél utána a dolgoknak és nem a 15-ik hozzászólás után égetnédle magad.

12 éve 3 hónapja #6673 Írta: WikingTiger
xdxd

ez tetszik :) nah és tudja és tudja és tudja... :P

26k csata után nem teszem ide a valós accnevem.. ez az orosz szerveré :)
jelszavam, ne adjam meg, már annyi magyar "kisp.." jött ezzel .. adjam már oda csak egy kicsit.

Jah és hogy amit te karcsónak látsz .. az azért van , mert játékért sosem adok valós pénz ( megunom , törlöm, valakinek sikerül elszerválnia stb stb)
s mint olyan így prémfiókon se volt.. és szerintem az első 22k csatában még így azt se tudtam milyen az aranylőszer:) /kivéve ha eltaláltak vele/
** Nem nem azért , mert nincs suskám.. sok ember éhezik én meg péntz költsek ilyesmire ez ellenkezik a "gondolkodó ember ideájával"

Így azért egy kissé lentebbi a stat, de ez csak egy játék :) :)
A pénzt amit gondolok inkább odaadom jó célra " megbízható egyesületeknek.. .. a szememben megbízható"

A prémfiókosoknak - meg prémtankvásárlóknak - sokszor elmondtam már, hogy nem a prémtanktól lesznek megfelelő képességűek :cheer:

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6674 Írta: WikingTiger
..bő két éve játszom ezt a játékot.
Ami mélységesen felháborít "kisp..ök" azt se tudják merre van a tankjuk eleje.. PzIV nél nincs nagyobb tankjuk .. erre vesz egy Löwét, T26e4 et meg egy FCM 50est
összesen futott 1100 csatát.. kiszedett 228 tankot csinált egy klánt azt naponta csesztet lépjenek be hozzá az ismerőseink

Löwével ment 40 csatát - valakik megnyertek helyette 11 et - , kilött 8 tankot találati aránya vele 25%
T26e4 ment 28 csatát nyert ... ... 7 et kilőtt 15 öt találati arány 27%
FCM50 ment vele 10 .. nem nyert egyet sem kilőtt 2 . találati arány 23%

Fantasztikus, nem veszélyes az ellenfélre, de állati szar vele lenni :)és küldi és küldi - még nem próbáltam, de nem is akarom :woohoo:

A másik birka top 1 Löwével, betüllt a cucc.. " Van magyar?"... jobban jársz ha meg se szólalsz.. átrobog a pályán , beáll a seggedbe legalább ne tudj tőle mozogni azt örülj ha nem lő seggbe a birka :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

xdxd

A prémfiókosoknak - meg prémtankvásárlóknak - sokszor elmondtam már, hogy nem a prémtanktól lesznek megfelelő képességűek :cheer:

12 éve 3 hónapja #6675 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
WikingTiger eddig értettem mit akarsz mondani , de most elvesztettem a fontalat....

12 éve 3 hónapja #6677 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Orosz szeron játszol és magyarok kéregetik a jelszavad? Hihető, Minden második Magyar ott játszik az Orosz szeron ahol van 4 szero is és pont mindig veled találkoznak .

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6680 Írta: WikingTiger
:) :)
nem orosz szerveren a kwa kört nem mentem, csak ez az ottani bejelentkezőm, az ittenit egyételműen nem teregetem ki ekkora :lol: sb k elött ahogy mondanátok

de most már kíváncsivá tettél egy pár nevet megnézek már közületek :lol: :lol: :lol: :silly:

nah meg is néztem dozer00-nál egy párszázzal van több csatám - valamivel gázosabb statal, de nem vészes .. ezért a pár %-ért egy forintot nem adnék :) :silly: :silly: :silly:

12 éve 3 hónapja #6687 Írta: StormNob
Megválaszolva: StormNob
WikingTiger te amúgy egy orosz chatbot vagy? Mert magyarul nem tudsz leírni egyetlen mondatot se, fizikai fájdalmat okoz kibogozni, amit írsz.

Abban igazad van, hogy nem kell erre a játékra költened, ha nem akarsz, de ez a magasztos duma, hogy inkább odaadod a pénzt jótékonyságra. Ne már! Hazug kis takony vagy, egy olcsójános. Szánalmas.

Meg túl jó vagy te a klánoknak mi? Biztos sok TC-t láttál a Ferdiddel, annyira népszerű és sokoldalú az a tank :P Na mindegy apafej, bohócokra mindig szükség lesz...

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6699 Írta: WikingTiger
Takonynak túl öreg vagyok a 42 évemmel :) már a fiam is 14 éves :kiss:

És az hogy neked az nem tetszik, hogy nem neked adom, azt nem jelenti azt hogy másnak nem adom :cheer: :cheer: :cheer:
Az élőlény mindig előbbre való, mint a élettelen " kisokos"

A "bot" az nem állja meg a helyét, de a másik része igen vannak szláv felmenőim :cheer: :cheer: :cheer:
Nem nem az orosz szerver harcosa vagyok, ott még nem játszottam :P

A pénz amit emberekre embereknek szánok az én dolgon, de az hogy itt mondjuk egy semmitmondó klánra - mint sokan - eltoljam az felháborítana engem :kiss: :kiss:

12 éve 3 hónapja #6700 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Én a pelyhet szeretem. De azt nagyon.

12 éve 3 hónapja #6715 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Látom az orosz fronton zajlik az élet,nem is merek semmi kérdezni.hehe

12 éve 3 hónapja #6716 Írta: ricsard1000
Megválaszolva: ricsard1000
Sziasztok. A KV-1S-en 100%-os lett a legénységem és érdekelne hogy melyik képességeket érdemes felrakni rájuk. A segitséget előre is köszönöm

12 éve 3 hónapja #6717 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
Javítás! ha ez is 100% lett akkor a parancsnoknál 6. érzékre cseréled. SZTM.

12 éve 3 hónapja #6718 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Vezetönek azért jó lenne egy kuplung égetö...

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 2 órája 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 8 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.