VI-os tierben van már pár elit tankom.Nem költök prémiumra ezért voltam kiváncsi lehet-e valahogy felturbózni az eseményeket.Marad a játék,én nagyon élvezem
"Lehet gyorsítani: ha elitté teszel egy tankot, akkor be lehet kapcsolni a gyorsított képzés funkciót a legényekre, ekkor az összes szerzett XP oda megy."
Én úgy tudtam, hogy ha bekapcsolod, akkor mindig a lemaradt legénységi tag,a 2x-esét kapja meg a többihez képest. És ennyi.
Egyszer le is teszteltem. Amíg nem elit, addig is csak azt az xp-t kapja a skill amit kapsz a csaták alatt, Nem fordítódik semmire ha már 100%-os a legénységi ember.
Ha bekapcsolod hogy elit legyen, akkor minden tag továbbra is kapja azt az xp-t amit szerzel a csaták alatt, csak amelyik le van maradva %-ban az 2x-ét kapja. Ennyi. Gyakorlatilag haszontalan....
Talán akkor ér valamit ha a 9es tankba 1el kevesebb legénység kellett mint a tízesbe és kénytelen voltál berakni egy friss embert, na akkor megéri, mert pár száz csata után beéri őket.
aha pont ezt akartam mondani..a gyorsított kiképzés hatása nem érzékelhető..
már hogy ne lenne érzékelhető, van olyan legénységem akinél 5 képesség van bőven 100e felett kell egy százalékhoz, de jó az,
Végy egy ceruzát írd fel a legénység "még kell" a szintlépéshez.. .. és csata után nézz rá.
Azért nem annyira haszontalan.
Tegyük fel átlagban 500 xp-t kapsz a csatában akkor az 4 fős legénységnél 2000 xp-t kap az összlegénység ha nincs bekapcsolva a gyorsított képzés. Ha be van akkor ugyanerre a csatára a 4 fős legénység már 2500xp-t kap. 10 csatára vetítve 20000/25000 xp. Tegyük fel hogy 1000 xp-nként lép a tag 1% akkor kikapcsolva 20%-ot ér el bekapcsolva 25%-ot.
Egy 4 skill/perk-es legénységnél már iszonyat xp szükséglet kell a fejlődéshez akkor meg főleg sokat számít az a "kis" plusz.
"Lehet gyorsítani: ha elitté teszel egy tankot, akkor be lehet kapcsolni a gyorsított képzés funkciót a legényekre, ekkor az összes szerzett XP oda megy."
Én úgy tudtam, hogy ha bekapcsolod, akkor mindig a lemaradt legénységi tag,a 2x-esét kapja meg a többihez képest. És ennyi.
A kettő ugyanaz. Vagy a tank kapja meg az xp-t, és utána átválthatod aranyért, vagy a lemaradt legénységi tag kapja meg pluszban (így ő 2x-est kap). Igazából akkor van különbség, ha a legénységi tag meghal, mert akkor nem kap xp-t, így az elveszik.
Gyorsítani még úgy tudod, ha kisebb prémium tankba ülteted őket (nemzet, kategória azonos). Ekkor nincs büntetés az átképzés hiánya miatt, és a prémium tankoknak általában jobb az xp szorzójuk.
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja#6638Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Igen , csak egyik sem éri meg a számomra... 4 legénységi tagnál 25%-al gyorsabban fejlődik a legénység mikor mindig körbe jár a 2x xp- 6 főnél meg semmit sem ér....igen kis szám.
Mindig csak tízessel húzok legénységet, ott lehet rendes xp-t kapni. Legalább szokja az ember a tankot. De egy 8as prem tankba érdemes lehet átpakolgatni.
Viszont 3. skill után már csak baromságok vannak. Az már csak extra. Aki jól választja meg az első 3-at bőben rendben lesz a tankja
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja#6640Írta: WikingTiger
Megválaszolva: WikingTiger
kutyfityiszt.. írd csak fel azt majd meglátod.
Ha Elitté válik a jármű onnantól gyűlik mint felhasználhatatlan.. az a mennyiség amit addig a játműre modulokra , mint fejlesztendőkre gyüjtögettél - ezután azt csak aranyért tudnád szabad xp vé varázsolni.
Ha bekapcsolod a tank elitség elérése után a gyorsított képzést ammyi történi hogy az összeset megkapják a legénység tagjai, de nincs semmiféle +25% ... honnan vesztek ilyeneket, ráértem egy hétig minden csata elött után felírtam a számszaki eredményeket
A lemaradt legénységi tagnál sose figyeltem mennyivel ad többet neki, nekem nemigen volt ilyen.. .. vagy akkoriben nem néztem pont
Bár azért kétlem h elhanyagolható a hatásfoka, én jobb szeretem bekapcsolni, mint az xp gyűjteni a tankra.
(tudom, h át lehet váltani aranyért, csak én nem szoktam)
SU-152, 155mm-es löveg full gold = csodás élvezet!!!
Lehet goldnoobozni.
goldnoob
Ha egy szinten van az összes legénységi tag, akkor sem lebecsülendő ez a plusz, főleg azoknál a tankoknál ahol kevés legénységi tag van. Pl. 3 legénységi tag => átlagban +33% a tagoknak, mert mindig más ugye a képzetlenebb. Ha összehasonlítjuk a mostani akció a T25/2 vonalon +50%-ot ad. Szóval nem olyan rossz az.