Jelenleg 85 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 19 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 22 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja

Szovjet harckocsik

12 éve 1 hónapja #10840 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Szia. KV-1S-ből húzd a KV-13-at (nagyon jó kis tank) és onnan a T-43-at. Én így csináltam, szerintem egyszerűbb, mintha az elejéről ugranál neki a med ágnak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #10842 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Végre megvan a BL-9: és nagyon jó! Tényleg abszolút más élmény a tank :) Innentől a torony és a többi ketyere gyerekjáték lesz, a neheze megvan.
Kérdés:
töltésgyors., Célzásgyors., és venti
vagy
Célzásgy., vert. stab. és venti?

12 éve 1 hónapja #10856 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Ok, te tudod :) Én hülyét kaptam volna, ha 175 pennel kell tier 8-ban mászkálni, ezért raktam rögtön az ágyút.

Ezért megyek addig prémium ammóval. A legutóbbi kör is mínusz 26 ezerbe fájt, de jött is 3 kill és 2800 dmg, persze így is volt néhány pattanó :huh: Viszont így nem annyira szenvedős a játék vele, mint ahogy előzőleg hittem :)

WarthogHUN: sztem töltésgyorsító mindenképp legyen benne, ekkora töltésidőnél sokat dob az a 10%.

12 éve 1 hónapja #10868 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
No csatlakozom az IS-7 szarozó táborához!
Nem sok csatám van de semmit nem lövök át vele engem fordítva 2 lövés és annyi! Szerintem ha kicsit erősebb ágyút raknának rá nem lenne rossz a gold ammo nevetséges !!! Nagyot csalódtam a tankban ! T28 kv1 kv1s is3 ezeket imádtam az is az is is8 utáltam habűr ha most választani lehetne inkább is 8 mint 7 ! :angry:

12 éve 1 hónapja #10877 Írta: manford
Megválaszolva: manford
Két gyors kérdés.

Sz 101m ről mi a véleményetek?
Mennyire hasonlít a francia könnyű tank a szovjethez, es ha itt vagyok, érdemes elkezdeni a francia felderítő ágat?
És legyen egy bónusz is xD
Mi a véleményetek a med ágról?

12 éve 1 hónapja #10880 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Csak a felderítő ágról tudok nyilatkozni, a többit csak lőttem de még nem vezettem. Az ELC AMX jó játék de nem tank. Ha szeretsz rohangászni meg alattomosan néha beleereszteni valakibe akkor ajánlom, de amúgy nem. Utána nem is felderítőnek hívnám őket, hanem supportnak. Az AMX12t már túl lassú gyanis. Cserébe revolvertáras, ami hátulról kellemetlen meglepetést okozhat. Szemből nem annyira meglepő és kellemetlen, inkább nevetséges. Nekem nem jött be. Bár mégy csak a 75-nél tartok. Ha a 90 se áll kézre visszaveszem az ELC-t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: manford

12 éve 1 hónapja #10898 Írta: Norbertbull
Megválaszolva: Norbertbull
Sziasztok!

Az IS-4ről mi a véleményetek?

12 éve 1 hónapja #11000 Írta: Staudegger_hun
Megválaszolva: Staudegger_hun

Sziasztok!
Melyik orosz páncélvadász ágat ajánljátok? Mi a különbség a kettő között?

Másik: megvettem az IS-3-at (klán századra legyen végre valami 8-asom): az első 20 meccs után el akartam adni, ku...(kac) nehéz volt a helyes technikát megtalálni vele, de nekem csak egy dolog működik: belemászni az ellen képébe (még stock torony, stock ágyú) és közvetlen közelről sebezni. A legtöbb játékos nagyon meg tud lepődni egy ilyen rohamon, nem csak az ellenfélnél, de a saját csapatban is, de az eredmény látványos: a következő 20 meccsben kilőttem 22 tankot visszahoztam a winratem 55%-ra és túléltem ezzel a kamikaze taktikával 12 meccset (!!!) 3 leendő áldozatomat a saját csapattársai lőttek ki (sok a balfasz...) A legérdekesebb hogy a harckocsi oldala sokkal szívesebben nyeli el a találatokat mint az eleje... Már csak 15k XP a BL9, kíváncsi vagyok milyen lesz a nagyobb pennel ez a módszer (közvetlen közelről nem érdekel az aim time :D csak a hatalmas alfa)

Hát, akkor eddig Mázlid volt, mert tier8 td-kkel épp az ilyen heviket szedjük ki elsőnek :evil:

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #11002 Írta: HUN_Istvan
Megválaszolva: HUN_Istvan
IS-4ről vélemény:

Én az IS-7essel tudom csak összehasonlítani, mert mindkettőm volt(már csak IS-7 van).
A lövege nagyon jó főleg prémium lőszerrel 300-500 az átütése azaz az átlag átütése 400mm, ami kimagasló, bár ez viszonylag alacsony 400as körüli sebzéssel.
Páncélzatáról már nem tudok sok jót mondani, engem anno mikor még nem voltak 10es TDk, akkor is folyamatosan szétlőttek, alig pattant valami.
Arra tökéletes, hogy második sorból terrorizálja az önjáró bunkereket is, de ha szemtől szembe kell menni, akkor jobb ha imádkozik az ember:D

12 éve 1 hónapja #11008 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK

Csak a felderítő ágról tudok nyilatkozni, a többit csak lőttem de még nem vezettem. Az ELC AMX jó játék de nem tank. Ha szeretsz rohangászni meg alattomosan néha beleereszteni valakibe akkor ajánlom, de amúgy nem. Utána nem is felderítőnek hívnám őket, hanem supportnak. Az AMX12t már túl lassú gyanis. Cserébe revolvertáras, ami hátulról kellemetlen meglepetést okozhat. Szemből nem annyira meglepő és kellemetlen, inkább nevetséges. Nekem nem jött be. Bár mégy csak a 75-nél tartok. Ha a 90 se áll kézre visszaveszem az ELC-t.

Az ELC AMX az egyik legjobb tank, majd ha lesz időm arra hogy játsszak ne csak fejlesszek akkor csak azzal fogom nyomni. Nagyon mozgékony jószág, kiváló álcával, és a szintjéhez képest egy nagyon jó ágyúval. Lassan tölt és nagyon lassan céloz, de jó az átütése és szépeket sebez. Persze attól függ melyik patch után hová kerül, mert eddig minden patch után variálták a helyét. Éppen megszokta az ember hogy 3szinttel nagyobbakhz kerül, utána a legnagyobbakhoz, ezután a saját szintjére, ami a legnagyobb szívatás volt, utána megint a nagyok közé. Nagyon jó scout tank, de első osztályú td is. Jó helyezkedéssel és szerencsével bármilyen csatában megállja a helyét, bár a város szinte mindig szívás vele. Nem adtam el, nem is fogom. A legénység még gyengusz rajta(2skill +80%), és az miatt hogy kevesen vannak nagyon meg kell válogatni mit rak rá az ember. 5-5 skill amivel meglenne ami kell, de azt már lehetetlenség összeharcolni.
Az amx12t mókás kis gép volt, első osztályú artyvadász. Már amikor még volt erre lehetőség.
Az amx1375 egy jelentéktelen izé, semmiben nem kiemelkedő, vagy inkább semmiben nem jó.
Az amx1390 egy iszonyat jó tank, a batchatnál sokkal jobban bejött. Szintén az artyk réme volt. Mozgékony, kellemes ágyúja van, a X. tankok között is simán megállja a helyét. Az a tank, amit nehezen ad el az ember, de csak 1 adag legénység van többnyire, az meg a X. tankra kell.
A lorraine40t egy gusztustalan retek. 1000méterről kiszúrják, akkora mint egy istálló és átlagosan 1 lövéstől kifekszik. Részemről szenvedés volt vele a játék, bár most artyk nélkül biztosan egyszerűbb, korábban ha 200 méterrel mellélőttek akkor is az élete 90%-át elvesztette, és ami kritikus találatot szenvedhetett az el is szenvedte azt. A lánctalp minden esetben, és az artypartyk idején nem sokat kellett várni a második lövésre.
A batchat nem rossz, de lomhának tűnik nekem. Valószínűleg csak én vagyok béna hozzá, mert jó játékosok kezében veszedelmes gép, az enyémben csak akkor ha szerencsém van. Dmg-t azért szépen lehet vele osztani, mert 2 tár kilövése majdnem minden csatában összejön. Nem tölt túl gyorsan, lassan fordul és a gyorsulása sem az amit vár az ember, de összességében jó tank. Viszont FOLYAMATOSAN szívóágra kerül, 300csata körül nyomhattam vele, de 38% volt a max győzelmi esély amit láttam vele. Nem tudom miért, és hogy másnál is így van-e, de én ez miatt abbahagytam vele a játékot.
Nagyjából ennyi emlék maradt meg bennem a francia med ágról.

12 éve 1 hónapja #11045 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
A su-85 használhatóbb tank mint a su-85b?
Ez utóbbi egészen tetszik, és nem tudom eldönteni hogy átképezzem a legénységet su-85re, vagy menjek inkább a su-85bvel még előtte néhány kört. Elég papír tank, de cserébe nagyon jó ágyúja van, és még fürge is viszonylag. Szinte nincs olyan csata ahol ne lenne killem vele, ez szokatlan érzés:D

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #11054 Írta: szesze01
Megválaszolva: szesze01
Szerintem elég jó a Su-85,elég jó köröket szoktam vele menni.
Ma 5 kill-is volt vele 1 csatában,és nem is vagyok jó játékos...

12 éve 1 hónapja #11068 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Nekem még csak a gyengébb 85mm ágyú van meg, de nagyon darál a gép. T7 meccsben is simán lehet sebezni, és ölni (KV-1S, Tigrist előlről simán átlövöm vele). Alacsony profilú, gyors, és valami hihetetlen camo értéke van. T6-ben a puszta közepén álva, lövöldözve nem spotoltak fel (mondjuk már a 2. skillt húzom a csapatnak, az első az full rejtőzés + álcaháló) Ma felteszem rá a legnagyobb ágyúját és lehet megtartom farmtanknak. Egyetlen hátránya hogy papír, de nagyon, és kevés a HP-ja. Mondjuk aki ezzel a TD-vel frontra megy az meg is érdemli hogy oneshotolják.

12 éve 1 hónapja #11111 Írta: Staudegger_hun

Ez utóbbi egészen tetszik, és nem tudom eldönteni hogy átképezzem a legénységet su-85re, vagy menjek inkább a su-85bvel még előtte néhány kört. Elég papír tank, de cserébe nagyon jó ágyúja van, és még fürge is viszonylag. Szinte nincs olyan csata ahol ne lenne killem vele, ez szokatlan érzés:D

Szerintem mindkettő nagyon jó.
A SU-85B a legnagyobb ágyúval brutál killer a saját tierjében, álcahálóval periszkóppal király ;)
A SU-85 magában jó...de ott is elkél a legnagyobb löveg
Ha érdekel, a "mire vagytok büszkék?" topicba feltettem két képet tegnapról két csatámról, egyik ilyen, másik olyan TD volt. Ezt simán ke lehet belőlük hozni.

A SU-100 TD-vel szinte ugyanaz a játék stílus kell, amíg meg nem lesz a legnagyobb löveg. Az meg a tier legerősebb DMG lövege (a teljes tier-é!). viszont lassan tölt. Más stílus, felkészít az IS-152-re :)

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #11112 Írta: Staudegger_hun

.... nem tudom eldönteni hogy átképezzem a legénységet su-85re, vagy menjek inkább a su-85bvel még előtte néhány kört.... :D

Én megtartottam a Su-85B-t "elit tank"-nak (free XP kell,és ő termeli, és új 100%-os legénységre költöttem a Su-85-ben.
Kell ez, mert mindkét ágat húzni akarom, és a Su-100 fiúk mennek IS-152-re, a másik ág-ba pedig beültettem a Su-85B addigra szintén jó csapatát!
De ez csak az én véleményem, egy tanács csak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZooleK

Téma: OFF topik

• perretz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Tedd meg, mert csak a következő frissítésig...
    • Írta: perretz
    • 9 órája 16 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.