Jelenleg 100 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 19 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Német harckocsik

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223788 Írta: Harcidako
Megválaszolva: Harcidako

Szia! Szerintem nagyon jó az ág a sturer emilen kívül mind játszható, csak oda kell figyelni, hogy mit csinálsz, mert, megbüntetik hamar.....
A 9essel pár kört mentem ismerős kariján, még nincs meg, de azzal sincs baj, a 10es köcsög 1 ellenfél, tehát az is jó lehet :P
A su85 szerintem a legjobb 5ös td(ebből a kijelentésből biztos vita lesz:))!

Sziasztok! Szeretném elkezdeni a német 2. Td ágat.
Viszont elötte megkérdezlek titeket hogy egy haladó játékosnak biztos jó ötlet e.
Szóval az rhm miatt akarom elkezdeni nagyon(gondoltam ki freezem tier 5 ig )
De sokan mondjak hogy nehezen jatszhatoak, nem kezdoknek valo (st emil,nahsron)
Ezert kerdezlek titeket a nagyon passziv sniperkedest annyira nem szeretem , olyan su 85 camp stílus ami elemgy ... Teszt szero tudom,hogy nem az igazi de ott kiprobaltam a 15cm-agyuval es nagyon bejott
A legenyseg mar van 2 leany

Itt a statom ha elemezni akarjatok hu.wot-life.com...ckyvg/

Koszi a valaszokat, bocsi a hibakert,vesszokert telefonrol maceras

Azért én kiállok a St.-ért!:)
Több skill soros legénységgel, álca festéssel, feliratokkal, emblémákkal nagy hentes az a tank! Csk hát kell egy fajtaaberráció odáig eljutni! :woohoo: :yk:

Tuti én vagyok a béna de szenvedek az Rhm-el! A St. után kurvára hiányzik az ágyú süllyedés, ami ugye az Rhm-nek konvergál a nullához! teljes más stílusú játék sajnos, de én nem találom ezt a játék módot... :S

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #224458 Írta: Harcidako
Sehogyan sem akar alakulni az Rhm-el a kozos eletunk! :unsure:
Bar egyre novekszik a sebzesem vele, meg kigrindeltem a 15cm-es kalyha csovet, de sztem amit en probalok jatek gyanant eloadni vele, az a csapatomnak eppen csak nincs a hatranyara, de az elonyere tuti nem! A sajat hp-m meglovese nem gond, de egy ilyen karakteru harci jarmutol az a fing kategoria! Gyorsan leszogeznem, hogy ez biztos nem a vas hibaja!!! De egyszeruen nem talalom a jatekot vele! :blink:

8 éve 8 hónapja #224463 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR

Sehogyan sem akar alakulni az Rhm-el a kozos eletunk! :unsure:
Bar egyre novekszik a sebzesem vele, meg kigrindeltem a 15cm-es kalyha csovet, de sztem amit en probalok jatek gyanant eloadni vele, az a csapatomnak eppen csak nincs a hatranyara, de az elonyere tuti nem! A sajat hp-m meglovese nem gond, de egy ilyen karakteru harci jarmutol az a fing kategoria! Gyorsan leszogeznem, hogy ez biztos nem a vas hibaja!!! De egyszeruen nem talalom a jatekot vele! :blink:

Èn is kifejlesztettem anno, ki is pròbàltam a 15cm-es löveget. De ennek a tanknak nem az, hanem a 12,8cm-ez Kanone a legjobb lövege. Ugyanis ezzel van összhangban a brutàlis àlca ès a papìr pàncèl ami miatt messziről èrdemes tàmogatnunk a csapatot. Ha elfogadsz mèg egy tanàcsot, kezdj el sziklàk ès hàzak mögül kitolatva lőni. Ez először is megòv attòl hogy bekapott talàlatnàl egyszerre kapj làncot ès motort, ugyanis " fantasztikusan" sokszor fordul elő vele amiatt hogy a motor elől van. Màsodszor pedig az utódja(waffentrager auf.pz.IV.) szintèn első motoros, ràadàsul hàtsò tornyos, ìgy annàl màr ez alap taktika lesz, s ìgy mire odaèrsz nem lesz szokatlan :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector, guzu99, Harcidako

8 éve 8 hónapja #224464 Írta: Harcidako
Koszonom a tanacsot!

Probalom gyakorolni majd! shaking

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224511 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, én német közepes vonalat szeretném kifejlesztenni (e50 a cél) s tudjátok tier V-nél nehéz tankrol kell közepesekre letérni. Nagyon fanyalogva kezdtem, a stock tank 4es felszereléssel,(ágyú,torony,minden) még rátett szimpátiára :cheer: Gondoltam mint a villám átlépem,persze bacctatott h nincs sebzésem, ugyhogy kifejlesztettem rá 2-ik legjobb löveget, s megváltozott a véleményem :ohmy: (persze az a tigris ágyúja, tier7es) Szóval német tankoknál akik profik tőlük kérdezném, ez is megtartos vas úgye? Ha nem tesz topp tierbe, iszonyú jól elvagyok vele :) Eddig legjobb meccsem h tigris1-t (sérültet) kikaptam vele fél életről. Jobban meglepődtem mint a tigris :cheer: De azt a meccset noobságom miatt nyertük meg asszem.FireMan előbb e,litett meccsen egy kv2-el szemétkedtem, remekül elvoltam h csak forgolodik honnan lövik :cheer: Persze iszkoltam mikor megindult h pofán ver, úgy éreztem nem kéne nekem közelharc vele)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Harcidako

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224577 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Kinek mi a megtartós - ez mindig szubjektív.

Szerintem a 30.01 nem egy nagy durranás. A 7,5 cm-es ágyukkal nincs DPM, a derp ágyuhoz meg nincs elég páncélja (és/vagy mobilitása), hogy az optimális távolságból hatékonyan lehessen használni.
Az hogy egy 30.01 fél hp-ról kikap egy Tigrist: hát meseszerű. Ha a Tigris játékosa nagyon gyenge, vagy ha a figyelmét 5 másik tank köti le, és a veszélyesebbnek ítélt ellenfelekkel foglalkozik, akkor persze semmi nem lehetetlen. Egy Tigris ezzel együtt full hp-ról 13 másodperc alatt kap ki egy 30.01-et, a 30.01-nek meg fél perc kell a Tigris fél hp-jához. Ez nagyjából mutatja, hogy ezeknek a találkozásoknak 100-ból 99-szer hogy kell végződnie.

Nálam a 30.01 távolról sem volt megtartós. Amikor én játszottam vele, a metát ötös szinten a KV-1-ek, illetve tier 6 meccsekben a KV-1S-ek és a KV-2 dominálták. Manapság a KV-1S-ek eltüntek, de pluszban megjelentek az O-I-k, O-I Exp.-ek. Ebben a mezőnyben a 30.01 egyszerűen nem nagyon tud semmi extrát felmutatni a nehezek között, a közepes tankokat terrorizálni meg nem rendelkezik se mozgékonysággal, se különösebb páncél előnnyel. Hetes mezőnyben pedig agyhalott ellenfelektől eltekintve nem lehet vele labdába rúgni.

Ötös nehezek közül még mindig a KV-1 a megtartós, ha a hagyományos értékeket vallja az ember, azoknak meg akik nem kapnak hányingert a freak fantázia tankoktól, az O-I Exp jobb választás.

De mindenki azt tartja meg, amivel élvezet számára a játék! :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja #224585 Írta: Tekagi

Kinek mi a megtartós - ez mindig szubjektív.

Szerintem a 30.01 nem egy nagy durranás. A 7,5 cm-es ágyukkal nincs DPM, a derp ágyuhoz meg nincs elég páncélja (és/vagy mobilitása), hogy az optimális távolságból hatékonyan lehessen használni.
Az hogy egy 30.01 fél hp-ról kikap egy Tigrist: hát meseszerű. Ha a Tigris játékosa nagyon gyenge, vagy ha a figyelmét 5 másik tank köti le, és a veszélyesebbnek ítélt ellenfelekkel foglalkozik, akkor persze semmi nem lehetetlen. Egy Tigris ezzel együtt full hp-ról 13 másodperc alatt kap ki egy 30.01-et, a 30.01-nek meg fél perc kell a Tigris fél hp-jához. Ez nagyjából mutatja, hogy ezeknek a találkozásoknak 100-ból 99-szer hogy kell végződnie.

Nálam a 30.01 távolról sem volt megtartós. Amikor én játszottam vele, a metát ötös szinten a KV-1-ek, illetve tier 6 meccsekben a KV-1S-ek és a KV-2 dominálták. Manapság a KV-1S-ek eltüntek, de pluszban megjelentek az O-I-k, O-I Exp.-ek. Ebben a mezőnyben a 30.01 egyszerűen nem nagyon tud semmi extrát felmutatni a nehezek között, a közepes tankokat terrorizálni meg nem rendelkezik se mozgékonysággal, se különösebb páncél előnnyel. Hetes mezőnyben pedig agyhalott ellenfelektől eltekintve nem lehet vele labdába rúgni.

Ötös nehezek közül még mindig a KV-1 a megtartós, ha a hagyományos értékeket vallja az ember, azoknak meg akik nem kapnak hányingert a freak fantázia tankoktól, az O-I Exp jobb választás.

De mindenki azt tartja meg, amivel élvezet számára a játék! :P

Nekem is meseszerű volt :) Oldalrol meglőttem, lehet kigyulladt v más is pont lőtte mindenesetre lelkesitő volt :) Persze, nehéz tank legyen dömper ha arra célzol, sniperkedni, spottolni vannak jobb fejlesztési vonalak.

8 éve 8 hónapja #224598 Írta: CrawlingChaos

Persze, nehéz tank legyen dömper ha arra célzol, sniperkedni, spottolni vannak jobb fejlesztési vonalak.

Nem feltétlenül erre gondolok. Pl. nagyon kezdem megszeretni a heavidium jellegű tankokat. Az én szememben a lényeg az, hogy egy tanknak legyen valami koncepciója, és egyszersmind valami jó tulajdonsága, amire lehet építeni. Ettől még mindig nem lesz jó tank, csak ha megnézzük, hogy milyen tankokkal fog összefutni. Nehéz tankkal szemben szinte mindig van másik nehéz tank, és ez jelen esetben egy-két állati szerencsés körtől eltekintve, amikor a másik oldalon egy-egy árva B1-et vagy DW-t találsz, ötös vagy hatos szintűt jelent (minimum). A leggyakoribb ötös nehéztankok jelenleg a KV-1, O-I Exp és a KV-1S. Hatosoknál Kv-85, O-I, KV-2. Melyikkel szemben van a 30.01-nek esélye, ha a másik tankban legalább azonos képességű játékos ül? Nagyjából egyikkel szemben sincs a leghalványabb esélyed sem, kivéve ha túlerőben támadjátok le. Tehát nagyjából kijelenthető, hogy ezt a tankot a csaták zömében nem lehet magabiztosan nehéz tankként használni. Mi marad? Support, vagy mész azokra a területekre, ahol többségében közepesek mennek? Ahhoz az esetek többségében lassú vagy, az egyetlen előnyöd meg a hp pool még az ötös gyakori medekkel szemben is. Ha nem szemtől-szembe kapod el őket, akkor megint az a helyzet, hogy egy azonos képességű játékosnak több esélye van egy T-34-ben, Shermanban, vagy PzIV-ben ülve, hacsak nem trackeled le őket első blikkre, vagy próbálod őket atomizálni derp ágyut használva.
Nekem ez a tank marad egy általmenés címke alatt! Neked sok sikert hozzá!

8 éve 8 hónapja #224661 Írta: Tekagi
CrawlingChaos megkövetlek :cheer: Teljesen igazad volt,van, este betett 2x is topp tiernek német vassal, nem is voltak rossz pályák. Rámjött KV1 (mind2 harcban) szétkapott mint floki a lábtörlöt, bocs ha okoskodásnak tűnt mikor dicsértem vasat milyen jó nehéz :) Persze sebeztem, volt kill előtte de lezuzott. A T1 lesz az én tankom :cheer: Ezt meg átlépem s közepeseket kezdem fejlesztenni. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

8 éve 8 hónapja #224672 Írta: CrawlingChaos
Megkövetni nem kell, csak beszélgettünk a tapasztalatainkről, nem vitatkoztunk, pláne nem úgy, hogy meg kellene követnünk egymást! shaking

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224674 Írta: Tekagi
Jó ember...Hol van még nekem tapasztalatom :) :) Pofátlanság h rutinos játékosoknak okoskodok) Mindenesetre közepes vonalat ovatos tartozkodással figyelem, meg a nehezeket amiket közepes tank üzemmodban kell kezelni, valljuk be van pár olyan. S Tigris dologban is igazad volt, kielemeztük mentoromal, valószinű lőtték mások is csak enyém lett a kill.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224679 Írta: MKLS21
Megválaszolva: MKLS21

Elkezdtem a nèmet arty ágat a Pz.Sfl.Ivb nsgyon jó kis arty volt (nem is adtam el)
Viszont most meg vettem a Grillet és csak tépkedem a hajam :spaz:
Alapon van most sehova nem lát el , 50-100akat sebez, lassan tölt ..
Mindenki dicsérte nekem erre most.. Maxon is ilyen sz**r ?
Gondolkodtam ,hogy eladom (kéne a küldihez arty (stug))

Szia!
Légy türelmes, teljesen kifejlesztve, egy kb.90%-os csapattal már rendben van. Töltés\célzás gyorsító, álcaháló a felszerelés rajta.
Nem vagyok arty mágus, sőt, de ez egy vadállat. Nincs skill a legénységemen, BiA-t húzom 98%-on van.
20HE és 10HEAT a lőszer felosztásom, HEAT-et csak tier 7-ben lövök. Vicces IS-ekbe meg Tigrisekbe 700akat beledurrantani. Ami a lényege, hogy teljesen meg kell várni hogy beszűküljön, ami szerintem határozottan gyors, és akkor mindent eltalál.

264 csatam van benne, 710-es átlag sebzés, 1.19-es kilövési arány. 54,2% győzelmi arány 1707 WN8 mellett. 2. kiválóság jelzéssel a csövön.

Megvan a G.W. Panther is, amit istenítenek, de az sehol nincs a kis Grille-hez képest.

8 éve 8 hónapja #224681 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Ha küldihez kell arta, akkor inkább az amerikait javaslom, vagy a szovjetet. A német ágat értelmetlennek tartom T7 fölött. Ja és persze a Hummel, ami totál használhatatlan, a szuperképessége az, hogy 30 sec-enként missel egyet. Ha splashelős küldihez kell, ott az amerikai, vagy a T7 fölötti szovjetek, ha olyanhoz, amihez gyorsan kell lőni, ott a bert, a német ágnak semmi értelme.

8 éve 8 hónapja #224684 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

[...] a német ágnak semmi értelme.

Lightokat rammolni tökéletes. :applause:

8 éve 8 hónapja #224685 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Ja, igaz, ha valami kretén neked jön, akkor ja. Az más kérdés, hogy ez milyen gyakran történik, és, hogy érdemes-e ezért kihúzni egy ágat.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 24 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 órája 55 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.