@Donovitu
Köszi, ez így nekem teljesen megfelel!

A T54-ltw felé tartó úton már az LTTB-nél járok, csask baromi nehezen akaródzik vele csatába menni. Viszont az utódját szeretném megszerezni, úgyhogy előbb-utóbb meglesz! A kínai light vonalon még épp csak kifulloztam az 59-16-ot, az sem a szívem csücske, valószínűleg azért is, mert óher voltam átképezni bele a legénységet a Type64-ből.

Ezzel az ággal kapcsolatban viszont, ahogy azt megpedzettem, elég sok olyan véleményt olvastam az előzetes kutakodásaim során, hogy jó tankok meg minden, (alapvetően a WZ-132 kapcsán) de igazából az orosz verzió(k) lekörözi(k) ő(ke)t. Így viszont már valamivel árnyaltabb a kép. Nekem bőven elég annyi, ha egy tank megüti az "elég jó" kategóriát, még ha csak szubjektív meg érzelemracionalizálós akárhogyan is!
Mégegyszer köszi!
@Nortonor
Ahogy fentebb is írtam, a két samponos kupak fejű járgány nekem még nincs meg, ellenben a RU 251 igen. Számadatokat, statisztikákat nem tudok mondani, arra ott a Gugli (minden másra meg a maszterkárd), viszont szubjektív véleménnyel szolgálhatok.
Páncélja nyílván nincs, úgyhogy a bokrok és a szilárd fedezékek nagy barátja. Induláskor, egy helyben forgáskor egy hangyányit komótosabb mint szeretném, de menet közben egy álom! Kb. olyasmi mint az LTTB, csak kicsit lassabban forog. Az ágyúja nagyjából rendben van. Átütés ok, a repesz ráadásul elég izgi, 109(?)mm átütéssel bír, ami a folyamatosan terjedő papír bőrű ellenfelekkkel szemben már bőven elég. Az ágyú pontossága viszont érdekes, hajlamos elhajigálni a lövéseket. Na nem nagyon, de viszonylag sok az amolyan szemöldök ráncolós, egeret szorosabban markolós, éppen-mellé.
Viszont úgy rémlik, a RU skillezés szempontjából kevésbé szerencsés mint a másik két vetélytárs, mert ennél a parancsnok a rádiós is, ezért ha valaki spotolósra akarja venni a figurát, akkor a látótáv kimaxolásához egyel több skill sor szükséges. Persze kellően kigyúrt legénységgel, vagy eltérő játékstílussal ez nem probléma.

Összességében véve, a RU-nak más játékstílust tippelek, mint a másik két kollégájának, így inkább ebből az irányból javasolnám a kérdés megközelítését! A T54-ltw-t már ismered. Ha valami hasonlóra vágysz, akkor WZ, ha új dologr, akkor RU.
Ennyi lenne a szubjektív. Remélhetőleg objektív, tapasztalatokra épülő összevetést is ír majd valaki!
Szerk: Ja, RU-hoz még annyi, hogy sokáig gyűrtem a 13-90-nel a 7K spotos küldit, mer az olyan marha jó, bokorban sunnyogós, felderítős, de tegnap már kicsit csömöröm volt tőle (folyamatos városi pályaák, stb.), ezért beültem a RU-ba. A második körben bedobott Malinovkára, össze is jött vele a küldi. Úgyhogy most ezért is szeretem!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...