Nekem is 950 körül van az overall 7k játékkal. Szóval én kezdő vagyok, nekem ez volt az első ágam, pedig állítólag nem ennek kellett volna lennie, de kitartó voltam, bár sokat szoptam. Sokszáz csatát toltam a Tigrisekbe és az E 75-be. Amikor vettem az egyiket, adtam el a másikat. Eljutottam elég korán az E 100-ig (nem kellett volna). Beletettem 200 csatát, volt amikor parádés köröket mentem vele, főleg szakaszban Maussal

Volt egy szopóálarcos hétvégém és inkább eladtam. Mivel sokat videózok és Rosszpénz felvállalta a Tigris II-t és videót is csinált róla, visszavettem. Azóta kb 2k-s átlagsebzés körül vagyok vele, hihetetlen precíz a 4 skilles legénységgel. Meglett rá a kiválósági jel (első) és azóta is megvan. Nemrég megint Rosszpénz videója után jött meg a kedvem az E 75-höz-bár előtte már kacérkodtam a gondolattal, de ő adta meg a végső lökést. Visszavettem, Tigris II legénysége beült a 9-esbe és azóta (kb 2 hét) már négy Tankászt csináltam vele, előtte 400 meccsen semmi. Meglett a kiválósági jel is rá, nagyon élvezem vele a játékot, gondolom ez a fejlődésem miatt is lehet, mert már ésszel próbálok játszani és gondolkodom játék közben, nem csak úgy vagyok. Viszont az E 100-al nem boldogultam. Nincs túl sok tapasztalatom, de ha néhány hónap múlva, esetleg 2-3k meccs után visszavenném, biztos, hogy máshogy "muzsikálna".
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."