Próbáltátok a Mauschen tankot teszten? Mi a véleményetek róla?
Szerintem egy kacat úgy ahogy van. Alapból nem szeretem ezt a stílust, szerintem ma a mobilitás a legnagyobb fegyver a játékban. Persze ettől függetlenül lehet jó egy tank. De ez a Mauschen nagyon nem lett jó

Ugye megvannak az "alap" negatívumai: kibaszott nagy, lomha, nulla álca ---> arty mágnes. Erre jön rá egy lapáttal a borzalmas top löveg. 15 cm-es hurkatöltőt kapott a Mauschen, gusztustalanul szar karakterisztikákkal.
15 cm-es kályhacső:
0.48 pontosság
3,5 célzás
2,49 ROF
Egy kicsit jobb alternatíva a 128mm-es cső, de ez is "nerfelt változat" ahhoz képest ami az E75-ön, 9-es VK-n van (volt).
Pontosság: 0.42
Célzás idő: 3.3
Tehát a Mauschennek nincs lényegében ütőképes top lövege. A Stock kacatokat nem is érdemes említeni.
Páncél terén hasonló a helyzet mint egy Maus-nál azonban a torony kapott egy nem is annyira kicsi kupolát, amit 100 méteren belül nem olyan nehéz ellőni. Szoptam be teszten úgy, hogy bedöntöttem a tornyot, hogy a HEAT pattanjon. Erre beverték a kupolát.
Meg hát a szokásos Maus betegségekben szenved továbbra is. Bejött mellém egy Leo 1, és nem bírtam rá lehajtani a csövem.
És akkor ráadás a gusztustalanul szar fejlesztési vonal.
Alapból egy 105 mm-es kacat van rajt. Gondolná az ember ezt követi a 128mm-es, majd a 15 cm-es cannon. Ez itt nem így van. Még ki kell húzni egy csak Mauschen kompatibilis ÚJABB 105mm-es csövet, ami szinte semmivel sem teszi használhatóbbá ezt a tankot. Ezt követi a 128mm-es gun, ami E75-E100-Maus kompatibilis. Majd végül a 15 cm-es cannon. De ne tévesszen ez meg senkit. Alapból NINCS kifejlesztve azoknak sem ez a nooblöveg akinek van E100-a, ugyanis a Maus 15cm-es lövege NEM kompatibilis az e100 15 cm-es lövegével.
Így legjobb esetben egy 128mm-es löveg (ami a legjobb alternatíva) lesz kifejlesztve a tankra.
2 db motort is ki kell húzni a tankra, összesen 90.000+ xp bánja. CSAK Mauschen kompatibilis motorokról van szó. Kész szerencse, hogy tornyot nem kell rá húzni.
Ja, így a végén jutott eszembe. A 15 cm-es gunba felejstések el, hogy majd betöltitek a goldot. Csak alap lőszert, és He-t lehet belerakni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."