Jelenleg 76 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 22 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #119468 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Elég jót farmoltam ma, már csak vagy 30 csata az E100! :silly:

Kíváncsi leszek majd a véleményedre az E100-ról! Nemrég vettem meg, 25 csatát mentem farmolom a nagy ágyút, de eddig a páncélja hatalmas csalódás! Persze még valszeg nem tudom optimálisan használni, de az nagyon meglepett hogy a beforgatott!! tornyomat 50B arannyal simán belőtte... Igazából úgy érzem bárhogy forgatom szinte mindenhol belövik. Most kb. azt érzem hogy a sok hp-t kihasználva pár szerencsés lepattanóval majd a nagy ágyúval be kell vinni minél több sebzést amíg el nem fogy a hp aztán annyi... Az artykról meg ne is beszéljünk. Múltkor 4 artys meccsben nem értem fel a dombra Malinovkán... Páncél tekintetében az IS7 istencsászár az E100-hoz képest sztem.

Ha jól tudom HD modellje van már az E100-nak!De javítsatok ki ha tévedek.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy sokkal nagyobbak lettek rajta a gyenge pontok és valamiért mintha érződne rajta az hogy vékonyabb lett a páncélja. Ez csak kegy észrevétel, nekem nincs még E100-am(nekem Mausom van :33333) csak mert azt érze mmintha sokkal könnyebben bemennek a lövések az E100-nak mondjuk egy E5-el pl. Az új frissítés óta....

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #119514 Írta: caravan
Megválaszolva: caravan
E100?
Egy kalap sz@r! Az előbb raktam le dühömben. Én nem sebzek szinte semmit,csak arannyal, a drusza beforgatott toronnyal, mint a papírt úgy lőtt át. Elegem van belőle, biztos nem fogom használni.

10 éve 4 hónapja #119521 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz

Ezzel csak azt akarom mondani hogy sokkal nagyobbak lettek rajta a gyenge pontok és valamiért mintha érződne rajta az hogy vékonyabb lett a páncélja. Ez csak kegy észrevétel, nekem nincs még E100-am(nekem Mausom van :33333) csak mert azt érze mmintha sokkal könnyebben bemennek a lövések az E100-nak mondjuk egy E5-el pl. Az új frissítés óta....

Épphogy erősebb lett, az alsó lemeznek ha jól tudom jobb a döntése, így az effektívje is, a torony tetején levő csík éleit meg letörték elől hátul, így csak az alsó fele ad lapos profilt és sokkal nehezebb eltalálni.

10 éve 4 hónapja #119524 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Épphogy erősebb lett, az alsó lemeznek ha jól tudom jobb a döntése, így az effektívje is, a torony tetején levő csík éleit meg letörték elől hátul, így csak az alsó fele ad lapos profilt és sokkal nehezebb eltalálni.

Ezt mondja a WG. :DDDDDDDD
Én meg azt mondom amit tapasztaltam... :)

10 éve 4 hónapja #119642 Írta: rosszpenz
Még csk egy páreccsem van vele, de szerintem működik ahogy. Legalábbis én nem várom el tőle, hogy belőhetetlen szupertank legyen.

10 éve 4 hónapja #119711 Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko
Nézem a kib@szott videóidat és mindig hozza az ihletet. :lol: E 75-ös köreid hatására most akciósan visszavettem a gépet. Mivel kezdő vagyok és az első nehéz ágam volt, így beletoltam nem kevés csatát-magamhoz képest nem voltam vele rossz-de nem tudtam leászolni. Nos tegnap megvásároltam, kedvenc Tigris II-ből a 4 skilles csókák átültek, második kör és láss csodát: M. Az más kérdés, hogy utána rámhúzta a WG a szopóálarcot. :D Türelmes vagyok (próbálok), 6k meccsem van 910-es WN8-al. Nem túl rózsás, sokszor a forrófejűségem végett kiszednek, mielőtt érdemben hozzájárulhatok a csatához, minden esetre irigykedve nézem, hogy megszerezted a második kiválósági jelet is, valamint úgy érzem kevés vagyok pl az E 100-hoz, ezért is adtam el és ezért is vettem vissza inkább az E 75-öt. Várom az E 100 videót (nem fogom visszavenni)! :lol:

10 éve 4 hónapja #119715 Írta: rosszpenz
:D
Érdekes dolog ez az E75/E100 kérdés. A páncél mindkettőn működik szerintem, annyira, amennyire kell (azaz nem kell tőle csodát várni). De az E75-ön jobban adta a 12,8-as ágyú, mint az E100-on. E100-on kellett hozzá vagy 5 meccs mire a 4k sebzést el tudtam érni ezzel az ágyúval és végre meglegyen az x5, hogy kevesebb freeXP-t kelljen a 15 centisbe tolni. Na azzal viszont egészen más élmény. Nem értam azokat, akik a kis csővel használják az E100-at, semmi respektje nincs, mindenki megy rád gátlástalanul, nagy csővel már ez nem jellemző.

10 éve 4 hónapja #119716 Írta: oregkoko
A mennydörgő az igazi, az biztos. Már csak ha rád néz próbálsz pucolni-by rosszpenz. Én kezdő játékos vagyok és szoktam nézegetni ki mit művel adott tankokkal. Szóval kategorikusan kijelenteni, hogy valami szar, szerintem butaság. Én bevallom, hogy ügyetlen vagyok adott gépekhez. Önkritika elég hasznos tud lenni és nem szégyen másoktól tanulni, még ha az a másik éppen 17 éves, vagy 20. Voltak bitang jó köreim az E 100-al és voltak szarok. Inkább letettem, mindenkinek jobb így. :lol: Inkább figyelek és tanulok. Amire igazán kíváncsi lennék, az egy E50M, de az szerintem nem most lesz, ha lesz egyáltalán. :whistle:

10 éve 4 hónapja #119718 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
Még mikor a 9.7 tesztje volt, ott vettem meg az E75-öt, és az E100-at is. Szerintem ha saját tier alapján hasonlítjuk össze a 2 tankot, az E75-nek mintha nagyobb fear factora lenne. Nekem jobban bejött a 75, jobbnak éreztem a páncélját, és az ágyúját is. A normál játékban (nem teszten), nem rég lett meg az E75, imádom! Bár sokat játszom vele, és hamar meglesz az E100-ra az xp, de nem veszem majd meg. Első 10-es tanknak IS7-et szeretnék. E100 ráér....

10 éve 4 hónapja #119750 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Hali!
Pár napja vettem meg a Tigrist, bár egy kicsit aggódva, mivel sehol sem olvastam jókat róla :oops: Viszont baromi jó kis tank ez, páncélja nincs (mondjuk nemrég pattant egy Jagdtiger :P ), de ez a DPM zseniális.

Tegnap esti szórzó, új XP rekorddal:

Meg egy mai kör, kiszedtem egy E75-öt meg egy ST-I-t is :cheer:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

10 éve 4 hónapja #119754 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Még mikor a 9.7 tesztje volt, ott vettem meg az E75-öt, és az E100-at is. Szerintem ha saját tier alapján hasonlítjuk össze a 2 tankot, az E75-nek mintha nagyobb fear factora lenne. Nekem jobban bejött a 75, jobbnak éreztem a páncélját, és az ágyúját is. A normál játékban (nem teszten), nem rég lett meg az E75, imádom! Bár sokat játszom vele, és hamar meglesz az E100-ra az xp, de nem veszem majd meg. Első 10-es tanknak IS7-et szeretnék. E100 ráér....

csak ne csalódj az Is-7-ben! :)
én olyan T10 tankot veszek (most hogy van már pár) ami top of the line (és spórolok 2 millát)

tapasztalat: ha megvan a T10, utána alig-alig játszol vele az első napok után... (kivéve CW, stb.)

10 éve 4 hónapja #119759 Írta: rosszpenz

WAT???????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 éve 4 hónapja #119760 Írta: oregkoko

én olyan T10 tankot veszek (most hogy van már pár) ami top of the line (és spórolok 2 millát)

tapasztalat: ha megvan a T10, utána alig-alig játszol vele az első napok után... (kivéve CW, stb.)

Nekem ellenfélként keményebbnek tűnik, mint az E 100. Tudom, ez is sofőrfüggő.

10 éve 4 hónapja #119770 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

WAT???????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Azért lehet.. :) mondjuk az E100-hoz is hülye vagyok, pedig az első volt..

10 éve 4 hónapja #119801 Írta: rosszpenz
A király! B)

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 9 órája 48 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.