haliho, MAUS vs e100
nos, erdemes megnezni minden tanknal, mitol kékul az ember.
e100 elvart sebzese 2350 korul van ugy remlik, minden mas tizes med/heavy 2150-2200, Maus 2000

wn8 kornyeken olvastam valahol egy ilyen besorolast, ergo e100-l joval magasabb az atlagsebzese mindenkinek, elso korben ezt ajanlom.
900 meccsem van e100-l, Maussal kozel 100, egyertelmuen utobbival kevesebbet lovok, de soxor azert, mert nem erek oda. mikor magamra hagynak, akkor meg egy barmilyen kilences med agyonvag.
a mausnak van pancelja dolog nagyon messzirol 4-500 mrol valoban, de onnan nem fogsz atloni senkit.
nagyon keves tankkal lovok amugy goldot, szerintem e100-l kevesebbet mint maussal es megis

szal a mausnak amilye van, es amitol tenyleg szeretheto kis joszag, egeszen belejovok a vegere

az egy virtualis pancel. nem fognak maus agyonlovesevel tokolni, ha mellette ott van barki mas, akinek agyuja is van. plane ha taras.
szal eloszor oket, aztan ramneznek, visszabujnak, atteszik a goldot, es onnantol keresztbe kasul frontba barhonnan atlovi barmelyik 9-10-s tank gyk...
beforgatassal meg az van, hogy pont egy foch155-l jartam ugy, hogy kineztem, ralotem, visszatolt a tornyomon keresztul 750-t.
beforgattam, 12,5 mp koruli toltesem van ugye, o meg 5 utan lohetett volna, de nem tette, megvarta mig betoltok, megint raforditom a tornyom, megint atlott.
3 lovesbol 2* atlotem, 1k hp, o vissza 3*, mind atjott.
piroskak ellen viszont van pancel, plane ha megallnak elottem, es nem jonnek mellem, mert az nem jo
Battlefield 2D style