Jelenleg 94 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 7 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 16 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 21 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38053 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Szia,nekem is volt Indim,nem szerettem.Szerintem sokkal jobb mas 8 medek vannak,de a Leo1 megeri megszenvedni vele!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #38168 Írta: kimera70
Megválaszolva: kimera70
Sziasztok!

Először is bocsánat a lustaságomért, amiért nem olvasom vissza a hozzászólásokat, lehetséges, hogy már volt téma de ha nem haragszotok, akkor megkérdezném, hogy:
Tier 4-es szintű Durchbruchswagen 2 (D.W.2), tankról akinek van, volt annak a véleménye érdekelne!

Minden véleményre kíváncsi vagyok! Igazából azért érdeklődöm utána, mert ugye a különböző küldetések mind minimum Tier 4-nél kezdődnek. Amiért még erre a tankra esett az elvi választásom az a könnyített MM (Fight level:4-5) nem tudom, hogy észre vettétek.e?

Előre is köszönöm a válaszokat!

11 éve 5 hónapja #38171 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
A D.W.2 szerintem az egyik legrosszabb tank. A könnyített MM sem sokat segít rajta, mert tier V ellen is szenvedés vele menni. Talán egyetlen jó tulajdnosága, hogy oldalt jó a páncélja (50 mm ugyanúgy, mint szemből) ezért sidescrape-re alkalmas. Pontosabban nemcsak alkalmas, hanem ezzel a tankkal egyenesen kötelező. Szemből minden belövi és gyakran megy a motor is a kukába. A lövege sem valami jó, ha sebezni akarsz, akkor sokszor muszáj goldot tölteni, de így könnyen mínuszba jön ki az ember.

11 éve 5 hónapja #38174 Írta: resek
Megválaszolva: resek

A D.W.2 szerintem az egyik legrosszabb tank. A könnyített MM sem sokat segít rajta, mert tier V ellen is szenvedés vele menni. Talán egyetlen jó tulajdnosága, hogy oldalt jó a páncélja (50 mm ugyanúgy, mint szemből) ezért sidescrape-re alkalmas. Pontosabban nemcsak alkalmas, hanem ezzel a tankkal egyenesen kötelező. Szemből minden belövi és gyakran megy a motor is a kukába. A lövege sem valami jó, ha sebezni akarsz, akkor sokszor muszáj goldot tölteni, de így könnyen mínuszba jön ki az ember.

A DW maga a katasztrófa, de sajna kellett Kőnighez. Elitre kihúztam gyorsan aztán 1 hétig csak lecsillagoztam és kuka.

11 éve 5 hónapja #38261 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov

rejkov ne higgy azoknak akik avval hitegetnek h nagy ágyúval jobb lesz, mert csak "kevésbé szarabb"..

a 8as is csak kis gun-al, Lehet h menni fogsz pár jó kört a nagy gun-al a borsig-al de többnyire nem lesz vele meg a szint... a kis gun meg egy erős átlag/jó csataélményt fog adni, és sanszosabb h megvéded magad vele minta böszme nagy kályhacsővel...

Döntsd el... ritkán akarsz nagyon jó köröket 10/1 és 9 szar (nagy gun)

vagy a kis gunnal 10/7 jó kört, de nem kiemelkedőt és 3 átlagosat...mert avval szarul teljesíteni nem lehet...

Én ezt így láttam, nekem bejött... addig míg odaérsz gondold ki.

Meguntam a szívást a 7-essel. Miután kisírtam magam, a teljes 48000 free xp-s tartalékomat rászántam, hogy megvegyem rá a top löveget. 5 csata alatt sikerült 500-ról 1000 fölé tornászni a sebzésátlagomat. Igy viszont igencsak brutális lett a masina. Keres az ember egy, a durva ágyú sűllyedésnek megfelelő dombot, aminek a tetejéről jó sokmindent látni, várja, hogy a többiek spotolgassanak, aztán felcammog az ember a dombtetőre szigorúan a kiszemelt célra mutató csővel (illik egy olyan célzó mod, amihez van oldalirányú kitéríthetőség-jelző + célzásgyorsító) és mihelyt felért, durrant bele egy brutális nagyot, aztán visszatolat lejtőn lefelé. :)

Dimbes-dombos pályákon nagyon durva tud lenni. Még a végén megszeretem.

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38336 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok.
Miért nem tudok csapatni a TigerII-vel értelmes csatákat???
A TigerI és a P szerintem baromi jó vasak (57/67 win)
De ezzel 18/6 és mindíg a lámák közé rak be (mondjuk az ász már meg lett vele) most vettem meg rá a L/52-es puskát.

11 éve 5 hónapja #38387 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv,

én a Tiger I - el vagyok most így...Még csak a torony meg a lánctalp van ráfejlesztve, az ágyú még a régi (persze az új ágyút már nem bírta volna a régi lánctalp) , amit a VK36 - on használtam, de valami rémálom így játszani...T8 - 9 es csatákban szinte senkit sem tudok megsebezni, sokszor még a lánctalpakat sem tudom lelőni, hiába lövöm az első görgőket... Baromira demotiváló így játszani stock tankkal. Az XP is redva lasssan jön így, még kell 14000 a nagyobb ágyúhoz. Totál haszontalannak érzem magam a csatákban. Arról nem is beszélve, hogy szó szerint csak a pénzt viszi a tank most a sok javítás miatt.

11 éve 5 hónapja #38389 Írta: resek
Megválaszolva: resek

Üdv,

én a Tiger I - el vagyok most így...Még csak a torony meg a lánctalp van ráfejlesztve, az ágyú még a régi (persze az új ágyút már nem bírta volna a régi lánctalp) , amit a VK36 - on használtam, de valami rémálom így játszani...T8 - 9 es csatákban szinte senkit sem tudok megsebezni, sokszor még a lánctalpakat sem tudom lelőni, hiába lövöm az első görgőket... Baromira demotiváló így játszani stock tankkal. Az XP is redva lasssan jön így, még kell 14000 a nagyobb ágyúhoz. Totál haszontalannak érzem magam a csatákban. Arról nem is beszélve, hogy szó szerint csak a pénzt viszi a tank most a sok javítás miatt.

A Tiger I-en is lehet jó csatákat menni, de igazából Tiger II-nél kezdődik majd a móka... ;)

11 éve 5 hónapja #38401 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Nekem annak idején a tigris 1 sokkal jobban bejött, mint a tigris 2. A tigris 1-et azóta ráadásul durván buffolták. Elég sok rossz élményem volt a 2-essel.

A tigris 2 már sokkal keményebb ellenfeleket kap. A lövege talán a legjobb pontja, egész pontos mozgás közben is, és gyorsan céloz. Páncélt lebontják, ha tudják hova kell lőni. Bár nemrég kivették a géppuska gyenge pontot, és megvastagították a kupoláját. Kell rá vagy 80000 xp, hogy használható legyen, addig csak szenvedés. Ha meglátják, hogy a porsche torony van rajta (100mm vas) mindenki azt lövi. Amugy tier 8-ban egész jó is lehetne. Csak hát tier 9-10-ben meg minden lövi mindenhonnan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 5 hónapja #38421 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71

szasztok.
De ezzel 18/6 és mindíg a lámák közé rak be (mondjuk az ász már meg lett vele) most vettem meg rá a L/52-es puskát.

Ezt most komolyan kérded???
Tiger II L/68 löveg nélkül???
Mesélj még :D

11 éve 5 hónapja #38422 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

szasztok.

Ezt most komolyan kérded???
Tiger II L/68 löveg nélkül???
Mesélj még :D

Jajj tigershark, ne ízetlenkedjél már lécci! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #38424 Írta: tigershark71

Üdv,

2 megoldás van erre.
Az egyik: szabad TP-ből kifejleszted a jobb löveget, meg a felszereléséhez szükséges modulokat is.
Ha nincs annyi, akkor elfogadod azt a tényt, hogy nem megy egyszerre a kredit és az XP gyűjtés. Tankok gyenge pontjait meg kell tanulni. Az L/56 löveghez pedig tetszik, nem tetszik goldot kell tölteni, ha sebezni is akarsz valakit. Viszont még mindig jobban megéri, mert a sebzés után jár az XP, ergo lehet h anyagilag szarul jársz, de előbb tudod kifejleszteni a jobb löveget.

11 éve 5 hónapja #38438 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Nekem annak idején a tigris 1 sokkal jobban bejött, mint a tigris 2. A tigris 1-et azóta ráadásul durván buffolták. Elég sok rossz élményem volt a 2-essel.

A tigris 2 már sokkal keményebb ellenfeleket kap. A lövege talán a legjobb pontja, egész pontos mozgás közben is, és gyorsan céloz. Páncélt lebontják, ha tudják hova kell lőni. Bár nemrég kivették a géppuska gyenge pontot, és megvastagították a kupoláját. Kell rá vagy 80000 xp, hogy használható legyen, addig csak szenvedés. Ha meglátják, hogy a porsche torony van rajta (100mm vas) mindenki azt lövi. Amugy tier 8-ban egész jó is lehetne. Csak hát tier 9-10-ben meg minden lövi mindenhonnan.

A Tiger2 az egyuk kedvencem volt, most az e75 az, bàr màr mint régebben màr írtam a sidescrape nagyon megy mindkettőnek , e75 nagy hibàja , hogy gold màgnes, nagyon az.

11 éve 5 hónapja #38440 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

A Tiger I-en is lehet jó csatákat menni, de igazából Tiger II-nél kezdődik majd a móka... ;)

A Tiger II stock állapotában nem kevésbé kihívás. A Tigris I lövegével indulni még csak-csak, de a stock torony negálja mindazokat az előnyöket, amelyek egy kimaxolt Tiger II-re jellemzőek. Ha először a tornyot akarod fejleszteni, akkor meg felejtsd el a jobb motort, hiába hoztad az I-ről, mert a stock felfüggesztéssel vagy egyik, vagy másik. A Tiger I T7-ben sokkal inkább a helyén van.
Úgyhogy a Könighez kezdéskor jó sok türelem, vagy free xp javalott.

11 éve 5 hónapja #38441 Írta: tigershark71
Jöhetne egy jó kis akció tier VI-VII-re, beleértve az E-25, Dmax kettőst is.
Nagyon nem gondoltam volna ezt egy éve, de már 70db szürke pihen a garázsban.
Már csak 62k XP van hátra a német műszaki mérnök jelvényig.
Lassan nem lesz mit megvenni, már a B2 is megvan. :D

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.