Jelenleg 88 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 4 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 13 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 18 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 20 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 5 hónapja #34963 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Ja. Jó hogy ezt velem anno senki se közölte.
Mindenesetre tervben van az indien, tesztszerveren már próbálgattam. Tényleg más mint az orosz ág, de tetszett.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #34965 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

Ja. Jó hogy ezt velem anno senki se közölte.
Mindenesetre tervben van az indien, tesztszerveren már próbálgattam. Tényleg más mint az orosz ág, de tetszett.

Régen nem tudom, hogyan volt. Tavaly aug. óta játszom, akkor szerintem már olyan volt a fa, mint most.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 5 hónapja #34966 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Régen nem tudom, hogyan volt. Tavaly aug. óta játszom, akkor szerintem már olyan volt a fa, mint most.

Ja. +sz! :)

11 éve 5 hónapja #34979 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Köszi a válaszokat. Szerintem kifejlesztem mind2 csövet és megnézem melyik jön be.
Előbb is olvasgathattam volna fórumokat, mivel a VK36 - ot úgy vettem meg, hogy lenulláztam a szabad tapasztalati pontjaimat is. Utána szembesültem a ténnyel, hogy a 10,5 - ös ágyú az alapcső ehhez a 64mm - es átütésével, amit már a PZ4 - nél se használtam, utoljára a Hetzeren. Ehhez hozzátéve az alapmotort, amivel kb gyök2 - vel tudok haladni, komolyan azt hittem, hogy sose gyűjtöm össze a nagyobb ágyúhoz szükséges 4600 TP - t. Izgi csaták voltak...Pláne sorra T8 - as tankokkal... De most inkább ráhajtok a motorra meg a lánctalpra, mert irdatlan lomha, remélem jobb lesz majd velük.

11 éve 5 hónapja #34983 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
A VK36.01-t még én is med korábban húztam ki. Alap motorral mednek is hihetetlen lassú volt, amit csak az alaptorony forgási sebessége kompenzált némileg közel harcban.
A legtöbben szerintem még mai is a Waffe-t használják rajta (régen Konisch), közel kétszázzal nagyobb a DPM-e, viszont ez inkább med-es stílust igényel, aminek már kevésbé felel meg, amióta mackósították. Stílus függő: ha beleállsz az adok-kapokba és géppuska stílust nyomsz, akkor jobb a Waffe. Ha kimész-lősz-visszatolsz töltésre, akkor jobb a 8.8 L/56.
Ami a JagdPzIV-et illeti, azt is túl lehet élni az L/56-tal. Én 800 körüli átlagsebzéseket produkálok vele csatánként, ami ugyan nem mondom, hogy nagy szám, de ezzel a TD-vel szerintem elmegy. Amióta a front páncélját kicsit megkalapálták, mérsékelten ezt is lehet már assault gun stílusban használni, és a camo értéke is jó.
Erre is, a VK30.01P-re is igaz, hogy sokan elkezdenek lamentálni, hogy a 8.8 helyett inkább a 7.5 L/70-t használják, mert az papíron pontosabb, nagyobb az átütése, a DPM-e pedig közelíti a 8.8-t. Szerintem a 8.8 mindenképpen jobb, két okból. A kisebb átütés miatt rákényszerít, hogy gyenge pontot lőjünk, T6-ban éppen ideje megtanulni. A magasabb alfa miatt pedig gyakrabban okoz modul sérülést, gyakrabban gyújtunk ki vele oldalról heavy-ket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, _HENTES_

11 éve 5 hónapja #34988 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Szerintem a 8.8 mindenképpen jobb, két okból. A kisebb átütés miatt rákényszerít, hogy gyenge pontot lőjünk, T6-ban éppen ideje megtanulni. A magasabb alfa miatt pedig gyakrabban okoz modul sérülést, gyakrabban gyújtunk ki vele oldalról heavy-ket.

Na ezzel a 2 mondatoddal meggyőztél. 8,8 - as lesz :) Illetve visszahoztad a kedvem a Jagdpanther 4 - hez is :) Még meg sincs de már temettem :)

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #35047 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
szasztok.
Hát ezt nem gondoltam volna,hogy ezzel a vassal meg lesz :) :) :)
Pedig,hogy szidtam az elején....
annyira örülök,hogy felteszem az örömködőbe is :evil:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

11 éve 5 hónapja #35063 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Na ezzel a 2 mondatoddal meggyőztél. 8,8 - as lesz :) Illetve visszahoztad a kedvem a Jagdpanther 4 - hez is :) Még meg sincs de már temettem :)

Jagdpanzer IV lesz az, nem panther :).
A Jpz valamiért nem lett a kedvencem (olyan biszem-baszom kategória, nem hozta azt a játékélményt, mint az elődei), de az utódja fincsi.A Jagdpanther jóval fajsúlyosabb, karakteresebb benyomást tett rám.

11 éve 5 hónapja #35087 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Ma vettem meg a Nashornt, persze alapból 75-ös legénységgel.
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lesz szenvedős, amíg eljutok a top lövegig (egy meccset mentem eddig vele, 920 HP sebzés)?

11 éve 5 hónapja #35150 Írta: ill23
Megválaszolva: ill23

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lesz szenvedős, amíg eljutok a top lövegig (egy meccset mentem eddig vele, 920 HP sebzés)?

Csapat függő tank, önmagában életképtelen, arty szereti one shootolni, de ha kitudod használni a álcát, tűz gyorsasságot akkor nem szívatós TD, jobb mint az Emil..

11 éve 5 hónapja #35163 Írta: Trucker39
Megválaszolva: Trucker39

A szokásos stock "betegsége" van csak mind a kettőnek. Ha kinövik, vagyis jó már a legénység, valamint fel vannak szerelve rendesen, Egész jó köröket is lehet menni velük.
Egyetlen fontos szabályra kell csak figyelni. Ne lásson meg az ellenfél. A nulla páncélzat nem nagyon engedi meg ezt a luxust.

Az Emil-l sokat kínlódtam kezdésből. Rá kell érezni a használatára. Fől kúszol a domboldalon, de a lövegcső már lefelé lóg a túloldalon és bizony így, ebben a szinte lehetetlen pozícióban kell aprítani az ellent. A végén már nagyon kézre állt a dolog és ami utána jön, forgó tornyos T8, már teljesen más használatot igényel megint.

Replay Nashorn
Replay Emil-1
Replay Emil-2

11 éve 5 hónapja #35168 Írta: Ryek05
Megválaszolva: Ryek05
a Nashorn a jó löveggel nekem nagyon bejött. A saját de még a +1 Tierben is átvisz mindent. a +2vel már bajosabb a dolog, de arannyal minden megoldható. A tier 7es Emil viszont ultrarossz :D
Lassú, nagy, kocka, papír...egyetlen előnye a csősüllyedése. Viszont nem minden pályán van olyan hely, ahol ezt ki lehet használni.
Előnye, hogy nevel a jó hely megválasztásra, mert ezzel menekülni nem lehet :P
Ez az első TD aminél inkább ki fogom fejleszteni a tier 8at mielőtt elit státuszt elérnék vele. Kb annyi a top löveg, mint az új tier 8 TD kifejlesztése. És a Borsig sokkal jobb (videók és tulajdonságok alapján)

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #35177 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71

A tier 7es Emil viszont ultrarossz :D
Lassú, nagy, kocka, papír...egyetlen előnye a csősüllyedése. Viszont nem minden pályán van olyan hely, ahol ezt ki lehet használni.
Előnye, hogy nevel a jó hely megválasztásra, mert ezzel menekülni nem lehet :P
Ez az első TD aminél inkább ki fogom fejleszteni a tier 8at mielőtt elit státuszt elérnék vele. Kb annyi a top löveg, mint az új tier 8 TD kifejlesztése. És a Borsig sokkal jobb (videók és tulajdonságok alapján)

A top löveg kifejlesztése nélkül nem tudod a Borsigot kifejleszteni.
Pár gondolat az Emilhez: A vbaddict statja szerint még mindig ez a 4. legtöbb sebzést és killt elérő tier 7 td, így a tankoktól független wn7-ben is ez a negyedik. Az első 3 helyezett az AT15 és két prémium, a SU122-44 és az E-25. Szóval egy dolog az eredményesség és egy dolog a játékélmény.

www.vbaddict.ne...erver=

Megkockáztatom, hogy ebben az általánosnak mondható negatív megítélésben benne van, hogy itt már 6 lövés is elég az 3000 damage-hez. Ugyanehhez a Jagdpanthernél 10-12 sikeres lövés kell, tehát ott nyilván intenzívebb az élmény. Lassú (nem kicsit) és marha nagy (de tényleg az), ellenben ezekhez az adottságokhoz mégis bőven elég a 15 lőszer. Mert vagy nem is érsz oda a sűrűbe, vagy szétszednek, ha észrevesznek.

Személyes tapasztalat: ma is megvan, szoktam is vele menni, néha egészen normális köröket, amióta elit, azóta nem szopat az MM, vagy legalább is nem többet, mint mással. Szerintem a megítélésén nagyon sokat ront az is, hogy mindenki fokozottan várja már a Borsigot, és ezen túl akar lenni. Ez egy-egy szarabbul sikerült csata után csak fokozódik, és az ember hajamos Emiliót gyűlölni...

Viszont az is tény, hogy a Borsig meg No1 a tier 8 TD-k között. :D

11 éve 5 hónapja #35182 Írta: Trucker39
Megválaszolva: Trucker39
"Viszont az is tény, hogy a Borsig meg No1 a tier 8 TD-k között. :D"

Egyet kell értsek. A Borsig egy másik dimenzió.

Melléklet:

Replay
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #35185 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Miután két napig szopatott az MM Borsig ügyben, tegnap vegyes érzésekkel ültem le. Aztán 4 csata, 3 győzelem, 10 kill, 12300 damage. No Comment.

Mostanra olyan száz csata körül van már a nagy löveggel szerzett tapasztalat.
Előtte 400 csata körül a 128-assal. Közel sem olyan pontatlan mint azt az ember gondolná. Tier 8-ban nem kell még bele gold, tier 9-10 ellen igényli már. Páran látták már szakaszban, hogy mit művel...
Volt aki azt mondta, hogy ez egy forgótornyos ISU, csak jobb az álcája is.
Legyen elég annyi, hogy eszemben sincs visszatenni a kicsit. ;)

Közben már új "projekten" dolgozom. WT auf E-100 15cm löveggel. Kezdetnek nagyon nem volt rossz. Szegény Maus... :cheer:

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.