Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 12 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 17 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 18 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

11 éve 6 hónapja #33762 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80

Memnon.AKkor rövidítsük le az irományt.

Az e50m magatehetetlen magától = szar. Tetszés, szimpátia nélkül.

Kicsit finomítva > biztos jó, de a legjobbaktól bőven elmarad. Aki meg jót akar játszani a legjobbakat használja, és nem tol ki saját magával.

Hümmmm...

Ezek szerint szopatom saját magam, mert csak sz@r vonalakat húzok.
(Párduc2, Tiger2, St1...)

De ha már eddig eljutottam nincs megállás.
Majd meglátjuk mit tudok kihozni belőlük...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33764 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
E50m topicban ki lett vesézve, nem kell leírni mindenhova oldalakat szerintem. A dolgokat meg amúgy is csak az a 2-3 tucat ember követi folyamat akikkel így együtt szoktunk írogatni

Ott keressétek az indoklást.

De amúgy tömören ott volt, csak nem lett kifejtve.

Magatehetetlen önerőből a kis e50 és társai. Mr. Memnon.

Amelyik tankkal nem tudok fordítani mikor esélyes lenne, az nem játszható számomra és sokak számára.

A vita valószínűleg megint oda fog kilyukadni, hogy nem mindenki nyerni akar, nem mindenki lőni és ölni, csak élvezni az önfeled kötetlen balf**szkodást. Arra tökéletesen megfelelő.

Ha játszani akarok, és még egy szinttel feljebb tornászni a szórakozásom színvonalát, akkor nyerni és dominálni a csatában. Erre pedig ez nem alkalmas, tehát szar. És mivel a kérdés ismét az h Jó/rossz, ez elég indoklás rá. MInden féle egyéb adat és statisztika megemlítése nélkül.

Mert a rossz tankkal csak kempelni lehet meg kivárni míg más leköti a figyelmét a kiszemelt áldozatnak, a jó tankkal meg lehet kempelni is, meg odamenni és kettécsapni bárkit míg tart a hp.

Ez olyan mint a sniper tank kifejezés.. a jó tank messzire is jól lő, meg közelről is.. tehát ebből a szempontból az is7 ágyúja gáz , mondjuk egy t110e5-höz képest....

Míg a panther hulladékokkal messziről sniperkedik valaki a jóa csapat, addig bármelyik másik meddel akár közelharcba is keveredhetsz, de kempelve hátul lövöldözetsz is.

A lényeg a sokoldalúság, az a tank amelyik csak bizonyos helyzetekbe jó , az nem jó jármű. Az a tank amelyik a helyzetek legtöbbjében helyt áll na az a jó jármű. És a német tankjaitok a wg féle beállítások és specifikációk mellett rohadtul nem ez a kategória. Az h a való életben mi milyen volt, meg nem ez az oldal hivatott kitárgyalni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

11 éve 6 hónapja #33765 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71

Memnon.AKkor rövidítsük le az irományt.

Az e50m magatehetetlen magától = szar. Tetszés, szimpátia nélkül.

Kicsit finomítva > biztos jó, de a legjobbaktól bőven elmarad. Aki meg jót akar játszani a legjobbakat használja, és nem tol ki saját magával.

Hm, valószínűleg igazad van, csak...
Nézzünk meg egy példát: Németországban, vagy Angliában magasabb az életszínvonal, mint Magyarországon. Tehát mindenki kitol magával, aki nem megy oda dolgozni és élni. Ez a dolog racionális része. De van egy érzelmi is, lévén emberek vagyunk, nem pedig droidok... :D
Én nem akarok odamenni dolgozni és élni...

Vagyis visszatérve a tankokohoz, nálam a német tank nem racionális döntés, hanem érzelmi. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nekem sokkal, de sokkal nagyobb élmény szenvedni akár egy T-15-el, mint királykodni mondjuk egy batchatben. Voltak ruszki tankjaim, nekem semmit nem jelentettek, igazából vártam a csata végét. Engem valahogy nem érintett meg, nekem nem jelentett semmit egyik sem.

Ez van, nem vagyunk egyformák...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 6 hónapja #33766 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
dozer00, ha valaki, akkor Te tudhatod, h. nincs legjobb tank... ha mégis akadna ilyen, a WG hamar tesz róla, h. ne legyen a legjobb...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33767 Írta: dozer00
tigershark71 attól még a kérdés nem erre irányul. A kérdés az nem az általában h sztem szimpatikus-e hanem h a többi járműhöz képest jó-e.

Szíved joga azt írni h te neked nagyon tetszik. De azt már kevésbé jelentheted ki könnyű szívvel h jó is. :whistle:

SZete: legjobb nincs, de pl olyan kategória h jobb mint a többi kategória van.

Ebbe a kategóriába esik bele a cwképes tankok listája. Na azok több helyzetben dominálnak mint a társaik. Ergo jobbak. Legjobb nincs valóban, csak jobb.

Nézhetjük, tiernként, vagy kategóriánként, típusonként, a legtöbb esetben meg lehet határozni 2-3 olyan tankot ami a többi felett áll. (azért mert még nem nerfelték le, vagy mert alapjába véve maga az egész tank jobban van megtervezve. )

Az sajnos tény, h sok tényező miatt a legtöbb esetben lényegtelen a tankunk bármilyen fejlettsége vagy minősége, a játékos ügyessége , de ugye ez a WG.

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33770 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Nem értitek még mindig a lényeget.

Azzal játszol amivel akarsz és úgy ahogy szeretnél vele,(majd a csatában leoltanak ha nagyon béna vagy) én személy szerint pont leszarom. :P

Az hogy valakinek testszik 1 tank, mert szépen csillog a lemenő napsütésben, vagy jó hangja van mikor lő, vagy azért mert csak. Ezzel sincs gond.

Az a baj, hogy sokan tény ként közlik a tankjuk iránt érzet szeretettet.

És azért mert neki jobban megy mint mással az nem jelenti, hogy az akkor jobb mint más tank.

Oda kell írni , hogy nekem tetszik azért mert...

De sokan átlag alatti teljesítménnyel (nem csak ebben a témában) és videók alapján (jó játékos jó köre) ítélnek 1 tankot jónak, ami szerintem nem tény szerű.

Még 1X mondom nincs baj azzal ha valaki szereti a Német tankokat, de ne állítsabe alaptalanul jónak vagy rossznak (nem csak ebben a témában)

11 éve 6 hónapja #33774 Írta: dozer00
De Mirage.....

Pedig egy jagdPZe100 márpedig igen is JÓ.....nagyot lő....

10ből 6 lövés trackel akár 8 tierrel kisebb tankot is, meg oneshotolja egy komolyabb artilövés.

De olyan szép az a kazánajtó rajta, hogy mindig kilövetem magam h legyen hol pizzát sütni mikor ég mint a fákja...

Ez a td is kb középmezőny a saját tierjében vagy a legalja.... hiába tetszik attól még a top td-k közelébe sem ér ezekkel a beállításokkal.

Az FV is megkkora zsírkirály h akkorát lő mint egy csillagromboló, még sem top 3. És nagyon tetszik is, de nem fogom leírni h vedd meg mert a legjobb ami számomra a legjobban bejött , mert a francia foch-al sokkal többet lehetett anno tenni a csatáért, de még sem tetszett ahogyan játszani kell vele.

Mert ez két külön dolog.

11 éve 6 hónapja #33775 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80
Szerintem ha valaki szereti használja ha meg nem akkor ne.

Én elindultam ezen az ágon, és ha már 8. szintig kihúztam akkor szépen komótosan tovább is megyek rajta, aztán majd eldöntöm hogy tetszik és élvezetet nyújt -e vele a játék vagy sem.
Ha jó akkor marad, ha meg nem akkor megy a MÉH telepre...

A T110E4-5 biztosan jobb.
CW-re azokat viszik?
Én még csak klántag sem vagyok szóval hidegen hagy.
Nincs kedvem beállnia a ez a legjobb ezt húzom és használom sorba...

Néha kell néhány prérifarkas is aki azokat a vasakat hajtja amit mások nem.
Másként hogy lennétek szakértők németországból???
;)

11 éve 6 hónapja #33776 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Dozer, Mirage

Azért ennyire nem csak a két szélsőség létezik. Hogy egy tank vagy szar vagy jó. Az E50/50M nem jó tankok, semmiben sem nyújtanak kimagaslót, ez mondjuk szerintem is tény. De azért jó átlag (se íze/se bűze) tankok. Még mindig használhatóbbak mint a brit/amrekiai 10-es medek. Sőt random csatában szerintem a Leopárd 1-nél is játékosbarátibb.

11 éve 6 hónapja #33778 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Vannak a jobbak (felhasználó barátabb, jobban könnyebben játszható, tulajdonságaik többsége jobb a többinélén meglátásom szerint) és vannak a többiek, nincs olyan, hogy kicsit jó, majdnem jó.1 1 tulajdonságuk jó de a többi el marad az nem jó, ezért szerintem nincs köztes állapot vagy jó vagy nem. Van aki ki tudja használni azt az 1 1 képességet, de ők nem az átlag játékosok általában, és ettől akkor sem lesz jó tank csak van aki tudja jól használni.

11 éve 6 hónapja #33779 Írta: dozer00
Mi is pont ugyan ezt gondoljuk memnon. Csak a leírtak alapján amit sokan írnak a német medről nem mindenkinek ez esik le.

De ha ugyan annyi energia kifejleszteni bármelyik tier x medet akkor már sanszos h azt választom amelyik a csúcson van.

Az élmény index ettől eltérhet. De ismétlem, a kérdés soha nem ez szokott lenni. AZ h nekem tetszik a kv1 +kályhacső , az egy dolog, de momentán az egyik legjobb 5 ös jármű is egyben. Hiába tetszik nektek mondjuk a pz4, semmi esélye ellene. Mindenki tudja miért.

Attól még szerethetsz a pz4el játszani és gondolhatod h szted egy csudimudi jó tank.

Mi mindig azt szoktuk írni h melyik a leghasználhatóbb, a legsokoldalúbb . És ezek általában véve is azok a tankok néhány kivétellel amelyek cw-n is jelen vannak. Hiába írja xy h őt nem érdekli a cw, mert ez sem tartozik a témához, és a sok bla bla és egyéb félresiklásai a témának szokta 30 oldalassá tenni a témákat, mikor valaki nem bírja megérteni , hogy a beszélgetés miről is zajlik.

Én soha nem álllítottam h az e50m -et nem lehet bevinni csatába és játszani vele, sőt jól játszani vele. És azt sem h nem lehet akkora élmény h ihaj csuhaj . De én mirage irokmányára reagálva írtam azt h ez az e50m már pedig bőven kiesik a top3 best of med közül .

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33793 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

[Sírni nem Én járok a Dühöngőbe, hanem azok, akik csata közben is állandóan a chaten rinyálnak, h kinek mit kellene éppen csinálni.

Már elnézést a dühöngőbe írók nevében!
Én pl. csak akkor írok ide, ha magam mindent megtettem a csata megnyerése érdekében, de valami (többi csapattárt, MM, Wot szelleme) nem engedte.
Ezért is mellékelek mindig képet!

És igen, a chat-ban is megírom, ha szerintem a halálba megy a lemming train...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

11 éve 6 hónapja #33796 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

...És igen, a chat-ban is megírom, ha szerintem a halálba megy a lemming train...

És volt már hogy ettöl megfordultak?

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33802 Írta: dozer00
Bagett a lényeg az volt h amikor elküldted a ******** ******** a játékost, vagy lennoboztad jól elveszed az aznapi kedvét...

Még itt a fórumon is nagyon sok visszajelzés van arra, amikor xy meséli h ez mennyire bántja és frusztrálja őt...

Már emiatt érdemes írni..illetve most már sokan kikapcsolják a chat-et.

Én már csak ilyen rendes gyerek vagyok, ha mást sem érdekel az én jó kedvem, én mért zavartassam magam..

11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja #33805 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

...És igen, a chat-ban is megírom, ha szerintem a halálba megy a lemming train...

És volt már hogy ettöl megfordultak?

Nem valószínű, nyilván.Viszont ha bejön a jóslat -és általában bejön- a vonatot alkotó 11 vagonból az a 2-3, aki nem noob, hanem tényleg csak kezdő, azt tanult valamit.A feszültség nem benned gyűlik, hanem levezeted azokon, akiket illet.Persze ez a fogyatékkal élőknek nem oszt nem szoroz, sem erre az alkalomra, sem a későbbiekre vetítve.De ha akár csak egy elkárhozott léleknek is apró útmutatás ad a jogosan kiosztott kritika, akkor úgy tettél valamit a lelki egyensúlyodért, hogy ebből más is profitált.Valahogy több értelme van mint befejelni a monitort, vagy falhoz csapni a klaviatúrát ;).

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.