Én a múltkor rendkivül visszafogott, türelmes módon próbáltam meggyőzni a csapatot, hogy Lakeville-n egy zászlós (encounter) csatánál nem kéne 12 tanknak menni a völgybe az 1-2 oszlopban, mert egyrészt kicsi az áteresztő képessége, és ennyi tank úgy sem tud ott sem pusholni, sem rusholni, másfelől meg gondolkodni kéne, miért van a térképen egyetlen fehér zászló jelölve a városban.
A válasz: "Shut up! What is your problem? You may start a new battle within 2 minutes!"
Most ilyenkor ne gondoljam, hogy az ilyeneknek totál mindegy mi a vége, csak egyetlen dolog lebeg a szeme előtt: minél előbb összecsapni az ellenfélel, lőni egy párat (akár célzás nélkül), aztán garázs, másik tank, kezdjük előről? Na ezek a legtipikusabb antijátékosok.
Nemszokásom egyébként, de erre azért már barátságtalanul válaszoltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Seewan, CrossMetal1
A fent említett helyzettel sajna hetente találkozom én is... már nem szólok, chat letiltva Megyek a város felé és próbálok minél elöbb spotolni, abban a pillanatban a hülyék fele megfordul és elindul felém... ennyi. Piros jelre gyűlnek, mint a lepkék a lángra... ennyire képesek
Gyerekek, azon a pályán szinte mindig ez a szitu.Ütközetkor mindenki tülekedik a "hill"-be, normál csata módban meg iszonyatosan megnő a város vonzereje.
Igen, tényleg tízből hétszer ez van, de csak ez is azt bizonyítja számomra, hogy a többség nem gondolkodik, vagy betépve/részegen játszik, és nem is akar gondolkodni.
Szerintem ha valaki 3-5 alkalommal mindig ugyanoda megy egy pályán, és mindig megszívja, akkor minimális józan belátás mellett rájön, hogy valamit rossz csinál, valamit meg kéne próbálni másképp csinálni.
De most már lassan szétoffoljuk ezt a topic-ot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Nekem megvan az e-100 ,de nemrég visszavettem az e-75-öt funolásra, szerintem még mindig az egyik legjobb tier IX gép a játékban. Igaz jó legénység kell hozzá különben elég pontatlan a nagy ágyú, páncélzatra még mindigelég pattogós az aranykorszakot leszámítva is.
Tudni kell használni, de szerintem nagyon szerethető kis gépezet.
Teljesen egyettértek, az e75 az egyik legjobb tier9 es tank , az e100 ról nem tudok nyilatkozni, de a 75 öt nagyon jól lehet hasznàlni sidescrapben a löveggel ugyan nem àrt a sebezhető pontokat lőni de összeségébrn nagyon jó az is, a negatív, hogy aranymàgnes, ha feltűnik valahol az ellen reflexből aranyat tesz a csőbe sajnos tapasztaltam. Kívàncsi leszek az e100 ra, remélem van legalàbb nagyjàból olyan jó mint ez, még 4 millió kredit.
Az E-100 is jó, de az már abszolút aranymágnes. Marha nagy és lomha, nagyon jó célpont minden TD-nek és artynak. Az E-75 után elég megrázó élmény, mikor be akarsz állni a kedvenc köved mögé és nem fér el, a fele kilóg.
Az alap 128mm-es cső szerintem nem olyan jó mint a 150-es. Abba csak repesz kell (meg néha gold) és bármit leamortizál, akkor is ha sidescrapel. Simát csak a tier8-9 tankok ellen érdemes bevetni, amiket biztos átüt. A másik amit meg kell tanulni vele, hogy nem elég a testet beforgatni, a tornyot is kell. Csak akkor szabad az ellenfél felé fordítani, ha lősz, mert szemből átlövik. 30°-ban beforgatva azonban kemény dió.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Emerich37
az e 75 top ágyúja 0.38 as szorású az e 100on levő 15cm es 0 40...ami még fontos ,hogy a 15cm es penje szemből gyengébb mint a 12,8 cm es..oldalról hátulról viszont erősebb...beforgatva szépen pattint...az e75 el jobban ment a játék mint az e 100 al...szerintem gyakorolnom kell a játékot...jól mondják az előttem szólók..elég sok gold lövedék érkezik felém:)...amíg nem húztam ki a 15cmes ágyút addig a 12.8 al mentem jó pár kört és visszagondolva jobb volt..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
E-100 nak még egy nagy előnye legalábbis én ezt nagyon szeretem benne, hogy ha tudsz vele menni 1 jó kört anélkül h csak golddal lőnél, ( max 1-2) ( én PL 2-őt viszek csak magammal + 2 repesz a többi normál, ) átüt azzal ígyis mindent csak jó helyre kell lőni. nah szóval h ha nem goldozol akkor egy jó körrel simán +-ba ész még prémium nélkül is tud hozni 25-30k.-t Persze ehez kell minimum 5-6k dmg meg h ne halj meg
Ez elég zavaros Carius1973. A 128-as penje sima lőszerrel több és pontosabb is, valamint a lövedék gyorsabban repül. Emiatt alkalmasabb távoli harcra. Viszont ez nem egy sniper tank!
A 150mm-es sima ammo penje kisebb, de elég ha gyenge pontot tudsz lőni vele (közelről nem gond a 0,4 pontossággal sem). Ha nem a gold már egész jó átütéssel rendelkezik. Ha még ez se elég, mert az ellenfél galádul sidescrapel a sarkon vagy egyszerűen még túl messze van, akkor ott a repesz. 200-400 HP lövésenként, meg némi modulsérülés. Sokan megszívták már a sidescrapelést, folyamatos track és se visszamenni se visszalőni nem tud. Gyengén páncélozott célpontok ellen (Batmobil, WTF, arty...) gyalázatos dolgokat lehet vele művelni.
Ha nem a gold már egész jó átütéssel rendelkezik. Ha még ez se elég, mert az ellenfél galádul sidescrapel a sarkon vagy egyszerűen még túl messze van, akkor ott a repesz. 200-400 HP lövésenként, meg némi modulsérülés. Sokan megszívták már a sidescrapelést, folyamatos track és se visszamenni se visszalőni nem tud. Gyengén páncélozott célpontok ellen (Batmobil, WTF, arty...) gyalázatos dolgokat lehet vele művelni.
Azért óvatosan bánnék ezzel az állandó láncolással... Amelyik ht velem szemben jöhet, s nincs rajta javitás skill vagy szerszámosláda... (az meg is érdemli). Azért ilyen töltési idővel kb. mindenki fel tudja rakni a láncot 2 lövés között, mert elég lomhán töltöget.
A bc és a wt e100 viszont tényleg megkapja az 1k körüli sebzést:)
A szerszámos láda nem túl népszerű felszerelés, pedig ilyenkor tényleg jól jönne. Van amelyik tényleg meg tud lógni, mert elég gyorsan javít vagy okosan használja a javító csomagot. De közel sem mind
Mellesleg a repesszel olyan mint egy arty. Elég ha mellélő, el se kell találnia. Szóval nem biztos hogy ha a fedezék mögött van az megvédi. A rohangászó batmobilok is néha csak a lövés szelét kapják. Sajna ahhoz pontatlan és lassan repül a lövedék, hogy ilyesmire lehessen sniperkedni vele. De már a szele is trackel, szóval elég az.
Kedvenc célpontom viszont a WTF.
Battlefield 2D style