Értem, csak én td-vel mozgok, van pár pálya ahol ne lehet oda menni ahova akarsz , meg ahol spotolnak.... De su100y az nem egy best of .
De tier x-ben meghal egy csata ha nincs spot. És ugye ne várjuk el a benga malac td-től h nyomja a frontot.....
Ssajnos egy lövésből többet sebez egy tdm mint egy med aki még nem is tud lőni 5 perc alatt...
Lehet h Ödönnek lesz 1000 sebzése, de kikapunk, én meg ha lövök 2 perc alatt 2 mellét meg egy találatot már többet sebeztem...
A baj, h nem fizetik meg a spotot. Senki nem akarja csinálni.
De a td-k vakok.. A heavyk meg nem mennek vakon előre.. Kell a light aki spotol, meg ha nincs más akkor a med...
Én lightal soha nem spotolok. Nyomok egy két karikát a tipikus helyeken és be is fejeződött. Mért? mert átlag 1000+ sebzéstkioszt pl egy wz132 és van /sőt...../ hogy az első 5 sebzett között vagy vele... Spotolok én exnomnak, BIA-nak, PTS-nek ha td/heavyvel van. Ha valaki eredményes játékos. De ahhoz xvm-kell. Én beépíteném alapból a jatekba.
Máris tudnánk hol mikor mit érdemes csinálni, kit érdemes támogatni. Van amikor csak 1edül vagy..... van mikor akad pár sorstárs. Ha van Magyar, akkor ált. azok társak. Ha lengyel van nálunk, akkor ált. ő beépített kém az ellenségtől.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."