Isten ments. Csak elpazarlod a helyet értékesebb dolgoktól.
Nekem töltésgyorsító torziós felfüggesztés és vizes lőszerrekesz van.
Csak azert kerdeztem mert nekem az Indin van.Koszi az infot.
A töltőnek érdemes biztonságos elhelyezés is mert amúgy olyan szép robbanós ammo rack-eket fogsz kapni.
Nekem még 56K xp és megvan a Leo 1.
Élvezni fogod a PTA-at én nagyon szeretem, persze csak a nagy csővel. Nem tudom milyen sorrendben fejleszted ki a modulokat de ha elsőnek a nagy csövet húzod és utána a nagy tornyot ne csodálkozz majd elképesztő sokat dob majd a célzási és töltési időn. Onnantól kezdve megtáltosodik a tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Valaki el tudná mondani tapasztalatból, hogy a tier 8-as VK 45.02 P Aufs. A mire jó?
Nekem teljesen hobby funtanknak tűnik ha van hozzá türelme valakinek. Vékony páncél, alacsony átütés, kevés alfa sebbzések a szinthez képest.
A töltőnek érdemes biztonságos elhelyezés is mert amúgy olyan szép robbanós ammo rack-eket fogsz kapni.
Nekem még 56K xp és megvan a Leo 1.
Élvezni fogod a PTA-at én nagyon szeretem, persze csak a nagy csővel. Nem tudom milyen sorrendben fejleszted ki a modulokat de ha elsőnek a nagy csövet húzod és utána a nagy tornyot ne csodálkozz majd elképesztő sokat dob majd a célzási és töltési időn. Onnantól kezdve megtáltosodik a tank.[/quote]
Csatlakozom az előttem szólóhoz: chevyv8, én is megemelem Előtted a harckocsizósisakom... amikor Tigerrel v. Pantherrel megyek csatába, mindig a M.A.G.U.S.-beli kyr Pusztítók jelmondata szellemében indulok a harcba: "Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!"
"Egy Pusztító számára legfeljebb hiba, véletlen vakszerencse lehet az öregség - de mindenképpen bűn."
Ugye ezt is tudod!
Az Enrawelli Tudástár ezt is megőrizte annak idején
Last edit: 12 éve 1 hete by Andzsi072.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sorban
Valaki el tudná mondani tapasztalatból, hogy a tier 8-as VK 45.02 P Aufs. A mire jó?
Nekem teljesen hobby funtanknak tűnik ha van hozzá türelme valakinek. Vékony páncél, alacsony átütés, kevés alfa sebbzések a szinthez képest.
Szia, nekem van, és nagyon szeretem. Egyik legjobb win rátája van nálam
A páncélja lehet, hogy vékony, de baromira pattogtat, a Tiger II-höz képest (szintén van) egy táltos a sebessége (szinte med) míg a súlya azért jelentős (ramming) - s bár a lövege eggyel gyengébb a Királytigrisnél, összességében nem rossz tank.
Bár nekem valami átok ül a t-32-n (csak bottom tier csatába dobja, nem hull-down-os pályákra, 50% alatti win ratekkel) a VK sokkal jobban bejön mint az amerikai, pedig azt NAGYON vártam....nem baj, majd az M103
Csatlakozom az előttem szólóhoz: chevyv8, én is megemelem Előtted a harckocsizósisakom... amikor Tigerrel v. Pantherrel megyek csatába, mindig a M.A.G.U.S.-beli kyr Pusztítók jelmondata szellemében indulok a harcba: "Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!"
Én a Company of Heroesból jöttem ebbe a játékba, szóval Tiger, TigerII, Panther, StuG III volt az első begyűjtési irány.
Kár hogy itt nincs meg az az érdes hang, amivel ordítja hogy "PANTHER PANZER! THE PRIDE OF THE FATHERLAND!" vagy ahogy a veterán tankparancsnok jön az "I've still got 3 inches of russian steel between my ribs."
A páncélja lehet, hogy vékony, de baromira pattogtat, a Tiger II-höz képest (szintén van) egy táltos a sebessége (szinte med) míg a súlya azért jelentős (ramming) - s bár a lövege eggyel gyengébb a Királytigrisnél, összességében nem rossz tank.
Bár nekem valami átok ül a t-32-n (csak bottom tier csatába dobja, nem hull-down-os pályákra, 50% alatti win ratekkel) a VK sokkal jobban bejön mint az amerikai, pedig azt NAGYON vártam....nem baj, majd az M103
Szia!
Akkor biztos szépen tudod használni a VK-t. T32-t annyira megszoktam, hogy most az M103-al nem tudok bánni. Néha-néha elkapom valahogy a fonalat akkor jó köröket megyek de legtöbbször max 3000-3500 dmg done jön össze. Sok az ammo rack sérülése, meg vékony az oldala kb félek vele játszani.
"Egy Pusztító számára legfeljebb hiba, véletlen vakszerencse lehet az öregség - de mindenképpen bűn."
Tavaly megtartották Japánban a kamikaze pilóták országos találkozóját... kevesen voltak, a legjobbak közül sajnos egy sem jött el...
Kamikaze oktatáson
-Most pedig nagyon figyeljenek mert csak egyszer mutatom meg!
Indien pz és nagy testvéreiről mik a vélemények? Panthereket szeretem az ajándék VK3002M is bejön anno a VK3002D-t is bírtam(még panther előtt) csak néha azt hiszem heavy vagyok akkora batárok
Last edit: 12 éve 1 hete by Szotty.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Szia!
Akkor biztos szépen tudod használni a VK-t. T32-t annyira megszoktam, hogy most az M103-al nem tudok bánni. Néha-néha elkapom valahogy a fonalat akkor jó köröket megyek de legtöbbször max 3000-3500 dmg done jön össze. Sok az ammo rack sérülése, meg vékony az oldala kb félek vele játszani.
Érdekesen jók a VK , a VK36 ot nem győzték nerfelni pedig az a legjobb farmtank , talàn még most is csak jobban oda kell fogyelni rà.
Indien pz és nagy testvéreiről mik a vélemények? Panthereket szeretem az ajándék VK3002M is bejön anno a VK3002D-t is bírtam(még panther előtt) csak néha azt hiszem heavy vagyok akkora batárok
Ott az egész ág nagyon jó főleg az Indien Pz-től.
Most a Leo PTA-nal tartok a héten meglesz a Leo 1. Nagyon élvezem ezt a tankot is az Inident megtartottam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."