Jelenleg 54 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 41 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

12 éve 1 hete #16754 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

....

Indien pz és nagy testvéreiről mik a vélemények? Panthereket szeretem az ajándék VK3002M is bejön anno a VK3002D-t is bírtam(még panther előtt) csak néha azt hiszem heavy vagyok akkora batárok :D

Ott az egész ág nagyon jó főleg az Indien Pz-től.
Most a Leo PTA-nal tartok a héten meglesz a Leo 1. Nagyon élvezem ezt a tankot is az Inident megtartottam.

Hát a pantherekhez képest lehet jók az indien és a leók, de úgy gondolom, hogy vannak náluk jobb 9-es és 10-es medek. Még talán az indien 8-ban a jobbak közé tartozik, de nagy hátránya, hogy relatív kicsit sebez - igaz a tűzgyorsaság oké - viszont nagyon lassan céloz.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hete #16761 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin

....

Indien pz és nagy testvéreiről mik a vélemények? Panthereket szeretem az ajándék VK3002M is bejön anno a VK3002D-t is bírtam(még panther előtt) csak néha azt hiszem heavy vagyok akkora batárok :D

Most a Leo PTA-nal tartok a héten meglesz a Leo 1. Nagyon élvezem ezt a tankot is az Inident megtartottam.

Hát a pantherekhez képest lehet jók az indien és a leók, de úgy gondolom, hogy vannak náluk jobb 9-es és 10-es medek. Még talán az indien 8-ban a jobbak közé tartozik, de nagy hátránya, hogy relatív kicsit sebez - igaz a tűzgyorsaság oké - viszont nagyon lassan céloz.

Mekkorát kéne sebeznie egy 8as mednek ?:D a tűzgyorsaság am teljes mértékben kárpótol. A célzás meg addig lassú amíg meg nem lesz rá minden. Ez a tank rákényszerít a függőleges stabilizátorra, az elit alakulatra meg a fokozott szellőzésre, viszont így már egész jó. Idáig még nem sikerült megkapni a tank ászt ami azt jelenti sokkal többet is ki lehet hozni belőle, pedig már eddig is volt pár szép meccsem vele.

12 éve 1 hete #16764 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

....

Mekkorát kéne sebeznie egy 8as mednek ?:D a tűzgyorsaság am teljes mértékben kárpótol. A célzás meg addig lassú amíg meg nem lesz rá minden. Ez a tank rákényszerít a függőleges stabilizátorra, az elit alakulatra meg a fokozott szellőzésre, viszont így már egész jó. Idáig még nem sikerült megkapni a tank ászt ami azt jelenti sokkal többet is ki lehet hozni belőle, pedig már eddig is volt pár szép meccsem vele.

vertikálissal és célzásgyorsítóval is lassú a célzás. Nagyon pontos a indien lágyúja, de mire becéloz, addigra vége a csatának... így hiába tudok velek gyorsan lőni, ha arra kell várnom,hogy összeszűküljön a kör... magyarul a tűzgyorsaság xart sem ér, ha mellé lövöldözök és akkor sem ér semmit, ha a célzásra kell várni. Közelharcban, ahol nem kell teljesen beszűkűlnie és lehet puffogtatni, oda meg kevés a sebzés, illetve maga a tank nem close fighter...

12 éve 1 hete #16766 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Azért ennyire nem céloz lassan az Indien. Bár tény, hogy nem olyan gyors mint mostanság az IS-3/7 amelyek olyan kapáslövéseket visznek be halálpontosan mint a szél.

12 éve 1 hete #16767 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Nagyon pontos az ágyúja, ami azt feltételezné, hogy sniper tank. De a nagy távolságból leadott lövéshez muszáj a teljesen beszűkült célzókör. De a célzás lassú, lassabb mire betölti a következő lövedéket. Eddig a legjobb menetet Himmelsdorfi pályán mentem vele, ahol inkább a házak közötti szlalomozás és hátba/oldalba kapott ellenfelek volt, mint messziről lövöldözés. Ettől függetlenül nem rossz tank, de többet vártam tőle az elején. 260-270-es dmg már nagyon jó lenne és ez kb.: 8-10%-os növekedés, vagy a célzás lenne jobb... Ami még zavar, hogy a tornyot ha eltalálják, akkor szemből még lövegköpenynél is simán átlövik. :(

12 éve 1 hete #16772 Írta: GunnersHun

Nagyon pontos az ágyúja, ami azt feltételezné, hogy sniper tank. De a nagy távolságból leadott lövéshez muszáj a teljesen beszűkült célzókör. De a célzás lassú, lassabb mire betölti a következő lövedéket. Eddig a legjobb menetet Himmelsdorfi pályán mentem vele, ahol inkább a házak közötti szlalomozás és hátba/oldalba kapott ellenfelek volt, mint messziről lövöldözés. Ettől függetlenül nem rossz tank, de többet vártam tőle az elején. 260-270-es dmg már nagyon jó lenne és ez kb.: 8-10%-os növekedés, vagy a célzás lenne jobb... Ami még zavar, hogy a tornyot ha eltalálják, akkor szemből még lövegköpenynél is simán átlövik. :(

Hmm nem tudom én úgy használtam mint a Pershinget igazi toronyharcosként. Nagyon szerettem vele menni Steppes-en, meg Sand River-en támadni.
Nem pattint a torony annyit mint egy amerikai de sokakat megviccelt már plusz szemből sokkal kisebb a felülete a toronynak.
A Pershing sem sebezz nagyobbat és a T-44-sem. De azért a 212-es átütés elég barátságos.

12 éve 1 hete #16776 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Mozogni kell vele, mert tényleg nehéz eltalálni a kicsi tornyát. Ennek viszont az a hátránya, hogy ha megmozdítod, akkor szétesik a célzókör, és ahogy írtam, az lassan áll vissza. Összességében felemás a véleményem róla. A legjobban a célzás fáj nekem benne.

12 éve 1 hete #16777 Írta: GunnersHun

Mozogni kell vele, mert tényleg nehéz eltalálni a kicsi tornyát. Ennek viszont az a hátránya, hogy ha megmozdítod, akkor szétesik a célzókör, és ahogy írtam, az lassan áll vissza. Összességében felemás a véleményem róla. A legjobban a célzás fáj nekem benne.

Igen lehetne gyorsabb a célzás és akkor eszméletlen tank lenne de így is szerettem.
Bár én nagyon messziről nem lövöldöztem vele, meg ha állóhelyből lassan mozogsz vele nekem annyira nem esett szét a célzókör de izzasztó dolog vele kidugni a tornyot amikor már csak rád figyelnek.
Mondjuk én nem használtam rá függőleges stabilizátort hanem ventit.
Most képzem az Indienre az új legénységet a Vk3002m-el.
De olyan tankokat lehet vele átlőni, hogy csak néznek.

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16780 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Azért mert valaminek pontos az ágyuja attól még nem sniper tank... aki kempel olyan tankkal ami nekem spotolhatna és sokszorosát sebezhetnm mint ő azt kilövöm.... mert így nyernénk úgy meg csak szerencsétlenkedés megy...

12 éve 1 hete #16783 Írta: GunnersHun

Azért mert valaminek pontos az ágyuja attól még nem sniper tank... aki kelmpel olyan tankkal ami nekem spotolhatna és sokszorosát sebezhetnm mint ő azt kilövöm.... mert így nyernénk úgy meg csak szerencsétlenkedés megy...

Azért mert valami nagyobbat sebez mint én attól még én is sebezhetek a kisebbet sebző med tankommal és nem csak azért megyek be egy játékba, hogy lövés nélkül fejezzem be a csatákat és kiszolgáljak más "tankokat??". ;)
Főleg mivel a td-k többsége sokszor egy bokornyit nem hajlandó előrébb jönni. :P

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16784 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
nem nem... engem az nem érdekel h te nem sebzel... itt a léyneg a csata megnyerése....és ha nekem tier9-10 ben nem spotolsz mert nem értetted meg h a tankod mire van akkor kilőnek...

Ha nem tetszik az a fajta sors/ játékstílus amit az a med tank képvisel , nem kell vele játszani. Ilyen egyszerű.. Az sniperkedjen aki legalább egy tizes meddel 2-3 ezret odacsap körönként. Vagy menjen a vágóhídra. És spotoljon mert mások őáltala megteszik a sokszorosát. Míg ő elpittyeg ott 800-1000 sebzést 30 lövésből.

Ezért kell az xvm, hgy eldönthesd h melyik utat járod. Spotolni akkor spololsz ha az illető 1200 + zöld +vagy jobb.

Ha alapból bukó a csata akkor sniperkedj... de soha máskor. Mert míg én 1000+-t lövök td-vel 20 másodpercenként addig te lősz 5 lövésből 2 enemy is hitet meg 1 lepattanót 800 sebzéssel , jobb esetben...ez a tendencia kb. Lehet ezt magyarázni, de így megy ez...

Noobnak nem segítünk és nem spotolunk. A jobbaknak meg kötelező. Mert ők nyerni akarnak , nem sokat sebezni. Én be is szoktam írni ezt a noobnak nem spotolok dolgot wz132-vel is és egyetértés szokott lenni.

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16786 Írta: GunnersHun

nem nem... engem az nem érdekel h te nem sebzel... itt a léyneg a csata megnyerése....és ha nekem tier9-10 ben nem spotolsz mert nem értetted meg h a tankod mire van akkor kilőnek...

Ha nem tetszik az a fajta sors/ játékstílus amit az a med tank képvisel , nem kell vele játszani. Ilyen egyszerű.. Az sniperkedjen aki legalább egy tizes meddel 2-3 ezret odacsap körönként. Vagy menjen a vágóhídra. És spotoljon mert mások őáltala megteszik a sokszorosát. Míg ő elpittyeg ott 800-1000 sebzést 30 lövésből.

A PTA-val odaverek 2000-et körönként. T-54-el még nem mivel stock, de majd fogok.
Engem meg nem érdekel feltétlen, hogy a kezdőtől alig ötven méternyit elvánszorgó T95 és még pár hasonszőrű "tank" arról panaszkodik, hogy lassú és nem ér oda ahova akar és kéri a spotot. Sajnálom engem az nem érdekel, hogy nem tudja magának megkeresni az ellenfelet.
Annyi idiót td-s van mostanában, hogy meguntam őket.
Egy Su-152 egy 1000 méteres pálya egyes vonaláról kéri a spotot a 9-es vonalra???stb....
Akiben látom a lehetőséget spotolok neki a PTA-ra így lett meg a tank ász.
De aki hülye annak nem és több van mostanában.

12 éve 1 hete #16788 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Azért mert valaminek pontos az ágyuja attól még nem sniper tank... aki kempel olyan tankkal ami nekem spotolhatna és sokszorosát sebezhetnm mint ő azt kilövöm.... mert így nyernénk úgy meg csak szerencsétlenkedés megy...

Kicsit árnyalhatnád a képet a hozzászólásaidban :D
Egy 8-as med 10-es csatában nyilván menjen spotolni vagy menjen a dombra. De ha top tank akkor meg sniperkedjen ha alkalmas rá, mert ő fogja bevinni a nagy sebzést nem a 6/7-es tankok. Sokat játszik 10-ben a 8-as tank aláírom, de nem mindig :D

12 éve 1 hete #16790 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp
Azért két dologban vitatkoznék Dozer:

Ezért kell az xvm, hgy eldönthesd h melyik utat járod. Spotolni akkor spololsz ha az illető 1200 + zöld +vagy jobb.

1/ a számok nem mindig igazak, T-34-2 -vel egy lövéssel odaverek 380-400 sebzést,
2/ Hiába vagy Su-100Y vagy csillagromboló, EGY helyen állsz, nem láthatsz mindent (bármit). ezért ha egy másik helyen én sniper-kedek (pl. a Löwe-vel) akkor nem örülnék, ha ezért kilőnél.

1/ ellenére a T-34-2vel többnyire spottolok, mert élvezem, hogy sokat derítek fel és pattog a tornyomról, amikor meg odajön, meglepődik, ha belenyalok 400-at. (Su-152 ezt nem látta be, jött... két lövés volt)

AZ viszont teljesen igaz, ha gyenge az XVM, teljesen másképp játszom. Amióta erre is figyelek, szépen javul a statisztikám!

üdv!

12 éve 1 hete #16794 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Természetesen mindenki győzni akar, de randomban engem a winrate mutató érdekel a legkevésbé! Legyen meg a jó kis dmg-em és részemről rendben vagyok. Rengeteg jó csatám volt, ahol nagyon jó sebzéssel is kikaptam, de ma már ezeknek inkább örülök, mint nyerjek úgy egy csatát, hogy leadtam 2 lövést, mert a csapat ledarálta az ellenfelet én meg mondjuk úgy "futottam az eredmény után", hogy tudjak lőni legalább 1-et.

Mi a sniper? Az a tank, aki nagy távolságról képes leadni pontos lövést (úgy, hogy át is üssön). Általában azok a tankok sniperkednek, akik vagy kevés HP-vel, páncéllal rendelkeznek, hogy close combat-ban részt vegyenek, vagy lassan töltenek be / táraznak be ezért kell a "nyugi" arra az időre, amíg nem tudnak lőni. De egyben mindegyik megegyezik és közös tulajdonság: pontosak!

Az indien papíron nagyon jó kis sniper tank, gyorsan lő, egész jó pen, lézerpontos ágyú. A bibi ott van, amit már írtam. Lassan céloz, a nagy távolságra leadott lövésnél meg alap, hogy teljesen legyen becélozva a célpont, különben nagy az esély a mellélövésre. Általánban előbb ott a skuló a csőben, mire be lenne célozva az ellen.

A másik, hogy sokan azt hiszik a sniperkedés = kemping a sarokban és egy lassú tank jó erre a célra. Én őgy gondolom, hogy a sniper egy másodvonalas aktív támogató tank. Azaz mindig oda kell helyezkedni, ahonnan lehet támogatni a többi közelharcos társat. Ehhez meg az kell, hogy a tank kellően mobil legyen és helyveáltoztatással is tudjak reagálni a csata alakulására. Ilyen szempontból is megfelelő az indien, mert legalább jól mozog.

Tier10-es csatában sem tekintek rá, mint spotter. Annál értékesebb tank, többet ki lehet hozni belőle. Az más kérdés, hogy oldalba/hátba kerülve úgy is felderíthető az ellenfél és akkor ott a spot, lehet lőni. De ha a csapatban fikarcnyi jelét sem látom, hogy érdemes kockáztatni a bekapott lövések lehetőségét egy spotért, amire úgy sem lő senki, akkor végképp felejtős a spottolgatás.

Együtt kell működnie mindenkinek a győzelemért, de ez azért nem azt jelenti, hogy mindenki egyért. Ráadásul önmagában a dpm se jó erre, hogy aki nagyobbat sebez azt kell kiszolgálni, mert nem fekete-fehér egy csata. Nagyon sok apró tényező, apró VÁLTOZÓ tényező határozza meg, hogy mi lesz a végeredmény. Ezért nem lehet előre leírni, hogy kinek mi a dolga. Csak nagyjából lehet adni egy ajánlást: elmondhat, hogy a nehéztankok valószínűleg az esetek többségében nem hátul kell, hogy kempeljenek és a könnyű tankok sem azért vannak, hogy 1 vs 1-ben menjenek szemből az ellenfél nehézsúlyú tankjainak. De előfordult már, hogy a helyzet azt hozta, hogy IS-3mal nem csináltam "semmit" csak ki-ki csalogattam a ház/szikla mögül az ellenfelet, hogy a társak tudják lőni őket, miközben én így nem lőttem semmit, pedig a dpm-em nagyobb volt, mint akik sebeztek.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.