Jelenleg 111 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 42 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

8 éve 4 hónapja #241066 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Ha 2 bázis van, akkor a déli oldal ugyanolyan jól védhető. Észak akkor jobb csak, ha a D9-en van egy bázis.
2 bázisnál déli oldalról a szigetet csak védeni kell, de felmenni arra egyenlő a halállal. A3-ból a WT-vel lehet védeni (9 másodpercenkénti lövés), és E1-en még mindenki elvérzett ha egy spotter segített. Sőt, még a sziget körüli vizek is halálosak.
Ha délen vagyunk, J7/H7 bokorból egy óvatos heavyvel és jó spotterral lehet védeni az egész 7-8-9 oldalt. Aki a városból kijön, annak annyi. Sajnos ha ott a bázis, akkor oda heavyk kellenek..méghozzá több. E6-F7-ért meg úgyis megy a harc....

Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #241069 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@Reka-Hunnia

Ez mind nagyszerű lenne, ha mindenki - a birkák is - Tower Defense-t akarna játszani. ;)

@blackhawk133

T54-ben most legénységem sincs, de itt az utolsó tízes vele. Remélem, ez így működik:
www.dropbox.com...p?dl=0

Winrate-ben ilyen gunmark utáni diadalmenet volt, de szerintem van benne bénázás elég. Tudjuk is, hogy nyertes meccsekből sem mindig egyszerű kihozni, amennyit illene. Ez itt néha sikerült, néha nem.

Bat is valószínűleg félrekerül kicsit most a medes hétvége után, szerintem először elvonulok boostokat (különböző helyekre felmászást) megtanulni vele a folytatás előtt. Az utolsó összefüggő adag az eddigi legjobb session volt, így az még kevésbé lenne reprezentatív. De mondjuk itt egy standard jó kör meg egy azt követő totál fail vele tegnapról.

Figyelem: Spoiler!

Miindenesetre, batnek én is nagyon az elején tartok. Itt is csak futólag említettem . Majd majd, replay is, meg különpost is, ha még majd érdekel. ;) :wine:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: blackhawk133, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 4 hónapja #241187 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Hát mostanában mikor én ráérek játszani, elég sok a kezdő. Így elég egyértelmű hogy a védekező taktika a kifizetődőbb velük, a támadó helyett. Persze van ellenpélda is. Berak 3-4 Bat.-Châtillon 25 t tankot aztán mire a helyemre cammogok, kiirtották az ellenség 3/4-ét. Erre meg ugye nem lehet TD haditervet kovácsolni. Amúgy is nagy probléma, hogy a mai heavyk sz@rnak a papír-páncélos TD-kre. Csordában járnak mint az elefántok és taktika helyett a csorda erejében bíznak. Sok esetben a kempelés szintjéig magára marad az ember.

8 éve 4 hónapja #241269 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Hozzájárulásom a Naplóhoz! :whistle:

:applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #241271 Írta: Ba_nshee
A furfangos mindenit!
Aztán mondd csak, a történelmi háttért is összeszednéd nekem az esetleges LTG elemzéshez? :lol: :P

(Köszönöm szépen a videót! Tökéletes.)

Megjegyzést most akkor nem is fűzök. Örömködőben folyik diskurzus , mindenekelőtt természetesen a játék eleji pontatlan APCR lövésekről.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 4 hónapja #241273 Írta: bodzy

Aztán mondd csak, a történelmi háttért is összeszednéd nekem az esetleges LTG elemzéshez? :lol: :P
.

Folyamatban ! ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #241420 Írta: Ba_nshee
*** Tank a garázsban: T-54 ***

A megkezdett tematikában még legalább 2-3 hosszabb bejegyzés a listámon, de még idő lesz, nem is árt neki az idő (Mondta Gandalf? Haló? :gandalf: ), így aztán most kitérő, hogy ne tűnjön el teljesen a tankos beszámolós. Ez pedig most csak egy lehet.

Megharcoltam vele. Kénytelen voltam, aminek egyik fő oka mindenképp az kell legyen, hogy némi vacillálás után úgy határoztam, hogy ez a küllemre legcsinosabb orosz közepes.

Egyébként is, tudni véltem, hogy odaértem valahová. High tier, high skill ceiling, OPish tank - meg kell mutatni! Nincs mire fogni!

Aztán bizony minimum felemás volt.

Mindenekelőtt, teljességgel képtelen voltam nyerni vele. Már az első százban 90% fölé szaladt a csillagozós százalék, de a meccsek kimenetele csakis pénzfeldobás alapon akart maradni. Kétszázötven játéknál még mindig 51 százaléknál tartottam. Azt gondolom, egyszerűen variancia. Meggyőződésem, hogy ekkora mintán még viszonylag simán benne van ilyen mértékű eltérés a solo várható értékemtől.

Ehhez kapcsolódóan, itt említem először, hogy rendkívül károsnak tartom a populáris statisztikás oldalakon megjelenített táblázatokat. Fals számpárok fals elvárásokat, azok meg frusztrációt szülnek a játékosokban.

De biztos! Igen, Gandalffal platoonban! Egyedül meg esetleg tier haton. Vagy talán három éve. Hozhatnék nálam jobb játékosokat, akár streamereket modellként, de nem nyújtom el. Az biztos (anélkül is, hogy említenénk a mérőszám nyilvánvaló hiányosságait), hogy lehet várni az a 1600 mellé az 56 százalékot tier nyolc plusz. Utána nyilván a 65 felettit. Aztán ezért is gyarapodik a dühöngő bal oldalt. Meg érkezik a következő "Úristen ma 38%-ban nyertem!, foch you WG!" komment.

Ettől függetlenül, itt az igyekezet, a teljesítmény nagyon sokáig nem találkozott jutalmazással, ami a tank vitathatatlan erényei mellett határozottabban kiemelte a gyengeségeit, bosszúságos pontjait is ebben az időszakban. De még azok előtt is, be kell látni, hogy "persze-persze", de azért már nem az, mint az évekkel ezelőtti - metában - elemzésekben volt. Főleg, a megjelenő kilences tárasok, amik egyrészt konkurencia a szinten, másrészt kényes matchup. Aztán nyilván az emelkedő átütések. Vagy egyszerűen csak hozzáerősödő mezőny.

Ha pedig egy dolgot érdemes csak említenem, akkor nálam, ami legjobban feszített húrt, cérnát is, idegszálat is, hogy minden létező irányból érkező lövés levette a láncomat. Ha úgy próbáltam kinézni, hogy a legkevesebbet mutassam, ha csak a szükségeshez képest öt másodperccel később fújtam visszavonulót, ha hulldown gondoltam magam, ha egyáltalán nem számítottam volna rá, ha akármikor, gond nélkül!

Nem volt mindig öröm..., de nem is jutott eszembe feladni. Csak azért is sikerült, sikerült mindezt magam mögött hagyni:

Tanácsom hozzá? Nah, az nem nagyon van. Fogj meg mindent, amit tudsz a játékról, azt tedd oda. Nem nagyon van pozíció, amit nem lehet vele megjátszani, nem nagyon van harc, amit nem lehet megharcolni vele. Van álca, van páncél, van 330 HEAT, van látótáv, van mobilitás. Csak az maradt, hogy jókor és jól.

Ezt pedig nem lehet leírni, általánosítani. Nem tudom. Legyetek proaktívak. Keressétek meg azt a "frontot", aminek az élén tudtok lenni. Mert, ha valamire mondjuk pont nem jó, akkor az a harmadik vonal. Ha valami nem visz elérőbb ezzel a tankkal sem, az az ücsörgő várakozás, felelősség hárítása, kezek széttárása.

Ide érve, meg lehet dicsérni, hogy nem az "OP medek" mantra ellenében fogalmaztam az egészet. Ettől még tragikusak a szerverstatjai, konkrét dobogós alulról, miközben itt költik a legtöbb ezüstöt a T9 játékosai.

Nem tudom, hogyan zárjam. Legyen mondjuk Harc-harc, előre!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 3 hónapja #242004 Írta: bodzy
Egy Napló bejegyzés... :whistle:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: porter, Ba_nshee

8 éve 3 hónapja #242013 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Lassan át kell nevezni a topicot egy lelkes unicum játékos naplójává.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, bodzy, Serious_Black, Ba_nshee

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #242014 Írta: Ba_nshee
Nahát, csak nem megint felbukkant itt ez a bajuszos jóképű uraság!

Jó is, ha segít valaki tartani a frontot! shaking

Tetszett a "symple" zene is, megint jól megtaláltad hozzá.

Megjegyzések:

- A domb oldala. Az volt a gondolat, hogy lassítani kellene a lejövetelt (zuhanást), de valószínűleg jobban jártam volna, ha simán egyenesben próbálom tartani. Tekintve, hogy nem láttam azt a csúnya kiszögellést az alján, még szerencsésen megúsztam.

- A S.Pershing. Eléggé ellazáztam itt a manővereket. Nyilván szerettem volna eljutni a Skorpionig (meg egyébként sincs sok értelme, ha négyen azonos irányból nézünk a pershingre), amiért hajlandó voltam felvenni 1-2 lövést, de azért valamivel okosabban is meg lehetett volna tenni azt a távolságot.

- Az első arty lövés... az valószínűleg szép volt. Utána viszont könnyen hagyta magát (a második mögém érkező lövedék csak hallatszik a videón).

- A T28 prot. Egészen össze voltam zavarodva. Először váratlan volt, hogy nem lettem felderítve, utána meg az, hogy igen. Gondolom, hogy egy pillanatra rálátott a tankom hátuljára a prot. Hirtelen, a legjobb "ötletem" elindulni felé volt. Igen jótékonyan is fifty-fifty pen ment be. Kellett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #242022 Írta: bodzy

Nocsak nocsak ! :woohoo:
Ki tekint ide figyelemmel !! :dancing:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat, Ba_nshee

8 éve 3 hónapja #242030 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Nem lassan, gyorsan.
:)

8 éve 3 hónapja #242053 Írta: X_Szifuuu_X
Megválaszolva: X_Szifuuu_X

Vagy akár egy lelkes reroll játékos naplójává :silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #242055 Írta: Ba_nshee
Jól átgondolt, értékes első hozzászólás. Köszi a dicséretet.

out
:silly:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, bodzy

8 éve 3 hónapja #242056 Írta: bodzy

Jól átgondolt, értékes első hozzászólás. Köszi a dicséretet.

out
:silly:

:rofl: :rofl: :rofl: :dancing: :dancing: :dancing: :applause: :applause: :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 11 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 7 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.