Jelenleg 426 vendég és 3 tag online

2018. szeptember 25. 20:04

Új álcafestés: Veterán

3 hozzászólás

Az 1.2-es frissítéssel érkezik a "Veterán" álcafestés is. A rykoszet információi szerint csak a CW kampányon megszerzett járművekre lehet majd felrakni. Az alábbi képeken csak szemléltetés céljából van a festés kifejleszthető tankokon.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
ArrowArrow
Slider

11 hozzászólás

Harkonnen beszerezte a Supertestre érkezett SU-130PM teljes adatlistáját. Ezek az adatok 100%-os alapképzettséggel rendelkező legénységgel értendőek és még nem véglegesek:

2018. szeptember 23. 15:53

A 10. CW szezon jutalom álcafestései

Írj egy hozzászólást

Az 1.2-es tesztszerver frissítésével lehullt a lepel a 10. CW szezon álcafestéseiről is. Nem egy, hanem rögtön kétféle szettet is megszerezhetnek a legügyesebbek. Nektek melyik tetszik jobban a két minta közül?

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
ArrowArrow
Slider
12 hozzászólás

Ph3lan ma a következőket közölte a chat problémával kapcsolatban a hivatalos fórumon:

22 hozzászólás

A WOT Express információi szerint az 1.2-es patchbe már be is kerülhetnek az átdolgozott könnyített besorolású Tier VIII-as prémium járművek. Ha lemaradtatok volna a változtatásokról, akkor az alábbi linkeken olvashatjátok őket:

30 hozzászólás

A Panhard járművei a páncélozott autók elgondolásának alapkövei. Ezek a járművek tökéletesek légi szállításra a kis méretüknek és tömegüknek köszönhetően. A Panhard cég a tökélyre fejlesztette a háború utáni kerekes harci járműveket.

8 hozzászólás

Sub_Octavian tartott egy Kérdezz-Feleleket a Wargaming.net Game Centerrel kapcsolatban redditen. A következő kérdések lettek megválaszolva:

8 hozzászólás

A Wargaming megnyitotta új stúdióját Guildford-ban: a neve Wargaming UK. A stúdió fő célja egy Free to Play MMO játék kifejlesztése, ami az Unreal játékmotort használja:

1 hozzászólás
previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
ArrowArrow
Slider
2018. szeptember 16. 13:14

Sugárzásmérő Shermanek

3 hozzászólás

Harckocsikkal, nevükkel ellentétben, nem csak a harctereken lehet találkozni. Más célokra is fel lehet őket használni, mint például a magyar „Big Wind” tűzoltójármű. A mai posztban olyan járművekről lehet olvasni, amik szintén nem a harctéri szereplésüknek köszönhetően lettek híresek.

1 hozzászólás

Az 1.2-es tesztszerverre felkerültek a Rangsorolt Csaták harmadik szezonjának a jelvényei. Úgy néz ki, hogy hamarosan itt a következő szezon.

2018. szeptember 14. 15:29

Új járművek a Supertesten

20 hozzászólás

Ma két új szovjet könnyű tankot is elkezdtek tesztelni a Supertesten. Az egyik nem más, mint a régi nagy favorit, a T-50-2, a másik pedig egy újonc, az Object 432. Nézzük milyen statiszitkákat szánnak a fejlesztők ezeknek a járműveknek:

2018. szeptember 14. 10:31

Botok az 1.2-es tesztszerveren

21 hozzászólás

Az 1.2-es tesztszerver patchnote-jában egy érdekességet is lehet olvasni, miszerint a WG tesztelni szeretné az általuk kifejlesztett botokat. Nézzük, hogyan fog működni a tesztelés és mit szeretnének elérni vele:

2018. szeptember 13. 20:20

Elindult az 1.2-es tesztszerver

6 hozzászólás

Elindult a tesztszerver, ahol az 1.2-es frissítést lehet tesztelni. Ha még nincs fent a tesztszerver kliense a számítógépeteken, akkor az alábbi linkről tölthetitek azt le: Letöltés

1. oldal / 2

KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.