Jelenleg 232 vendég és egy tag online

2018. október 29. 12:09

Kharkov a Supertesten - Második felvonás

Írta:
(11 szavazat)
1 hozzászólás

Ma a Kharkov pálya két új változata került fel a Supertestre. Úgy néz ki, hogy a fejlesztők az előző tesztelésen megjelent új elrendezésű változatot akarják tökéletesíteni:

Mindkét verzió méretét megnövelték, hogy minden járműtípus és járműszint számára kényelmes legyen a pálya. A városi és nyitott terepben is van eltérés a két változat között.

Első verzió:

Az első verzióban kevesebb járható út van a városi részlegben. Ez a közlekedés megkönnyítése miatt van, illetve, hogy a nehéz tankok itt kényelmesebben tudjanak harcolni. A nyitott terület mérete megnőtt, hogy egyszerűbb legyen a felderítés és a mesterlövészkedés itt.

Második verzió:

A második verzióban a városi terület nagyon hasonlít a régi pályára. A járható utak száma majdnem annyi, mint régen, a főteret leszámítva. A nyílt területnek változatos terepe van: a lapos területen jól lehet rejtőzködni, a domboknál alakulhatnak ki a közelharcok és a jó lövegsüllyedésű tankok érzik majd itt otthon magukat.

Bemutató videó:

Forrás

Utoljára frissítve: 2018. október 29. 12:14
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kszichy · 1 éve
  élhetőbbnek tűnik. talán a mező most már használható lesz... viszont szerintem lesz még abból gond, hogy a bázisok között futó védmű teljes hosszában zárt. el férne a közepén egy nyitott rész, vagy valami

Kapcsolódó elemek

 • Friss képek a T95/FV4201 Chieftain tier X-es brit jutalom nehéz tankról

  VISSZA
  TOVÁBB
  previous arrownext arrow
  Full screenExit full screen
  Slider

  Ismert paraméterek

 • Minsk átdolgozása a Supertesten

  Gyorsan kiderült a Minsk nevű pályáról, hogy nem éppen ideális a játékmenet rajta, ezért már fel is dobták a fejlesztők az átdolgozott verziót a Supertestre:

 • T95/FV4201 Chieftain paraméterek változások

  Folytatódik a brit tier X-es T95/FV4201 Chieftain nehéz tank zárt tesztelése. Tegnap némileg meg is változtatták az első körös állapotához képest, minek eredményeként dinamikusabb és úgy összességében is kicsit másabb lett mint előző verziója:

  previous arrow
  next arrow
  previous arrownext arrow
  Full screenExit full screen
  Slider


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.