Jelenleg 243 vendég és egy tag online

2018. november 12. 13:58

Az új MM tesztelése Ázsiában

Írta:
(19 szavazat)
102 hozzászólás

November 13-án érkezik kizárólag az ázsiai szerverre egy mikropatch, amivel megkezdik az új matchmaking tesztelését. Nézzük milyen változtatásokat tesztelnek:

Egyrészt megkapják a botokat az ausztrál szerveren játszó játékosok, mert ott nagyon alacsony a játékos létszám, másrészt érkezik egy eléggé jelentős matchmaking átdolgozás is, amitől remélhetőleg élvezhetőbb lesz a játék.

Az átdolgozás célja a 3 szintű (3-5-7) csaták számának drasztikus lecsökkentése és a két szintű csaták gyakoriságának megnövelése. Ennek érdekében két új sablont is kap a matchmaking:

 • 6 Tier X és 9 Tier IX (ez egy ideiglenes sablon)
 • 7 top tier és 8 egy szinttel alacsonyabb jármű (ez lesz a végleges sablon)

Ezen felül azok a tankok, amik kedvező MM besorolásúak, még több olyan csatába kerülnek majd be, ahol ők a top tierek, vagy a csata csak egy szintű tankokból áll, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek majd a csapat alján a jövőben.

Azt mindenki jegyezze meg, hogy ez egyelőre csak egy teszt, az első lépés a matchmaking ismételt átdolgozására. Egyelőre nem tudni, hogy a teljes átdolgozás mikor készül el, de ha elkészült, akkor azt az összes többi szerver is megkapja majd.

Utoljára frissítve: 2018. november 12. 16:18
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 1 éve
  Szerintem, ha az ausztrál szerverre kellenek botok, az lenne a legideálisabb megoldás, ha az európai szerverről áttennék a botokat az ausztrálra (itt nincs rájuk nagy igény)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNterRichie · 1 éve
  Ezen hír olvasatán a Rákosis-disznós Hofi szöveg jutott az eszembe: "Édes jó Szűz Máriám, aki az égben lakozol! Titokban..." T'án még sincs minden rendben a mostani sokat védett MM-el, hogy foglalkoznak a dologgal?

  Én várom, hogy itt is bejöjjön, kihívás ide vagy oda, hosszabb távon nekem idegesítő és frusztráló a +2 áradat, elég abból max. 5-6 tucatonként, hogy lehessen csihipuhizni Masteryt.
  Minőségibb csaták nem lesznek, de legalább egy dologgal kevesebb lesz, amire ráfoghatom egy esetleges bukószéria okát.

  Szerintem ezzel mindenki jól jár,
  Ödönke, mert neki aztán mindegy...
  Csillámpóni, mert neki aztán tényleg mindegy...
  Átlag Árpád valószínűleg jobban tud haladni és érvényesülni...
  WG is, mert esetleg több (8-as) prémiumjármű fogy.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rhymetime · 1 éve
  Azért látszik, hogy a moderátorok többsége is azt az álláspontot erősíti, amit a szemükkel tudatosan nem akarnak látni. Két nézőpont van:

  Az egyik, hogy a mai rendszer elfogadhatatlan, és gusztustalan.
  A másik, az ennek megmagyarázása, hogy ez szerinted miért nincs így.

  Az az érdekes, hogy rajtatok kívül mindenki érzi, hogy valami nem stimmel! Én 2012 decemberében kezdtem el ezzel a csodálatos játékkal játszani, és akkor még a vk 36-al 54%os winratem volt úgy, hogy azt se tudtam mit kell csinálni nagyjából.
  Most ha statot szeretnék vele építeni, már nem lenne elég a prém fiók, se az hogy unikum vagyok, mert az állandó találkozás a tier 8-al teljesen megöli. Ez a plusz két tier kb olyan, mintha a Klicskó fivérek ellen kéne boxolnia Szellő Istvánnak. Aki egyébként a maga szakterületén egy penge csávó, és jól csinálja amit csinál. De ebben a ringben, mindenki tudja, hogy esélye sincs nyerni. Ráadásul rengeteg a bot!
  Mióta XVM-et sűrűn használom, rendesen feltűnik, hogy odaát besorsol 10 ezres személyes értékelésű, megagiga epic lila játékosokat, majd, hozzánk kerül legalább 10 vér vörös totál autista ödönke és az egész idősekotthona, aztán már a sokadik ilyen után csak nyomok egy alt f4-et, majd elgondolkozok hogy letöröljem e ezt az unfair fost!

  A legtöbb játékban, tudás, pontszám alapján sorsol be nagyjából egyenlő ellenfelekhez a játék. Milyen élvezet van abban, hogy kapsz plusz két tiert, három clickmastert, mellé még egy full szellemifogyatékos bandát? Meséld már el nekem, kedves Balanghir, ha annyira menő vagy, meg annyira véded ezt az ostoba elméletet, mitől lesz ez így jó? Amikor 30 meccsből 28 at elvesztek, az azért elég érdekes, nem gondolod? 30 meccsből sosem nyerek 28 at meg, jó esetben 10 et. De akkor az már nagyon jó, és egy évig emlegetem...


  Szóval itt azt kell észrevenni, hogy ez SZÁNDÉKOS, hogy őrjöngjél, hogy széttörd a telefonod, és vegyél újat.. Tuti, hogy a fogyasztói társadalomról van itt szó.. Vagy hogy legyilkold az anyóst.. A kihallgatáson: Mi váltotta ki magából ezt a cselekményt? - A wottal játszottam.......

  Ennyi ember nem hülye, kedves Balanghir! Nem mindenki moderátor, és nem mindenki ilyen úri ficsúr, meg ilyen nagyképű ember. Aki valószínűleg olyan, mint a politikusok nagyrésze! Felveszi a nagy lóvét, reformoznak meg látszólag csinálnak valamit, de az igazi pénztelenséget, az igazi nyomort nem érzik, mert nem abban élnek... Érts, a klán csatáim mögül amit profikkal nyomok állandóan, randomot még messziről se látok, ott én is könnyen verném a mellem, és konkrétan nem érteném az embereket, hogy mi is az ő problémájuk. Valahol neked is ez a bajod, de be kell látni, hogy az akinek itt problémája van, az te vagy Mr. unikum
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tothistvan50 · 1 éve
   Az a legfőbb problémám, hogy ez már küszöbre szarás. Megfeszülök, hogy megértsék attól, hogy valaki nem produkál túl jó eredményeket ebben a játékban, még nem autista, vagy csak egy vérpistike. Erre itten lilalibázol - bakker...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Grande__Reagel · 1 éve
   Azt az 1-2 használható gondolatot sikerült zárójelbe tenned egy nagy büdös retatdféle konteozással
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _Szazados_ · 1 éve
   Hallod öcsém, olyat ütött rajtam a egetverően örvénylő matrokozmikus hülyeséged, hogy behorpadt a szemem.

   Valahogy elfelejtik az emberek, hogy igenis meg lehet unni dolgokat. A munkádat (évek alatt), az anyóst (az első szava után), a szomszédodat, mindent. A wotot is, de még a puncit ha mindig ugyanazt kapod. A baj az, hogy sokan nem képesek felismerni ezeket a dolgokat és csak kapkodják a fejüket, hogy ha valami nem oké. Én is évek óta nyomom a tankozdát, bár volt kihagyásom és most, hogy "visszatértem" veszem észre magamon azt, hogy mennyire nem tud már érdekelni a játék. Olyan hidegvérrel nézem a nulla demidzses tankom roncsát, mint mg soha. Nem érdekel. Kihunyt a versenyszellem, meguntam. Szórakozok a meccseken, közben röhögök magamban vagy többen Ts-en és ennyi. Ha te is évek óta tolod és azt veszed észre magadon, hogy fú, sokkal több a hülye, mint régen, meg a játékosállomány csak romlik meg ez szar, az szar, amaz szar, talán neked is ugyanaz a bajod, mint nekem. Egyébként minden nosztalgiától fűtött delikvensnek javaslom az ÉVEKKEL ezelőtti, már zárolt Dühöngők olvasását, ott is kottára ugyanazok a sírások mentek, mint most is. Véletlen lenne? Ugyan már...


   Idézet:
   Az egyik, hogy a mai rendszer elfogadhatatlan, és gusztustalan.
   A másik, az ennek megmagyarázása, hogy ez szerinted miért nincs így.

   Ez nagyon tetszik, mert kijelentesz valamit, ami sokkal inkább vélemény, mint tény, majd utána kijelented, hogy amikor fel akarnak világosítani nem éppen hülye emberek, akkor az rossz duma és csak magyarázkodnak. Tudod én is kimehetnék az utcára azt üvöltözve, hogy az ég márpedig zöld, de erős a gyanúm, hogy le leszek ugatva. És akkor ők lesznek a hülyék?

   A statodról nem tudom eldönteni, hogy mi a helyzet... most lila vagy? Ha igen, akkor épített? Ha pedig lila vagy, akkor hogy veszthetsz el 30 meccsből 28-at kishawer?   Idézet:
   A legtöbb játékban, tudás, pontszám alapján sorsol be nagyjából egyenlő ellenfelekhez a játék.

   Ohó, de sokszor hallottam már ezt. Keresd csak meg a Battlefield X fórumait vagy a Moba játékok fórumait vagy BÁRMELYIK MMO játék topicjait és meg fogsz lepődni, hogy mennyien sírnak, hogy szar az ottani MM meg így csal úgy csal. Tudod mire világít ez rá? Hogy mennyire egyszerűek az emberek és mennyire el van torzulva saját magunk képességeinek helyes felmérése, illetve amit a mai világ minden irányból nyom az arcunkba, hogy csak mi számítunk és mindenki más szar meg taposd el, az itt is megjelenik. Te nem lehetsz hibás.

   Az meg, hogy kiből mit vált ki a játék, az mindenkinek az egyéni problémája. Ha egy JÁTÉK miatt valaki képes monitort, telefont, klaviatúrát meg miegyebet összetörni, az az ő egyéni baja. Én is vágtam már keresztül a WC ajtón, de az nő miatt volt, nem azért mert az enemi pixel kilőtte az én pixelemet.
   De sebaj, a Wot igazzy férfit farag belőletek, a tejfölös dobozt is üvöltve bontjátok fel? A Lidlben meg te lehetsz az E100 és a kis loltrakit tologató mamikat félrelökve juthatsz el az utolsó szelet parizerért és zsebelheted be az xp-ét

   Hidd el átérzem a problémádat, randomozok, nem klánozok. A WN8-am szuperunikum. Maradhat a hozzászólásom?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tökfilkó2017 · 1 éve
  Sziasztok! Sok érv elhangzott pro és kontra. Lehet, hogy jobb lenne egy másfajta MM, és én is kipróbálnám milyen lenne gyakrabban saját vagy +1 tierben játszani. Emlékszem még olyan csatákra, néhány éve, hogy kb 12-13 T29, IS, Tigris volt egymás ellen. Jó kis csaták voltak. Most már ez lehetetlen. A saját szintjét érdemes elfogadni az embernek. Az átlagnak csak ki kell jönnie valahogy. Valaki tehetségesebb, jobban érdekli a játék, megtanulja az alapokon túl a finomságokat, és sokkal jobban tud játszani, mint mások. Szerintem az is fontos, hogy az ember megtanulja, hogy melyik tankokkal tud eredményesen játszani, és azzal játsszon többet. Ha sikeres lesz, jobban ráragadnak az infók, és később talán más tankokkal is jobban megtanul játszani. Szerintem is fontos az, hogy megfelelő tankokat válasszunk. Én például kerülöm az artyt, mert nekem nem megy vele a játék. (tudom, hogy egyesek szerint félkézzel, kajaevés közben is lehet klikkelgetni, de én nem tudom hogy kell
  Mire odaér a lövedék, jó eséllyel elmozog az ellenfél. Elég ritkán volt telitalálatom. Persze több skill-es legénységgel lehet, hogy jobb lenne, de arty-ra nem képeztem aranyból legénységet.
  Én mostanában olyan tankokkal játszom, amellyel vagy élmény játszani (mert eredményes vagyok), vagy meg akarom tanulni. Táras olasz tankok. Néha meg a nagy alfájú TD-ket szeretem, mert jó érzés oneshotolni egy lightot De nézzétek meg, hogy milyen eltérések vannak: http://wotinfo.net/en/vehicles_extended?playerid=549743073&server=EU
  WZ-113G FT a tizes kínai TD-vel 35 % a winrate-m. Átlagsebzés 1581. Átlagos, vagy inkább alatti 825-ös wn8 értékkel. Ennek a tanknak az elődje, a 9-es WZ-111G FT is meg van, abban kicsit jobb a legénység, de 56% win rate, 2072 sebzés, 1852-es wn8. 21% winrate és 1000 Wn8 különség!!
  És ez a tank kb ugyanazt tudja, csak kicsit még gyengébb is, mint a tizes. Kevesebb hp, kicsit gyengébb páncél, kicsit kisebb DPM. és mégis sokkal jobban tudok vele játszani.
  Valószínűleg a legénység sokat számít, de ennyit?
  De ott van a 9-es olasz és a 10-es olasz közötti különbség is. 44-64% itt is 20 % a különbség. Szóval van még mit tanulnom, de érdemes mindenkinek átnézni, hogy mivel eredményes, és a saját stílusához legjobban passzoló tankkal harcolni.
  Az egyiknél a 9-es jobb, a másiknál a 10-es. Szóval nem foghatom arra, hogy a 9-es tankkal jobb az MM.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 1 éve
  Akárhányszor előkerül itt vagy más fórumokon az MM (+2), mindig a T8 és a feletti játéknál lyukadunk ki. Ne akarj már T7 felett prémium fiók és/vagy farmoló prémium jármű (+ időközönkénti aranyvásárlás) nélkül játszani, mert a fun-nyereség-unicum triumvirátust csak nagyon kevesen (meg merem kockáztatni: senki) érik el ezek nélkül. Mindig csak valamelyik lesz meg a három közül prémium nélkül, és akkor előkerül kötelező elemként a MM szidása, mert az ember elégedetlenségében rögtön másra mutogat. Miért kell mindenkinek T8 vagy 8+ jármű? Nem értem, komolyan, mintha ez valami kötelező dolog lenne, hogy "ha már játszok egy játékkal én is X-es tankot akarok!". Bizton mondok bárkinek T6-7-ig nem prémium járművet minden osztályból amivel nem fog zavarni a +2 MM sem, mert faszán lehet velük játszani, szinte mindig nyereséggel zárnak, hamar elit státuszba hozhatók a legénység képzéséhez és megfelelő gyakorlás után OP játékosnak érzed majd magad (ezt játékostársaid elismeréseiből/anyázásaiból fogod tudni ). Ez valami posztmodern betegség, hogy mindenki minden áron a maximumot akarja magának mindenhol ha már a lehetőség meg van rá, még akkor is ha már tulajdonképpen a maximum nem is szórakoztatja. Ingyenes alapon játszóként maradjon mindenki azon a Tier szinten, ahol megtalálta azt a tankot amit szeret, és amivekl tud is játszani +2 MM nél is, minek erőltetni a legfelsőbb tiereket? Semmi baj nem volt az eddigi MM-el sem szerintem, csak meg kell tanulni meghúzni a határt magadban és ott játszani, ahol a helyed van tehetséged/lehetőségeid szerint.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   SirMowk · 1 éve
   Teljes mértékben egyetértek MDaviddal. Nekem is eszembe jutott, hogy rápattintom a 3.jelet az is3-ra, csak a magam szórakoztatására. Viszont durva nehéz a mai páncélgépek között t10-ben 3k kombináltat kipréselni egy átlagos játékosnak. Ja és nehogy már az mm-határozza meg a szintemet. Nem tudom mikor születtél, hogy a játékban nyerni akarást posztmodern betegségként éled meg.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 1 éve
    "Ja és nehogy már az mm-határozza meg a szintemet. Nem tudom mikor születtél, hogy a játékban nyerni akarást posztmodern betegségként éled meg."


    Sem az első sem a második mondat nem tőlem származik, fel nem fogom, hogy lehetett így értelmezni az általam leírtakat. Bár bevallom az első mondatodat nem értem mit akar jelenteni, de a játékban nyerni akarás jó dolog abban egyetértünk, részben mindenki azért is játszik.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     SirMowk · 1 éve
     Te szeretsz regényeket íni, én meg inkább tömöríteni. Írtam is egy hosszabb választ,de töröltem, mert tudom, neked van igazad. Jó 8-as tankkal 10-es ellen, mert...miért is?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MDavid1995 · 1 éve
   Ennyi hülyeséget régen hallottam. 3 GM van az IS-3-as Tier 8-as nehéz tankomon. Tehát, tudok vele játszani sé szeretek is. De ez nem változtat azon a tényen ,hogy a jelenlegi MM-ben kibaszott idegesítő ,hogy 10 csatából 8-ban van 3 Tier 10-es ellenem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tothistvan50 · 1 éve
    Nem feltétlenül hülyeség. Inkább csak empátia hiány.
    Honnan tudja meg valaki hol a helye éppen? Mi alapján döntse el, a nyájas játékos, csata gomb megnyomása előtt éppen mi a helyes választás a garázsból?
    Időről időre tele a dühöngő eredménytáblával, amiben bizonyítva vagyon, hogy a jó játékos fórumozó igenis jó, ott a tabella élén, de bukta van, mert a csapata paradicsomfőzelék. És bosszankodik, hogy sorozatban ez van. Megjegyzem, azért piros játékos mindig van a túloldalon is, sőt néha még eredményes is!
    Na most gondoljunk bele, ha valaki pirosként pár napig valahogy folyton a túloldalon van.
    Pont változtat valamit a játékán. Áttér szerveroldali célkeresztre, pont kifullozott egy tankot, esetleg beért a BIA a legénységén. Elhatározza, hogy nagyon fog figyelni fedezékből kihajtásnál, hogy jól be legyen forgatva a tank. Sorolhatnám. Megfogadja a az unikumok videóinak tanulságait, és igyekszik. Csinál valamit, de nem esik le neki, bármit tenne, nem számít szinte semmit.
    Mégis elhiszi, hogy kezd jobb lenni, mert nagy arányban nyer, ezzel együtt többet tud ő is sebezni. Javulnak a statjai.
    Aztán meg, néhány nap múlva folyamatosan veled együtt lesz a bukó meccsekben.
    Halmozottan hátrányos mivolta miatt az ő eredményei még inkább romlanak. 60% wr 1200wn8, aztán meg 20%wr 160wn8.
    Persze, ahhoz hogy jobbak legyünk, egyszerre kell mindenben jobbnak lenni. De ez nem megy. Az meg főleg nem segít, ha csak a "piroskázás" folyik. Kell valami kapaszkodó, stabil pont, ahonnan ki lehet indulni. Na, vajon mi lesz az?
    Az alacsony tier? Az nem sajna. Azt megölik a stat padderek, a fókavadászok, az új ágak szorgalmas fejlesztői. Ugyanaz pepitában.
    Arti, meg tédé. És beton kemp. Az a biztos. (+ húzzunk ki mihamarabb X-es vasat, mert akkor tuti nincs +2 tier-es szívás).
    Csak azért fejlődtem valamennyit, mert ezekhez nyúltam. Sajnálom, de ki kell jelentenem, többet tanultam a játékról, és eredményesebb lettem (szovjet medekkel is) a toxikus eszközök használatától, mint millió videó nézéstől, elemzés olvasástól, fórumozástól.
    Szeretném leszögezni, ez nem rinya, picsogás. Én nagyon tudom élvezni a játékot a fiammal szakaszozva, akkor is, ha full bukó. Zeng a ház a kacajunktól néha.
    Azoknak szeretnék segíteni, akik nem értik meg mi a baj a paradicsom hordával. Mert nem értitek, az egyszer biztos.
    Mindannyiunk közös sara, ha nem jó a játék. Egy ilyen fórum lehetne népnevelő hatású, de csak akkor, ha a tanulás, a kommunikáció nem egyirányú. Akkora mesterek nincsenek, különben nem itt tartanánk. És itt mester alatt nem a sötét lila színt, hanem az azzal együtt szükséges tanítani tudást, és akarást is értem.
    Persze aki ejti a témát, mielőtt megértené, annak további kellemes dühöngést, remélem sikerül kiadni mindent ami nyomaszt, és nem esünk egymás torkának.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     MDavid1995 · 1 éve
     Ez nem empátia hiány. Olyan eltérések ,amiket te írsz nincsenek. 1.2k wn8-ból nem esik vissza senki 160 wn8-ra. Pár száz eltérés néha lehet de ekkora nem. Ez nem valós. A tanításnak meg nincs értelme, mert nem is akarnak tanulni a rossz játékosok, ilyen egyszerű. Azt meg kár tanítani ,aki nem akar tanulni. Aki akar, az tanul a streamekből. Az elején lehet nézni a QB féléket, ahol mindent a szájábra rágnak az emberek, majd később átlehet térni a Skill féle streamekre, ahol ellehet lesni a jobb helyeket, taktikákat. Énis nála tanulgatom az MOE grindet. Csak ez nem megy egyik napról a másikra. Az a baj, mindenki azt hiszi, hogy ha beleöl 1-2 órát, akkor egyből unikumként fog teljesíteni, de ehhez hónapok/évek kellenek. Azon pedig a tanítgatás továbbra se segít, hogy a jelenlegi MM-ben, még egy jobb játékosnak is idegesítő néha a helyzet. Főleg, amikor tudod, hogy 10 vereségből 3-at megtudtál volna fordítani, ha nem Bobject meg Type 5 rohamozta volna a 8-as tankod.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      tothistvan50 · 1 éve
      A számadatokat nem légből kaptam. Sajnos nálam akadnak ekkora kilengések. Nyilván vannak külső tényezők is, meg stock grindek, mikor nem csodálkozik az ember.
      QB orgánumától elhányom magam, bocs. Meg úgy általában nem szeretek idegen nyelvű videókat nézni. Sajnos nem elég jó az angolom, ezért vissza-vissza kell tekergetnem, és hát fáraszt.
      Egyébként meg nem kell feltétlenül tanítani, nem kötelessége az senkinek. De hiány van, és annak hatása is.
      Pl. Ha az ellen Type5-je nem a te IS3-adba botlana, hanem a veled szövetséges fajtársába, máris lenne esélyed egy kiadós lődözésre a második sorból.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       MDavid1995 · 1 éve
       Erőteljesen kétlem, hogy ekkora kilengés normális játék mellett létezik de mindegy. Szeretni meg nem kell őket én se szeretem QB-t de kezdő tud tőle tanítani mert mindent szájbarág. A Type 5 példát pedig nem a csata elejére mondom, ezt kéne már mindenkinek megérteni hanem arra célzok, hogy a folytonos +2 tierben sok meccset nem tudsz lehozni, mert a végén egy Tier 10 jön szembe. Senki nem azt várja, hogy megcsáklyázzon valaki egy Tier 10-et Tier8 tankkal.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Sezamme · 1 éve
        Nem értitek a lényegét amit írtam, de egy regényt válaszoltok rá. Sokkal rövidebben: ha a tier 8-as tankoddal zavar, hogy a jelenlegi MM rendszerrel nem szórakozol jól (hisz írtad, hogy gondod van a vele való fejlődéssel és szopatósnak érzed a jelenlegi MM-t), akkor miért nem mész vissza egy előző tieres tankhoz (ne adj isten kezdesz húzni egy újabb ágat) mondjuk V-VII tierig, ahol nincs ilyen akadály? Ha ez sem megy, akkor miért nem veszel Prémium tankot preferált MM-el? Ezer egy megoldás van arra, hogy a MM ne zavarjon a játékban. Derogál V-ös tankkal menni? Mert azt ki ne találjátok, hogy nincs élvezhető, játszható köztük!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         MDavid1995 · 1 éve
         Egy tier 6-os Olasz meddel, amit egyébként imádok, mennyivel jobb egyhuzamban tier 8-ba menni az O-HO meg egyéb troll szar ellen. A tier limites 8-as tankok meg szart nem érnek javarészt, elég sok megvan belőlük.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         tothistvan50 · 1 éve
         Vicces, hogy mindannyian ugyazt érezzük a másikkal kapcsolatban. Hogy a másik, aki nem akar megérteni engem.
         Van Matildám, és szeretem is.
         De azzal sem találom a receptet. Azzal is hol jó, hol nem jó a játék, és nem találom miért. A T-34-et szétkoptattam, hiába. T-44 -gyel jobb vagyok. Konteókat az gyárt aki nem tudja a felismerni a törvényszerűségeket, épp mint a vallás esetében. A vallásokat is csak a tudomány tudta visszaszorítani, a konteókat sem lehet a "hülyék önigazolása" címszóval elsöpörni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SirMowk · 1 éve
  Végre valami. Ma reggel 7db t8-as csata mm: 10,10,9,8,10,10,10.
  Egyszer voltam top,akkor is artyval (1500/1500 küldi miatt csak.23k csata/570 arty).
  Szóval ne mondja már senki, hogy az én hibám.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Istiger1 · 1 éve
  Oké ez már aztán tényleg röhej....

  Eddig minden kevésbé jó játékos minden forum topikot és cikket tele sírt, hogy az a fránya MM az oka, amiért ő szar! Mert mindig + 2 tier van amiben ő mindig bottom (ami ugye nem igaz) és ezért nem tud érvényesülni....


  Most jön egy hír, hogy ebben is próbál talán majd a WG a kedvetekre tenni... erre mit látok?

  Hát ez se jó, mert ez még mindig nem +/-1tier sőt lehetne csak azonos tier...
  Jah meg persze a gold lőszer meg az artykat vegyék inkább ki....

  Hát ez tényleg röhej hogy nektek aztán tényleg semmi sem jó...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tothistvan50 · 1 éve
   Mint kevésbé jó (OK, rossz) játékos, s nem mint rinyagép írom:
   Elfogadom, hogy képességeim hiányában jobban ki vagyok szolgáltatva az RNG és az MM kénye-kedvének. Elfogadom ezen tényezők mértéket! Ezen tényezők +- irányú változásai viszont nem kiegyensúlyozottak rövid távon! Mire gondolok? A wn8-am, statisztikáim, s azok alakulása hűen tükrözik helyemet a rangsorban. De csak statisztikai eloszlásban! A winrátám 46-47% de ez úgy adódik ki, hogy időnként akármit csinálok vesztes csatáim vannak, máskor meg akkor is nyerek ha csak bohóckodom, akkor is. Mintha lenne egy berögzült, akár napokig tartó állandó, mely meghatározza, milyen arányban lövök luftot, kerülök gyengébb csapatba. Ezt az állandót szeretném, ha gyakrabban számolnák újra - értéke ugyanis rövid távon az én játékomat nagy mértékben befolyásolja. Hosszabb távon nem tetten érhető a dolog, és nem is szeretném, ha nem lenne ilyen mértékű a szerencse faktor, mert különben talán soha nem futnék jó kört. Csak azt a "szerencsekereket" szerintem ritkán forgatják. Persze lehet, ennek a számítási kapacitás igénye is jelentős, sőt ....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zics911 · 1 éve
    " Ezt az állandót szeretném, ha gyakrabban számolnák újra - értéke ugyanis rövid távon az én játékomat nagy mértékben befolyásolja. "

    nem kell itt újraszámolni semmit, egyszerűen te ennyit tudsz, mert gyenge játékos vagy. ez van. van aki a real-ban focizik, van aki a magyar megyei 3-ban és egyazon szabályrendszer szerint. mindenki a helyére kerül, ha tetszik, ha nem. nem kell itt költeni meséket sem rng-ről, mm-ről, sem másról. bocs az őszinteségemért és elnézést, ha megbántottalak, csak tele már a batyum az önismerethiányos játékosokkal. minden posztot telenyomtok a nyafogós kommentekkel, rohadtul unalmas már.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     sanyipictures · 1 éve
     igazad van, meggyőztél. Én csak egy kis falusi focicsapatban akartam a haverokkal egy - egy élvezetes meccset lejátszani, ha nem rúgunk gólt az se baj, csak maradjon meg a játékélmény, és a 90 perc végén mindenki elégedetten hagyja el a pályát.
     És igazad van, nincs helyem ebben a játékban, inkább megyek warplanezni, mert ott sem vagyok unicum, de az én kis szerény elvárásaimnak megfelelően, ha zsinórban 10x kikap a csapat, akkor elégedetten jövök ki a csatából.
     Úgyhogy innentől a wot nem fog kapni egy árva fillért sem prémfiókért, és prémtankért.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     tothistvan50 · 1 éve
     Egyszerűen ennyit tudok jelenleg. 758 WN8, 47,85% WR (30nap recent) Én nem ezt vitattam. Az a problémám, hogy túl nagy a szórás az eredményeimben! Kikérem magamnak, hogy nyafogtam volna! És hogy nincs önismeretem! Drága barátom, te is nézz egy kicsit magadba! Nem csak az az erény ha jól rá tudsz pörögni egy game-re, az is elismerendő lenne, ha értelmezni tudnál egy összetettebb szöveget!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      zics911 · 1 éve
      tipikus konteós hárítás. nem az érveimmel vitázol, hanem velem. a vitának így semmi értelme.

      részemről befetéma.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    freezer · 1 éve
    István, ezt én is megfigyeltem. Pl, most heteken át szivatott, akár mivel mentem, akár milyen kipihenten csak szopatott, és 40% körüli winratet adott, le is ment az össze winratem jócskán, aztán kitalálta, h mostantól kedvez, és kb 2-3 nap alatt visszahoztam azt, amit heteken keresztül elvesztettem.
    Nem először fordul elő ez. Van amikor bármit tehetek, bukta lesz sorozatban, nyilván ha lila lennék, akkor néhány meccset meg tudnék így menteni, de átlagos játékosként nem. Viszont utána meg tényleg röhej, h nyeret. Akármit csinálok, egyszerűen érzem, h bármivel megyek bármit csinálok, meg fogjuk nyerni, sorozatban, és így is van
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Moderátor
  · 1 éve
  Szép és jó, hogy sokakat nem zavar a várakozási idő.Nekem viszont már minden bajom van ha 30 secnél többet kell várakozni.( mostanában sajnos az 1 perc sem ritka).A 3-15-ös csaták meg nem mindenkinél jelentkeznek olyan szinten, mint ahogy itt egyesek leírják.Nálam is előfordul napi 1-2-3 olyan csata, amikor bedaráljuk az ellenfelet, vagy épp fordítva, de ha valakinél ezek rendszeresek, ott bizony ő is ludas, és nem csak a játék.
  Az mm-nek meg nem kellene több szabályozás, már így is rengeteg mindent vesz figyelembe, ha bejönne a sokak által elvárt tükör mm stb,. akkor rendkívül monotonná válna játék, és gyakorlatilag a random szó értelmét is vesztené.
  A lényeg, hogy nem csak magunkra kell gondolni, mert az igényünk lehet, hogy a másik játékos szórakozását vágja haza, és a WG-nek mégis mi alapján kellene eldöntenie, hogy melyik játékos akaratának feleljen meg?Haladjanak csak a saját útjukon valószínűleg jobban értenek hozzá, mint itt bármelyikünk, és nyilván tudják mik azok a "feltételek" amik a legtöbb játékosnál még beleférnek, és mik azok amik nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Aur1n · 1 éve
   Nekem elég magas a napi csataszámom, de nem tapasztaltam még olyat, hogy 1 percet kellenne várnom a játékra. Niylván függ az időpntttól, amikor játszani akar az ember, illetve a Tier-től is. Délelőtt és éjszaka/hajnalban nem nagyon játszom. Tier X-ben sem túl gyakran.

Kapcsolódó elemek


KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.