Jelenleg

34
látogatónk van

2018. november 6. 09:11

Frontline fejlemények

Írta:
(39 szavazat)
27 hozzászólás

Hírt adott a Frontline játékmódról az amerikai szerver egyik közösségi managere:

A visszajelzések nagyon pozitívak voltak a Frontline játékmóddal kapcsolatban, gyorsan az austini iroda egyik kedvenc időtöltése lett a mód. Egy nagy pálya, csak 1 tank tier, jó jutalmak és az izgalmas, feladatbázisú játékmenet mind pozitívumként volt megemlítve a közösségben. A pozitív visszajelzések miatt felmerülhet a kérdés, hol van már a Frontline mód?

Igaz lassan, de dolgoznak a játékmódon a fejlesztők, minden kis apró részletre fájdalmasan ügyelve. A nyári teszt során a játékmód alapjai megfelelőek voltak, de fény derült a felépítésben rejlő és technikai problémákra is (alacsony FPS, lag, stb.). Ezeket mindenképpen ki kell javítani, mielőtt a játékmód alapjait továbbfejlesztik, mert meg kell arról győződni, hogy biztos alapra épül a dolog. Rengeteg izgalmas jövőbeli elképzelése van a játékkal kapcsolatban a WG-nek, amik mind a Frontline-nal kezdődnek. Szerettek volna egy újabb verziót még idén tesztelni, de erre nem lesz lehetőségük már. A Frontline visszatérésére kora 2019-ben számíthattok.

Utoljára frissítve: 2018. november 6. 09:28

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Uncle Sam
    • Tankos
    · 5 éve
    Jó volt ez, egészen addig míg meg nem jelent a sok arty, na ez már tényleg nem hiányzott, mivel volt a játékosnak lehetősége bombázásra, felderítés kérésre, és még volt ami nem ugrik most be.Na, de mikor már minden arty téged pécézett ki magának , és még megkaptad a bombázást is, na akkor döntöttem el hogy abbahagyom inkább.Ezt sikerülne kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor én is újra beszállnék, mert lehetett egészen jó köröket menni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNknight
    • Tankos
    · 5 éve
    Ez volt a legjobb játékmód! Csak azzal játszottam...és dőlt a credit meg az xp.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    esefi
    • Tankos
    · 5 éve
    Nagyon várom. Pedig a legtöbbször 20 alatt volt az FPS-em. Mgis jobban szerettem, mint a többi játékmódot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Istiger1
    • Tankos
    · 5 éve
    Oké akkor ezt a random FPS csökkenést nem csak én érzékeltem @freezer köszi.

    Ugyanakkor várom én is hogy visszahozzák a frontline-t, mert tényleg remek játékmod volt. Remélem megtalálják most már mihamarabb a felmerült problémákra a megoldást aztán 19 elején jön is vissza
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    freezer
    • Tankos
    · 5 éve
    Hát lenne mit optimalizálniuk a játékon, mert nekem pl mostmár az alapjáték is néha eléggé belassul. Mikor kijött az 1.0 akkor stabilan ment 80FPSsel, mostmár bekancsingat jópárszor 40re is. I7es proci, 1060as videókártya, laptop, minden maxon. Modok: XVM és session stats. A frontline sztem konstans 40nel menne. Okés lehet játszani azzal, h lejjebb veszem a grafikát, de miért rontják el az optimalizáltságot, ami ment 80nal, az ne menjen aztán 40nel. (Cachet töröltem, az segít vmennyit)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      GreyWolf
      • Tankos
      · 5 éve
      Ryzen 1600X+GTX1050Ti 4GB. Nálam Aslain van telepítve, stabil 70-80 FPS.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Orin_95
      • Tankos
      · 5 éve
      Szintén i7 és 1060 6gb, nem tapasztaltam hasonlót. Lehet a gond ezesetben nálad lesz, és így egyszerűbb is. Egy kiadós portalanítás, driver frissítés segíthet
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        freezer
        • Tankos
        · 5 éve
        Uptodate minden driver, és majdnem új laptop
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vy3R
    • Tankos
    · 5 éve
    Másfél év kihagyás után ránéztem a WoT-ra nagy unalmamban (rosszul tettem), és pont a legutóbbi Frontline mód futása alatt sikerült feltelepíteni (rosszul tettem...). Ráakadtam a játékmódra, kipróbáltam (dettó) és annyira megtetszett, hogy elfelejtettem letörölni 2 csata után az egészet shift+del-lel (ahogy az az előtti 1,5 évben 3 havonta). És két nap után véget ért a Frontline mód. 2 nap után De azóta megint játszogatok, és hogy ne legyen idegesítő (mert nagyon az tud lenni), költögetek is rá (lots of free XP). Szóval a franc egye meg a Frontline módot, de nagyon várom hogy újra legyen, mert jobb, mint az összes többi lehetőség a játékban együttvéve. UFF.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tökfilkó2017
    • Tankos
    · 5 éve
    A Frontline mód az egyik legjobb WOT-os dolog volt mostanában. Nagyon jó volt 8-as tankokkal rendelkező játékosoknak. Egyrészt mert csak tier 8 ellenfelek voltak, így még a kevésbé erős tankokat is jól lehetett használni. Én például szinte nem használtam "gold/prémium" lőszert. A stock tankokat is lehetett használni. Én itt fejlesztettem az olasz pantera-t, és később gyűjtöttem az xp-t a 9-esre. Sokkal jobb volt, mint szívni a normal random csatában +2 tierben. Nem mellesleg a legénység is fejlődött, és később már nem kopaszok ültek benne. Akinek volt prémium tankja, az ebben a játékmódban sok creditet tudott gyűjteni. Akinek nem volt prém tankja, ő sem járt rosszul, mert a WG mindenkinek adott kölcsönbe két prémium tankot. Egy orosz közepes tankot és egy amerikai heavyt.
    Maga a játékmód is érdekes volt, hatalmas, 9 km2-es pálya, rengeteg lehetőséggel. Sajnos bizonyos időszakonként szaggatott a játék, leesett az FPS 10-20-ra, ilyenkor pár másodpercig el kellett viselni, de később, vagy a pálya más részein ez nem érződött. Ha ezt kijavítják, és bekerül a játékba, akkor csak azzal fogok játszani. Nagyon hiányzik!

    A Sandbox szerveren kipróbáltam a Battle Royale játékmódot is. Szerintem az is remek lett. Egyszerre 30 játékos született a pályán, és különféle ellátmányokat lehetett összeszedni a pályán. Lőszert, gyógyítót, javítót, vagy akár egy újabb, magasabb szintű tankba lehetett átülni. A pálya mérete folyamatosan csökkent, a végére, csak egy kis terület maradt, hogy a játékosok ne tudjanak elbújni egymás elől. Szerintem ez is nagyon jó játék volt. Idővel ki lehetett ismerni, hogy a pálya melyik részén mi található. Nem random helyekre kerültek az ellátmányok. Talán ezen kellene változtatni. Remélem ezt is elérhetővé teszik.

    A történelmi játékmódot kellene jól megcsinálni. Szerintem sokan szeretnének 2. vh-s csatát újrajátszani.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kub3n
      • Tankos
      · 5 éve
      Ha egyszer tökélyre fejlesztik a botokat, akkor szerintem semmi akadálya nem lenne a történelmi módnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    death_train
    • Tankos
    · 5 éve
    Csak a gyengébb gépeken nem futott rendesen, vagy sehogy.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kub3n
      • Tankos
      · 5 éve
      Erősebb gépeken is egyre rosszabbul futott ahogy zajlott a csata. Ezen is javítani akarnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    SovietJosie
    • Tankos
    · 5 éve
    Nekem is ez a mód tetszett a legjobban; itt tényleg volt csapatmunka, mozgás, frankó volt!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    inelinae_huni
    • Tankos
    · 5 éve
    Ez egy nagyon jó játékmód volt, a játékosok szerették..1000 dolgot, küldetésrendszert, Frontline kampányt/hadjáratot több térképpel lehetne rá építeni, és ahogy mondják fontos lesz számukra ....2019-ben.......


    Igazából szerintem is fontosabb hogy kiadjanak megint vagy 10 db klón prémiumtankot, vagy egyéb fizetős csomagot, neadjisten olyan prémium lehetőséget mikor pénzért egy wg-bot játszik helyettünk és farmolja amit éppen kell

    Amit viszont lefejleszthetnének egy olyan játékmód ahol nincs prémiumlőszer......kíváncsi lennék hányan játszanánk ott
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.