Jelenleg 232 vendég és 4 tag online

2021. március 10. 10:59

Fekete Piac 2021 (03.10-11.): Kulcs és meglepetés tank

Írta:
(29 szavazat)
255 hozzászólás
 • A kulcs ára 5.000 arany és kinyithatjuk vele a Titkos Raktárat.
 • A raktárban mindenkit az eddigi Fekete Piacok tankjai közül vár majd egy.
 • További kreditért még max 4 új tankot is "bekérhetünk" a raktárba, de csak egyet választhatunk.

Utoljára frissítve: 2021. március 10. 15:34
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel · 2 hónapja
  Szerintetek a játék még lesz ennél pénzéhesebb? Ezt most nem csak a feketepiacra értem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 2 hónapja
   Mire gondolsz pontosan? Nem kötelező black marketen megvenni a nagyrészt out of meta tankokat.
   Számomra a T22 tankon kívül az összes ajánlat teljes érdektelen volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  seelowe1 · 2 hónapja
  két vágyamból az egyik a tipe megletta su 76 ra még várnom kell
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kisgyerek87 · 2 hónapja
  Sziasztok! Én a karácsonyról maradt 2500 goldot "egészítettem ki és vettem egy kulcsot. Első húzás Chrysler, második húzás Schwarzpanzer, a harmadik pedig a halálcsillag. Itt álltam meg és választottam a Brit TD-t. Hogyha nem adott volna tizes tankot vagy Type goldot, akkor a német medet vettem volna ki. Szerencsém volt. Megvan a kukáskocsi, de ez jobban tetszik, mert van egy kis toronypáncélja is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Upss21 · 2 hónapja
  1.nyitás Foch 155 volt el is fogatam. Ha már hétfőn lekéstem róla.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Hát én egy árva peták sok, annyit sem tudtam elkölteni. Igazság szerint nem is volt olyasmi amire hegyeztem volna a bibémet, de ahogy PZoli is írta, dobhattak volna valami érdemi jutifalatot azoknak is akik nem akarnak költeni a játékra.
  Persze érthető, hogy nem ezen van a fókusz de jobb szívvel távozna az ember. Ami kreditért volt megszerezhető, vagy nem érdekelt, vagy túlságosan magasnak találtam rá az árat.
  Mindazonáltal azt én is nagy örömmel fogadtam, hogy a hajnali kelésnek ezentúl nincs relevanciája. Nem mintha akár csak eszembe jutott volna felkelni egy wot-os ajánlat miatt.
  Akinek lett csini csodamasinája, az dédelgesse és élvezze, aki pedig úgy járt mint én...nos az veheti vissza a fogyóeszközöket
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  antal.ceglédi · 2 hónapja
  Nekem ezeket dobta a gép:
  Pz 5/4 med
  Foch 155
  FCM pak40
  is6
  Pz38H

  Az is6-ot hoztam el végül. Többi tankot nem is igazán ismerem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  3. fekete piac vélemény:

  A körítéssel csináltak neki hangulatot, ez tetszett. A trailerben elrejtett easter egg-ek jópofák voltak. Nyilvánvaló, hogy kiszivárogtatott listákat nem egy elégedetlen alkalmazottnak köszönhetjük, hanem ez is a marketing része, az érdeklődés felkeltése, hogy agyaljanak az emberek, de ez is jó volt. Ezzel kapcsolatban szintén kis mini játék, hogy mit jelentenek a reflektorok színei és direkt úgy volt kitalálva, hogy a játékosok először azt gondolják, hogy a fehér az a kredites, a sárga az arany ajánlatot jelenti, ami persze túl szépen hangzott, de mert az elején még nem volt más támpont (fogalmunk sem volt, hogy lesz olyan, hogy nyílt licit), ezért ez volt a tipp. Tetszett, hogy a lista kb. stimmelt is (eltérés csak az IS-2-nél volt, ahol a kiszivárogott lámpás kép alapján még fix áras lett volna).

  - "Turtle" incidens (nem tudom, más fix-esnél előfordult-e).
  Én is áldozatul estem neki. Nem az a baj, hogy nem nyertem (persze szerettem volna), hanem, hogy ahelyett, hogy a gyorsaság számított volna, az RNG döntött, mert az nyert, akivel a vásárlás pillanatában (tized-század másodperc) éppen csak annyian nyomták együtt a klikket, amit a szerver kapacitás elbírt. Ezért történhetett, hogy valakinek nem adta be elsőre hibaüzenettel, de mondjuk a 6. próbára (5-10-15 másodperccel később) végül beadta, miközben annak kellett volna nyernie, aki gyorsabban klikkel. Ez technikai probléma, ami a WG sara.

  - Hajnali kelés.
  Jó ötlet, hogy a hajnali ajánlatok csak licitesek lettek, mert akik nem tudtak/akartak felkelni, nem arra ébredtek, hogy "elfogyott". Mondom ezt úgy, hogy én minden hajnalban felkeltem, így egy fix áras ajánlat nekem jó lett volna. Egyetlen baj, hogy a WG nem szólt erről, hogy ez a koncepció, így pár tízezer játékos feleslegesen ébredt korán minden egyes nap, ami bosszantó. Szerintem nem rontott volna semmit a fekete piac "izgalmasságán", ha ezt eleve közlik, hogy idén így lesz.

  - Loot box.
  A progettonál kiderült, hogy a következő ajánlat nem hajnalban, hanem 11-kor lesz. Óráról-órára csöpögtették az infókat és mikor olvastam a külföldi fórumon, hogy a játék a Belgáknál azt írja, hogy vége a fekete piacnak, akkor már tudtam, hogy lootbox jön (Belgiumban törvényellenes az ilyenfajta lootbox-os szerencsejáték, ez már korábban a karácsonyi nyitogatásokkor ismertté vált, ezért a WG őket kihagyja az ilyenből). Ennek már alapban sem örültem, mert nekem ellenemre van ez a fajta manipulatív pénzszerzési mód, de mikor kiderültek a részletek, akkor még inkább. Az, hogy arannyal lehet csak belépni, az azt jelenti, hogy kizárják a f2p játékosokat. Persze, ha a végén nem ez, hanem még két goldos tétel lett volna, az is ezt eredményezi. Az induló 22 tankos csomagból kikerülnek a már meglévők. Ez persze logikus, de azt eredményezi, hogy akinek eleve megvan már a tankok fele, az sokkal jobb eséllyel szerezheti meg azt, amire vágyik, mint akinek nincs meg egy sem és ezt nem érzem korrektnek. A másik szerintem unfair, hogy itt adott esetben 5k aranyért hozzá lehetett jutni ahhoz a Type 59 G-hez, amiért anno legalább 25k goldot (vagy 40? nem emlékszem a pontosan) kellett fizetni.

  - Az "elfelejtettek".
  Volt egy kredites játékosréteg, aki csak arra várt, hogy egy jónak mondható 8-as prém tank is bekerüljön (akár licitre 10-30 millióért), amire a lista alapján maradt Renegade, Somua SM vagy IS-3A bármelyike megfelelhetett volna. Ők azok, akiket kihagyott a szórásból a WG, nyilván nem véletlenül, valószínűleg azt az üzenetet küldve, hogy hiába fizetnél akár 30 millió kreditet is egy igazán jó 8-as prém tankért, ahhoz gold nélkül nem juthatsz hozzá, így ha kell, akkor mindenképpen a bankkártyádhoz kell nyúlnod. Én is ebbe a csoportba tartozom, de lélekben felkészültem ilyen forgatókönyvre is, így nem ért hideg-zuhanyként. Nekem még az is jobb fekete piac lezárás lett volna, ha a progetto után egyszerűen bejelentik, hogy vége, mert számomra ez a mindent összelootboxozás nagyon unszimpatikus, de értem, hogy miért teszi be a WG egyre többször.

  - A nyeremények:
  TL-1-LPC (7,5m kr)
  E50M festés (303 arany)
  Aufklärungspanzer Panther (11,6m kr)
  IS-2 (4,1m kr)
  Nem a legértékesebb cuccok, de még sem távozom üres kézzel és ez jó érzés. A 3 tank közül az IS-2 a legolcsóbb, mégis annak örülök a legjobban, mert a sima IS-t is szeretem, így biztos, hogy ezzel is jókat fogok játszani. Nagy volt a kísértés, de azzal, hogy végül nem vettem kulcsot, egyértelműen pozitív befejezése lett az én fekete piac történetemnek. Ha megvettem volna, kis esély lett volna olyan tankra, amivel ugyanezt mondhatom és nagy esély olyanra, ami az egészet beárnyékolja (mert totál nem érdekel) és elmarad a happy end.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay · 2 hónapja
   A lootboxról, SOKKAL játékosbarátabb lett volna a "nyisd ki az öt garázst kreditért és válassz egyet 5k goldért HA tetszik valami",na meg hogyha nem lennének megbundázva az oddsok azoknak akiknek nincsenek meg a fekete tier 8-asok,de hát a feketepiac nem erről szól,hanem arról hogy a wg milyen trükkökkel tudja kiszedni a fizetőeszközöket a játékból .Én személy szerint elégedett vagyok az idei BM-el.Azért a Somua elfért volna a garázsban még.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 2 hónapja
   .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tank_szemelyzete · 2 hónapja
  Az én tapasztalataim: 4 tank megvolt, a maradék 18-ból meg 5-6 érdekelt (főleg Pz. V/IV, AMX 13 57, leFH 105, SU-76l, EBR). Szóval úgy tűnt, hogy a 18-as kupacból 5-öt húzva valamelyik tán csak benne lesz. Mivel amúgy is közeleg a szülinapom (plusz volt 1500 aranyam), így 4200 Ft-ért vettem még 3500 aranyat és beszereztem a kulcsot. Volt 2 milla kreditem, ezt több részletben kiegészítettem. (Felszerelés eladásból 600-900 ezer, automata tűzoltóból 400 ezer és egy felszerelt Badgerből kb. 4 milla). Eredmények:
  1. tank: IS-6B. Köszi, nem (van 80K kötvényem, veszek kötvényboltból, ha akarok).
  2. tank: Pz. 38H. Érdekes jószág, de túl kis tier miatt inkább valami jobb kéne. Plusz a tank aranykora óta jöttek be jó átütésű kis tierű ellenfelek (a Pz. S35-ömet egyre gyakrabban lövik be, nyilván Pz. 38H-val is ez lenne).
  3. tank: Pz. IV Hydro. Na ne szórakozzunk.
  4. tank: SU-76l. Még mindig nem AMX 13 57, de alakul!
  5. tank: Chrysler GF. Na bumm. Ezt is inkább kötvényért venném, ha nagyon akarnám.
  Végeredmény: lett egy SU-76l-em. Még tanulni kell (a kezdeti Obj. 268 V4 aggresszivitásból rendesen vissza kellett venni), de jó lesz. Az FCM36 Pak40-emhez képest kicsit lassabban tölt és kevésbé lát ki a fejéből, de jóval mozgékonyabb és frontpáncéllal is jobban el van látva.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.