Jelenleg 218 vendég és 5 tag online

2021. március 10. 07:10

Találgatás a mai piaci ajánlatról

Írta:
(13 szavazat)
86 hozzászólás

Ugyanazon orosz forrás, aki megjósolta a tegnapi ajánlat pontos árát és mennyiségét, megemlítette azt is, hogy a mai egész napos ajánlat egy... "titokzatos fekete doboz" lesz (lootbox? ismeretlen tartalommal?), ami 5.000 aranyba fog kerülni. Meglátjuk...

Utoljára frissítve: 2021. március 10. 07:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KisAnanász · 2 hónapja
  Nagyon szerettem volna a Halálcsillagot de a Type G jött! Én nem mondom hogy rossz, de egy csatában öt is volt tegnap, szóval a különlegessége az elszállt! Ha jól tudom, csak a BM alkalmával lehet megszerezni az FV215b 183 - at? Vagy van még valami esetleg ahol le lehet csapni rá?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szkzs76 · 2 hónapja
  Ez a feketepiac egy nagy sz.r volt (szerintem), vártam parancsot az obj 260-hoz vagy az early-hez, vagy valami máshogy nem elérhető cuccot, mondjuk kötvényért megvehető felszerelést stb., de semmi ilyen, csak sok sz.ros tank végtelen krediitért vagy aranyért.
  Nekem nagy csalódás az egész.
  De legalább megmaradt a kreditem és az aranyam is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Mondták, céloztak rá, hogy lesz benne parancs? Nem. Arra meg még a múltban sem volt példa, hogy kötvényért lehetett volna vásárolni a BM-ben. Ezek a te fejedben éltek, pedig nem történt rájuk utalás, szóval, ha csalódott vagy, azt szerintem a hamis elvárásaidnak köszönheted. Sajnálom.
   Amúgy az közöttünk a különbség, hogy nekem csak a kreditem maradt meg, mert aranyam nem is volt sajna.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   marcus.aurelius · 2 hónapja
   Egyetértek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Raszti 15 · 2 hónapja
    "vagy valami máshogy nem elérhető cuccot" ha jól játszol automatikusan jönnek a parancsok, ha szarul akkor sem kreditért sem kötvényért sem gold-ért nem érdemled meg. bocsi
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     szkzs76 · 2 hónapja
     Na akkor, kedves kiosztósok: nem, nem utaltak rá, de emlékezzetek vissza, a korábbi BM-ek valamelyikén pl. volt parancs az Obj. 260-hoz, akkor az idén miért ne várhattam volna? Meg egyébként is, ez szerintem egy emberi dolog, ha van egy ilyen, a kiszivárgások ellenére sem százszázalékosan ismert esemény, akkor vannak, lehetnek vágyaid, elképzeléseid, amiket te szeretnél, vársz ettől. Akkor én lőjem fejbe magam, mert szerinted, kedves PZoli, ez nem megengedett? A te fejedben soha nem fordultak meg még ilyen gondolatok, hogy vártál, szerettél volna valamit? Nagyon kemény vagy, bro!
     "akkor sem kreditért sem kötvényért sem gold-ért nem érdemled meg. bocsi"
     Miért érdemelték meg sokan a Type 59 G-t 5k aranyért, amikor korábban 25k-ért adták, majd licitre 40?k-ért? (ja, és pl. a Su76I-t, Foch 155-öt és még sorolhatnám) Akkor ennyi erővel berakhatták volna a Chieftain-t vagy az Obj.907-et is, vagy éppen 3, 4, ... 10 parancsot, az sem lett volna etikátlanabb szerintem.
     A harmadik: én olyat nem írtam, hogy kötvényért akartam volna vásárolni a BM-en, azt írtam, hogy kötvényért megvehető felszerelés, amivel arra gondoltam, hogy azokat a felszereléseket, vagy éppen a Bounty felszereléseket elérhetővé tehették volna aranyért, vagy kreditért.
     Szerintem ilyen ajánlatok simán beleférnének a BM kereteibe, csak úgy látszik, a fő cél nem a sokoldalúság, az érdekes ajánlatok, hanem a kredit és aranykészletek lerablása.
     Kedves Raszti 15: "ha jól játszol", igen, az is kell hozzá, meg k.rva nagy türelem, mert cseszheted a jó játékot, a High Calibert, a 3, 4, 5, 6, 28 kill-t meg az ilyeneket, ha a játékos állomány egyre szarabb, és egyre gyakoribbak a 2, 3, 4, 5-15-ös csaták. És most írhatod, hogy játsz te jól, , de nagyon kevés olyan játékos van aki képes arra, hogy ellensúlyozni tudja 4-5-6-7-8... piroska miatti hátrányát a csapatának, és azt sem minden helyzetben. Biztos sokan, köztük te is sokszor zárhattál úgy csatát, hogy amit neked kellett teljesíteni feltételt, az sikerült, csak a végén a csata veszett el, és ment a levesbe a te eredményed is.
     Egyébként meg a végtelenségig lehetne vitázni ezen, hogy ki mit érdemelne meg és milyen ellentételezésért, vagy kinek mi számít etikátlannak, és mi nem, amíg ezeket az indulatokat sokszor a WG következetlensége okozza, ami egyikünknek így a másikunknak meg úgy jön le. Ennyi.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • Moderátor
      · 2 hónapja
      "vártam....... mondjuk kötvényért megvehető felszerelést stb."
      - Valóban nem írtad, hogy kötvényért akartad megvenni, hanem csak annyit, amennyit. Ezt úgy is lehet érteni, ahogy én írtam és úgy is, ahogy te utólag kifejtetted, szóval itt csak félreértésről van szó.


      "a korábbi BM-ek valamelyikén pl. volt parancs az Obj. 260-hoz, akkor az idén miért ne várhattam volna?"

      'lehetnek vágyaid, elképzeléseid" és ez megengedett és tényleg emberi, ahogy írod és hidd el, hogy veled vagyok, csak azt mondom, hogy ezek semmilyen szinten nem érdeklik a WG-t és ha ezt nem tudatosítod magadban, akkor újra és újra csalódni fogsz. Azt hiszed, hogy én "kiosztottalak", pedig valójában segíteni akartam. Rávilágítani arra, hogy ami szerinted logikus és várható, az a WG-nél nem így működik. Emiatt lehet, hogy tied az "etikus" gondolkodás (becsület, mi helyes és mi nem) és ebben a párbajban kétségtelenül nyernél a WG-vel szemben, de a WoT összes elemét a WG irányítja üzleti megfontolások alapján (lásd pl. az új battle pass-t, ahol ingyen már nem lehet bounty felszereléseket szerezni). Ezért kéne átállítanod az agyad arra, hogy "a WG-től nem várhatok semmit, így nem csalódok"-ra, mert ha nem teszed, akkor mindig pofára fogsz esni. Én is a magam bőrén tanultam meg, de elfogadtam, hogy "ez a játék ilyen és kész" és már nem várok tőlük semmit, így nem is csalódok vagy legalábbis jóval kevesebbet, mert hát kreatívak a fiúk, mindig képesek meglepetést okozni. Amúgy pont ezek miatt az utolsó vásárlásom másfél éve volt, pedig azelőtt fizető vendég voltam. Így jelenleg free to play-ként meg úgy vagyok vele, hogy ez az ő játékuk, azt csinálnak vele amit akarnak, ha lekapcsolják is a szervereket egyik napról a másikra, az sem érdekelne, ellenben, ha rendszeres vásárló lennék, akkor nagyon zavarna, hiszen nem tudnám használni a frissen vásárolt cuccomat.

      "Szerintem ilyen ajánlatok simán beleférnének a BM kereteibe, csak úgy látszik, a fő cél nem a sokoldalúság, az érdekes ajánlatok, hanem a kredit és aranykészletek lerablása."
      - Itt a lényeg. Tudod te, hogy mi az igazság, csak szeretnéd, ha nem így lenne. Én is szeretném, de attól még ez van és ha a tendenciákat nézed, akkor még inkább ez lesz. Várhatod persze a "jót", a WG-től, ez a te döntésed, csak szerintem nem érdemes.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Adanasz · 2 hónapja
  Nekem: pz V/IV , német bulldog, crysler gf, alpine tiger, és a fosh 155 lett. Ebből elhoztam a fosh-t. Nem tudom mennyi volt elötte itt a bm-ben, de 5 k goldért, és pótolható ezüstért nekem megérte.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 2 hónapja
  5K gold és 4 újranyitás. Pz 5/4 Eleve ezt szerettem volna. Örülök.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Az a tank nagyon-nagyon jó. OP és broken és nem is nehéz vele megtanulni játszani, cserébe meg brutálisan lehet darálni. Ez egy jó választás, ha nem feltétlen kell tier 8 farmolni vagy tier 10.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG · 2 hónapja
  1. IS-6B
  2. Type G
  3. Pz 5/4
  4. BT-SV
  5. Alpine Tiger
  Egyet mindenkèppen tanultam. Teljesen felesleges barmire licitalni mert ritka vagy nem teszik be kesöbb. Pl: Type: sima loot boxba, Arany elsönek 25k arany majd licitre 42k+ arany.
  A Pz 5/4s meg volt nem is tudom honnan talan adventi naptarbol. A mutàns is meg volt. De 1 evig meg ki sem probaltam öket igy kertem a suportot hogy adjanak aranyat ertük. Amugy sem tetszik hogy ezeket arultak (alapitoi tankok).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 2 hónapja
   Az nem ez az 5/4volt.... Ha bent van a gariban, nem adta volna. Neked az ALFA van meg nem? Mondjuk ahogy elnézem őket.... UA.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   A PZ V/IV egy megabrutál OP tank, csak szólok. Lentebb már kifejtettem miért. Persze, ha nem játszol tier 5-ben, akkor tárgytalan.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG · 2 hónapja
    Köszi szepen.
    Anno 4500 arany volt, de visszaadtam ( alapitoi tank plusz van legalabb 5 nemet közepestank legenysegkepzö ha jön a crew 2.0 nem kell majd ennyi es manapsag se crewbookok miatt,)
    A szintjen tenyleg op. Nem jar rosszul ha valaku ezt vàlasztja ki.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  igazilostman · 2 hónapja
  Na ezt én is beszoptam.
  A lentebb belinkelt lista alapján 22 db tank közül kapsz ajánlatot 5.000 goldért. 1. ajánlat : Pz Kpfw. II Aufs. J ( tier 3 ) ezután minden újabb szállítás/ajánlat ( emelkedő kretitért, további 4 ajánlat, összesen 5.100.000) , 2. ajánlat : Pz Kpfw. V/VI ( tier 5 ) , 3. ajánlat : Schwarzpanzer 58 ( tier 8 ) , 4. ajánlat : Chrysler K GF , 5. ajánlat : IS-6 B.Szó nélkül vittem volna a Panhard EBR 75 (FL10) , AMX 13 57 GF , leKpz M 41 90 mm GF , WZ-111 Alpin Tiger , AMX 50 Foch (155) vagy FV215b (183) tankok közül bármelyiket, de az ajánlott tankok közül egyiket sem kértem volna még a szállításért levont 5.100.000 creditért sem és akkor még az 5.000 goldról nem is beszélek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 2 hónapja
   A név kötelez! Bocsi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   A PZ V/IV egy megabrutál OP tank, csak szólok. Lentebb már kifejtettem miért. Persze, ha nem játszol tier 5-ben, akkor tárgytalan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hupihun1 · 2 hónapja
  Elsőnek AMX 13 57 GF kínált ( a sima megvan), másodiknak gold type 59-et. Köszönettel elfogadtam bár EBR-t szerettem volna nem kockáztattam, látva alant egy két béna leosztást szerintem jobb is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 2 hónapja
  IS6B vagy Chrysler. Ezt a két 8-ast adta, a többi kis tierű, azok nem érdekelnek. Így utólag csak kidobott pénz és kredit, mert tök mindegy melyiket választom, csak porfogó lesz a garázsban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Wot_Tokfilko · 2 hónapja
   Nekem is ez a félelmem, hogy a listából 1 tank volt meg, amit nem kaphatok, az összes többi hiányzik. Ezek közül igazán az EBR érdekelne, de 5/21 az arány, hogy kiadja. Szóval elég kockázatos. B tervnek nézegetem a Lansen C-t, de az se ér nekem 5 ezer aranyat, meg 5 millió kreditet. Kicsi az esély, hogy szerencsém lesz. Így ezt kihagyom. Ez inkább azoknak jó, akik legalább 15 tankkal rendelkeznek a lehetséges 22-ből. Akkor 7 tankból 5 az arány.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    Sajnos én is hasonlóan vagyok vele, bár nálam 17-ből lenne 5. Amilyen szerencsém szokott lenni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hupihun1 · 2 hónapja
   IS6B többet ér aranyba ha esetleg becserélnéd és tier limites is.Én tavaly T34B-t vettem creditért amit egy HWK30-ra cseréltem be ráfizetés nélkül.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.