Jelenleg 307 vendég és 2 tag online

2021. március 4. 06:49

Fekete Piac 2021: M10 RBFM

Írta:
(23 szavazat)
136 hozzászólás

 V TD | A licit kezdet: 300 arany | Elérhető mennyiség: 25.000 db | A tank adatlapja

Utoljára frissítve: 2021. március 5. 04:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _HENTES_ · 2 hónapja
  300 aranyért meglett ez az M10, baromi jó gép, nem gondoltam volna. Az eddigi legpozitívabb csalódás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Teuthon · 2 hónapja
  Részemről szintúgy,vagy 7 hét hiba a fizetéssel kapcsolatban,és ower.. De most nem azért..De vagy legyen licites vagy aranyért ,vagy ne 9k-s tételbe délután 05:05 kor mert ez igy sz*r lesz a továbbiakba. reggel majd jönnek a goldos ajánlatok d.u. mikor meg a legtöbb ember is fent van,akkor meg igy odateszik a rendszert? Mikor átváltott rögtön vételeztem,aztán csak pörgés és hibák tömkelege.. de áhh.. Nem is baszom fel magam tovább,volt nincs és kész :'D
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train · 2 hónapja
   Azért 6 milka egy 8as td-ért kicsit sok(kkk). Ha 4, akkor még ok, de 6... Egy 10es techtrees ára.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wot_Tokfilko · 2 hónapja
    Szia!Nekem szerencsém volt, meg tudtam venni 6 millióért. A tech tree-ben lévő AT 15 ára 2 millió 650 ezer kredit. Ez a Turtle valamivel több, mint a duplája. Szerinted a kredit termelős és legénység képző funkció nem ér dupla árat? A TL 1 LPC licites ára 6,2 millió körül volt.Persze nehéz kreditet gyűjteni, ha valaki átlagos játékos, vagy jobb, de sokat játszik magasabb tierben, mert az viszi a pénzt. A karácsonyi bónusz alatt én is gyűjtöttem 25 millió kredit körül, de folyton fejlesztek, és veszem meg az egyre magasabb szintű tankokat. Sokszor nem várom meg, míg kedvezmény lesz rájuk, mert szeretnék haladni, ezért egyre kevesebb az ezüstöm. Prémium fiúk nélkül vagy alacsony tierben, vagy prémium tankkal lehet pénzt gyűjteni. Vagy küldetések teljesítésével.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kugamacsa · 2 hónapja
  A kommunikációjuk igazi fehéroroszos volt. Több óra után írták le először, hogy elnézést kérnek. Először a support mindenkinek azt írta hogy sory lassú voltál, majd legközelebb. Mikor kiderült hogy nem így történt akkor jött a szerver túlterhelés, meg egy "WG staff" aki közölte, hogy a supportnak ne írjunk, mert ők semmit sem tudnak tenni. Mikor kiderült hogy ez a túlterheléses történet sem állt meg, akkor kezdett a support elnézést kérni. Mint kiderült őket pont nem érdeklik a játékosok, megoldhatták volna tisztán is, felkészülhettek volna, de részükről ez pont lényegtelen. A kommunikációjukból ez tisztán kiderült. Tényleg hihetetlen mértékben lenéznek mindenkit. A tank csak gyűjtői szempontból érdekes, de a mód ahogy kezelték a játékosokat tényleg riasztó. (igazából úgy beszélnek veled mintha a te hibád lenne minden kb. mintha egy kisgyerek lennél) Ha az igazságot írják ki, akkor semmilyen felhördülés nem lett volna. (odamész becsekkolsz kisorsolja kapsz, vagy nem na bumm) De arrafelé tudjuk, hogy ez nem divat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Tudod, hogy milyen macerás lenne ezt orvosolni, főleg egyesével? Gondolom a következő fix áras ajánlatnál is ez lesz, hiszen a rendszer nem fogja elbírni, ezen nem segít egy micropatch. Azt meg nem tehetik meg, hogy a fix áras ajánlatokból olyan sokat tegyenek be, hogy mindenkinek kényelmesen jusson.... illetve megtehetnék, de az úgy nem lenne izgalmas, meg ha mindenki megveszi itt, aki akarja, akkor ki venné meg a shopból pénzért később.

   Amúgy ez csak egy Turtle Mk. 1. Mi van, ha ugyanez történik egy progetto, is3-a ajánlatnál. Már így is felrobban a hivatalos fórum (teljesen jogosan), hát akkor mi lesz?

   Amúgy felmerült egy ötlet az egyik játékostól a hivatalos fórumon. Legyen tombola, azaz fix áras és fix darabszámos, viszont hasonlóan, mint a licitnél, 8 óráig lehetne kényelmesen eldönteni és után valóban az RNG dönt és nem, hogy kinek jobb a pingje. Bár röhejes, de még mindig sokkal korrektebb, mint az, ahogy most történt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szentelit · 2 hónapja
  Én kettő másodpercet vártam a nyomással és így 5 hiba üzenetet kaptam egymás után. Tavaly 14 ajánlatból 9 lett meg. Felőlem lehet nyomi a WG de akkor majd én se veszem meg a szokásos 150 ládát+ év közbeni kiadások (évi 100k huf), hogy ha a hajamra kenhetem ezt a 63.000 goldot. Black Market legyen igenis teljesen GOLD ajánlatos olyan dolgokra amiket egyébként nem lehet megvenni. Meg legyen mondjuk 2 silveres, hogy free-to-playnek is jó legyen, illetve a szokásos extra papír a kampányokhoz könnyíteni. Az a vicc kategória, hogy nem engedik elkölteni a drága nemlétező virtuális pénzemet más virtuális szarra miközben én valódi pénzt fizettem ezért, és úgy van prém fiókom, hogy egyébként maximum 1-2 hónapot játszom egész évben. Type 59-et én anno bétában vettem erre berakták a ládába 3 évvel ezelőtt ami magában is elképesztő húzás volt, mármint ezt arra írom, hogy azért limitált a készlet, hogy a ritkaságok ritkák maradjanak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Emu · 2 hónapja
   Teljesen igazad van,aki nem fizet semmit az rohadjon meg!De ha mégis fizetnék akkor is te légy kivételezett még jobban mert te többet fizetsz. Tetszik a mentalitásod.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szentelit · 2 hónapja
    Nagyon toxic volt ez a hozzászólásod. Nyilván én fizetem azét is aki nem fizet semmit, mert mi fizetős játékosok ha nem fizetnénk akkor senki se játszana mivel ez egy for profit üzlet. Engem az zavar, mikor hülyének nézik a fizető játékosokat. Innentől kezdve mi meg nem fogunk fizetni ezért, aztán amit eddig vettünk cuccok se fognak semmit sem érni ha lekapcsolják a szervereket. Én végig toltam bétában nem csak ezt hanem a Total War Arenát aztán ott is kihúzták a dugót. A free-to-play model arról szól, hogy megveszed pénzért, hogy kivételezett legyél ebből él az egész játék, hogy ha viszont még az egyenlőséget se tudják garantálni akkor van az igazi gáz.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    torta.karoly · 2 hónapja
    Nem írta, hogy rohadjanak meg, de ettől függetlenül teljesen igaza van szentelitnek. Fizet egy szolgáltatásért, a kötelezetti oldal pedig a megfelelő szerver minőséget sem bírja biztosítani, így teljesen jogosan van felháborodva.Itt csak az a baj, hogy a free to playereknek a kedve is elmegy, hogy fizessen bizonyos szolgáltatásokért, mert amit kapni fog az egy marék szarral egyenlő.A fizetős játékosok pedig a negatív tapasztalatok miatt kevésbé fogják finanszírozni a játékot. Emiatt természetesen a játék nem fog megszűnni, de egyre ócskább színvonalat hoz, ahogy ez az utóbbi években megfigyelhető volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine · 2 hónapja
  Ahogy nézem akkor nekem nagy szerencsém volt, mind a két gomb elsőre reagált hiba üzenet nélkül és sikerült megszereznem a Turtle-t.

  Sajnálom hogy sokaknak nem sikerült a wg NEM felkészültsége miatt... ebből adódóan én azt mondom hogy hiába írják ezt: " No need to spam the Customer Support with tickets." Aki így járt írjon nekik, élvezzék csak a törődést, legyen már mivel dolgozniuk ha már a villámvételt nem tudták megcsinálni......

  Ami még nagyon tetszik:

  Reggel 5-kor: 25-30ezren vannak a szerveren mit csinál a WG? Na mit? Betesz egy licites ajánlatot amiből 25ezer van, és több óra van a licit tételre.

  Délután 5-kor: 130ezren vannak a szerveren.....jön a WG: Legyen egy villám vétel amiből csak 9300 darab van és kb csak 1 perced van a vételre....

  Zseniálisak de komolyan ha csak egy kicsi kis jó indulat is szorult volna beléjük fordítva csinálták volna.....a 9300 úgy is elfogyott volna (céljukat elérték volna fogyott volna a kredit) csak mondjuk jobban eloszlott volna a terhelés esetleg nem lett volna annyi hibaüzenet és nem b****tak volna ki jó pár játékossal...

  Szóval írjátok csak a üzeneteket a supportnak, legyen nekik is valami szórakozás....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  A hivatalos fórumon is megy a háborgás. Az egyik staff reagált:

  "Hello everyone,

  Regarding the Error that most of you got when trying to purchase the Turtle Mk 1.

  The quantity was very limited and thousands of players were trying to get that tank spamming the same button in a short time. The tank was out of stock in around 10 to 15 secs.

  No need to spam the Customer Support with tickets. They won't be able to help you for now.

  We are still looking into it as we speak and will come back to you with more updates.

  As you can see some of you were able to get the tank after all."


  forrás: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/765763-black-market-2021-get-ready-for-epic-deals/page__st__920__pid__18431231#entry18431231
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 2 hónapja
   "No need to spam the Customer Support with tickets. They won't be able to help you for now."

   azaz : Nem kell jegyekkel spamelni az Ügyfélszolgálatot. Egyelőre nem tudnak segíteni rajtad.

   Az ügyfélszolgálat mikor tudott segíteni bárkin is? Nem akarásnak nyögés a vége. Azt írja mégis eladtak egy csomt, tehát a rendszer jó. Persze amikor 20% WR-ed van a másiknak működik a rendszer
   Undorító ez a hozzáállás, hogy egy sérelem érte rengeteg játékost, erre még rá is akarnak venni, hogy ne is jelezd. Úgysem tesznek semmi. Törődj bele és kussoljál
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vintage · 2 hónapja
   Nem baj, pár hét és megint lesz prém shopban. . Már akinek ez kell. Ám nem értem, hogy nekik nem tök mindegy, hogy mennyi virtuális szart adnak el? Lehetne 250k db is és ez nekik csak jó lenne. Mert ez amúgy is csak nekik jó. .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 2 hónapja
  Hála istennek hogy van ez a black market. Ha 12 böl mondjuk 7 csata lett volna gyözelem már ment is volna az uninstall. E75 el nem birtam ma gyözni az istennek se. Amikor persze sebeztem 1500 at és ammor racket kaptam az insta win )))) Oh, és ne felejtsük el hogy jó nagy mapokra rakott vele a játék. GW E100 Ensk. 30 sec nem telt el, a map alján gurultam volna oldalra és már valamelyik vér profi / vérg@ci ki is x elt a romos ablakokon keresztül szórva. Nem az én napom ez. Nagyon nem. Reggel bm ben az a tank amit ingyen dobáltak. Most meg egy turtle... :F Legalább értelmes gép lenne ami miatt megérné eltürni hogy ennyi nyomi van online
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Holmes1.2 Eric Cartmen · 2 hónapja
   1100 átlaggal te is csak egy teher vagy a csapat számára.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 2 hónapja
    Hát ja. Az 1100 atlagom miatt 51% a winrate. Mindent letudnak helyettem. Neked mennyi az átlagod? Gondolom 1700 ugye? Csak sikerül majd elérnem a szinted ha t10 full goldban tolom.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Holmes1.2 Eric Cartmen · 2 hónapja
     Full repesz, 2k átlag simán megvan. xD
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vintage · 2 hónapja
   Most akkor mire gondolsz, ki a nyomi? Aki tudja, hogy ott át lehet lőni az ablakokon és odaáll, át is lő, vagy aki tudja hogy át lehet ott lőni és mégis arra megy? .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 2 hónapja
    3 light volt abból legalább 1 ebr. Nyilván nem megyek a mezőre. /// Arra gondoltam hogy mindenki sniper, mindenki fél csinálni bármit is.. De biztos csak szr napom volt. Meg csalódott vagyok a turtle miatt
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kertesz · 2 hónapja
     Csak 1 kerdes 3 milla kredit meg 1000 goldal mik akarsz venni. Max melylevegot
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ravenholm · 2 hónapja
      Szerinted nem adnám el valamelyik 10 est? Konkrétan a jagdpz e100 at simán.. De prém tankot is akár.. max vissza veszem... Van mivel farmolni. Napi 1 órat tolom prém tankokkal. (T34b, t77, pant 8.8) (Most az e100 miatt e75 özök) Kb 800k t szedek ki ha nincs event vagy bm / óra. Ha nagyon akarnám 2 3 nap alatt vissza is vehetném a 10 esek 1ikét ha nem 1 órát rohadok a gép előtt. Minden bm nél adtam el 8 /9 / 10es tankot majd vissza is vettem amihez volt kedvem. Amúgy a gw e100 is csak azért van mert szeretek artyzni + kötvény + 7 crit 1 csataban küldi meg ilyen baromságok. Bm re meg.. Ha nem lesz kreditért vásárolható ///// vagy olyan ami kb 210-230 pen // 400 körüli alfa // és nem tud gurulni minimum 30 al akkor nem veszek semmit. Van elég tankom igy is. Ha 3 csatában ragad akkor is van még pár... Da még ha azok is akkor is van 2 amit vissza vehetnék kivonasból. Szal nekem 8. Egyedül csak az újdonság lehetősége húz magával hogy olyat is szerezhetek amit eddig nem próbáltam.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Vintage · 2 hónapja
     Turtle volt prémben is meg még lesz is. Ez a black market egy undorító dolog.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Talicska · 2 hónapja
  Ettol meg a licit is jobb.....7 hiba uzenet utan elfogyott....Tiszta rohej hogy az dont kinek jobb az internetje....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marcus · 2 hónapja
   nekem is ugyanez volt. Ha már ez a hülye wg majdnem mindenkit odacsábít a gép elé, és be a játékba is, akkor legalább ne 9000 db tankkal jöjjenek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Acélmedve · 2 hónapja
   Nem azon múlik. Testvéreimmel együtt voltunk. Nekik meglett elsőre, nekem ötödjére is csak hibaüzenet jött.
   Arról nem volt szó, hogy a vásárlást is az rng dönti el.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 2 hónapja
    Beépítettek egy rejtett RNG-t, amivel ezentúl meg kell küzdeni a black marketen, ha tankot akarsz venni. Újfajta innováció

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.