Jelenleg 332 vendég és 2 tag online

2021. március 5. 03:57

Fekete Piac 2021: Turtle MK. I

Írta:
(8 szavazat)
12 hozzászólás

 VIII TD | Fix ár: 6M kredit | Elérhető mennyiség: 9.400 db | ELFOGYOTT!

Utoljára frissítve: 2021. március 5. 04:18
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Ez nem tudom, hogy jelent bármit is, mert a Foch 155-nek és a Halálcsillagnak is ennyi:

  "Update 1.12: More Price Changes
  Along with today’s micropatch, the gold prices of the following tanks have changed:

  WZ-111 Qilin:

  Gold price of the tank changed from 22,500 to 5
  Selling cost in credits changed from 4,500,000 to 1,000.

  T-22 medium:

  Gold price of the tank changed from 22,500 to 5;
  Selling cost in credits changed from 4,500,000 to 1,000."

  forrás: https://thearmoredpatrol.com/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 2 hónapja
  Mit vártatok? Hogy egy cég aki főtevékenységként videójáték fejlesztéssel foglalkozik majd le tud bonyolítani egy saját "rendezvényt" hiba nélkül? Ugyan már, elvtársak lejjebb ezekkel az igényekkel... Lényegében akkora f@szlámák, hogy ide már Ddosoló hackerek sem kellenek, elérik ugyanazt egy szaros BM-el a saját tényleges felhasználóbázisukkal + desszertnek óránként párszor kifagyott az EU1-2 just4fun. De említhetném a tavalyi BM fiaskót, amikor kiderült, hogy a saját TD-ik elnevezéseivel sincsenek tisztában. A "Wargaming" brand manapság garancia arra, hogy valami úgyis el lesz b@szva. Aztán persze jön az elnézés kérés pofátlanul olyan kifogásra hivatkozva amit egy amőba sem tud komolyan venni. Majd a következőt ugyanígy elb@sszák és kezdődik minden az elejéről. Nem kellenek ide ticketek, tovább kell fáradni, nincs itt semmi látnivaló hölgyeim/uraim.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Közben megérkezett a válasz a tegnapi Turtle Mk. 1-es ticketre, amihez csatoltam nekik screenshotokat is. Hiába írta a játék, hogy "vásárlás folyamatban" 1 percen keresztül és nem valami hibaüzenetet / elfogyott, mégis lepattintottak. Mondjuk annyira nem lepődtem meg a sablon válaszon.

  "Hello PZoli,
  You have reached Wargaming Player Support.

  We understand you have some concerns with the Black market. We know you are eager to claim a brand new tank.

  Please note that depending on the offer a tank may quickly run out of stock. There has been cases in the past where players who were in the process of securing the tank, got locked out due to the stock running out while they were processing a purchase. This is the same case you are currently experiencing.

  We know you are disappointed by what has occurred however, the mechanics of the black market is first come first serve basis. We suggest to quickly be on stand by whenever the new offer goes live so you can be one of the first ones to claim. We thank you for your understanding.

  If you need further assistance, please do not hesitate to contact us again. You may visit our Support Page for more information.

  We hope you have a great day and we wish you the best of luck in the battlefield.

  Kind regards,"
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Acélmedve · 2 hónapja
   Szomorú. Nekem hibaüzeneteket dobált, a miatt nem tudtam megvenni. A supporttól meg igazán nem vártam többet. A legelső Fekete Piacon a Caernarvon AX-nél volt bugos az esemény, de akkor a kreditet levonta, csak a tankot nem kapta meg az ember. Itt viszont megvenni sem sikerült. Sejtettem, hogy ezért nem fognak többet kiadni a népnek.
   Két dolgot tehetünk. Reménykedünk, hogy veszik a fáradságot és megkeresik a hiba okát, ha már ilyen sokan írtak nekik és a jövőben nem fordul elő. Valamint reménykedünk, hogy lesz még jó, Tier VIII-as prémium tank kreditért és akkor sikeres lesz a vásárlás.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    Igen. Én sem számítottam arra, hogy belátják és orvosolják a hibát, mert ha nekem megteszik, akkor másnak is meg kéne és hát több tíz ezer embernek egyesével... Szóval nem lepődtem meg, de azért küldtem el a ticketet, hogy egyel több legyen az ilyen tartalmú levél, amit kapnak (a hivatalos fórumon rengetegen írták, hogy küldtek ticketet) és így növelve a ráhatást, hogy a jövő beli ajánlatoknál csináljanak valamit. A remény hal meg utoljára... Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében.
    Szerintem a hiba egyszerűen erőforrás hiány, a szervereik nem arra vannak felkészítve, hogy 2 másodpercen belül kapjanak 50 ezer kérést. Ma hajnalban csak 30 ezren voltak fent összesen (tegnap délután 125 ezeren). Nem valódi megoldás és nem fair azokkal, akik nem tudnak korán kelni, de ha hajnalra teszik a fix árasakat, akkor technikailag jobban bírja a szerver, délutánra meg a liciteseket.Abban nem reménykedek, hogy majd a következő ugyanilyennél éppen a szerencsésebbek közé fogé tartozni, akinek éppen jobb a nete. Illetve reménykedek, de nem számítok rá. Jobban örülnék akkor már, ha aukciósok lennének, mert ott nem az RNG dönt, hogy ki nyer.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti · 2 hónapja
     Black market. Az esemény mottója: "No rules".
     Nyugodtan eltekinthetünk attól a (jelenleg) 8 szabálytól, ami a hivatalos oldalon kint van, hisz úgy bővítik ahogy akarják.
     Tehát egy ilyen eseményen ha hiba van, arra is rá lehet fogni, hogy így akarták.(Megjegyzem, hogy így is túl sokáig tartott míg elfogyott az összes tank, ez orvosolva kell hogy legyen ; a Somua-k fele ennyi idő alatt kifogynak talán )
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • Moderátor
      · 2 hónapja
      És....tényleg. A WG hivatalos álláspontja az Armored patrolról:

      „We are aware that some of you have encountered issues while attempting to make a purchase in the Black Market.

      We are delighted to see that so many of you are interested and even looking forward to this feature and would love to be able to cater to all.

      Unfortunately, this enthusiasm has put our systems to the test and caused a number of you to receive errors.

      We will be taking steps to avoid this as much as possible in the future, but we’re afraid some extreme situations could still sometimes result in overloads.

      Please remember that the rules of the Black Market are that there are no rules and there may be times in which luck can play a factor into whether you manage to get your prized goods or not.”

      forrás: https://thearmoredpatrol.com/
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Sezamme · 2 hónapja
       Röviden: a cég nem tehet semmiről, minden a játékosok hibája mert túlságosan nagy volt a lelkesedés a tank iránt. 2021-re sem sikerült BM-t hiba nélkül lehozni, mert egy egy kis indie cég vagyunk. De persze majd dogozunk rajta (haha, lol). Szabályok nincsenek, de ez csak ránk vonatkozik, nektek azért írunk párat. Amúgy meg nem volt szerencsétek k*csögök és kész, szarunk az egészre.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Judged · 2 hónapja
   Marosán elvtárs nyomdokain:
   "Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy"

   Vásárlói panaszkezelés VöGö módra 2021-ben lul
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Új ajánlat:
  Nimmermehr E50M 3D stílus. Zárt aukció. Induló összeg 255 arany. Darab: 55.000
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ba_nshee
   • Kiképző
   · 2 hónapja
   +1 a lámpás elméletednek
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    Mondanám, hogy örülök, hogy ha kiderül, hogy igazam lesz, de nem.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.