Jelenleg 295 vendég és egy tag online

2014. máj. 13. 16:22

Tippek-trükkök: FPS növelés + LAG csökkentés

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
23 hozzászólás

Újabb hasznosnak ígérkező tippel találkoztunk az EU fórumon. A lényeget csak röviden, tömören írom le, sokaknál megszüntette a minimap lag, stb. problémákat:

A \res könyvtárban lévő \Awesomium mappát mozgasd át máshova és így indítsd a klienst.

Ennek elvileg semmilyen hatása nem lesz a kliensre, azon kívül hogy nem indul el egy háttérfolyamatban a mappa tartalma és terheli túl rejtélyes okok miatt irreálisan az erőforrásaidat.

FIGYELEM! Verzióváltásnál, a kliens frissítés megkezdése előtt majd másoljátok vissza ezt a könyvtárat a helyére, nehogy a Launcher hiányosnak érzékelje a telepített kliens és letöltse az egészet újra.

Utoljára frissítve: 2014. máj. 13. 16:30
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atus7377 · 4 éve
  [quote name="jaffamano"]sziasztok!
  sajnos bármien trükhöz fojamodok tré az fps az uj pecs otta.. már csak 1 modot rakok fel azt is kinomban mert nagyon megszoktam,hogy van. a hd minimapot..
  ugyanis minusz 15fps csökenést és lagot hozot az uj pecs..
  természetesen tejesen minimálon vagy kikapcsolva vanak a grafiaki beálitások...a lenteb írt probálkozás azal a trüközésel semit nemsegitet,ugyhogy vissza is raktam..az uj pecs ota az fps is meg a ping is lagol + fps csökenést hozot az uj pecs.. szoval valamit nagyon eltrafált a wg.. :S és az allatam írok all is egyet értek mivel haveromnál is erös pc van és neki is gongyai vanak az fps el és a lagokal.. a ping pirosan vilog mikro lagokat okozva+ neki is lecsökent az fps e az uj pecs otta.. szoval valami nagy gebaszt csinált a wg.. azt még had tegyem,hozzá,hogy 1 magosra konfigolták a wg-nél ezt a játékot és emelé meg egyre durváb garfikát csinálnak .. ami nagy baromság..1mag kihasználásra.. a buggokrol meg nemis ejtek szot..[/quote]
  Vazze! Elégett a retinám !!!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grievous · 4 éve
  [quote name="imilee78"]Szia!
  Nekem a res mappában nincs ilyen mappa. Így miként lehetséges az FPS emelése?[/quote]
  Tömörített textúra használat pl tud fps javulást okozni, nekem a régi gépemen a max 10 fps-t felvitte 20-25-re (ez volt az 50% textúra még 2012 márciusa asszem)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imilee78 · 4 éve
  Szia!
  Nekem a res mappában nincs ilyen mappa. Így miként lehetséges az FPS emelése?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  jaffamano · 5 éve
  sziasztok!
  sajnos bármien trükhöz fojamodok tré az fps az uj pecs otta.. már csak 1 modot rakok fel azt is kinomban mert nagyon megszoktam,hogy van. a hd minimapot..
  ugyanis minusz 15fps csökenést és lagot hozot az uj pecs..
  természetesen tejesen minimálon vagy kikapcsolva vanak a grafiaki beálitások...a lenteb írt probálkozás azal a trüközésel semit nemsegitet,ugyhogy vissza is raktam..az uj pecs ota az fps is meg a ping is lagol + fps csökenést hozot az uj pecs.. szoval valamit nagyon eltrafált a wg.. :S és az allatam írok all is egyet értek mivel haveromnál is erös pc van és neki is gongyai vanak az fps el és a lagokal.. a ping pirosan vilog mikro lagokat okozva+ neki is lecsökent az fps e az uj pecs otta.. szoval valami nagy gebaszt csinált a wg.. azt még had tegyem,hozzá,hogy 1 magosra konfigolták a wg-nél ezt a játékot és emelé meg egyre durváb garfikát csinálnak .. ami nagy baromság..1mag kihasználásra.. a buggokrol meg nemis ejtek szot..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ruhacsipesz · 6 éve
  Nekem is ugyan ez a problémám, mint az előttem szólónak.
  Viszont nekem a gépem :
  AMD FX 8320,
  Asrock 970 extreme 4,
  Corsair 2x4 GB,
  Sapphire R9 270X 2GB DDR5
  SSD -ről megy Win7 x64

  Nem hiszem, h a gép lenne kevés..Netem is megfelelőnek mondható.
  Leggyakrabban akkor kezdi el ezt a brutális fps csökkenést mikor betöltödnek a közelemben az ellenséges tankok....még nem spotolódtak fel, de már érzem a laggot.
  Újratelepítettem már az OP rendszert és a WOT-ot is, de mindhiába.

  Valakinek ötlet ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 6 éve
  Sziasztok!
  Én is megcsináltam,hátha segít valamit,de nem értem az egészet és nem azt,hogy mit kel áthelyezni,valamit nekem is segített szerintem,de le van véve a felbontásom is 1280x1024-ről,1024x768-ra,és a beállítások is minden alap,vagy ki van kapcsolva,és ki kellett cserélnem a procit 5000-rest,4000-re mert mindig leállt,4G ramom van,AMD Radeon HD 7700 videokártya,ezen a gépen egy jól működő játéknak kellene lennie elég szép grafikával,de és sajnos itt a de,elindulok a csatában stabil 30-tol 45-55-ig van az FPS. Majd hirtelen lemegy 7-8-9-10-11-re úgy szaggat a játék mint a büdös sz@ar,utána meg felmegy 20-ra és onnantól kezdve 7-töl mozog 20-ig,de jobban 15 alatt mozog és nem értem miért?????????????? Minden olyan ami a játék jobb működésért felelős,matricák,víz,növényzet,stb az ki van kapcsolva,vagy a legkisebbre van állítva.Ha valakinek van valami ötlete ez mitől lehet azt szívesen várom javaslatát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Donovitu · 6 éve
  Megvilágosodtam: abban a könyvtárban van egy libegl nevű dll, szóval az fps ezért libeg el...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  48254F · 6 éve
  Elég átnevezni a könyvtárat, ami talán mindenki számára egyszerűbb...

  A mozgasd át amúgy valakinek azt jelenti, hogy a mappa ikonját a mellette lévő fájl ikonja mellé rakja.
Tovább a kategóriában: « 608 mm In memoriam 0.7.2 »

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.