Jelenleg

27
látogatónk van

2021. január 27. 14:11

CW eventek: Renaissance magyar eredmények

Írta:
(12 szavazat)
48 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2021. január 27. 14:15

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kamehameee
  • Tankos
  · 1 éve
  Azt valaki tudja, hogy a kötvényeket mikor adják oda?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  death_train
  • Tankos
  · 1 éve
  Ahogy elnézem, új táblát is létre kéne hozni: a BANNnnnn miatt elvesztett tankok számáról/klán (eddig 815 nick ismert a 4370-ből, ebből 81 magyart találtam). Kimagasló számokat látok itt-ott........... Mi lenne, ha az adott csata eredményét ami a tag játszott elvennék, s minden FAME pontot a másik fél kapna. Kollektív bünti, tudom. De csak így szorítható vissza.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   Olyan hatalmas változás nem lenne. Ez az utolsó napi statisztika, úgyhogy akik korábban a klánban voltak, tankszerző helyre bejutottak, kiléptek (mert kellett a hely) azok itt már nem szerepelnek (pl. a TRIGG nem 98 tankot hozott el, hanem, csak tippelek, 130-at) . Tényleg nem teljes a lista, de ebből a ~800 névből csak ~450 volt tankszerző helyen, most kérdés, hogy főleg ezekre volt koncentrálva (így nem fog növekedni a tankszerző helyek fogyása), vagy random (így meg lehet, hogy 4x annyi ember esett el a tankszerzéstől). Ugyanakkor látok olyant is, hogy most az első oldalon van bejegyzés, ami teljesen eltűnne az újragenerálás után.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  death_train
  • Tankos
  · 1 éve
  Mosolyogva olvasom a lenti minek a 2034067.magyar klán hozzászólásokat.... Azért, amiért van 1.000.000. Lengyel, német, framcia, stb klán. Azért, mert max 100 fős lehet, azért mert mert, vagy csak... S ha nem lennének, akkor egy FAME, DAILY, stb bármelyik elit(ebb)nek sokkal de sokkal nehezebb dolga lenne. Vagy tán érteleme se lenne CW-t indítani, max 100db elnyerhető tankért.... Továbbá állandóan egymás ellen játszanának. Vagyis inkább akkor egy tipikus bajnokság kéne sorsolással, továbbjutással stb.
  Nekem a CW-vel konkrétan teljesen más bajom van. Ezt már hangoztattam máskor, máshol. Adott az a néhány CW nyeremény és kampán, nyeremény tank, amik valljuk be egyedül ugyan nem mindenhatóak és randombankis ésszel ha egyedül játszanak és a csapatod sem hülye teljesen, hozhatóak trófeának. DE sem a random ban ha szakaszban vannak(nem gyakori, de sajna voltam elszenvedője) sem ilyen eseményeken szervezett falkában játszva, sima techtree tankokkal nem, vagy csak baromi sok pozitív RNG- vel hozható ellenük meccs. Legyen akármilyen jó is a tax. 5-7 cheef, 3-5 260/early meg 3-5 907, 2-3ebr105 uralja a csatákat 2-3artyval a háta mögött (én is szeretek artyzni) . Ha néha-néha feljött spotra egy-egy superconq, 277, v4 akkor ott nemigen volt emezekből töménytelen mennyiség és akár a tax is más volt. Ebr tudom tree-s.
  Ott kezdődik a baj, hogy van rá mód előre megnézni az ellenfeled. Milyen játékosok, milyen tankállománnyal. Mennyi GM10-et játszott az elmúlt napokban, vagy héten. Erre rá lehet készülni mivel állnak majd szemben. Lehet ellenük/ellenünk taxot kreálni. De ismétlem a fentiek ellen a "yolo és majd kiderül, higy kinek jobb az rng" -jén kívül ÉN más megoldást nem látok. Egy tökéletesen hulldownozott 95, early max repesszel bontható ki. Ok, nincs előbbieknek őrült dpmük, de akkor is.
  Abban azért egyetérthetünk, hogy pont ezek miatt lett a ranked rendszere is megváltoztatva.
  Továbbmegyek. Igen, a kis klánok nem is feltétlen a nagy tankért indulnak.... Hanem a legyárt6ó kicsikért. Mert aránylag könnyen kiszenvedhető szinte bármelyik 7es. Még 60-70%wr se kellett hozzájuk. Meg hát a nagyok honnan szereznének Famepontokat, ha nem a kicsik leveréséből?
  Azért megnézném a sorrendet a top 50 klán alatt full eu szerveren, ha eme reward 10es tankok ugyanúgy ki lennének tiltva CWről mint Rankedről. Jaaaaa, hogy akkor nem indulnának a top klánok, vagy nem lenne mastercardos mozgás egyes klánok közt? Talán az erőfölény nem is ilyen lenne bizonyos csatákban. Hiába van jó taxod, ha a másik oldalon OP tankok várják az agyaggalambot.
  Tudom, ábránd, de azért reménykedem, hogy egyszer eljut WG addig, hogy a ranked féle szabályokat itt is alkalmazza. Anno 2-3 éve még CW tanknak bőven jó tankokat ma kiröhögik..................
  Mind1. Azért élveztem az a néhány csatát amit a srácokkal futottunk, a 14en kiálltunk és mégis győztünk meccseket, a mindent! Nincs tankom belőle, buktam majd 1.000.000 kreditet a közel 30 csata alatt.... Hát Istenem ára van a goldammónak, a pótkajának, stb. Hogy nem mentem többet.....?Dolgozom, családom van, este csak 7vgn játszok. Azonban mikor DCn füleltem hogy kevesen vannak 7köznap a srácok, benyomtam a gépet és toltam 1-2 karikát. Ez így fear szerintem feléjük is. Köszi és hajrá!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
   • Kiképző
   • Tankos
   · 1 éve
   Jah, engem is megmosolyogtat. Javarészt lentebb megírtam a kisklánokhoz való véleményem, így maradt a CW tank és taktika:

   Kizárták a rankedből a CW tankokat. Kerültek az Arany Ligába "átlagos", "rossz" játékosok? NA ugye.

   Milyen tax nem müködik? Már régen is (4-5 éve) az volt a kampány idején a "meta", hogy ha erősebb klán ellen mész, akkor camp. Most néztem Dakillzornak a kampány összesítőit, meg néha a streamjeit is és mit láttam? Az értelmes klánok játszottak értelmesen, az összes többi csak a camp. Annyira poén volt látni, mikor a 7-ik meccsük sorozatban, a 7-ik átlagos klán és a 7-ik camp törés. A camp törés meg arról szólt, hogy ők beküldtek egy tankot meghalni és utána nyertek 15/2-3-4-5-re, mert csak kattingattak a fejetlenségben. Ez taktika az átlag klánoktól? Hogy mindegy ki ellen játszanak, ők beállnak campelni, mert nem tudnak értelmes taxot kidolgozni? Hagyjuk már az önámításokat. Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem megy úgy a játék ahogy kell és kész. Nem arra kell fogni a sikertelenséget, hogy "mert ők jobbak", "mert nekik CW tankjuk van".
   Jut eszembe! 260/279-et bárki tud szerezni magának még is képtelenek rá. Ez mért is van? Azért mert a jó játékos (az a 0,9%) bekerült minden csatámba a chifi/279/260/907 tankjával? Ismételten hülyeség.
   Ja és a lenygel, német, stb klánok. Hány top magyar klán van? Kettő? Hány top lengyel klán van? Hány top német klán van?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    death_train
    • Tankos
    · 1 éve
    Azt nem mondom, hogy a jó, nem jutott be, elvégre csak úgy vöröske nem tudott a jók közt érvényesülni és a jók sem igen a vöröshadban, csak sokkal lassabban haladtak. Azt viszont, hogy a techtrees tankokkal az átlagos játékos nem ragadt lent, hanem fentebb tudott jutni, azt viszont ne tagadd, mert igaz.
    Meg lehet szerezni.... ja. Van egy csomó olyan küldi, amihez azért csapattagok is kellenek.... akár a deríts fel X tankot, láncolj Y tankot, a csapatod sebezzen az általad felderített tankokba Z Hp-t, De ha felderítenek, ugrott a küldetés...... Artynál DETTO. Hiába kábítod, ha nem lövik/nem ütik át. De ha hiába no.... nekem eme 2 tank nem lesz meg. elengedtem Őket. Marad az 55A, ami lassan kész lesz talán. A többi meg halad a maga útján. Max ha lesz BM és ismét akad benne parancs, veszek rájuk.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
     • Kiképző
     • Tankos
     · 1 éve
     Ismételt ámítás.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      death_train
      • Tankos
      · 1 éve
      Most olvasom a clash szabályait..... Jééé mily meglepő. Nem lehet bevinni fentebb említett tankokat. Vajh miért is?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      BaliSan
      • Tankos
      · 1 éve
      "Jut eszembe! 260/279-et bárki tud szerezni magának még is képtelenek rá. Ez mért is van? Azért mert a jó játékos (az a 0,9%) bekerült minden csatámba a chifi/279/260/907 tankjával? Ismételten hülyeség."Igen ilyen tankot is "tudsz" venni, a "megmondják a TOP klánoks cimbik mikor, milyen tankkal gyere be, mit lőj". Ugyan már, te nem ezzel a játékkal játszat? TOP klán, META tank, ha a fele klán csal, szerinted a másik fele nem? Vagy nem zavarja őket? Persze, vannak Unicum-ok. Nem is állítom, hogy nem. De nem ennyi. Szerinted miért nem csinált még a WG top 200 klán közötti versenyt? Mer akkor menne a sírás. Nem lehetne területet eladni/átadni, nem lennének csóró META nélküli kis klánok( a kedvenceid).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa
   • Tankos
   · 1 éve
   Tökéletesen egyet értek! Legalább alap területekről ki kellene tiltani a CW és Kampány tankokat. Pont a leírt arányok miatt. Sok klán farmolt alap mapokon. Jó érzés volt, amikor egy este 7kor kezdődő sorozatot el tudtunk vinni szinte landingig, majd beszoptunk egy ilyen klánt, 3 ebr 8 csifi 3 907 1 arty. Nem egyszer volt ilyen. Örültünk, mint majom a farkának, hogy jól ment egész este, 2 csatára vagyunk a területtől, majd spoterünk felderíti az ilyen ellenfelet, akik épp lerohannak minket, mert tudják, hogy sokkal erősebb tankokkal mennek, és akár dpm ből is menni fog. Lehet bármilyen jó a tax és a csapat, itt kb baxhattuk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ryek05
  • Tankos
  · 1 éve
  Mivel én kevésbé vagyok érintett ebben a dologban megpróbálom leírni szerintem mi a helyzet a cw-vel, amennyire lehet, objektívan.
  Először is a cwhez kell:
  - jó tankállomány (kár vitatkozni, 6db csifi, 7db 907 és 2db ebr ellen kb esélytelenek a tech tree tankok)
  - játékos tudás (itt nem kell unikumnak lenni sima átlagos játékosok is tudnak érvényesülni)
  - taktikus (nagyon fontos, hogy legyen egy JÓ taktikus, aki látva a szituációt, tud rögtönözni, váltani)
  - idő (akárki akármit mond, ez 2 hét szopás (unikum, noob, átlag egyaránt). Annyi a különbség, hogy a jó csapattal látod h lesz tankod, a többivel meg reménykedsz h hátha esnek ki, jó lesz a kövi nap...
  - játékosállomány (igen, kell legalább 50 játékos, hogy 2 csapat tuti mindig meglegyen, ha van 60+ akkor mehet a 3 csapat). Ez a klán szorzók miatt lesz hasznos, ha csak 1 csapat megy annak sokkal jobban kell teljesítenie mint ha 3-4.

  És itt jön ami a legtöbbeknél félremegy, a legjobb klánok ezekből MINDET teljesíti, így nem csoda h 90-100 tankot hoznak el. ( Az h valaki a helyét és idejét másnak az accountjával tölti el, más kérdés) Ők sokan mennek ( 3-4 csapat), meg van a jó taktikus és a tankállomány, sok esetben a játékosok is átlag felettiek, így nyernek, ami miatt van újabb csatájuk, ami miatt nő a fame pont, ami miatt nő a klán szorzó, ami miatt elöl lesznek és a csapatok tagjainak gyorsabban nő a fame pontja.

  És igen, ilyen csapatokba bejutni nehéz, de ez érthető, a Harvardra se vesznek fel szánalomból...
  És mielőtt jönne a sok dobálózás felém, nem nincs egy CW tankom se, és 10es reward se. Igen voltam erős klánban (M-B-Z, RONCS, FOW) de sose szántam rá a 2 hetet, másnak meg nem adom oda az accountomat. Fair play baby. És nem, nem vagyok unikum, sőt...kb átlagos, mégis be lehetett jutni jó klánokba ezzel.

  szóval ha komolyan érdekel a tank, akkor fejlődj, tanulj, majd jelentkezz erősebb klánokba és hozd el a cw tankot. Természetesen minél jobb a klán annál nehezebb bejutni, így légy realista és ne a másikat szapuld, azzal tuti nem leszel előre. Písz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan
  • Tankos
  · 1 éve
  Érdekes megnézni a mozgást is a klánoknál CW event után. Azért elgondolkodtató, mennyi tank került fizetős zsebbe olyan helyett, aki tényleg végigtolta és 2 hetet kínlódott érte. Szerintem ezen kellene változtatni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kakumix
   • Tankos
   · 1 éve
   Párat bannoltak. Két fizetős embert ismerek és nem tudom miért, de mára eltűntek az "Alley of Fame" listából, pedig korábban tankot érő helyen voltak. Az első 10k helyezett közül ~450 (~4,5%) eltűnt, ennyivel kerültem előrébb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 1 éve
    HearMe banlistája már publikus, nagyon sok magyar játékos van rajta.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     • Tankos
     · 1 éve
     Egyébként itt is "csaló mod" használata a bannolás oka vagy a "mastercardos cw tank beszereztetés" vagy egyéb?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     death_train
     • Tankos
     · 1 éve
     A nagyon soknál sokkal több. 10% körül ahogy nézegetem. A 2. harmadtól különösen sok. De a magyar "elitebb" klánok is gyakoriak..... Sajnos.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018
  • Tankos
  · 1 éve
  Talán a leginkább reménytelen CW volt a kisebb klánok számára. 35.000 famepoint az advamced frontos landing. Egy csomó nagy klán szopózott a basic fronton még egy hét után is. Landingelni alig lehetett, úgy kellett vadászni a területeket, mint NEPTUNON a szabad férőhelyet...Remélem nem fognak elmenni ebbe az irányba WG-nél és rájönnek, hogy a játékosok zöme a kisebb klánokban van. (értem, hogy a nagy klánokból élnek)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _MrX_
   • Tankos
   · 1 éve
   Ez így is van 7500 ról az advance chip 35000 ezerre emelkedett. Tehát lőttek a napi fix 5xös csatának. Munkás volt, a banhullám kb 500 hellyel repített előrébb ez nekem tankot jelent...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
  • Kiképző
  • Tankos
  · 1 éve
  Elsősorban grat mindenkinek, aki bármit is elért a kampányon.

  Másodsorban pedig meghökkent, hogy mennyi haszontalan klán van. Mai napig nem értem, hogy miért kell létrehozni a 26.-ik Magyar Hunyadi Dandár Alsószegi Kirendeltség klánt, mikor semmit sem tudnak érdemben csinálni. Itt még az sem jöhet szóba hogy megpróbáltak, mert 100+, 150+, 200+ csata már túl van a megorobaljuk fogalmán.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5
   • Tankos
   · 1 éve
   Gondolj arra, hogy az elején te is noob voltál és mennyit tett egy kis közösség, barátok annak a kellemes játékhoz társuló légkör megteremtéséhez ami a klassziks stathuszári lét eléréséhez kellett. .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano
   • Tankos
   · 1 éve
   Narcisztikusan beképzelt megnyilvánulás részedről.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
    • Kiképző
    • Tankos
    · 1 éve
    Már hianyerzetem volt komolyan...Egy teljes napot tudtunk vitázni, eszmét cserélni mindenféle személyeskedés nélkül, erre muszáj megjelenni egy semmire sem való de személyeskedő bebofogessel
    Gg tényleg...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano
     • Tankos
     · 1 éve
     Kezdted azzal a lenéző állítással, hogy szerinted a fenti lista kb. első 10 klánján kívüli klánok haszontalanok --- majd ezt még részletezted + fejtegetted/fejtegeted.
     Narcizmusod ellenvéleményt v. bírálatot nem visel el. Ennyi.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme
      • Tankos
      · 1 éve
      "Kezdted azzal a lenéző állítással, hogy szerinted a fenti lista kb. első 10 klánján kívüli klánok haszontalanok". Nem, te viszont azzal kezded, hogy hazudsz.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       RockyRuciano
       • Tankos
       · 1 éve
       Először azt hittem, hogy csak jól rágalmazol.Aztán rájöttem, hogy átlátszóan. Látszik, ennyi vitakultúrád, erre van képességed.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
      • Kiképző
      • Tankos
      · 1 éve
      Jeeee! Akkor javaslom az olvasás/értelmezés kettősét és nem csak a "jövök mán' böfögök valamit, hogy itt legyen a nevem" elvét.

      Sőt írok jobbat! https://hu.wikipedia.org/wiki/Vita

      Tessék! Tanulmányozd át, a későbbiekben még hasznodra lehet
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sdfg
   • Tankos
   · 1 éve
   Semmi értelme ennek a sok selejt klánnak ja de az hogy a sok 10-20k csatás paradicsomoknak legyen helye gyanítom hogy a wotinfót is sok ilyen paradicsom olvassa és ezeknek van a legnagyobb arca 🤣🤣🤣
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 1 éve
    Már miért ne lenne értelme a kis klánoknak? Nem mindenki akar Afrikát foglalni, nem mindenki akar arcoskodni a chaten. Sokan csak egy közösséghez szeretnének tartozni, ahol együtt röhöghetnek, fedezhetik fel a játékot, bármi... Ezen mit nem lehet megérti bazz? Ki a tököm vagy te hogy arra bátorodsz hogy megítéld őket?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018
    • Tankos
    · 1 éve
    Elmondanám neked hogy ÉN IS EGY KIB@SZOTT TOMATO vagyok,azért játszom a wottal mert szeretem, nem akarok versenysportot csinálni belöle, de akkor is kihozom a maxot a lehetöségekböl ha lehet. Egyébként ha tudni akarod én is tagja vagyok a lentebb iró parancsnokom klánjának, igenis nagyon jól szoktuk érezni magunkat shkon, jókat röhögünk,és nem döl össze a világ ha sorozatban megrépáznak, nem baj legközelebb jobb lesz. Az meg hogy egy ilyen pici klán indul egy cwn az esélytelenek nyugalmával az miért zavar téged? szerintem a fiúk igenis boldogok hogy legalább egy hetes tankot sikerült összehozni. De nem baj ha igy érzitek, a ti bajotok, mi tudjuk, hová tartunk,és mit szeretnénk. Mire össszeérik egy csapat annak idö kell. nekünk van,ráérünk,nem sietünk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan
   • Tankos
   · 1 éve
   Itt egy haszontalan komment: mert nem minden mindenkinek ez az élete, van akinek más is számít, mint a 5. reroll acc, mert nem lett 2500wn8. Van aki dolgozik, mással is foglalkozik stb. Na nekik nincs helye a TOP klánokban, hiszen pl. két műszak, és kiestél. nekik jók ezek a kis klánok, nem kötelező az életedet a WOT-ban leélned, esik is valami közvény CW-ből, de ennyi. Amúgy meg, venni kell helyet a TOP klánban event-re, aztán megvan a tankod.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Tankos
    · 1 éve
    Silean már válaszolt neked, minden szavával egyetértek.Azt azonban én is szeretném hangsúlyozni, hogy a WoT nem atomfizika, a munka és család mellett hobbiból tankozók között találod a pirosakat és az unikumokat is. Nagy részben a tanulási hajlandóságon múlik, hogy lilaként vagy pirosként tolod. Kisebb részben a tehetség, szem-kéz koordináció, felfogási gyorsaság és a multitasking képesség is számít, de semmi sem akadályoz meg a minimum zöld stat elérésében.Amúgy érdekes módon sokkal több 50-100k csata környéki gyenge játékost látok, unikumot nagyon ritkán. Ebben szerepet játszhat az, hogy a legjobbak sem képesek hosszú időn át 100%-os teljesítményt nyújtani, ezért relatív kevés csatát tolnak le az átlaghoz képest. Akkor kinek is az élete a WoT?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
    • Kiképző
    • Tankos
    · 1 éve
    Sikerült megfogni a lényeget MEGINT.

    "mert nem minden mindenkinek ez az élete, van akinek más is számít, mint a 5. reroll acc, mert nem lett 2500wn8" -> mert szerinted kinek ez az élete? A streamereknek igen, akiknek bejött a bíznisz, de más ugyan úgy csak játszik a játékkal. Pontosan e-miatt hívjuk JÁTÉKNAK és nem MUNKAHELY-nek. Az hogy megint képbe hozod a statot... Legyen mibe kapaszkodnod...


    "Van aki dolgozik, mással is foglalkozik stb. Na nekik nincs helye a TOP klánokban, hiszen pl. két műszak, és kiestél. " -> Annyira szeretem ezt a tipikus "nagyfiús" hozzáállást. Csak az ember, aki dolgozik. Gondolom akkor az egyetemesek, főiskolások, akik e-mellett még dolgoznak is, azok szín tiszta "pulyák", mert közük van az iskolához? Mikor játszottam a játékkal, anno a VTEPS kláncsalád és a VAD volt a magyar elit. Tudod kik voltak benne? 20-30-40 éves felnőttek, akik ugyan úgy élték a mindennapi életüket, mint mások, csak mellette nem szartak bele abba, amit ettek.


    "nekik jók ezek a kis klánok, nem kötelező az életedet a WOT-ban leélned, esik is valami közvény CW-ből, de ennyi." -> Itt megint nem vagy tisztában a dolgokkal. Nézz meg egy klán toborzó szöveget. Mi van benne? CW/SH orientáltság, havonta x csata és kockaszám. Vagyis akkor most van kötelezettséged a játék fele vagy sem? Itt "éled" az életed vagy sem? Továbbá számomra ez a legalpáribb módja az új játékosok megtévesztésének. Ígérketnek a kis klánok fút-fát, majd az első komolyabb bárminél igazából, ott maradnak, mert hát "áá mi csak jáccunk". Akik pedig beléptek, remélve egy közeget ahol fejlődhetnek, mit kaptak?


    "amúgy meg, venni kell helyet a TOP klánban event-re, aztán megvan a tankod."
    Pontosan! Ahelyett, hogy kicsit is odafigyelj bármire, jóretard módjára jön a mastercard

    És még egy kis kiegészítés: Fentebb említettem az 50-ik helytől lefele lévő klánokat. Számoljunk 2 csapattal/klán. Lejátszottak átlagban 90 csatát. 1 órában max 4 landing lehet nekik lent, ha továbbmennek, akkor +4 csata, szóval nagyon optimistán számoljunk napi 32 csatával, ami azt jelenti, hogy minden órában megnyerték az első 4 csatát. Ez azt jelenti, hogy 1 nap leültek 5 órát egyhuzamban. Mennyi is egy műszak? 3 napot játszottak így, ezt mind nagyon optimista becsléssel. Mit kaptak érte? 1000 kötvényt? 2 heti játék tier X-ben max 1 óra játékkal és ugyan ott tartanak.
    Jah és nyugodtan meg lehet nézni ezeknek a klánoknak az embereit: a kampány elejétől az utolsóig ott voltak és játszottak napi 4 csatát a majdhogynem semmiért.

    Szóval ahogy írtad: BaliSan "Itt egy haszontalan komment"
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     BaliSan
     • Tankos
     · 1 éve
     Pontosan e-miatt hívjuk JÁTÉKNAK és nem MUNKAHELY-nek. Az hogy megint képbe hozod a statot... Legyen mibe kapaszkodnod...
     ---Stat: melyik TOP klán nem kér jó statot? Bizonyára senki sem reroll-olt a jobb stat érdekében, vagy, hogy bekerüljün TOP klánba. Én ismerek ilyet, gondolom te is. Akkor ne legyen kapaszkodóm, ne kérjenek statot a klánok. Igazából a stat lenne a játéktudás. De amíg én is tudok T37-el 3000 wn8-at tartani, az nem tudás.

     "Van aki dolgozik, mással is foglalkozik stb. Na nekik nincs helye a TOP klánokban, hiszen pl. két műszak, és kiestél. " -> Annyira szeretem ezt a tipikus "nagyfiús" hozzáállást.--- Akkor áruld el kérlek, érdekelne, 2 műszakban dolgozok, du-s héten kb. 11-re érek haza. Te hogyan tolnád végig a 2 hetes CW-t? Hazaérek ne egyek, ne fürödjek, egyből gép?

     Mi van benne? CW/SH orientáltság, havonta x csata és kockaszám. Vagyis akkor most van kötelezettséged a játék fele vagy sem? Itt "éled" az életed vagy sem?--Aki egy kicsit utána jár, talál magának olyan klánt amit szeretne. Ja lehet ott ragad, mert barátokat szerzett. Látod, én sem ugrabugrálok, nincs klánélet, de itt van 4-5 barát, akikkel elvagyok.
     "amúgy meg, venni kell helyet a TOP klánban event-re, aztán megvan a tankod."
     Pontosan! Ahelyett, hogy kicsit is odafigyelj bármire, jóretard módjára jön a mastercard----- Aki vesz, az jóretard, aki meg árulja OP TOP klános, elit WOT játékosként, az maga a példakép? De ha már belegondolsz, legyek jóretard egy OP tankban, mint céltábla.
     Jah és nyugodtan meg lehet nézni ezeknek a klánoknak az embereit: a kampány elejétől az utolsóig ott voltak és játszottak napi 4 csatát a majdhogynem semmiért.---- Fentebb meg azt állítod, gyakorolni kell, tanulni a játékot. Hogyan tanuljon egy klán CW-t, ha sosem játszik?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     pannoniacaptain
     • Tankos
     · 1 éve
     Megmondom őszintén, kicsit rosszul esett, hogy ilyen lenéző vagy azokkal szemben akik nem olyan jó játékosok! Személy szerint, nem vagyok jó játékos, átlag alatti a teljesítményem sokszor. Egy kis klánt vezetek, (T_T_K). Ismerek olyokat, akik stat alapján nem biztos hogy befértek volna egy másik klán CW-n induló csapatába. Nem vagyunk top klán, mégis tudtuk élvezni a CW-t. Nektek nem nagy eredmény, de a többségnek sikerült egy hetes tankot összerakni. Mindenki örült és jól érezte magát! Büszke vagyok a kis csapatomra, a barátaimra! Voltak nagyon jó csatáink, amikor sokkal erősebb klánokat vertünk meg. Mentünk a MEME ellen is egy területért folytatott "elődöntőben", nem nagy titok elvertek minket mint jég a határt, de hát jó volt ellenük menni.
     Lehet szidni nyugodtan, mondjon akárki, akármit! Igen, megérte megcsinálni az 5473859. magyar klánt, azokért a pillanatokért, amiket átélünk naponta együtt!

     Miért kell bántani mindig azokat akik valamiben nem olyan jók mint mások?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
      • Kiképző
      • Tankos
      · 1 éve
      Lenéző? Inkább értetlen és próbálok magyarázatot keresni.
      Mikor játszottam a VT3PS-ben és a VAD-ban, ott sem volt sok unicum, annak ellenére, hogy akkor top klánok voltak, mégis előbbiben 60-90 CW tankot szedtünk ki sokkal nehezebb (sokkal jobb) játékos közegben, utóbbival pedig tetéztük ezt még többel. Ebben a két klánban is voltak 1000-3000 wn8 közötti játékosok és mégis tudtuk élvezni. Miért? Mert a jobbak "levették" a terhet a gyengébb játékosokról és emiatt tudtunk csapatban müködni.
      Ezért nem tudom felfogni, hogy mi értelme a sok 20-30-40-50-fős "CW és SH Orientált klán vagyunk, akik eredményesek akarnak lenni klánnak", mikor nincs húzóerő. Ha a legjobb játékos a csapatban épp hogy meg tudja különböztetni a tankja elejét vagy alig van tisztában a játékmechanikával, akkor ő fogja húzni a többit? Vagy van 15 ugyanolyan gyenge játékos, akkor hogy esnek át a határukon, mikor egymás hülyeségeit tanulják? Nem lenne egyszerűbb tanulni a jobbaktól? Nem lenne egyszerűbb belépni olyan klánokba, ahol jobb játékosok vannak? És itt nem a TRIGG, ZWACK, -3AM-, DAILY klánokat kell nézni, hanem egy VAD-V, M-B-Z, RE-AP, akik nem az elitet teszik ki, de értek már el sikereket. E-helyett minden "barátitársaság" csinál magának egy 20 fős klánt, amivel majd megváltják a világot.
      Továbbá, ha barátitársaság a klán, akkor miért kell toborozni? Az én felfogásom szerint a bt klánok azért jönnek létre, mert egy baráti társaság játszik benne. Én a sajátomat is így csináltam meg. A baráti társaságommal még nagyritkán gurulunk párat és kész. Hirdetjük magunkat? Nem. Részt veszünk bármilyen SH-CW eseményen? Nem. Csak mi vagyunk benne és kész. Ha valakit érdekelne egy CW kampány vagy valami, akkor arra az ajtó és majd visszajön a kampány végeztével. Meg van oldva a dolog.
      Ja és kezdtem a klánosdit valami HTKT nevzetű klánban, majd kerültem a HBRO-ba. Onnan a VT3PS, VAD és TRIGG. A TRIGGből vonultam vissza teljesen a játékból. Pedig szerintem úgyan úgy kezdtem a játékot, mint mindenki más. Vickers mkI Himmelsdorf és yolo középen át a capre, majd ht-vel campelni kell, mert lő az arty, a light tank meg azért jó mert mindent lát, és kell védelem az artynak is. Szóval igen. Talán részben lenézem azokat a játékosokat, akik a javulásuk érdekében egy wotinfót sem képesek megnyitni, hát még akkor hogy nézzenek videókat, streamereket. Pedig a lehetőség adott. Ez olyan, mint ha ülnél a parkban, melléd esne egy 2 milliárdos csekk, de lusta vagy lehajolni érte, de cserébe szidod a világot, hogy milyen kegyetlen.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       pannoniacaptain
       • Tankos
       · 1 éve
       A mai átlag magyar játékos számára, hol van esély bekerülni az általad felsorolt klánokba? Nem vagy aktív játékos már, amíg játszottál rendesen lehet, hogy mehetett az átlag a VAD-, M-B-Z, RE-AP klánokba (azért őket soroltam fel mert ők voltak a példa) befért, de ma már nem ez a helyzet!
       Nézd meg a statom nyugodtan, ugyanezen a néven vagyok fent játékban is. Nem vagyok jó játékos, de a kis csapatunkért ki fogok állni! Amikor megalapítottuk a klánt és toborozni mertem, el lettem mondva mindennek csak jónak nem! És most túl vagyunk az első CW kampányunkon! Mindenki örül és boldog! Akik nem jó játékosok ne legyen lehetőségük ezekre az örömteli percekre? Személy szerint jobban szeretek menni osztagba, mint random csatákban! Jót nevetünk, akkor is ha megrépáznak! Nem arra való a játék hogy kikapcsolódjuk?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Piluma
       • Tankos
       · 1 éve
       Szia. Ritkán ugyan, de most szeretnék hozzászólni a poszthoz.
       "Lenéző? Inkább értetlen és próbálok magyarázatot keresni."Megpróbáljuk megfejteni, segítek:
       "Mikor játszottam a VT3PS-ben és a VAD-ban"Az előttem szóló átlag alatti játékos ( elmondása szerint ) amikbe pedig te játszottál nem az átlag alatti kategória. Felesleges hasonló klánokkal példálózni ha valaki nem akar/hajlandó olyan szintre fejlődni amit a korábbi klánjaid megkövetelnek (jogosan). Ez probléma? Részben igazad van viszont azt még neked is el kell fogadnod, hogy nem mindenki szeretne komolyabb energiát és időt ráfordítani a játék tanulására és hogy ezáltal fejlődjön. Ne feltétlen magadból indulj ki, legyél nyitottabb.
       "Ezért nem tudom felfogni, hogy mi értelme a sok 20-30-40-50-fős "CW és SH Orientált klán vagyunk, akik eredményesek akarnak lenni klánnak", mikor nincs húzóerő. Ha a legjobb játékos a csapatban épp hogy meg tudja különböztetni a tankja elejét vagy alig van tisztában a játékmechanikával, akkor ő fogja húzni a többit?" Remélem ez egyfajta költői túlzás volt csak a részedről, mivel ezekbe a klánokba is vannak azért olyan játékosok akik lehetséges, hogy 1-1 magasabban jegyzett Klánba is bekerüljenek. Nem hiszem, hogy releváns eennyire drasztikusan fogalmazni, hogy tank eleje-vége.... Azért a szakadék nem ekkora, illendő körbenézni mielőtt állást foglalunk valamiben.
       "Nem lenne egyszerűbb belépni olyan klánokba, ahol jobb játékosok vannak? És itt nem a TRIGG, ZWACK, -3AM-, DAILY klánokat kell nézni, hanem egy VAD-V, M-B-Z, RE-AP, akik nem az elitet teszik ki, de értek már el sikereket."
       Hát, az előttem szóló(elmondása szerint) átlag alatti játékos. Nézzük meg közösen, hogy mik a klánok JOGOS elvárásai az új belépők felé:
       - Az alábbi tankok közül HÁROM darab a garázsodban áll és megfelelő legénységgel: T95 Chieftain, Obj907, Obj279(e), Obj260, Obj277,Obj140, S.Conqueror
       - A fenti tankokkal 2400+ avg dmg

       Követelmények/Requirements:
       - 1.800+ Wn8 Overall
       - 2.500+ Wn8 Recent
       - T10 Tankok sebzése 2700+

       Amit kérünk: Overall Wn8 2000OR overall+ recent: 4500Wn8
       5db meta tank T10

       Akárhogyan is olvasom nekem nem egy átlag alatti, de nem is egy átlagos játékosra íródtak a fenti kritériumok. Idézném magamat " illendő körbenézni mielőtt állást foglalunk valamiben."
       "E-helyett minden "barátitársaság" csinál magának egy 20 fős klánt, amivel majd megváltják a világot."
       Az előttem szóló éppen az ellentétét írta le. Jó társaság, mennek egy pár gurigát, megvan a 7-es tankjuk, volt 1-2 számukra emlékezetes és sikeres csata. Nem úgy tűnt, mint akik meg akarják váltani a világot....
       "Talán részben lenézem azokat a játékosokat, akik a javulásuk érdekében egy wotinfót sem képesek megnyitni, hát még akkor hogy nézzenek videókat, streamereket. Pedig a lehetőség adott."
       Igen, a lehetőség adott. A lehetőség. Semmi se kötelező. Valószínűsítem, hogy mindenkinek adatott már meg az életbe is, hogy lehetősége legyen például a munkahelye átlal egy nyelvtanfolyamon nyelvvizsgát szereznie. Aki nem él vele az már rossz, mert a lehetőség adott hozzá? A példa természetesen csak egy, az életből általam kiragadott példa volt. Mind a kettőhöz csak idő és elkötelezettség kell, illetve mellete a nyelvérzék--- kéz-szem koordináció.Mégse él mindenki vele. Remélem tudtam neked segíteni, mint aktív átlag játékos abban, hogy megértsd, hogy szerintem mire gondolt az előttem szóló és hogy életszerűbb képet kapj egy átlag Magyar klán átlag Magyar játékosától ( mivel olvastam, hogy már abbahagytad korábban a játékot).Ettől függetlenül a fejlődés jó dolog, de nem kötelező. Vannak olyan dolgok amiket nem befolyásolhatunk. Ezt el kell fogadnod. Remélem, hogy nem sértettelek meg és nem veszed személyeskedésnek amit írtam.
       Tisztelettel
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
        • Kiképző
        • Tankos
        · 1 éve
        Hello!
        Nem, nem vettem személyeskedésnek, sőt inkább ürölük neki, hogy végre tudok emberekkel vitázni a fórumon személyeskedés nélkül és értjük egymást az ellentétek ellenére is.
        Azokban a klánokban játszottam, ez tény. Viszont utána kifejtettem, hogy én sem a "királykategóriába születtem" hanem bejártam a szükséges utat, ami által oda kerülhettem. Itt lenne az egyetlen szerepe a kis klánok létrejöttének, de nincs. Pontosan azért nincs, mert a kis klánokban régen még volt "tanulási vágy". Manapság pedig semmi ilyen, mert elterjedt hiedelem az, hogy csak az a jó játékos és csak azok a jó klánok, akik és ahol csalnak.

        Banlista alatti "idióták", akiknél a bannolás csakis kizárólag csalás miatt lehet és állítják a hülyeségüket. Ők "nevelődnek és alapítanak" kis klánokat/klánokban (tiszt. kiv.): https://www.facebook.com/dataoftanks/


        Persze, szarkazmus volt, de hallok olyanokat, hogy a kis klánok SH közben is írnak. Tehát még a voice chatet sem használják, nem hogy TS vagy DC-t. Akkor mi legyen a sztereotípiám, mikor nem egy, hanem sok helyről hallom ezt?

        A toborzó szöveggel nem értek egyet. Ha figyelmesen megnézed a táblázatot, akkor eléggé be lettek árazva a klánok. Tehát miért legyek unikum játékos, miért legyek jócskán átlag feletti, ha a klán, ahova jelentkeznék 3 és 1 tankot hoztak el? Akkor inkább tényleg ülök a saját kis klánomba, összeszedem a 7-es 8-as tölteléktankot és kész. Viszont itt jön a baj megint. A játékosok nagytöbbsége kis klánban akar Tier X CW tankot kivenni, mert kevesebben vannak, nem kell osztozni a csataszámon, és ha nem jön össze, akkor kik a hibásak? A top klánok. Miért hibásak? Mert "csalnak, hisz ott a táblázat". Az fel sem merül bennük, hogy túl nagy falat nekik egy CW kampány, vagy hogy nem elég nagy a tudásuk hozzá, hanem egyből csalást kiáltanak. Akik pedig kis klánokban kampányolnak nagy valószínüséggel az első kampányukat töltik ott. Már ha első kampánynál az marad meg bennük, hogy a vezetőség csalással vádolja a klánjánál jobb klánokat, akkor mit várunk el a "beosztottaktól"? (tiszt.kiv.)

        Tehát én értelek Téged és Pannóniát is. Azonban, nem a T_T_K ellen nem is adott klán ellen irányult a "vádam", hanem zum alles az összes ilyen kis klán ellen, akik ténylegesen alap nélkül kezdenek el "építkezni" és kiabálnak fűt-fát azok felé, akik náluk kicsivel vagy sokkal több sikert érnek/értek el. Az már az én hibám, hogy nem írtam mindenhova, hogy tisztelet a kivételnek, de naivan azt gondoltam, hogy akinek nem inge nem veszi magára... Tévedtem.

        Ja igen! A "26.-ik Magyar Hunyadi Dandár Alsószegi Kirendeltség" ez egy régi megmaradt szólás nálam. A legtöbb ilyen... "botnak is rossz játékos" hasonló nevezetű klánban volt, de a "magyar" és a "Hunyadi" ironikus módon mindegyik klán nevében benne volt és ebből kombináltam ezt a "szólást". Ha esetleg egyezik bármiben is a valósággal, az csak a véletlen és a klánparancsnok fantáziájának a műve
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         pannoniacaptain
         • Tankos
         · 1 éve
         Valóban sok olyan klán van, akiket ha elvernek torkuk szakadtából kiabálják, hogy csal az ellenfél, valamint nem reális célokat tűznek ki! Kimondva kimondatlanul aki indul CW kampányon, szeretné valamikor az egyik jutalom tankot megszerezni. Úgy gondolom, sokszor azért megy a "csalózás" mert nem a játékosok képességeihez mérten állítják fel az elvárásaikat , és mindig könnyebb mást hibáztatni, mint belátni, hogy velünk van a baj!
         Vannak viszont olyan kis klánok is, ahol nem ez megy! Emiatt nem lehet szerintem a kis klánokat egy kalap alá venni, mert ezek a tulajdonságok nagy mértékben különböznek. Ha gondolod szívesen bemutatom a klánunkat, hogy jobban érthető legyen amit próbáltam leírni!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Mikroby
     • Tankos
     · 1 éve
     Mivel érintett vagyok, gondolom jogomban áll beleszólni.
     Először is, sehol sem írtad a következőket: "Fentebb említettem az 50-ik helytől lefele lévő klánokat"
     Másodszor, én egy olyan klánnak vagyok a tagja akik átlagos játékosok, dolgozó emberek, és mégsem vagyunk inaktívak, noha a nevünk valóban a "26. lövészdandár"-ra hajaz. Már megbocsáss érte, hogy nem olvadunk be egy másik klánba, nem is értem mi lehetne rá az indok. Gondolom azt nem vitatod, hogy mindenkinek jogában áll megválasztani kikkel, kivel játszik.
     Elindultunk a CW-n, két csapattal, 200+os csatát mentünk, és éppen lecsúsztunk a tankszerző helyekről, többek között pontosan azért, mert a jobb klánok egyrészt elverik a kicsiket a basic mapon, másrészt meg mert fizetős emberkéknek húzzák a tankokat, ami szintén lejjebb tolja az átlagot. Természetesen volt pár saját hiba is benne, azért nem teljes mértékben a "fizetős" réteg a hibás. De mindenesetre undorító, hogy az a sok küzdelem (sokan munka után fáradtan, családot mellőzve ültek le) hiábavaló mert Gipsz Jakab bevásárolja magát egy klánba.
     Az én csapatom napi 13-15 csatát ment nagyjából 60-80% WR-el.
     Mégis baszhatjuk az egészet, és nem tudom, ha a "fizetős réteg" nem játszott volna, lenne e CW tankom vagy sem.
     Szóval nem mehet mindenki a Triggbe, vagy a Fame-ba, és a klánt sem váltogatjuk úgy mint más a zokniját.
     Úgyhogy jövőre biztosan összeszedem rá a kötvényt, és szarok a CW-re.
     De nagyon egyszerű a lila tornyunkból "megítélni a népet".
     Hát gratulálok hozzá.

     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Black_Sheep_01
      • Tankos
      · 1 éve
      Szerintem olvasd el még egyszer, és értelmezd, amit írt:
      ""amúgy meg, venni kell helyet a TOP klánban event-re, aztán megvan a tankod."
      Pontosan! Ahelyett, hogy kicsit is odafigyelj bármire, jóretard módjára jön a mastercard Kappa "

      Ironizált, ő sem ért egyet a vásárlással.
      Azt írta, hogy a rengeteg beletett idő és energia pocsékba ment. Te is ezt írtad, ezért szedsz össze kötvényt, és szarsz a CW-re. Akkor most mit szeretnél mondani?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Mikroby
       • Tankos
       · 1 éve
       Hogy talán nem kellene a "26. Lövészdandár" klánok létjogosultságát megkérdőjelezni, annélkül, hogy sz*rt sem tudunk róluk.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
        • Kiképző
        • Tankos
        · 1 éve
        Na jóóó... Gyerünk! Mutassátok! Hol a Kandi kamera?
        Ja! Jut eszembe, a fizetős accoc majd akkor adják szépen el az early és 260-as tankjait is, mert eléggé szembetűnő, mikor a 279/260-ak járkálnak 2000 sebzés alatti átlaggal
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Mikroby
         • Tankos
         · 1 éve
         Az a különbség, hogy ha én megfizetek valakit azért hogy kihúzza nekem a 260-at, azzal nem ártok senkinek, viszont ha bevásárolom magam egy CW-tankot hozó klánba, akkor ezt azok kárára teszem, akik naponta ott ülnek és próbálják megszerezni tankot, mert őket fogom lejjebb tolni...
         Azt gondolom érzed, hogy egy Fame szintű klánban igazán lőnöm sem kell hozzá, hogy tankom legyen.
         De látom nem "megy át" amit mondok, szóval hagyjuk is.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
          • Kiképző
          • Tankos
          · 1 éve
          Áhá! Szóval azzal, hogy abszolut inkompetens vagy a random 1vs29 világában napi 1-2 órában az tök korrekt. Ellenben azzal, hogy valaki kitol EGYETLENEGY embert a 11500-ból, az már árt? Hmm...zavart érzek az erőben. Plusz most került ki egy lista a bannoltakról, szóval 800 hely lett ismét kiadó a 11500-ban.
          Javaslom az szöveg megértését és utána való hozzászólásának lehetőségét, mint csak simán írni valamit
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Mikroby
           • Tankos
           · 1 éve
           Nagyon is jól értem a szöveget.
           Ha megfizetem mondjuk a 260-at, de nem tudok játszani, akkor nem mindegy, hogy IS7-ben szedem a virágokat a redline-on vagy 260-ban?
           Szerintem igen.
           És miért EGYETLENEGY ember tolódna ki a fizetős réteg miatt CW-ről?
           800 helyet szabadítottak fel, vajon ennyi volt a valós? Vagy több?
           Sarkítasz, mert nem akarod megérteni.
           De ez az egyén szabadsága, higyjen abban amiben akar.
           GL
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme
    • Tankos
    · 1 éve
    Teljesen felesleges idekeverni az unikumságot, reroll embereket meg a top klánokat. Silean2 kommentje nem erről szólt, hanem arról, hogyan lehetnének eredményesebbek a kisebb klánok tagjai. Másrészt 200+ CW csatás 50 fős (félig inaktív tagokkal rendelkező) klánokban nem hinném, hogy a több műszakos emberek muzsikálnak ez a csatamennyiség is rengeteg idő+kötöttség egy foghíjas csapatnak. Ezen túl nem is az a kérdés, hogy a TOP klánokban miért nincsnek bent a rosszabb játékosok - ez hogy is lenne már kérdés - hanem hogy miért aprózódnak el 50-60 fős félig inaktív 200+ CW-t lejátszó csapatokban. Kevesebb időbefektetéssel és több eredménnyel járna ha az aktív játékosok tömörülnének.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.