Jelenleg 453 vendég és 2 tag online

2020. március 21. 10:00

VAD-V, avagy a feláldozhatók újra színre lépnek

Írta:
Értékelés:
(50 szavazat)
75 hozzászólás

A klán már a régi idők óta jelen van a magyar köztudatban és rendelkezik egy névvel. Akik most újra működésre bírjuk ismerjük ezt a nevet és szeretnénk öregbíteni.

Egy pár klánban megfordultunk és azt tapasztaltuk, hogy a kevésbé jó wn8 értékkel rendelkezőket, akik ugyan nem a kiemelkedő kategóriát definiálják, ugyanakkor rendelkeznek az átlagnál biztosabb tudással, nem értékelik kellően. Tapasztalataink szerint hasonló kategóriába tartoznak az ugyan kimagasló tudású, de kicsit inkább a háttérben maradó, alkalmanként sh-zó játékosok is. Ennek a célnak a fényében néhány veterán, Mars1991-gyel és GoodBad93-mal karöltve elhatároztuk, hogy csinálunk egy olyan helyet, ahol az ilyen játékosok összegyűlhetnek és a maguk módján alkothatnak klános eseményeken, illetve erődcsatákban. Ezért első sorban tapasztalt játékosokat várunk, mert ők az igazi feláldozhatók, de ifjú titánokat is szívesen látunk, hogy a hiánypótlást elvégezhessük.

Ígérni nem ígérünk semmit, ezért bármi megtörténhet. Cserébe kérni sem kérünk sokat. „Ki itt belépsz hagyj fel minden önzőséggel. Egy közösség része leszel, az tenni fog érted, s neked is tenned kell érte.” Mindenki kiveszi a részét a booster gyártásból, és a booster nem válogat, hogy kinek ad. Ha időd engedi, akkor gyere és sh-z velünk, hogy legyen miből gyártani a kredit boostert, vagy találj más utat a kockaszerzésre.

A legfőbb cél azonban a cw tankok megszerzése, ami az egyetlen és kőbevésett dolog. Ha tankot szeretnél, akkor tenned kell érte, mert magától, illetve más nem fogja megszerezni neked. Ha megvan mind az sem probléma, segíteni és értékes nyereményeket szerezni akkor is lehet. Mindezt rendhagyó módon szeretnénk elérni, mégpedig a megszokottakhoz képest jóval kevesebb kötöttséggel. Becsület alapon, amit a belátással együtt alkalmazva, várunk mindenkit, akikre a fenti leírás illik. Többed magunk megfordultunk a klánpaletta széles skáláján és egy dolgot megtanultunk, ha ránk erőltetnek mindenféle kocka meg csata számot, annak keserű szájíze lesz.

Élvezetből játszunk, de pontosan tudjuk, hogy a komoly eredményekért és a napi betevő kreditért tenni kell. Nem várjuk el, hogy mindennap sh-z vagy nyomulj, de időnként jól tud esni a random mellett... Ha úgy érzed szeretnél tartozni egy csapathoz, akikért teszel is, köztünk a helyed.

Amit a felvételnél figyelembe veszünk:

 • 2000+ recent wn8
 • Tier X meta tankok megléte, átlagsebzés 2200-2400 minimum
 • Előny, ha van jelentősebb klánban szerzett tapasztalt
Utoljára frissítve: 2020. március 19. 08:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  R3AL_D3VIL · 3 hónapja
  Sok sikert a toborzáshoz , remélem bejön amire számítotok .
  Néha-néha belefutok csata közben klántagokba , mindig dobok egy virtuális pacsit nekik , jó élmény mellettük puffogtatni .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rohamnyuszi
  • Moderátor
  · 3 hónapja
  Személy szerint én örömmel látom és hiánypótlónak tartom ezt a toborzót. Régebben amikor több időm volt a játékra és magyar klánokban gondolkodtam, kb. pont a fent leírt infókat kerestem.

  A magyar klánpaletta igencsak színes de ahogy már sokan említették teljesen töredezett és egy-két klántól eltekintve nem kínál releváns alternatívát a magamfajta érdeklődőknek.

  A Trigg/Zwack értelemszerűen azok számára ideális akik megfelelő tudással, idővel, feltételekkel rendelkeznek ahhoz hogy többé-kevésbé folyamatosan "unicum" szinten teljesítsenek.

  Viszont ahogy ez a leírás mutatja, ebben a klánban megfér az is aki nem tudja/akarja követni a feszített tempót, ugyanakkor szeretne olyan közösségben játszani, ahol lehetőség van a folyamatos tanulásra, fejlődésre jó, kiemelkedő játékosok mellett. Azt gondolom nem nehéz ezt a konklúziót levonni, ahelyett hogy elvesznénk a "recent" meg "nem recent" útvesztőjében. Szimplán teljesíts az "átlag" felett, viszont akkor sem fognak páros lábban leüvölteni a Discordon, ha épp rossz napod van és hibázol.

  Többükkel is szerencsém volt korábban személyesen beszélgetni, ergo bárki számára aki szeretne színvonalas közösségben játszani és lehetőséget teremteni a játék kínálta extrák elérésére, mindenképpen ajánlom.

  ui: (Nem, Celebbel szemben Ők nem fizetnek a pozitív kommentért).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Seth1983 · 3 hónapja
  Szerettem a VAD-ot és a VAD-V-t is. Kb 4 évet töltöttem náluk, 3at a fő klánba 1-et a V-be. Jó társaság, élmény volt. Sok magyar klánnal ellentétben nem arcoskodnak. Sok sikert nekik!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 3 hónapja
  A klán (wotlife szerinti) 70 tagjából az aktívak közül: akiknek alapból nincs 2000+ overallja, csak 14 személynek van kevesebb recentje 2000-nél. A 2020-ban csatlakozottak közül csak 6 embernek nem olyan jó a statja, mint az itt elvárt. Ez így egy abszolút korrekt toborzás és elvárás és tökéletesen lehet érteni is a lényeget. Ezt kellett így felfújni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mars
   • VIP
   • Kiképző
   · 3 hónapja
   Köszönöm, hogy vetted a fáradságot és megnézted és leírtad a fenti adatokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _attiusz_ · 3 hónapja
  Annyit kérnék csak, hogy tiszteletben tartva a véleményszabadságot, ne érezze magát senki felhatalmazva a személyeskedésre vagy az előre ítélkezésre.

  Az rendben van, ha valaki nem tart bizonyos dolgokat jó ötletnek, de mindenki aki itt fröcsög akár GB-ről akár a klánról az bele gondolt már abba, hogy a hiba ép úgy benne is lehet?
  Bele gondolt abba, hogy milyen amikor még csak az első téglát tenné le, de valakik már putrinak csúfolják a házát és idiótának a tervezőt?

  Mennyire lenne az lehetetlen kérés, hogy ne előre ítélkezzetek?? Mert persze a magyar közösséget is folyamatosan szidják, feltételezem azok is akik most itt írogatnak ilyeneket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 3 hónapja
   Ne foglalkozzatok a károgókkal! Egy nagyon jó és hiánypótló kezdeményezés! Akinek címezve lett, mint potenciális jelölt, értette miről szól. Rájuk koncentráljatok!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ittakaracsony · 3 hónapja
   Ha már az átlagnál erősebb követelményeket állítasz fel és nem szeretnél tömeg trash klán lenni akkor az esetek 99%-ban azok kezdenek el károgni akik nem ütik és soha nem is fogják megütni a kért szintet. És igen ez károgás mivel semmi építő jellegű hozzászólásuk sincs csak belekötnek abba amire képtelenek ahelyett hogy elkezdenének tanulni és fejlődni inkább megmagyarázzák hogy miért ők az áldozatok ebben a játékban. Mielőtt valaki jönne, hogy ez csak egy újabb salty hozzászólás, én csináltam már közösség építő klánt és több felületen toboroztam így tapasztalatból írom hogy "mindig az kiabál akinek a háza ég".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dobilaci · 3 hónapja
   Nem kell veluk foglalkozni, ahogy beleolvasgattam a kommentekbe (hiba volt), itt az faj az embereknek, hogy a klan felallitott egy minimalis elvarast a tagjai fele, amit ok nem ugranak meg. Szimpla e-penisz irigyseg van mogotte gondolom.

   Bar nem ertem a felhaborodast mert ha XY-t ez zavarja akkor adott a lehetoseg letrehozni egy sajat klant ahol mindenfele feltetel nelkul meg lehet kezdeni a tagtoborzast.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kikice3 · 3 hónapja
  Még talán Mars normális vezető lenne, de Mr Donétmunkásság, aka goodbed. Még viccnek is rossz.
  Az ilyen klánokban szokott a taksz lenni, hogy, Jóvan Srácok Akkó a Bazisnaaaa Kempelünk osztakkó lúzulunk.
  Köszönjük szépen, de nem kellenek ilyen klánok, már van belöle n+1. Ennyi lenne a vêleményem. És mi az h legyen 2k recent, de attóó még aki rossz játékos tud jàtszani....Viccnek is rossz, már megbocsássatok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Thom40HUN · 3 hónapja
  Csak engem zavar, hogy tökön szúrta magát a "hírdetmény" kezdete és vége?

  rossz wn 8 al is várunk szeretettel, ja a recented legyen 2000+
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bhalangir
   • Moderátor
   · 3 hónapja
   a recent 2000+ csak azt jelenti, hogy nem vagy fogalmatlan és az esetek nagy többségében jó döntéseket hozol és lesebzed a saját hp-d 1,2-1,5 szorosát stabilan. Az, hogy ezzel a játékosállomány top 1%-hoz lehet tartozni az nem a toborzó hibája. Unicum szintről nézve ez a játék még vastagon hemzseg a hibáktól.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Fagyis · 3 hónapja
    Kb ennyit amit kértek: Átlag játékos aki aktív, veszi a prémiumot, nélküle nem játszik, nézi azt hogy mi a powercreep prémtank amivel full goldal lehet paddolni a cséennyócat. Csak olyan tankot húz ami épp meta és elég gold ammoval lehet vele átlagon felül játszani. Kb ennyi, van elég stream néha Twitchen pár unicum játékosról, akár magyar is akiknél az játszik hogy 90% ban csak goldammo megy. Ha megmered szólni már el is vagy hallgattatva. Úgy hogy nem nagy szám, pont az a kis réteg aki lenni akar valaki játékban. Majd ráunnak, kiégnek és jön egy ilyen felhívás mert kezd fogyni a létszám!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Bhalangir
     • Moderátor
     · 3 hónapja
     Ha azt gondolod, hogy ezekhez a számokhoz ez kell, akkor tévúton jársz. Ahogy akkor is, ha azt gondolod, hogy aki ilyen szinten játszik (aktív CW klán), annak kreditgondjai lennének. Mint ahogy a prémiumfiók léte is pusztán elvi kérdés, nem anyagi. Muteolva meg azért vagy, mert 98ezerszer megrágták már ezt a csontot, aki nem képes befogani, azokkal köszönik nem akarnak tovább beszélgetni, mert fárasztó ugyanazokat a köröket újra és újra futni, főleg, hogy úgyse vezet eredményre.

     Egyébként meg 35k goldot nem tudott elvinni senki.
     http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/648441-the-gold-vs-standard-ammo-challenge-5k-gold-prize/#topmost . Ennyit a "csak a gold" misztériumról.

     Az a baj, hogy nem vagy azon a szinten, hogy átlátnád, hogy a jó játékos mitől jó. Én kb.2k recentig látok, a többiről meg vannak általános elképzeléseim, konkrét tudás nélkül, és időt kellene szánnom ezekbe elmélyülni, és egyes tankokkal képes vagyok 30-40 csatában is tartani unikum szintet ha adottak a körülmények a nyugodt és koncentrált játékhoz. Aki ilyen annak ezt a konkrét tudást gyorsabban és hatékonyabban át tudják adni szóban, mintha videókból, streamekből, elemzésekből kukáznád össze.

     Eleve, ha nem érted, miről szól ez a toborzás, akkor nyilvánvaló, hogy nem is te vagy a célközönsége.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Fagyis · 3 hónapja
      Nem járok tévúton, elég sok klánba jártam, és ha nincs prémiumod és pont azok a prémium tankok amik épp meták sok sikerélményed nem lesz. Pont volt téma a nagyobb klánoknál hogy stronghold konkrétan erről szól tier 8 ba hogy van e megfelelő meta tankod, normál tank alig rughat labdába mert tele van hányva a játék powercreep 8 as prémekkel. A CW is detto, Siftén meg kilencszázhét és a többi meg ha akad pl négyharmincU akkor jó is vagy. Úgy hogy ez elengedhetetlen része a sikernek. Prém fiók nélkül te nem találsz senkit aki majd kitermel neked napi fél millát minimum hogy CW re menj vagy napszámba tolja farmolós strongholdot hogy legyen kreditje!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ferrari-fan · 3 hónapja
  .

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.