Jelenleg

12
látogatónk van

2019. január 15. 06:56

Eddig mindig lemaradtál a CW eventekről? Itt a megoldás!

Írta:
(40 szavazat)
245 hozzászólás

Az alábbiakban ittakaracsony felhívását és ismertetőjét olvashatjátok:

[EVENT] Random players for EVENTs klán bemutatása

Üdv minden Kedves Olvasónak! Az alábbiakban szeretnék bemutatni egy 2019.01.07-én létrehozott klánt, melynek a fő célkitűzése, hogy a január 21-én induló Soldier of Fortune CW kampányon részt vegyen, tisztességgel helyt álljon, és ha minden jól alakul akkor értékes jutalmakat hozzon el. A klánon belül azon lelkes játékosokat szeretnénk összegyűjteni, akik szeretnék megmutatni mit tudnak kihozni magukból egy kompetitív eseményen a konkurens klánok között, de sajnos a mostani körülményeik között ez a lehetőség nem adatott meg számukra.

Szinte heti rendszerességgel alakulnak új magyar klánok, főleg mióta a játék lehetőséget ad arra, hogy kreditért is alapíthassunk egyet. Miben más az EVENT mint a többi klán?

Már az elején szeretném leszögezni, hogy ez egy ideiglenes klán. Profilunk vezérvonala, hogy csak a hamarosan induló CW kampányra szeretne felkészülni és részt venni rajta. Régebben több alkalommal is megpróbálkoztunk klánok összeolvasztásával, ezek kivétel nélkül idővel mind a süllyesztőbe kerültek. Ekkor merült fel az ötlet bennünk, miszerint más irányból közelítenénk meg a dolgot: nem a klánok olvadnának össze, hanem létrehoznánk egy olyan nem-állandó klánt, ahol összegyűlhetnének mindazon játékosok, akik érzik magukban a bizonyítási vágyat és/vagy szimplán a kampányon szerezhető jutalmakra fáj a foguk.

Ideiglenes? Elég fura ezt a szót egy klánra használni, pontosabban mit is takar ez?

Nem szeretnénk szétszakítani a megszokott baráti társaságokat, hiszen a legtöbb klánban már kialakult egy olyan baráti légkör, amit senki se hagyna ott szívesen. A klán csak a kampány ideje alatt funkcionálna, viszont még előtte szeretnénk feltölteni emberekkel és nem az utolsó pillanatban kapkodni. Továbbá célunk legalább egy pénzügyi egységet felhúzni. Ebből a szempontból sem hátrány, ha minél hamarabb megvan a megfelelő létszám. Mindezek mellett, amint vége a kampánynak, a klán feloszlik és mindenki mehet vissza a megszokott "bandához".

Ki a célközönség?

Szeretnénk azon klánok játékosait megcélozni ezzel a kezdeményezéssel, akik megragadtak egy alacsonyabb szinten és aktivitás hiánya miatt nem tudnak részt venni a Global Map nyújtotta versenyeken. Gondolok ezalatt az kisebb játékosállománnyal rendelkező klánokra, vagy ahol a vezetőség nem érezte helyét efféle ötleteknek. Ha még konkrétabb akarok lenni, azokat a klán tagokat, klán parancsnokokat várjuk, akik szeretnének részt venni ebben, hozzájárulni a bizalmukkal és alázatukkal egy olyan koncepcióhoz, ami összefogná a kisebb magyar klánokat. Ettől független ugyan úgy várjuk a szabadúszókat is, akik kevésbé szeretnek klánban játszani, de érdekli őket a lehetőség.

Ehhez valóban sok bizalom kell, hiszen senki se hagyja el szívesen a megszokott "vackát", arról nem is beszélve, hogy félnek a változástól. A célközönséget már definiáltuk, mi lenne maga a cél? Én még bízok a magyar játékos közösségben és szerintem ha szervezett keretek között történik valami, akkor abba lehet bizalmat fektetni. Az erősebb magyar klánokat nem tudjuk felülmúlni ebben biztos vagyok, viszont szeretnénk valami maradandót alkotni és esélyt adni mindenkinek, aki részese lesz ennek, hogy ha küzdünk és összefogunk, akkor mi is feltölthetjük a garázsunkat arannyal, kötvénnyel és akár kampány jutalom tankkal is. Semmi se lehetetlen, a komoly munkának mindig megvan a gyümölcse és én úgy vélem ha elég aktívak leszünk és mindent beleadunk, akkor fel tudunk mutatni majd valamit, ami megérte a belefektetett munkát.

Több mint valószínű, hogy lesznek akik csúnyán néznek majd erre az egész koncepcióra. Őket megtudnád győzni?

Vannak sokan, akik szkeptikusok lehetnek, az összeszokatlanság miatt vagy az ismeretség hiánya miatt, stb. Ezek helytálló érvek is lehetnek, de mint előbb írtam nincs lehetetlen a küldetésünk. Ha csak egy közeli példát hozok fel, a tavalyi Arms Race event-en láttam egy hasonló kezdeményezést külföldi játékosok között (talán A_9 néven, ami az Arms Race-re és season 9-re utalt) és elég szép helyezést értek el.

Zárásként pár gondolat...?

Én személy szerint arra buzdítanék mindenkit, hogy ne féljen az újtól, ne legyünk túl büszkék, hanem mutassuk meg hogy mi "kis" klánok is tudunk meglepetést okozni. Ez egy lehetőség, hogy bizonyítsunk és egyszer végre összefogjunk, ahelyett hogy irigykedve nézzünk a másikra vagy a versenyszellemtől megbabonázva ellenséget lássunk mindenkiben a szövetséges helyett. Remélem minél több olvasó figyelmet felkeltettem és találkozni fogunk még discordon is!

In-game kapcsolat: ittakaracsony vagy 6os

Jelentkezés: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500170095/

Utoljára frissítve: 2019. január 16. 08:31

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ittakaracsony
  • Tankos
  · 4 éve
  Igen srácok, most már fejezzük be ahogy azt dc-n is kértem.
  Felesleges itt vitatkozni, szerintem ennél jobb dolga is van mindenkinek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Tankos
  · 4 éve
  Ismételten megkérek mindenkit szépen, és most már utoljára, hogy a további csipkelődést privátban folytassátok.

  Serious_Threat : úgy érzem, hogy elkövettünk egy hibát: magunkhoz mérjük mások teljesítményét. Visszagondolva kezdő koromra, engem is osztottak az akkori lilák a totál más felfogás miatt, és most már tudom, hogy bizonyos mértékben igazuk volt. De ami nekik semmiség volt, az nekem a beletett munkám gyümölcse, ami pici volt, sárga, savanyú, de legalább az enyém. Nekem sokkal nagyobb fegyvertény volt befoglalni az első területünket Afrikában egy gyenge klánnal, mint a VK7201-et vagy a T23E3-at behúzni ujjgyakorlatként a VTEPS-szel az eventeken. Sokkal többet jelentett és jelent még most is az a 20 gold, amit az első néhány afrikai területért kaptam zsoldként, mint az a sok ezer, amit 10k csatával később zsoldként és ESL-ből kivettem. Épp ezért védtem foggal-körömmel anno az eredményeinket lekicsinylő játékosokkal szemben a magam igazát. Ugyanez történik most itt is, és szégyenlem, hogy elfelejtettem, milyen érzés volt a másik oldalon lenni. Emlékezzünk vissza kezdő korunkra, és engedjük el ezt a vitát.

  @EVENT klán tagjai: lehet vitatkozni, lehet érvelni, de nem szabad személyeskedni. Nem nyerhettek úgy vitát, hogy a vitapartner személyét támadjátok, miután a játéktudását nem tudjátok. Nektek az elért eredmény megfelel, és ez a lényeg, nem az, hogy néhányan mit gondolnak erről. Engedjétek el ti is ezt a vitát, egyik oldal sem meggyőzhető. Csak magatoknak árthattok vele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lovassrobi
   • Tankos
   · 4 éve
   Az utolsó mondattól eltekintve szeretném megköszönni, hogy korrekt módon próbálod ellátni a feladatod. Ha az a mondat cseppet sem azt sugallná, hogy "bárki bármit és bárhogy ír akkor is kizárólag az ex-EVENT tagokra sújthat le a banhammer" még a kalapom is megemelném...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 4 éve
    Én korábban rákérdeztem, hogy miért kellett a CW-ért átvonulni egy más klánba, miért nem lehetett a GO-HU -ban ugyanezt véghezvinni. Akkor az volt a válasz, hogy event után mindenki megy amerre lát, de ugye nem.

    Akkor újra megkérdem, mi értelme volt?
    Mindentől függetlenül gratulálok az elért eredményekért!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ittakaracsony
     • Tankos
     · 4 éve
     @perretz az utolsó pár napon felmerült a téma, hogy hogyan lesz tovább...és mivel a többség azt kérte, hogy ne oszlassam fel mert szeretne maradni, ezért nem láttam értelmét átrángatni mindenkit a GO-HU-ba, hanem inkább úgy döntöttem maradjunk ebben
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     lovassrobi
     • Tankos
     · 4 éve
     Az előzményeket nem ismerve én csak annyit tudok hozzá tenni, hogy személy szerint én megyek vissza a korábbi klánomba. Feltételezem, hogy vagy nem akart az összes GO-HU tag részt venni a kampányban vagy nem akarták mások, hogy minden eredeti klántag részt vegyen.

     A gratulációt köszönöm a többiek nevében is
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Tankos
    · 4 éve
    Moderátorként függetlennek kell maradnom, és így is kezelem ezt a problémakört. Ütő és Hunti sem személyeskedett, hanem csipkelődött, tőletek viszont több, vállalhatatlan komment is érkezett. Nem bannoltam még senkit a mostani vita miatt, de ne éljetek vissza a moderátorok türelmével.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     lovassrobi
     • Tankos
     · 4 éve
     A csipkelődésnek is és a személyes tűrőképességnek is van határa. Azért találták ki anno, hogy "tiszteld akit nem ismersz" mert igyekeztek fenntartani az egészséges egyensúlyt azaz nem beletaposni mások lelkivilágába a csipkelődéssel. Haveri körben elmegy de én még senkivel nem ittam pertut, sorry... A vállalhatatlan kommentjeimet pedig én magam vállalom és fenntartom a jogot arra, hogy akinek a szövege számomra vállalhatatlan annak majd én válaszolok ahelyett, hogy moderátorhoz rohangálnék
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos73
  • Tankos
  · 4 éve
  Én gratulálok a srácoknak.
  Ahhoz képest jól helytálltak, hogy most alakultak. Biztos vagyok benne, hogy a kvöetkező kampányra több rutinuk lesz már.
  Émlékeim szerint egyébként nem ígértek tankot (?).

  Jól érezték magukat, küzdöttek együtt, új barátságok alakultak ki.
  [moderálva] - BS
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Tankos
  · 4 éve
  Oké, Urak, gyomláltam a hozzászólásokat oldaltól függetlenül. A személyeskedést és a hangulatkeltést fejezzétek be, ha tovább szeretnétek pörögni a témán, akkor privátban rendezzétek. Köszönöm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ittakaracsony
   • Tankos
   · 4 éve


   igen ezt pont hallgattam én is... azért nálad is volt amikor elszakadt a cérna Scheff , imádtuk ezt a kampányt én azt mondom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  wrett
  • Tankos
  · 4 éve
  Tényleg nem szép dolog leszólni ezt a bátor próbálkozást. Én is szkeptikus voltam, és a kommunistás hasonlatommal ezt ki is fejeztem. (Ezt folytatva: azért a szocializmust ezek szerint sikerült összehozni.) De jobban belegondolva: nekem 2 CW tank is áll a garázsban, és míg aktív játékos voltam se használtam őket igazán semmire, főleg bizonyos idő után... Viszont a klán amivel megszereztem (-HSC-), az igazi öröm volt. (Innen is üdv nekik!) A CW-k izgalma volt az igazi jutalom, a közös játék, a baromkodások a TS-en, és hogy pl. mikor itt volt a WG kamionja pár éve és elmentünk többen a klánból ott találkoztunk, főztünk egy jót, dumáltunk, stb... Szóval a közösségépítő szerep a lényeg, még akkor is, ha konkrétan az én hangomat talán tízszer sem hallották a TS-en a közel egy év alatt. Szóval na, az az egész jó volt. Fasza emlékek. A tankok a garázsban meg nem boldogítanak, max. csak egy nagyon rövid ideig.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Biuska2015
  • Tankos
  · 4 éve
  Csakis gratulálni tudok a remek hozzászólásokhoz kedves adminok!
  Sikerült bebizonyítanotok hogy milyen tipikus magyarok vagytok a fikázáson kívül más nem megy.
  Én végigküzdöttem az egészet a srácokkal és NEM BÁNTAM MEG!
  Képzeljétek nem fikáztuk egymást hanem remekül szórakoztunk
  [moderálva]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
  • Tankos
  · 4 éve
  Én a munkám miatt nem tudtam foglalkozni a CW-vel, de tapasztalatszerzésre elég volt 2 nap is. Remélem ittakarácsony kollega kedvét nem veszik el a kritikus írások és legközelebb is eventezik majd. Azok a problémák, amik kijöttek CW közben, szerintem mind megoldhatóak és legközelebb majd tapasztaltabban szervezik az egészet. Valahonnan el kell indulni.
  Néhány jobb játékos kritikusan szemlélte ezt az egészet, és igazuk is van, (tárgyilag) csak azt felejtik el, hogy egy sosem járt CW-n emberekenek ez is szép eredmény, és kezdetnek megteszi.

  Szerk:
  Felesleges vitatkozni. Nyilván aki jobb játékos máshogyan látja a dolgokat, a saját szintjéhez méri. Van akinek a tankon kívül nincs értelme, van akinek néhány prémnap is jelent valamit. Ettől senki sem igazságtalan, vagy rosszabb mint más.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagi
  • Tankos
  · 4 éve
  Mik a további tervek? Együtt maradtok? Feloszlotok végleg?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tadzsesz
   • Tankos
   · 4 éve
   Együt maradunk ebben a klánban más nèven ès a kövi esemèny èrkezèsèig mindent megteszünk hogy jobbak legyünk mindent tèren
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vagi
    • Tankos
    · 4 éve
    Sok sikert és kitartást! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Tankos
  · 4 éve
  Úgy tűnik igazam lett.1 hét alatt random összeválogatott játékosokkal semmit sem lehet elérni egy ilyen kampányon.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 4 éve
   [moderálva] Serious_Threat! Nemhogy hagynád a sok vergődőt, még piszkálod is őket, hogy ne tudjanak megnyugodni.


   (mielőtt ez a "vád ér", én sem kaptam tankot)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CheckEngine
   • Tankos
   · 4 éve
   Jólvan akkor, köszönjük szépen ezt a csodálatos építő jellegű kritikát...

   U.i.: Melyik moderátor is kérte a múltkor hogy mondjak példát a moderátorok lekezelő stílusára? Ez itt azt hiszem tökéletes lesz...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lovassrobi
   • Tankos
   · 4 éve
   A semmit nem is lehet elérni hiszen a "semmi" az nem létezik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tadzsesz
   • Tankos
   · 4 éve
   az a lényeg hogy mi élveztük azt sajnálatosan tapasztaltam hogy 84 tag ellenére csak 50 tag volt aktív de ez nem igazán hátráltatot minket szerintem. az hogy a Huntihoz hasonlók nem értékelik az elért eredményt nem kell vagy nem érdemes velük foglalkozni mert itt sok új barátság és szövetség született mert a klánnak ez volt az egyik célja is és mindenki azon lesz hogy a legközelebbi akción a klán bejuson a top 200-ba de az sem kizárt hogy a top 100-ba is bekerülünk mert szerintem 2 hét allat nagyon jól teljesítet a klán
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Serious_Threat
    • Tankos
    · 4 éve
    Én úgy tudtam, hogy a kampány és a klánotok célja is a tankszerzés volt.
    Nem leszek népszerű, de bölcsebb néha a realitás talaján maradni: hacsak nincs meg a megfelelő alapanyag (tankokat penetrálni képes játékosok, tapasztalt és rafinált FC-k, illetve egy erőskezű klán commander aki menedzseli a global mapot), akkor egy új klánnak hiába vannak ambíciói, nagy céljai, azokból nem lesz semmi.
    Nem rosszat akarok, csak nekem úgy tűnik, hogy a kampány elején kicsit nagyon elhittétek ezt a cw témát, gyakorlatilag nulla rutinnal.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Biuska2015
     • Tankos
     · 4 éve
     Hát még tiszta szerencse hogy rajtunk kívül cca 15 ezer piszkosul tapasztalt játékos indult
     Nektek fingotok sincs hogy miért csináltuk ezt az egészet
     Csak a csaláshoz értetek és még büszkék is vagytok rá higy mekkora királyok vagytok hogy 3 accot húztok egyszerre a társaitok helyett!
     Bravó nagy taps érte
     Hát én 1000x többre tartom magam annál mint higy dicsekedjek vmivel amit nem én értem el
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Serious_Threat
      • Tankos
      · 4 éve
      Hol a csalás abban, hogy volt időszak amikor volt 3 (első [utokepes], reroll [Serious_Threat], havertól megörökölt [soul147]) accom is?

      Na vezesd már le, hogy mit nem értem el, ha már ennyire bölcs vagy.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Biuska2015
       • Tankos
       · 4 éve
       Hol van abban a csalás hogy egy lila faszagyerek játszik a klánjában lévő gyengébb játékosok helyett?
       Neked ez nem csalás ez egyértelmű
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Biuska2015
        • Tankos
        · 4 éve
        Én viszont a wg helyében figyelnék az ilyenekre és kivágnám az összeset mint macskát sz...i
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Kriminalis
         • Tankos
         · 4 éve
         Tipikus magyar.
         Gondolom az életben is ilyen [moderálva] vagy mint itt
         Neked nem lett tank másnak sem legyen.

         Igazi magyar mentalitás
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Biuska2015
          • Tankos
          · 4 éve
          [moderálva]
          Pont az ellenkezőjéről megy itt a vita ha nem tűnt volna fel!
          Azt pofázzuk hogy nem ígértünk senkinek tankot hanem csak egy lehetőséget adtunk rá hogy a sszerényebb klánban vagy csak randomban játszó játékosok is részt tudjanak venni az eventen!
          Nem másoktól sajnáljuk a tankot!!!!!
          Azt mondtuk hogy elégedettek vagyunk azzal amit elértünk
          Ezt akarják elferdíteni mindenáron és nem elfogadni hogy igen is jól éreztük magunkat ebben a két hétben
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Serious_Threat
         • Tankos
         · 4 éve
         Vajon akkor is ilyen lenne a hangnem, ha jutott volna kegyednek tank?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     freezer
     • Tankos
     · 4 éve
     A te szokásos stílusodban annyit kéne írnom, h "Nem."

     De csak ide teszek egy tárgyilagos idézetet, hogy mi volt a klán célja:
     "...melynek a fő célkitűzése, hogy a január 21-én induló Soldier of Fortune CW kampányon részt vegyen, tisztességgel helyt álljon, és ha minden jól alakul akkor értékes jutalmakat hozzon el."
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Serious_Threat
      • Tankos
      · 4 éve
      Értékes jutalom = pár álcafestés és pár nap prémium.
      Végül is szubjektív, hogy kinek mi az értékes.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Biuska2015
       • Tankos
       · 4 éve
       40 új barátság
       Bár neked hiába próbálnám elmagyarázni az értékét
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Kriminalis
        • Tankos
        · 4 éve
        Hogy lehetnek barátok emberek akik IRL nem ismerik egymást?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Serious_Threat
        • Tankos
        · 4 éve
        Negyedévente összeülünk a vezetőséggel egy pár sörre, szóval ennek újra nekifuthatsz barátom.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Biuska2015
         • Tankos
         · 4 éve
         Az a helyzet hogy az oroszok ezt sem tudják rendesen megszervezni mint ahogy semmit
         Szépen a klánokat erő szerint be kellett volna rakni a térképekre szétosztva a nyeremény meg annál nagyobb minél erősebb térképen vagy
         Ennyi
         Akkor mindenki megmutathatná h mekkora faszagyerek
         De a legerősebb magyar klánok is csak a basicen játszottak
         És csak minimálisat az adv.on
         Na ez itt a probléma
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          lovassrobi
          • Tankos
          · 4 éve
          Jajmán, most miért kell ezt a témát is feszegetni? Még valakinek eszébe jut, hogy hasonló megesett máskor-máshol is nem is oly rég... Az okosok sírnak, hogy így az MM meg úgy az MM de ahol csak lehet, lopnak-csalnak-hazudnak. Így megy ez...
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Serious_Threat
           • Tankos
           · 4 éve
           Adott a feladat: keress a fórumon tőlem egy hsz-t, ahol SÍROK AZ MM miatt.
           2014 óta aktív user vagyok, sok sikert.
           Mit lopnak, mit csalnak, továbbá mit hazudnak? Itt van a második kérdés is.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            lovassrobi
            • Tankos
            · 4 éve
            Ne vedd magadra, nem kimondottan Rád céloztam hanem általánosságban a megmondóemberekre.
            De ha ragaszkodsz hozzá utána nézhetek, hogy kritizáltad-e bármikor is a WG-t az MM miatt. Ja, én nem kizárólag A fórumról beszélek...
            Lopás-csalás-hazugság...első pont: egy személy csakis egy accountot "birtokolhat", második pont: tilos más accountjával csatába lépni...ennyi elég lesz első felhozatalra?
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             Serious_Threat
             • Tankos
             · 4 éve
             A felújított EULA-ban nem egészen így van, tanácsolom, hogy olvasd el.
             A feladathoz sok sikert.
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Nenna
              • Tankos
              · 4 éve
              2.08. All types of ads for sale, exchange, or other options for the transfer of accounts from one user to another violate EULA and are prohibited in all game chats and channels.


              Ez még a régi lenne? Azóta ezt mind engedélyezték?
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Nenna
              • Tankos
              · 4 éve
              Players must keep all account information confidential. At no time should a player give out their e-mail, account ID or password, secret question or answer to anyone. This includes friends, relatives, parents, children, spouses, co-workers, clan members, clan leader, and so on. The account owner is responsible for their accounts actions at all times. This means that if anyone logs into your account such as a family member or even hackers, you are held responsible
              • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
               Serious_Threat
               • Tankos
               · 4 éve
               Ez mondjuk pont arra vonatkozik, hogy neked árthatnak, de az én esetemben a harmadik account egy már visszavonult játékosé, aki rám bízta a sajátját.
               Vagyis, ha megváltoztatnám az e-mail-jét az EULA szerint az enyém lenne, na puff MEKKORA CSALÓ!!44!44!!
               Mondjuk az EULA-ra másképp emlékeztem, ez esetben tévedtem, Errare Humanum Est.
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                Nenna
                • Tankos
                · 4 éve
                All types of ads for sale, exchange, or other options for the transfer of accounts from one user to another violate EULA and are prohibited in all game chats and channels.

                Ezt itthagyom mégegyszer, ízlelgesd.
                • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                 Serious_Threat
                 • Tankos
                 · 4 éve
                 Ízleltem, finom volt.
               • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                Nenna
                • Tankos
                · 4 éve
                Mindent meg lehet magyarázni, de még akkor sem értem miért éri míg 3 accot huzni cw kampányon,ha már az összes a tied akkor nem mindegy,hogy egy accon van a tank vagy 3- on? meg egyáltalán mi éri meg rajta? Csatánként váltod az accod randomban is?
                • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                 Serious_Threat
                 • Tankos
                 · 4 éve
                 Presztízs.
                 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                  Biuska2015
                  • Tankos
                  · 4 éve
                  Aha presztizs
                  Hát igazából hihető ez is
                  De számomra sokkal valószínűbbnek tűnik hogy ezeket az accokt jópénzért el lehet adni a hülyegyerekeknek ami ugyebár ismét nem csalás csak a kiskapu kihasználása
                  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                   freezer
                   • Tankos
                   · 4 éve
                   Pontosan, és hát szánjuk meg azt, aki így keresi a pénz. Mert sztem ez nehezebb meló, mint a mekiben felszolgálni, dehát ha erre büszke a lila, akkor erre
                   Apropó, így érthető miért a sok fogalmatlan lila és zöld a pályán, vett accok.
                   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                    Serious_Threat
                    • Tankos
                    · 4 éve
                    Jó tudni, hogy hogy keresem a kenyerem.
                 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                  lovassrobi
                  • Tankos
                  · 4 éve
                  Wtf? Presztízs, mi? A trendi szavak szótárában ez a kifejezés előkelő helyen áll de nem árt tudni, hogy mit jelent és annak megfelelően kellene használni.

                  https://meszotar.hu/keres-preszt%C3%ADzs

                  Számomra ez inkább csak egyszerű dicsekvésnek tűnik és mielőtt még irigységgel vádolnál közlöm: én kinőttem már a homokozót (ahol az számít, hogy "kinek az apukája erősebb").
                  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
                   Serious_Threat
                   • Tankos
                   · 4 éve
                   De azért csak jó lett volna egy 907 ezen a kampányon nem igaz?
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Nenna
              • Tankos
              · 4 éve
              https://na.wargaming.net/support/en/products/wot/article/19391/
              Csak neked,de kiemelek belőle 2 bekezdést is
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              lovassrobi
              • Tankos
              · 4 éve
              Elolvasom, ígérem. Challenge accepted!
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Serious_Threat
          • Tankos
          · 4 éve
          hujuj ezzel a hsz-el be is bizonyítottad, hogy mennyire fingod sincs az egészről, van még ott ahonnan ez jött?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Biuska2015
           • Tankos
           · 4 éve
           Na hagyjuk ezt sztem
           Fingod sincs h miért csináltuk ezt az egészet
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         _Szazados_
         • Tankos
         · 4 éve
         Az igazi barátságok az interneten kezdődnek. És ott is végződnek.

         A személyes tali a langyiknak való
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Nenna
     • Tankos
     · 4 éve
     Az, hogy annyi fame pont kellett amennyi kellett, ahhoz az is kellett, hogy a közép erős és erős klánok többsége sem ment fel advancedre,hanem maradt az alap területeken ezzel kitúrva, a kisebb,gyengébb klánokat a pontszerzés lehetőségétől. Kicsit jobb menedzseléssel odaérhettünk volna mi is,ha jobban figyelünk a lehetőségekre és nem 2-3 nappal később kapcsolunk. Az,hogy itt nekiálltok lefikázni azt,hogy 50 ember belevág valamibe amire amúgy nem lenne lehetősége ott ahol eddig volt, az elég szegényes agyi teljesítményre utal.
     Személy szerint én kb 4 éve nem cw-ztem, de most úgy gondoltam megpróbálom... Lett tank? Nem lett... Mit kaptam akkor ez alatt a két hét alatt? Megismertem kb 50 olyan embert akivel szivesen játszok együtt és összejött egy olyan 17 fős csapat akivel a következő kampányon 100% ra szerzünk tankot,és ha most valaki azt mondaná,hogy lépjek ki ebből a klánból és ne játszak többet ezekkel az emberekkel és kapok egy cw tankot akkor egyértelműen maradnék a klánban. Ez az a semmi amit mi elértünk illetve megszereztünk, és ennek a semminek jobban örülök,mintha állna egy tank a garázsban és nem lennék egy ilyen közösség tagja.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tadzsesz
     • Tankos
     · 4 éve
     Nincs a leírásban a garantált tank szerzès! A klán cèlja az volt hogy mindenkinek meg adja az esèlyt hogy meg mjtasa magát cw-n hogy mindenkinek legyen esèlye indulni! Ha azt teszük amit le írtál akkor teljesen felesleges let volna a felhívás ès sokk tagal szemben nem let volna fer döntès! Sajnos volt erre pèlda ès ennek köszönhetöen 2 csapat is lemaradt 2-3 napról aminek az let az eredmènye hogy meg indult egy kilèpèsi hullám amit sikeresen megállítotak ès helyre tetek ès minden csapat tudot indulni. Amùgy meg 0 rutinnal töbször is terület szerzès közelèben voltunk amikor ki estünk.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   freezer
   • Tankos
   · 4 éve
   Az utolsó előtti nap a 84 magyar klánból a 27. helyen álltunk, a végső eredményt nem tudom, de ez azért sokat elmond, csaknem 60 jól összeszokott klánt hagytunk le.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.