Jelenleg 312 vendég és nincs tag online

2021. január 27. 07:03

Prémium ajánlat: WZ-120-1G FT

Írta:
(16 szavazat)
18 hozzászólás

A csomag ára 10.500 Ft (tank + legények + 3 nap prém + tartalékok + küldetések)

Utoljára frissítve: 2021. január 27. 07:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 3 hónapja
  Fasza, fasza, csak hát elunja az ember az életét, mire beszűkül a célkereszt, és akkor is mellélő. Ágyú horizontális kitéríthetősége egy vicc. Alig mozdulsz, megint várhatsz egy hetet, mire becéloz. Igy igen sok lövérsől lemarad az ember. Be lehet vinni közelharcba, de akkor mindenki a láncát lövi, aki nem hülye. Szóval óvatosan. Egyszer elfogy a javító, és onnantól garázsmenet... Nagyok ellen totál szívás. Az ágyú nem találja el messziről a gyenge pontokat, közelről meg a páncélja már kevés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 3 hónapja
  Lehet ez op. Pattinthat.. Lehet jó az álcája.. Ahogy 13:00 t üt az óra, jön a kinder commandó. Akik mind 1 irányba mennek. Löwével stb heavykkel campelnek a kezdőn. A light tank herok akik az első 5-60 másodperben meghalnak, vagy épp a kezdön bújkálnak a legközelebbi bokorban. //// Egyébként van itt olyan akinek feltünt hogy délelőtt tőbb a győztes csatája mint délután? Valamelyik nap 15 körből 12 win. Ma is igy valahogy. Bár ma 14:30 tól fordult át bukóba. Abba is hagytam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Andar · 3 hónapja
  1400 csatám van a jószággal. Pattint E100-t ha kell, 500dmg a gyanútlanul közeledő puhább tankokba, odaér mindenhová mert gyors, ha nem mozdulsz és lősz vele még álca is akad.
  És a kontra - ez az a TD amiatt a legtöbbször kaptam agyfaszt. 20m-ről mellé...TierVII médiumba egymás után 3x "critical" szarik eltalálni bármit is és következetesen maga elé lő.Mondjuk úgy 10-ből 5-ször. Bombabiztos helyzetekben hagy a szarban és bármi belövi bárhonnan ha úgy hozza a sors. Sztem a legkiszámíthatatlanabb járművek egyike.
  RHM-el (VIII TD) 900 csatám van. Hát ég és föld a pontosság az biztos. Ez elvileg egy kreditfamer jármű lenne de sajnos a pontossága és a teljesen random dolgai miatt sztem nem az. Kár hogy nem Löwét vettem anno...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Andar · 3 hónapja
   Magamnak válaszolok; - mondjuk nem is vagyok olyan szinten hogy korrekt következtetést vonhatnék le. Nyilván a jobb játékosok többet is ki tudnak sajtolni az adott helyzetekből. Mindazonáltal kevés fut belőlük. Nem véletlen...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gyaluskiraly · 3 hónapja
  Üdv az Úraknak!
  Végre a sok moslék ajánlat után itt vagy igazi svájci bicska. Ez a TD egy igazi meta b@szó gép!

  Szinte csak pozitív tulajdonságai vannak. A teljesség igénye nélkül... Mozgékony, páncélozott, jó az álcája. A bökője meg rendesen büntet !!

  Top tier magasságú meccsen ez egy roham TD, tolni kell vele előre esni rá pöcsköszörű M6-ra, belemásni a pofájába aztán kibüntetni a világból. Ha esetleg nagyobb kanok közé rak az MM akkor sem kell kétségbe esni. Láthatatlan a tank, vaksi orosz tankok ellen még bokor sem kell, úgysem vesznek észre.

  330 HEAT nem kérdez, viszi az ellenséget mint kés a vajat! Megfejelve az elmebeteg töltési idővel, akit elkapsz nyílt terepen letolt gatyával annak kaput
  Hátrányok talán a célzás idő, és a látótáv.

  Szerintem nagyon erős a tank, 10.500 Ft-ért ajándék. Én vennék belőle kettőt is ha lehetne. Amíg az egyikkel kilőnek addig tolhatnám a másikkal tovább.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 3 hónapja
   Et a svájci tank nem kérdez, hanem büntet!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018 · 3 hónapja
   Svájci bicska... Szerintem valamiért nagyon berághattál az M6ra,mert folyton azt akarod szivatni, az tuti hogy egy kört nem megyek vele,nehogy találkozzunk..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 3 hónapja
   Reggel óta 3X jelentkeztem be, csak ezt vártam
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 3 hónapja
   A pontosság kedvéért: a HEAT "csak" 310.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gyaluskiraly · 3 hónapja
    Valóban! Valamiért 330 rémlett
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Roreno · 3 hónapja
   Csak nem küldött szopóágra véletlenül egy M6 a WZ-ben csücsülve?!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nem_vagyok · 3 hónapja
    Az M6 nem kérdezett, durván megbüntette Gyaluskirály fingóját a bökőjével, amikor ő WZ-vel pillangókat kergetett
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gyaluskiraly · 3 hónapja
    Dehogyis , megbüntettem garázsmenet lett neki
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     HUNknight · 3 hónapja
     Nah jó megpróbállak überelni azért is.+2 tier,Obj. 140-et beszorítottam full hp-ről küldtem a garázsba,miközben ő beütni se tudta a frontom. HEAT-et nem használtam. Vagyis 1000+ csata alatt 0db ellőtt HEAT. Tucat nagy kaliber,top gun,acélfal. Csillagok a csövön. 6+ skilles legénység.
     Pozitívumok: ez a tank nem igényel HEAT-et. Leforogni nehéz,mert jó a mozgékonysága. +1/2 tieres csatákban is lehet nagyot alakítani vele. Álcája miatt spotterként is használom.
     "Negatívum":pontosság,célzásidő. De mivel közel lehet kerülni az ellnhez ez mégse akkora hátrány. A troll páncél néha véd még a meteorbecsapódás ellen is.(Jg.Pz. E 100 lövéseket nem egyszer vett le a frontja)<----Azért erre senki ne alapozzon.

     Univerzális TD. Talán a legjobb tier 8-as jármű! Megéri az árát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CorradoCattani · 3 hónapja
  Remek TD, csupa jó tulajdonsággal felvértezve. Egy dolgot nehéz megemészteni vele kapcsolatban: irtózatosan lassan szűkül, és ha nincs teljesen beszűkülve a találat esélye nagyon kicsi, ami természetesen a távolság növekedésével csak egyre romlik. Kapáslövésekre is teljesen alkalmatlan az előbb leírtak miatt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 3 hónapja
   Igen, ezt lentebb elfelejtettem írni, hogy nagy hibája a pontosság (pontosabban annak hiánya)...Mostanában sokszor az volt az érzésem, hogy a tüzérem nem más, mint Stevie Wonder... Teljesen beszűkülve is képes volt 2x pockot lőni, utána egy óvatos sztratoszféra...és negyedszerre nagy kegyesen szíveskedett eltalálni a saját csapattársam hátát, aki az ellentől 10m-re grasszált...
   Szóval vagy az RNG szemétkedik velem, vagy valamicskét romlott a pontossága, mert túl jó volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mimis · 3 hónapja
  Nagy kedvencem.Viszonylag jól el tud bújni, megvan a mobilitása, átütése, sebzése.... és még a páncélja is meglepően jól használható, nagyon lapos, jól döntött kis dög. T8-ban simán le lehet vele rongyolni az ellent, de fentebb is használható, ha nem vagy egy zöld szemes ostoros értelmi színvonalán.És nem utolsó sorban fo...izé...dönti magából a pénzt.
  Hogy nekem honnan van meg, azt már a bánat tudja, de nagyon hiányozna a garázsomból.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.