Jelenleg 227 vendég és egy tag online

2019. január 30. 07:15

Prémium ajánlat: WZ-120-1G FT

Írta:
(13 szavazat)
28 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. január 30. 15:32
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tarbela78 · 1 éve
  A skorpion gvel 54% winem van, sok pénzt hoz, könnyebb játszani vele nekem és több mindent át is üt, a wzvel csak35% win és lepattan minden sz.rról, undorító, h kb mindent az mm ész rng dönt el, a wzn még pótkaja is van a skorpion nincs. Ez a wot már régóta nem az a wot, 7 év alatt túlságosan sokat változott rossz irányba (kivéve grafikát) kb minden más f.s! Egy időre félre is tettem a wzt, mert annyira rossz mmet kap szinte mindig, most a héten elővettem, és semmit se változott, 1-3-4:15ös csaták, még akkor is ha 3960at sebzek, mert a csapattársak botok vagy vakok, hiába próbálok minimapen segíteni v cseten, olyanokat látok, h égnek áll a hajam, a spotter beáll hátra, v a hevi nem a városba megy, hanem azt hiszi spotter tank és persze így az egész csatáról lemarad, mert lassú tetű. Legutolsó csata, a saját csapatunkból a skoda kergeti a mi hwknkat mert passzívan spotolt, nem rohant előre, a kergetőzésnek az lett a vége h egyedül maradtam a bal oldalt és 3an rám rontottak és lezúztak, csak egy skorpiong-t tudtam kilőni, simán levertük volna őket ha a skoda hagyja spotolni a hwkt. Csak ilyen rettenet csapatokat oszt a wznek. MIÉRT?????????????????? Persze én se vagyok eget rengetően jó játékos, én is szúrok el csatákat, de nem vagyok olyan rossz, h egy wzvel csak 35%on legyek. Kabaré! Mindenki szidja a skorpiont h ehhez képest gyenge, de azzal lehet játszani, mondjuk karácsony előtt 57%on álltam vele és most az is lement 54re, de mégsem 35.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  NR76 · 2 éve
  Régóta vágytam rá. Becseréltem a pörire. Nem csalódtam benne pedig még nagyon gyenge crew van benne. MEGÉRTE!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNknight · 2 éve
  Érdekes egy TD az biztos. Mákos pattintások: Obj. 140 közelharc: nem bírta átlőni a frontomat egyszer sem 5-6 lövésből. Neki game over. Jg.Pz. E 100: 200-300 méterről 2 pattintás. Szerintem szidta az anyám. És még van egy csomó ilyen...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mortein · 2 éve
  Szuper TD egy igazi közelharcos, tud pattintani szépen főleg szintjében, jó pen és sebzés a töltés idő sem vészes, leforogni nem egyszerű és nagyon gyors/mobilis.. kreditet is nagyon jól hozza én nem bántam meg, hogy anno megvettem...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14 · 2 éve
  *Vélemény következik*
  *Vitázni csak szépen egymás tiszteletben tartásával*

  Nem vitáznék senkivel, de egy TD-nek hibaként említeni hogy nem forog a tornya.
  Én TD-ken szocializálódtam, teljesen természetes számomra hogy nincs tornya, és a testtel kell forogni.
  A Wz Td az egyik legkülönlegesebb a játékban. Talán a "sima" tankjaik közül a WZ-131 G FT hasonlít stílusban a legjobban. Vagy említhetném még a SU 122 44-et mint alternatívát, de ez mindenben jobb. Közelharcos, távolságokra csak nagyon erőltetve lehet használni, mondjuk ha X-es tank jön szemben talán mindenképpen javallott a távolság, de egyébként 100-200 m-ről a legjobb. Na persze meg facehug. Sokkal pontosabbnak érzem mint a Skorpiót, amit ki is vágtam a szemétbe. Csodálom azokat az embereket akik jó teljesítményre képesek azzal a vashulladékkal. (vagy alu? ) Lassan szűkül, dehát valami hibájának kell lennie, hogy nehogy OPÉ-t kiáltson a közösség.


  Aki szereti a TD-ket annak javasolt.
  Bár régen nem vettem elő, sosem bántam meg a megvételét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ryek05 · 2 éve
  2 nagy hibája van:
  1. Nem forog a tornya
  2. Lassan céloz de legalább nem találja el a nagyobb távolságban lévő célpontot.

  Ha ezeket el tudod fogadni, akkor a legjobb TD. Szép átütés, jó dpm, pattintós front, lövés elnyelő track, meglepően jó fordulási sebesség, jó gyorsulás és végsebesség, szerintem elég jó az álcája is. tier 6-7-8ban simán mehet a facehug, pattint sokszor, tier9-10ben már óvatosabban, hiszen ingyé van mindenkinek a prémium lőszer és az viszi szépen. 400+ m-re lőni csak erős idegzetűeknek vagy nagy mázlistáknak ajánlott.

  Kreditet nagyon jól hoz, ha nem vagy nagyon béna, de akkor igazából mindegy melyik TD-t veszed
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 2 éve
   Nincs tornya. Inkább így fogalmaznék.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vagyígyvagysehogy · 2 éve
   "2 nagy hibája van:
   1. Nem forog a tornya
   2. Lassan céloz de legalább nem találja el a nagyobb távolságban lévő célpontot."


   Már ne haragudj.... de repülni sem tud és ha belehajtasz vele a tóba, tengerbe megfulladnak benne a legények. Akár ez is lehetne a hibája.

   Szerintem ez egy nagyon jó TD. Nem kellene a kákán is csomót keresni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ryek05 · 2 éve
    te keresed a csomót....ezek tények, amiket jó ha tud az ember. Mint írtam, nagyon jó kis TD, de vannak hibái. Ha nem lenne OP lenne. Ha valakinek ez a 2 dolog fontos, akkor nem ez a TD kell neki, olyat válasszon ami illik a játékstílusához.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Roreno · 2 éve
  Valaki írta, hogy közepes álcája van a WZ-nek... mihez képest?! Szerintem inkább kiváló az az álca főleg megfelelő képességekkel a legénységen. Nagyon jó és viszonylag könnyen játszható tank - a Foch mellett a legnagyobb kedvenc.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 2 éve
  T10-ben is megállja a helyét, a 440 körüli sebzés is nagyon jó, viszont az ágyú lassan szűkül és ha nincs kedve, egyszerűen képtelen vagy bármit eltalálni vele. Szerintem nagyon igényli a 3-4 skilles legényeket.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.