Jelenleg 251 vendég és egy tag online

2019. január 23. 07:02

Prémium ajánlat: FV4202

Írta:
(14 szavazat)
17 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2019. január 23. 07:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  freetrance · 2 éve
  Sziasztok!

  Nekem megvan ez a papírkutya. Igaz csak 657 csatám van vele, amit általában 9-10 tierben töltöttem (de ezt írtátok is, rossz a sorsolása= angol tank) ráadásul mivel jó az átütése általában rossz, vagy még rosszabb sorsolással adja mellém a játékosokat (narancs, vagy paradicsom csapat). Ami még érdekesebb, hogy most amikor AKCIÓS megváltozott a sorsolás! Most érdekes, de majd minden csatát győztesként hozza az FV...., akkor is ha 10-esben belefutok a rushba, és 0-át sebzem, akkor is nyerünk... milyen érdekes!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tiger730 · 2 éve
  Sziasztok
  1300 csatám van vele ,am elég korrekt kis tank.1 baj van vele sokat megy t 10 be :thanks e sajna ez van,viszont jól farmol szerintem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  paracletos · 2 éve
  Csakis ezért lehet

  https://youtu.be/jwC0Y-iE0s8
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 2 éve
   Ez azért fájóan gagyisztikusra sikerült....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory · 2 éve
  Most, hogy elkezdtem aktívabban húzni a brit med ágat eléggé megszerettem a Centurion I-et is. Tegnap csak egy órám volt játszani, de egész jó köröket lehet menni vele még IX-X-es csatákban is pedig még csak most van 84%-on a második sor a legényeken és BIA sincs. Az majd a 3. lesz. Amíg nem kapta meg a top ágyút, addig szenvedés volt vele játszani az igaz.
  Én mindenesetre a venti+vstab+rammer-t használom mindkét VIII-ason.
  Az 5/1 pedig föleg top tierben, mint a tegnapi csatában eléggé jól tud érvényesülni.

  A tagnapi randomok vele egy aranylöszer nélkül elérve és nem tartom magam egy ász játékosnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gyoparj48 · 2 éve
   A fenti statisztikát milyen progitól kapod?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Potip_ · 2 éve
  Mindent összevetve egy nagyon kellemes, jól használható kezdőbarát masina. Az ék alakú frontpáncélnak köszönhetően - ügyesen forgatva - elég sok lepattanót össze lehet hozni. E tekintetben szerintem jobb, mint a Centurionok.
  A lassú szűkülés elsőre elég zavaró lehet, ezért többek javaslatára kezdetben távcső-vstab-célzásgyorsítóval használtam. Lehet, hogy csak placebo, de így én is használhatóbbnak éreztem. BIA-s legényekkel viszont áttértem a távcső-vstab-venti kombora és azóta így is tökéletesen muzsikál.
  Pacsi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Greysword
   • Kiképző
   · 2 éve
   Töltésgyorsító? Alapból gyenge a tank dpm-e.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Potip_ · 2 éve
    Jogos a felvetés! Ebben az esetben szerintem az a kérdés, hogy melyik karomat vágjam le...
    Kis magyarázat, hogy esetemben miért a venti+vstab+optika kombóra esett végül a választás:
    1) A vstab ennél a tanknál szerintem alap.
    2) A távcső elég egyén és játékstílus függő, nekem hiányzott amikor nem volt.
    3) Venti vagy töltésgyorsító? Töltésgyorsítóval 6,75 sec, ventivel 7,34 sec a töltésidő, ami összességében kb. 165-ös DPM különbség, viszont a venti mindenre pozitívan hat (látótáv, toronyforgás, szűkülés, stb...). Közelharcban lehet nagyobb a jelentősége a DPM-nek, viszont támogató szerepkörben ez lényegesen leértékelődik. Így összességében nálam a venti felé billent a mérleg nyelve.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Greysword
     • Kiképző
     · 2 éve
     Ez a tank szerintem támogató szerepkörre való.
     1) Azzal nem értek egyet, hogy a dpm-nek ne lenne jelentősége ebben a játékstílusban, nincs annál rosszabb mikor lenni mit lőnöd, mert éppen ráesnek a frontotokra, te meg malmozol mert még tölt a tankod. Ráadásul, mivel relatíve magas töltésidővel bír a tank, ezért egész szépen farag belőle a rammer. Elég nagy a konszenzus abban, hogy amire lehet arra kötelező töltésgyorsítót tenni.
     2) A vstabbal egyetértek annyiban, hogy nagyon sokat dob a soft statokon, viszont itt jön ki a játékstílus. Támogató szerepkörben általában messzebbről dolgozol, jóval kevesebb torony és test forgással, tehát sokkal kevésbé kell ezeket kompenzálni, így a vstab pozitív hatása annyira nem érvényesül.
     3) Támogató szerepkörhöz, ha nem tudom elérni a maximális látótávot (445 méter) máshogy, én mindig használok távcsövet, mivel sokszor szorulok arra ilyenkor, hogy magamnak kell spotolnom.
     4) Nagyon szeretem a ventit az általad leírt hatása miatt, de különösen amiatt, hogy növeli a látótávot és az ágyú pontosságát is.
     5) Összegezve támogató szerepkörre: rammer/távcső/ventit használnék, mivel a vstab nem lenne maximálisan kihasználva, és a pontosság növelés miatt a venti értékesebb szerintem, a Cent I-et így játszottam. Agresszív játékstílushoz vstab/rammer/venti, mivel közel mész ezért nem kell annyira a látótáv, ekkor maximalizálnám az ágyúkezelhetőséget és a dpm-et. Persze egy 5 skill soros legénységgel és pótkajával ez utóbbit használnám a támogató szerepkörhöz is, de ez egy külön történet már.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      _Potip_ · 2 éve
      Köszi az észrevételt, ki fogom próbálni amiket írtál!
      Kis pontosítás: optikán én a sima távcsövet értettem, nem a periszkópot.
      Pacsi
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Greysword
       • Kiképző
       · 2 éve
       Gondoltam
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vagyígyvagysehogy · 2 éve
  Tier X-ként is kedveltem, de most sem okoz csalódást. Randomban RNG és csapatfüggő a teljesítménye. Nagyon jó köröket is lehet vele "alkotni", de a váratlan "garázmenet" is benne van a pakliban. Tapasztalataim szerint eléggé modulérzékeny (mondjuk a nagy javítókészlet passzív áldása lehet, hogy segítene), de prémium járműben nem használok ilyen "költséges úri huncutságokat". Prémium járművel a célom, hogy creditet keressek. Akciósan ajánlott, teljes áron ....kérdéses a vásárlása.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 2 éve
  Megvan, de nem "meta" már. Esetleges becserélésre vár. Véleményem szerint egy Cromwell B-vel jobban jár az ember még ha az 5 fős is de eleve max tier8-at lát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tökfilkó2017 · 2 éve
  Sziasztok! Ez volt az első 8-as prémium tankom. Főként a kedvező ára miatt vettem meg, akciósan 6 ezer Ft körül volt, ha jól emlékszem. (7300 arany a listaára) A tornyozást akartam megtanulni vele. Sokat gondolkodtam, hogy a Primo Victoria-t vegyem-e meg, mert az erősebb toronnyal rendelkezik, de végül drágának találtam, s FV lett belőle. Legénység képzés nem volt szempont.
  A játékba kerülésekor, és sokáig még utána is, pocsék tank volt. Azóta több buff-ot is kapott. Most már szerintem egész használható. Semmiben sem kiemelkedő, de rutinosabb játékosok elboldogulnak vele. Dombos területeken jól használva, lehet vele eredményesen játszani, mert sokan lenézik. Valahogy nincs benne a félelem faktor. Ez a 230-as alfa sebzés miatt is lehet, ami gyakran még ennél is kevesebb sebzést eredményez. Szerintem a random lefelé kerekít ennél az ágyúnál. Több 200 alatti sebzésem van vele, mint 260 feletti. Low roll Amúgy a Centurion-okban is ezt tapasztalom, de ez csak magánvélemény, nem bizonyított. Torony be szokott ragadni, és ammo rack-et is elég könnyen kap, ha nincs elrejtve a test.
  Az ágyú előnye, hogy 226-os az átütése! Közepes tankok között ez kiemelkedő! Nem nagyon igényli a prémium lőszert! Keresni lehet vele, még prémium fiók nélkül is pluszban van a bevétel az átlagos körök esetén, de nagyon jól kell teljesíteni hogy 100k felett keress vele.
  Ettől függetlenül nem rossz tank, ha valaki olcsó 8-ast keres, -15% vagy -30%-os akcióban érdemes megvenni. (prémium napos csomagban nem venném meg 8 ezer felett, csak annak ajánlott aki amúgy is vesz magának prémium fiókot)
  Elkezdtem húzni az angol közepes ágat, de nekem a Cromwell, Comet, sőt még a Centurion sem igazán jött be. Nagyon fegyelmezett játékost igényelnek, nem lehet vele szórakozni, mert könnyen garázsmenet lesz belőle. Most a Cent 7/1-nél tartok, és látom a fényt az alagút végén. Talán a 390-as alfa sebzés miatt is
  A másik prém 8-as brit közepes tank is meg van, mert akciós csomagban megvehettem 8 ezer Ft körül több ezer arannyal egy csomagban, nem tudtam otthagyni. A Centurion 5/1 RAAC szinte olyan, mint a kifejleszthető Centurion, vagyis erőseb a tornya, mint az FV4202-nek, ráadásul a frontpáncélja egy plusz réteget kapott, így az még erősebb (pay to wint emlegettek a szakértők is, mert jobb mint a kifejleszthető Cent.).
  Az 5/1 elég ritka tank, bár időnként bekerül a boltba. Sokkal erősebb páncélzata miatt kezdőknek jobb választás az 5/1 RAAC, mint az FV 4202. Ez is 7300 arany, de kliensben nem lehet kapni, csak boltban, míg az FV-t akciós áron is meg lehet venni időnként.
  https://tanks.gg/compare/centurion-51?t=fv4202-p~centurion-i
  Összegezve: ha 8-as tankot szeretnél olcsón, magas alap átütés, nem igényli a prémium lőszert, brit legénységet fejlesztenél, szereted a domb harcot, hulldown-ozást, akkor meg lehet venni. Ha gyors tankot szeretnél, nagy alfasebzést, nagy credithozamot, akkor ne ezt a tankot válaszd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 2 éve
   Szia, nagyon tartalmas kis hozzászólás és látszik, hogy tapasztalaton alapuló korrekt vélemény, jár a like.

   Az 5/1 variánssal kapcsolatosan tennék hozzá, mert nekem megvan. Az egyik legerősebb nem táras prémium közepes tank, ha nem a legerősebb. A mobilitása a megnövelt motorerő miatt nem csökkent, szemből a felső lemez 200-as átütéseket pattint közelről. Egyszóval ez egy jelentős mértékben felerősített FV, ami bárkinek ajánlott, nem csak kezdőknek. A szintjén közelharcban is megállja a helyét, sőt a gyengébb páncélozottságú ellenfélnek nem ajánlott hibázni ellene,márpedig gyakran megesik, hogy pattint. Az alacsonyabb szintű tankokat megeszi reggelire. Magasabb szinten csakis támogatás, mesterlövészet. Hull down viszont bármikor s mindenek felett, még 10-ben is mehet.

   Azért írtam le, mert érdemes rá várni, akinek nem sürgős. Jobb mint a primo, FV, centurion, ez biztos.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018 · 2 éve
    Egyetértek veled az 5/1-et karácsonykor kaptam meg azóta az egyik kedvenc tankom,semmiért nem válnék meg tőle pedig megvan a cent is az is csak azért hogy kihúzzam belőle a 7/1-et..

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.