Jelenleg 494 vendég és 2 tag online

2021. január 19. 06:52

Prémium ajánlat: Turán III prototípus

Írta:
(31 szavazat)
65 hozzászólás

Stock csomag ára: 2.500 Ft (utoljára tavaly márciusban volt elérhető) | Tank elemzése

Utoljára frissítve: 2021. január 19. 06:53
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Piluma · 1 hónapja
  Igaz, hogy "nem OP" tank, de szerintem ezzel nincs is baj. Én még a 2. körbe vettem meg jó pár éve és szerettem vele játszani ( igaz mostanság 5-ösbe nem nagyon játszottam ). Csatám így fejből olyan 300+ körül lehet a tankkal és 2GM-ig sikerült vinnem. Páncélja nincs de ez szerintem közelse probléma mivel a tank egy másod, olykor harmadvonalas támogató tank. Ágyúja nekem pontosnak érződik ami kell is mivel nem a frontvonalba célszerű használni és a lőszer mennyisége se túl acélos. Csőlehajlás is jó lenne csak a parancsnoki kupola akkora rajta, hogy előbb veszik észre mint ahogy kidugnád a csöved. Lényeg a lényeg: Van jobb tank a saját tierjében is, de az én érzésem, hogy játszató a tank. Nagy plusz az is, hogy magyar a tank ( tudom, német jelzés, német legénység, stb... ), de nekem például sokkal jobban játszató, mint a szintjén a T-25. Ha valaki szereti gyűjteni a tankokat és egy balanszolt magyar harckocsival gurulni a csatamezőn vegye meg bátran.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 1 hónapja
  Úgy egyébként kíváncsi volnék a köpködők közül hány embernek van meg.. De őszintén! Persze anélkül is lehet véleményt írni, hogy igazán használta volna az ember. Még azt sem mondanám, hogy nincs igaza annak, aki szerint nem ez a játék legjobb tankja. Csakhát mégis..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Totti5 · 1 hónapja
   Messze nem a legjobb, de legalább nem is a legrosszabb tier 5-ös. A páncélzatra amúgy is aligha lehet adni ebben a játékban. Azt a gold megoldja. Tudomásul kell venni hogy papírból van és a szerint játszani, akkor nem ér csalódás. Objektíven nézve "nem túl jó tank". Szubjektíven nézve "lesz@rom, mert legalább magyar!" Én 2-3 éven belülre várom a magyar fejlesztési fát, bármilyen szutyok statjaik is lesznek, mind megveszem állandóra. Pénzt is csak és kizárólag magyar vonatkozású tartalomért fogok kiadni a WG-nek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Slandyke · 1 hónapja
  Kicsit elmentünk ebbe a periszkópos, álcahálós irányba.. A magam részéről full golddal használom. Van benne csoki, nagy szerszámkészlet és elsősegély csomag. A felszerelés pedig ventillátor, töltésgyorsító és jelenleg távcső. A távcső helyén időnként turbó, máskor forgási mechanizmus van. Mindhárom felszereléssel jól használható. Kb. 500 csatám van a tankkal, szóval nagyjából kitapasztaltam. Szeretek jó köröket menni vele és lehet is. Pláne most, hogy már 39 lőszer van benne! Ahogy már lentebb is írtam, számomra helyén van tier 5 -ben ez a jármű, hisz a valóságban sem a Turánok voltak a csatamező császárai. Így teljes a feeling.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Shunz · 1 hónapja
   Mekkora mínusszal jön ki egy jobb kör full golddal használva, mondjuk 20-25 lövésnél?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Slandyke · 1 hónapja
    Bevallom nem számoltam, nem nézegettem. Mivel pótkaja és nagy szerszámkészlet és gyógyító is van benne, gondolom gyakran belenézek egy-egy mínusz 50-100ezres körbe is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hoob_1 · 1 hónapja
   Mikor adtak még neki lőszert? Nem vettem észre és továbbra is a régi lőszermennyiséggel mentem. Ja és nem hittem el neked, így beléptem a játékba, hogy megnézzem .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Slandyke · 1 hónapja
    Nemrégiben volt lowtier buff. Ha jól emlékszem plusz HP -t is kapott. Azért bevallom tegnapig én is 32 lőszerrel szaladgáltam..
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Red_Dragon_HUN · 1 hónapja
     Bakker, én sem vettem észre. Üres lőszer helyekkel toltam. :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 1 hónapja
  Én szeretem, mert magyar. Nem kérdez, büntet! Bünteti a pénztárcát.Szeretem nézegetni a garázsban és fantáziágatni vele jó köröket
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Clutch · 1 hónapja
  őszintén nem igazán értem, hogy páran miről beszéltek itt.
  Ez a tank egy kalap szar ahogy van.

  Az már régen rossz szerintem, amikor egy tankot a picit több HP-val próbál a WG ellensúlyozni, pláne ha az egy papírmasé

  Lassú, de legalább automatikusan ütik be a 3as tankok is. Meg legalább nem is limites. Eléggé a WTF kategória nálam. A normál MM egyenes értelmezhetetlen, fogalmam sincs t7-ben mi keresnivalója van ennek a határ szarnak.

  32 lövedék, csak hogy ha ESETLEG mennél egy jobb kört akkor is garantáltan elfogyjon a lőszered. 40 km/h mellé karton páncél jár, amit 3asok is bevisznek. Meg azért vak is legyen, biztos ami biztos.

  Nem értem miért költetek 2500 goldot erre a fosra, pláne tank becserélési event alatt, ahol bagóért vehettek type 64-et, t34 85m-et is, amik ehhez a foshoz képest más ligában vannak (tier tot tier)

  Persze, értem én hogy "magyar" a tank.
  "The Turán III prototípus is a German tier 5 premium medium tank."

  Szerintem a játékban semmi sem utal arra, hogy ez egy magyar tank. Kb mintha megfognál egy is7-et, és adnál neki magyarosabb nevet. Német felségjelzés, német legénység, német alap camo.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68 · 1 hónapja
   Tudod nagy tudású barátom ez a "magyar narancs"Nem elég piros nem elég édes de a miénk.Végre van valami a wotban ami egy csöppet magyar és az helyett hogy örülnél neki inkább szarod.Ez inkább jelkép amellett hogy nem olyan rossz az ahogy te írod.Nem a ruha mondja meg az emberről hogy német vagy magyar hanem a szív.De szerintem ezt te soha nem fogod megérteni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AssistKing · 1 hónapja
    Jók ezek a mémek amiket toltok minden egyes turán, és toldi cikk alatt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 1 hónapja
    Lássuk be, hogy ez a tank egy kalap szar, még akkor is ha magyar. Ráadásul tier 5-ös, ami szerintem nem sokaknak kell. Örülnék ha végre bekerülne magyar tech tree, de attól még ez a tank egy fos marad.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     hoob_1 · 1 hónapja
     Ha megnézed az 5-ös prém tankokat, egyik sem jobb ennél. Ahogy fentebb írták, egy jól balanszolt tank. Egyetlen hátrányát a lőszer mennyiségét pedig javították. A tech-tree-ben sok jobb tank van nála (Pz4-H, T-34, t-67, amx-elc, M4A1 stb.), de prémek közül egyik sem jobb, igaz ez se jobb náluk. Szerk.: Közben megnéztem az 5-ös prémeket. Azért az M10 RBFM (bondért megvehető) és a lefos arty sokkal jobb, mint ez a tank.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      StraubZ · 1 hónapja
      Pz. V/IV azért teljesen más dimenzió
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       death_train · 1 hónapja
       Az amiről te beszélsz, az az életben nem fog látni 7-es tankokat. Tierlimites..... vagy tiervédett, vagy nevezzük ahogy akarod. a Pz V/IV egy baromira erős 5-ös tank, de max T6-ig játszik. Ott viszont hentes. Tudom, meg van és baromimra szeret(t)em. Csak mostanság nem a német közepes vonalat tolom. így kevesebbet futnak az Indipz fiai.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       hoob_1 · 1 hónapja
       Igen, én hülye először csak a prémboltban kapható tankokat néztem. Ezt a Pz. V/IV-et eddig nem is láttam, de tényleg jónak tűnik.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        VaFec · 1 hónapja
        A megemelt lőszermennyiséggel kapcsolatban, sokat nem ér, hisz az összes lowtier tank hp-ját is megemelték. Emiatt adtak is, meg nem is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   GollHUN2 · 1 hónapja
   A statisztikai adatok magukért beszélnek, nem kiemelkedő a mezőnyben. A magyar vonatkozás a játékban nagyjából kimerül annyiban ami a képen is látható, ez igaz. De ez a "ha support, akkor szar" felfogás amit feszegettek itt az érdekes. Harckocsi szempontból gyakorlatilag csak MBT-k rohangálnának akkor a játékban. Mivel azok a tankok azok amik magukban hordozzák a legtöbb olyan tulajdonságot amit egy páncélosnak tudnia kell a játékban fellelhető helyzetek túléléséhez. Bár kort tekintve /nem igazán/ megoldható a beiktatásuk. Ne felejtsük már el, hogy milyen időintervallumban játszódik a játék, és hogy milyen volt akkor a harcviselés. Tankosztályok sem véletlen specializálódtak külön-külön néhány feladatra, a sajátjába a Turán meg belefér.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lingszilard · 1 hónapja
   Attól, hogy német feljségjezés alatt fut a játékban, attól még magyar. Én tettem rá magyar zászlót is.
   A statjai olyanok amilyenek, de szerintem kifejezetten használható. Persze a tier 3-as tankok is beütik, de ennek megfelelően kell vele játszani. Rengeteg olyan tank van magasabb tierben is, amiket ugyanógy beütnek az alacsonyabb szintűek, de attól még nem lesznek rosszak és használhatatlanok.
   484 csatám an vele és közel járok a 3. kiválóságjelhez. Én akkor is szeretem, amikor még csak 32 skúló fért bele, bár az igaz, hogy idegesítő volt, ha elfogyott.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Van_Damme95 · 1 hónapja
   Nagyon tévedsz haver. Ez a tank tier 4-5-6ban használható. 39 lövedék jár hozzá, én ebből személy szerint 10 goldot használok bele. Ne hasonlítgasd tier 6os prém tankokhoz, a Turán -nak megvan a maga játékstílusa, ha tudod hogyan használd élvezhető csatákat lehet menni vele. Én álcahálóval,periszkóppal és töltésgyorsítóval használom, nem kell vele rambózni ez egy támogató medium tank. Igen ez egy magyar tank. Ha egy mókust nyúl ruhába öltöztetsz attól még mókus. A szövegből kiderül hogy te utálod ezt a tankot, utáld csak, de ne buzdíts másokat is arra hogy utálják. 182 csatám van ezzel a tankkal, ha ráérzel a játékstílusra amit követel, ez a tank meglepetéseket rejteget.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AssistKing · 1 hónapja
    Azt megkérdezhetem, hogy a mai 3 perces 15-1 szimulátorban mit csinálsz az álcahálós periszkópos camper td-med hibrid support támogató sniper tankokkal?

    Szerintem azt nem kéne játékstílusnak nevezni, hogy rárakod a 2 leginkább ötlettelenebb felszerelést, és tolod vele a campet. Erre van egy komplett tankosztály amúgy, ami ugyanezt tudja jobb camoval, és jobb löveggel. TD a neve (na nem mintha azokkal csak és kizárólag a bokrot kéne fapolni)

    Szerintem ha egy tank csak supportra való, akkor a tank ténylegesen semmire sem való. Nincs ilyen, hogy tornyos TD ami egy med. Meg heavy-med hibrid. Meg support tornyos heavy sniper tank.

    Alapvetően a felvetést sem értem, hogy egy meddel hogy td-zik valaki. Ahhoz még a gold penje sem igazán elég.

    Revelaroizével kapcsoaltban írtam ezt pár hónapja, ugyanaz a kategória

    "Hát nem tudom. Én sosem szerettem ezt, amikor egy szar tankra ráhúzzuk, hogy "support tank" "forgótornyos td" "tudni kell vele játszani" Ez a tank lassú, óriási, és papír. Egyetlen előnye az alfa sebzése.
    200 pennel mondjuk nem is értem ki hogy játssza vele a tornyos TD-t. Vagy hogy farmol kreditet 300+ról snipeolgatva. Ha forgó tornyos td kell akkor veszek egy skorpiót pl.
    Ez a tank akkor sem volt már meta mikor berakták, az újabb 8as prém tankok meg kb 9esek ehhez képest."

    Mondjuk én azt sem értem hogy manapság a legénységi könyvek világában mi értelme van gyűjtögetni a prém tankokat. Van 2-3 meta 8asod és jó vagy.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ce1018 · 1 hónapja
     tehát akkor nicns értelme a TD-nek, meg az artynak sem mert 3 perces 15-1-e csaták vannak....igen aki nem tud a picsá**n ülni a bokorban annak nem aló a tankok fele, mert a tankok fele ilyen, a másik fele meg elő, vonalas, futkározós stb stb...de ne várja senki, hogy 167 csatával és 1649-es wn8-al azt mondjam erre a tankra, hogy szar. Van élvezetesbb tank nála, de a Progettok, boroskólák, deffenderek stb-k a tankok kisebb %-át teszik ki.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AssistKing · 1 hónapja
      Tekintettel arra, hogy a TD ugyanazt tudja mint az említett tank(típus), csak hatványozottan jobban, a válaszod logikailag hibás.

      Arty? Köztudott tény, hogy mindig is a hosszú csaták kedveztek az artynak. Nem hinném hogy ez vita tárgya lenne.

      Igen, én ezen a véleményen vagyok. Az a med, amit a közösség 90%-a periszkóp + camo nettel használ, az a tank nem jó. itt jön képbe amit írtam. Ha TD kell tier5-be (bár alapvetően nem értem miért kellene kifejezetten t5ös tankokat gyűjteni pláne prémet) akkor veszek td-t tier5be. Ha heavy kell tier5-be, akkor megveszem a kv1-et tier5be. Ha med kell, akkor meg mit tudom én pl T34-et.
      De ötletem sincs miért kéne Turánt venni, hogy aztán snipolgassak vele valós pénzért.

      Nem zavar engem, hogy valakinek az a fétise, hogy sosem meta tankokat vásárolgat HUF-ért, de az hogy ajánlgatjuk is másoknak... wtf??
      Ötletem sincs miért kellene ezt a tankot megvenni 2500 Ft-ért. Legénységi könyvek óta alapvetően értelmetlenné vált minden "legényhúzó" prém tank. Van egy meta 8asod aztán farmolhatod vele bármibe a legénységet.
      Kb 2 low tier prém tank van aminek szerintem értelme van, a type 64, és a 34 85m.

      Az meg, hogy sokan itt magyarnak érzik a tankot... a játékban semmi eleme nincs konrkétan ami miatt magyar lenne. Bár ettől függetlenül sem értem mi ez a magyar tank fétis sokakban. Miattam lehet majd igazi magyar tech tree is, ha egy rakás hulladék akkor nem fogok kihúzni, pláne nem pénzért venni őket.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       ce1018 · 1 hónapja
       Ettől függetlenül a TD-s kérdésemre nem válaszoltál, vagy kitértél...a TD-vel nem gond, hogy van, ami snipolgatni jó a pálya szélén, van amivel, meg bele lehet menni az ellenfél arcába. Ott nem baj, hogy 2 külön stílus van?? ez csak egy mednek megbocsáthatatlan, hogy ez snipolos, a másik meg frontharcos?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mimis · 1 hónapja
   2500 aranyforint-ra gondolt a költő tán?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joseph_Porta_HU · 1 hónapja
  Kötelező darab. Mondjuk egyszer pattintottam T29-et, azóta se tudom hogyan... A PzIVH sokkal jobb volt a nerf előtt, azóta úgy megutáltam, hogy tier 6 alatt nem játszom. De ez most mindegy is. Lehet ma kivételt teszek, és gurulok a Turánnal pár kört
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sityu91 · 1 hónapja
   Olyan szögbe talált el ami autobounce. Nem tudom ismered-e a háromszoros kaliber szabályt!!??
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   alphajet · 1 hónapja
   Hát igen . . . Tier 6 alatt olyanok a meccsek, mintha ruletten megtennél valamit. Ha totál kezdő a csapat bármit hozzáteszel a meccshez és akkor is bukó.


   Más téma, tavaly nyár végén, vagy ősszel valamit reszelhettek az MM-en. Addig Tier6/7-ben egész normális csatákba tett be, tier 8-at viszont folyamatosan a magasabb tierhez rakta. Ősz után vettem észre, hogy a tier8 legtöbbször saját tierjébe megy, viszont a tier6/7-et folyamatosan a tier8-as csatákhoz teszi hozzá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Puma_81 · 1 hónapja
  Nekem 2 éve karácsonyi ládából nyílt. Sokat nem használtam, felpolírozva menetkészen áll a garázsban. Lehet ez lesz a következő tank amire megkísérlem rátenni a 2 sráfot
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Turan11 · 1 hónapja
  Kár hogy nem lehet magyar legénységet választani bele!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Van_Damme95 · 1 hónapja
   A német legénység nevei közt vannak magyar vagy sváb nevek. pld nekem a következők vannak a Turánon: Imre Barczay, Erik Neumann, Benjámin Babor, Edwin Both, Ingatz Lang.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.