Jelenleg 395 vendég és nincs tag online

2020. november 28. 07:22

[Szuperteszt] K-91-PT - Tier IX szovjet speciális TD

Írta:
(33 szavazat)
19 hozzászólás

Hétfőn érkezik a zárt tesztre a IX-es K-91-PT szovjet TD. Legfájóbb tulajdonsága hogy a szovjetes 122-es durung ágyú 0,4-es "pontossága" mellé borzalmas kitérítési szögek is társulnak, így csak egy újabb "arcbamászós" TD-t kapunk majd személyében.

Utoljára frissítve: 2020. november 28. 07:32
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  I Am Damocles · 1 hónapja
  Szerintem nagyon okés ez a tank,amolyan obj268v4-es style! Nézzük csak 258/390-es átütés/sebzés,8.6-os töltéssel,ami ugye simán 8 alá vihető ventivel és brothers in armssal+felszerelésekkel! 2.2 aiming time egyszerűen nagyszerű egy torony nélküli td-n,igaz a 0.4-es pontosság nem a legjobb,de 0.3-al is lehet brutál misseket lőni,ha az rng úgy akarja,szóval nincs semmi baj itt sem,mivel ez közelharci TD lesz! -5 gundep mondjuk eléggé közepes,inkább rossz irányba megy,de a tank felépítésén látszik,hogy ez közelharcra termett,akár városi pályákon is! Kiemelném a 230-as páncélt,ami effektívben,elérheti a 280-300-at is akár,vagy ki tudja mennyit,ami bőven jó! Ráadásul kupolát,vagy gyenge pontot nem igen látok a tankon,talán a géppuska fészek a löveg mellett,de az nem biztos,hogy gyenge pont lesz! Aztán 45-el megy,ami jónak mondható és 20-al tolat,ami eléggé jónak,sőt kiemelkedőnek mondható TD viszonylatban! A 45 fokos forgási sebesség,pedig kiváló egy ilyen tanknál,főleg hogy 10 fokot megy jobbra balra a csöve! Szóval ahogy én látom felesleges a sírás,3 apróság van,ami gyengít a tankon,ezek a következők: gundep -5 fok,pontosság 0.4m és a látótáv,ami csak 360méter. Ebből a pontosságon és a látótávon lehet javítani megfelelő legénységgel és felszereléssel! Nyilván,ha mindene tökéletes lenne,akkor meg mindenki pattogna,hogy nerfeljék,mert OP! Nekem biztosan kellene a tank,ha nem pénzért megvehető lesz és nem kell érte napi 5 órákat játszani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Totti5 · 1 hónapja
  Vicc hogy a sebzése akkora mint némelyik heavy tanknak. Jól néz ki, de a használati értéke nem tűnik jónak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 1 hónapja
  Lesz még itt t50 méretű, kerekes su152, tárral és forgò duplaágyús toronnyal... Természetesen 270 mm frontpáncéllal
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 1 hónapja
  Kinézetre nagyon tetszik a cuccc és még az egyensúlya is szerintem egészen rendben van. Én a 390-es alfát azért nem érzem kevésnek, mert az alap 8,6 másodperces töltési időt jócskán lejjebb lehet majd faragni és már már Badger szintű DPM-e lesz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 1 hónapja
  Szerintem kevés a 390-es alfa. Némelyik 8-as prém tanknak is nagyobb (50tp prot, defender. ISU152K, WZ-120 1FT). Persze ennek páncélzata is van (szemből), de ettől ez még kevés, főleg ha a szórását is figyelembe vesszük.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 1 hónapja
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomato · 1 hónapja
  Kíváncsi vagyok, hány bőrt fognak lehúzni a K91 ről.Ez a harmadik verzió.Ha annyit mint a Shermann- ről, akkor még számíthatunk pár variációra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Pria · 1 hónapja
   Patton variációkat se hagyd ki.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tomato · 1 hónapja
    Igaz, meg a Tiger, Panter variánsok.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     1stOverlord · 1 hónapja
     Na meg a Centurion fajzatok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  makkosferi1969 · 1 hónapja
  Fu de állatul néz ki ez a tank 390 sebzés kicsit kevésnek tűnik de ezt leszámítva rendben van ha azt nézed 9es szinten 490, 560, 750 alfák vannak szóval lehetne azért több és cseré be pontatlan is kár hogy ezt a 122es husángot kapta meg.
  Felépítménye jó lehet 230mm döntve olyan t9es Objcevt 264 V
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Toib86 · 1 hónapja
   Szia, az a géppuska fészek a bal elején? Szerintem gyenge pont.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.