Jelenleg 232 vendég és 3 tag online

2020. október 7. 06:54

BAN hullám

Írta:
(36 szavazat)
34 hozzászólás

Játszani csak "pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes". Az igazságos, s így szórakoztató játékélmény fenntartásáért folytatott harc továbbra sem fejeződött be. A minap további 1.508 fiók került felfüggesztésre 1 hétre illegálisnak minősülő külső program használata miatt, amiből 993 kapott első figyelmeztetést, 515 fiók viszont véglegesen letiltásra került az EU szerveren.

Utoljára frissítve: 2020. október 7. 06:54
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kesumisu
  • Tiszteletbeli tag
  · 7 hónapja
  Én költöttem már erre a játékra, nem is keveset, de soha eszembe nem jutott, hogy csaló modot használjak. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem volt olyan, amit utólag tiltottnak nyilvánítottak. Ilyen volt például a töltésidő számláló, ami anno az xvm-ben és a külsős damage panelokban is benne volt...
  Olvasom minden ban hullám után a sok-sok hozzászólást, a sok nyavalygást.
  Mindig is voltak és lesznek csaló modok. Ha úgy gondolod, hogy tisztán nem jó játszani, akkor használj fizetős modot, ha sajnálod a pénzt rá, akkor meg ne csodálkozz, ha kitiltanak.(minden mod-ban benne van a kitiltás lehetősége)
  Többek között ez is egy pénzközpontú online játék. Ezt így kell elfogadni, nem kötelező játszani...
  Most,hogy hirtelen több időm lett, játszom naponta pár csatát (közben a napistatot buherálom), látok érdekes dolgokat. Nem vagyok jó játékos, nem is leszek, kezdek kiégni ebből is... Ettől függetlenül minden hibájával együtt is jó játék még a wot...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Imre_213 · 7 hónapja
  Hosszú évek óta játszom ezzel a játékkal, nem vagyok csak egy átlagos játékos, de arra azért rájöttem az évek alatt, hogy a híres "ban" hullám, pusztán azokat rakja ki a játékból, akik nem hajlandóak elég pénzt áldozni rá! Most ez az accountom is 3 éves lesz lassan, kaptam is 7 nap bant, és ki is fognak majd teljesen tiltani, pedig mindig ugyan azokat a modokat használom eddig minden accountomnál! Ha létezne korrekt mod ellenőrzés náluk akkor már rég ki kellett volna rakniuk, 3 éve változatlan modokkal megyek, így csak duma az egész, ha fizetsz maradsz, ha nem akkor menj, szerintem csak ennyiről szól.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ticsungg · 7 hónapja
   Nekem 4 accountom van, az öcsémnek, fiamnak, 2 volt kollégámnak 1-1, Egyedül én költöttem a játékra, és mégsem BANolták őket.... De furcsa. Igaz ők nem csaltak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Rohamnyuszi
   • Moderátor
   · 7 hónapja
   Hát nem tudom kedves Imre. Nálamnál kevesebbet szerintem nem sokat költöttek erre a játékra, de az elmúlt 5+ év során mégse tiltottak ki. Nem mondom, hogy az elméleted nem 100%-ban helytálló, mindazonáltal ellenpontként érdemes lenne megvizsgálni annak eshetőségét, hogy az említett modok között teljesen véletlenül nem rejtőzködik-e egy, vagy urambocsá' több olyan mod amely okot adhatna erre az eljárásra. Mindazonáltal skandallum és a szitokszók kapcsán talántán csak Hoppy Lőrinc lenne kompetens véleményt formálni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Imre_213 · 7 hónapja
    Akkor talán meg tudod magyarázni tavaly, tavalyelőtt és előtte miért nem voltam kitiltva ugyan ezekkel a modokkal? A szitokszós mondatodat kifejtenéd? Nem érthető!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 7 hónapja
    Pont ezt írja, hogy csaló modokat használ, mindenik accra ugyanazokat, mégis csak egyik akadt fent a rostán.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kertesz · 7 hónapja
   A tobbes szamot ugy hasznalod ami azt sejteti nem az elso acc-d bannoltak ki, Ergo vagy tudatosan vagy tudttodon kivul tiltot modot hasznalsz mar evek ota. Vagy bizonyitekom nincs de a forumokon olvashato az "ingyenes cheat modokat" hasznalok vannak foleg kirakva. Kirivo esetek lehetnek futkoso ebr mindig elovi valaki vagy minden lovese kritikus ez mar alapbol gyanus ha visszanezik a replayt. Aki mindig tudja hol jon az ellenfel Donto mod ezek mind gyanusak. Sokan meg csalni is butak nem hogy jatszani. Pl a zorro jan cheat modot hasznalokbol 10 bol 10 et bannolnak kicsit olvass utanna( szerintem a wot csinalja igy is tudja szurni a csalokat)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Imre_213 · 7 hónapja
    Aslain modpack, elvileg használható minden eleme. Igaz ingyenes és akkor máris igazam lett, hogy ha nem fizetsz mehetsz, ezért lett trágya a wot, az Armored warfare klasszissal kezd jobb lenni ennél a pénznyelőnél!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 7 hónapja
     Hirtelen kíváncsi lettem, hogy mégis milyen modokat használsz..Az nem érdekel hogy Aslain, mert az a csávó packjanak a neve. Az összes többi, azon belül érdekel.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     kgergo · 7 hónapja
     Én is Aslain-t használok kb. 4-5 éve , de e miatt még soha nem kaptam ban-t. Ha "jogtiszta" Aslain modpack miatt már mást is bannoltak volna a honlap fórumán ennek nyoma lenne és szétcincálták volna a "gyereket". Heti rendszerességgel "odajárok frissíteni", de még senki sem jelzett ebben a témában. Szerintem ez így nem állja meg a helyét. A srác a reklámokból és az önkéntes adományokból elég jól megélhet, hülye lenne kockáztatni. Érdeke, hogy állandóan figyelje a tiltott módok listáját és törölje a csomagból azokat. Erre már volt is példa.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gomes · 7 hónapja
      pedig volt erröl témázás csak nem mostanság.a hivatalos forumban olvastam még 1x 2x ,hogy valaki beirta,de ilyen cimmel nagyjából ott sem fogsz semmit sem találni.Ez meg már csak azért tünik fel ,mert többször hallottam ilyen esetekkel kapcsolatban.más nem konkrét csaló mod pack igy nem is ugrik be,hogy valaki annak a használatára hivatkozna.persze lehet ez a legnépszerübb modpack.azt viszont nem tudom.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       kgergo · 7 hónapja
       Frissítések után majdnem mindig végigolvasom a fórumon az aktuális hozzászólásokat, de én eddig az általad felvetett tartalommal nem találkoztam. Hogy a "nem mostanság" alatt mi értesz, azt nem tudom.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        gomes · 7 hónapja
        nem tartalomról van szó,hanem egyes játékosok kommentjeiröl.azért irtam,hogy nem mostanság ,mert az ismerösöm kb. 2-3 éve járt igy és akkor nézegettük a kommenteket a wot cikkhez kapcsolodo forumban is.akkor is ,de késöbb is láttam ott olyan kommentet aki azt állitotta aslaint használt.pedig akkor már csak azért néztem meg általában a forumot,hogy talán irják valahol kik lettek kitiltva.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     gomes · 7 hónapja
     hát majdnem minden bannolási körnél olvasom valahol,hogy valaki az aslain packot használta és ez engedélyezett.nekem is van ismerösöm ,aki igy járt ezzel.talán érdemes lenne az aslaint kerülni még akkor is ,amikor a mod hubról letölthetö.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kertesz · 7 hónapja
     Nekem van 7 eves acc-om a 3bol amin 1 db prem tank van ,1 tier 2 es amit kaptam a reg-kor. Soha nem hasznaltam rajta premium napot nem vettem goldot nincs mod rajta megis megvan "Itt mar dolt az allitasod".Nekem is sok problemam van a jatekkal de el tudom "elkell" fogadni.Ha sok report megy rad akkor jobban figyelnek de kb 1% ,hogy jogtalanul kaptal bannt foleg elsore, masodiknal mar lehet nemi elfogultsag is reszukrol, ersd mar a gyanu is eleg hiszen voltal mar buntetve.Van megoldas :Armored warfare klasszissal kezd jobb lenni ideztelek, hasznald azt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandita1130 · 7 hónapja
  Ja és mellesleg mi vagyunk a birkák!Régen mindkét szerveren 100000 játékos volt szinte minden nap,mára a kettőn összesen nincs ennyi!Ha megálná mindenki,hogy 1 hónapig ne játszon egy csatát se akkor biztos kijavítanák a hibákat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandita1130 · 7 hónapja
  Bannolhatnák magukat a sok 5:15ös csatáért!A csodálatos MM ért,hogy 15 csatából 10 vesztes! A 4 perces csatákért mikor az ellen egyszerűen !tgyalogol rajtunk!Egyébként a COD ezt már megodotta,mert aki csal azt cak csalókkal rakja össze (győzzön akinek jobb csalása van alapon).Inkább csináljanak még egy szervert ahova csak érintetlen játékkal lehet belépni!És javítsák ki azt a k...va MMet és az RNGt!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kexzsolti · 7 hónapja
  Inkább magukkal kéne kezdeniük! Bannolják magukat A k....a kib.....ott RNG-ért és az MM miatt. Ez a két "mod" előre eldönti a csaták kimenetelét. Szóval szerintem maguknál kéne rendberakni előbb a dolgokat és után keresni a tényleges csalókat. Részemről én Solo Modpackot használok, de nem tudom, hogy bannoltak-e, mert kb 1 hete abahagytam a játékot, be sem lépek. Elegem lett.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norek79 · 7 hónapja
  "pillangó"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Peter1918 · 7 hónapja
  Nincsenek is csalók
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kingofthenorth · 7 hónapja
  Lol, engem is banoltak a tegnap 7 napra ( Kingofthenorth, ilyen statokkal hmm....... ha cheatelnèk màr unicum lehetnèk 😂..... 7 èves az accom ès kb 3 ève teljesen modok nèlkül jàtszok, (mod alatt èrtsd legàlis modpack, de leginkàbb skinek vagy remodellingek), ugyhogy ilyen ez a Dubajozàs......többè, kevèsbè csak a szerencsèn mùlik 😂😂😂
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   shoghun · 7 hónapja
   hát, ha tényleg nem cheateltél akkor para, mert kb leszarják a panasz leveleket. Én mindegyik csatám replayet mentem, és csak az egy évvel korábbiakat törlöm, hát ha segít, ha hasonló helyzetbe kerülnék. Illetve rendszeresen nyitok panaszleveleket replay-jel, hogy legyen az adatbázisukban replayem
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 7 hónapja
    Egy videójátékban nem csak csalásért büntetnek játékosokat, és mindig indokkal büntetnek. Sőt, még kárt se kell okoznod senkinek (pl játékban lelki bántalmazás <spam, flame, szitokszavak használata>, értéket károsító tevékenység <lopás, csalás, játékot akadályozó tevékenység) ahhoz, hogy jogosan büntetést kapjon valaki.
    Például ha egy bugot találsz egy nem feltétlen multiplayer környezetben, és azt kihasználod nem feltétlen előnyszerzésre, hanem szórakozásból, hiába nem okozol kárt senkinek, a licence feltétel alapján büntetést von maga után (ha jelented, az mentesíthet a felelősség alól). Ugyanígy, habár erkölcsileg támogatom, hogy WTE-vel adjunk free win az ellenünk játszóknak, és látszólag nem okozunk kárt, mégis egy "nem legális" és büntethető tevékenység.
    A licence szerződést mind elfogadjuk a játék kezdése (és minden frissítés után), de valljuk be, elolvasta már valaki egyszer is teljes hosszában az egészet?

    A panasz levelek: ha nem súlyos tevékenység miatt lett valaki bannolva, most volt nemrég amnesztia, és valószínűleg a jövőben meg fogják ezt a tevékenységet ismételni, tehát az accountjuk "vissza fog tudni" térni, de a büntetésük megérdemelten hosszabb egy hetes kizárásnál (mivel nem ez volt az első alkalom).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 7 hónapja
   " ha cheatelnèk màr unicum lehetnèk"Megnyugtatlak, nem fenyegetne ez a veszély
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kingofthenorth · 7 hónapja
    ha cheatelnèk màr unicum lehetnèk 😂, ez így helyes, barátom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 7 hónapja
   A leírásból nem értem tisztán. Használsz modot vagy nem? Tehát modpacket, skint meg remodellinget nem, de egyedi kis modokat igen, vagy fordítva?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kingofthenorth · 7 hónapja
    Nem, 3 ève teljesen modok nèlkül ( üres mod ès res mods mappàkkal) jàtszok, ès semilyen külső progit nem hasznàlok. ESL-en volt vmikor olyan lehetősèg, hogy vmi cheat szűrős progin keresztül, lehetett indìtani a jàtèkot. Valami ilyesmi kellene ide is, mindegy.....lessz időm letörölni, vissza rakni, lehet maradt vmi mod maradèk valahol, viszont ami furcsa, hogy a màsik accomat meg nem bannoltàk, elvileg ugyanazokat a mappàkat hasznàlom ott is.......
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 7 hónapja
     Használja, vagy csak kipróbálta valaki más is ezt az accountodat? Lehet ha nem is a te modjaid amik kiverték a biztosítékot.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kingofthenorth · 7 hónapja
      Erre pèldàul nem is gondoltam, (jàr a keksz) kölcsön adtam az egyik havernak, nèha be szokott lèpni helyettem, gyerek mèg, ki akart pròbàlni pàr tankot 🤔
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kgergo · 7 hónapja
   Üdv.! Volt egy 6-7 éve nem használt kis accom. Ebben csak a francia ágat fejlesztettem, de már magam sem tudom, hogy miért. Talán 2000 csata erejéig, prémium fiók nélkül a 7-es szintig jutottam. Soha semmilyen modot nem használtam, hiszen akkor még nem is tudtam, hogy léteznek ilyenek. Ránézten, de törölték és nem most. Elvileg nem tehetnék meg, ha jól tudom. Lehet, hogy valamikor ez is a BAN-hullám áldozata lett?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 7 hónapja
    vagy rosszul emlékszel a belépési adataira :p

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.