Jelenleg 415 vendég és 2 tag online

2020. szeptember 24. 06:56

[Szuperteszt] Minszk térkép változások

Írta:
(8 szavazat)
10 hozzászólás

Folytatódik Minszk térképnek finomítása is a zárt teszten, nézzük milyen újításokat alkalmaztak rajta legutóbb.

Friss verzió

A 4. zónán alkalmazva lettek a 2. zárt tesztes iteráció módosításai. Ezen változások apróbbak, céljuk hogy javítsák a terepviszonyokat és szervezettebbekké tegyék a tűzvonalakat.

Előtte/utána:

Előző verziók

Változtatások az első zárt teszt után:

A: Új átjáró került be:

B: A sugárút mentén és a szomszédos dombokra néhány új bokor lett hozzáadva, hogy több lehetőséget biztosítsanak a felderítsére.

C: A piros vonal mentén néhány új bokor került be, hogy a mindkét csapat SPG-inek egyenlő esélyeket biztosítson.

D+E: Mindkét csapat TD pozíciói fejlesztve lettek.

F: Egy épület át lett alakítva, hogy illeszkedjen a másik csapat hasonló fedezékéhez.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 25. 06:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  death_train · 1 hónapja
  Nem tudom, de én konkrétan szeretem ezt a mapot. Igen, vannak bajok vele, de hát melyikkel nincsenek? Az a bajom vele csupán, hogy nem lehet minden háztömbbe bemenni, csak körbejárni a városban, különösen a déli oldalon. Az északin ha az észak-dél sugárúton felspotolnak, van hova beugrani házak mellé, árkádok alá stb. Ugyanez délen nincs. Ott fal van majdnem végig. Ha meg döntöd a nagy fát...... Most egy kicsit nyitnak a vízköpő körül és délen.... taps taps MÉÉÉÉÉÉÉG a többi utcát/háztömböt is tessék megnyitni mindenhol, mint nyugaton. Továbbá lehet(ne) a házak közt is flankelni. Így a keleti oldal valóban csak egy CSŐ!Üdvözlöm a folyó kiszárítását. Viszont a nyugati oldalon a map szélén a bezárást nem.
  Meglátjuk (mondta a vak és lefejelte a falat). Jónak tűnik, a puding próbája az evés.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 1 hónapja
  Lassan, de biztosan tönkre teszik ezt a térképet is...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 1 hónapja
   Szerintem meg az egyik legrosszabb térkép, amin csak javítani lehet. Paris és eközött vacilláltam, melyiket tiltsam le - aztán Paris mellett döntöttem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bazsi411 · 1 hónapja
    Én, ha lehetne tiltanám prokorvkát, malinovkát, murovankát, de már 2 tiltva van. Utálom ezeket, mert megesznek az artyk és a sok kempelős med a td-k mellett. Párizst azért szeretem, mert ott legalább van játék és nem csak várunk.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 1 hónapja
     Azt gyanítom, hogy trollkodsz.Prokhorovka, Murovanka a legjobban játszható térképek, Malinovka-t én spéci rosszabbnak gondolom, mint az előző 2-t, de a legrosszabbak közé sorolni?? Na Neeeee
     És a "kempelős medek megesznek"??? Ember, miként játszol? Odavágtatsz a "kempelő med" elé?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bazsi411 · 1 hónapja
      Azért utálom pl. prokorovkát, mert ha középre megyek, akkor arty csemege vagyok, de gyakorlatilag bárhá mehetek, az artyk megtalálnak. Középen meg azért szar, mert le-fel tologatjuk magunkat a dombon, ami unalmas. Ha a fasornál kempelek, akkor meg azért uncsi, mert vár mindkét csapat a spotra, ami sokszor alig van. Ha ezt te torllkodásnak tartod, akkor én meg a te szöveged, mert én pont párizst tartom az egyik legjobb pályának.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       RockyRuciano · 1 hónapja
       Akkor egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet. Ez is valami.
       Azt azért egyszer írd meg, hogy ezt az "megesznek ... a sok kempelős med"-eket miként értetted - utána esküszöm, kipróbálom.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        bazsi411 · 1 hónapja
        Biztos találkoztál olyan ellenféllel, akik mindenféle tankkal csak kempelnek. Na ez az, amit egyszerűen gusztustalannak tartok. Nyilván egy idő után megunom az "állóháborút" és elindulok. Erre tvp, progetto, 430u, stb hátul kempelve lő ki. Naponta van egy rakás ilyen csatám. Volt mikor kivártam, hogy előbújjanak, de ez ritka, mert én játszani ülök le a géphez, nem pedig unatkozni akarok.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         RockyRuciano · 1 hónapja
         A leírásodat értem.
         De ha türelmetlenségedben odavágtatsz a kempelő med elé, az miért a térkép hibája? Ráadásul valószínűleg eme taktikát nem is az adott/kifogásolt térképekre tartogatod, így végképp nem értem a gondodat ezekkel a térképekkel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 1 hónapja
  Az utolsó két képhez annyit fűznék hozzá, hogy a szemben álló ellenfélnek sokkal könnyebb dolga van, mivel ők a fedezékükön keresztül, a "lőréseken" tudnak lőni. A képen látható pozícióból csak szerencsével lehet belőni azokon a lukakon. Szóval a másik oldalról indulva a térkép ezen fele szerintem könnyebben játszható. Ráadásul erről az oldalról indulva a két épület közötti nyílt hulldownos pozíciót sem lehet kihasználni, viszont a másik oldalról lehet (ha nincs 3 arty).

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.