Jelenleg 296 vendég és egy tag online

2020. szeptember 16. 13:58

Prémium ajánlat: HWK 30

Írta:
(20 szavazat)
7 hozzászólás

A HWK-t exportálás szánták Mexikóba, azonban végül sosem hagyta el a tervezőasztalt. A játékban - könnyű tank mivoltából fakadóan - igen hamar pozícióba érhetünk majd vele, mely utakra 410 méteres látótávja kíséri majd el minket. Német pontosságának és APCR lőszerének hála azonban meg is tudja majd védeni magát a szorult helyzetekben, ahogy a -10°-os ágyúsüllyedése is ad némi bizakodásra okot. A tank most 7.000 Ft-ért szerezhető be.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 16. 13:59
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard · 6 hónapja
  Nem.rossz kis tank, én kb úgy használom, mint a Leopárd PT-t és az 1-est és így lehet vele.jt köröket menni, de való igaz, hogy a mai kerekes világban nem igazán használható arra amire való.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 6 hónapja
  Nekem van ilyenem. A tornyot és az ammo racket sokszor X elik. Az a baj hogy a parancsnok a rádiós és ezért szivás a látótávot húzni. Turbóval egész jól megy. És a He ammó közel 100as penje elég jó papir tankok ellen. 300 at amikor valamibe sebzel hirtelen jujjjj beparázik A bourrasque imádja ha he vel oldalba verem. Sokszor gyújtom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 6 hónapja
  Berakhatnának egy normálisan kinéző, és vagány tier 10-es lájtot, akkor elindulnék a német lájt vonalon, és akkor kellene is ez a prémium tank. Ha mondjuk a tier 9-es Spähpanzer Ru 251 tankot felraknák tier 10-esnek .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 6 hónapja
   A mai világban, amikor már kreditért szép mennyiségű crew XP könyvet lehet venni. Mi értelme van tank ághoz prém tankot venni? Végülis nem mindegy hogy van-e német lightod ? Tetszik a HWK vagy sem?

   Egyébként a mai kerekes metában ez a tank jó valamire?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   CsakATank · 6 hónapja
   Elég nagy csöve van ennek is. Rakd fel. ha gondolod.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus · 6 hónapja
    Ne haragudj de ezt nem értem. Milyen csövet rakja, és mire? Nekem a német tier 10-es tank nem tetszik, idétlennek tűnik hogy az ágyú egy része kijön a tank tornyának a tetején. Nem olyan vagány kinézetre. Ezért nem megyek a német lájt vonalon, ha nem tetszik a tízes, nem megyek a vonalon.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     CsakATank · 6 hónapja
     Egy gyenge poén lett volna bocsi.
     Amúgy az a baj, hogy az EBR-ek mellett nagyon sok sikerélmény nincs a lightozásban. Talán az ELC90 az, amivel lehet passzív spottal szórakozni, de a többi kicsit szenvedős.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.