Jelenleg 292 vendég és 3 tag online

2020. szeptember 15. 11:03

Prémium ajánlat: SU-85I

Írta:
(19 szavazat)
10 hozzászólás

Egy igazi kis csecsebecse került most be a boltba a SU-85I személyében (3.200 Ft), de mielőtt ráveted magad, érdemes átolvasni a róla készült elemzést is.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 15. 11:03
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes · 6 hónapja
  játékos darab ,de ez is inkább golddal hatásos .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 7 hónapja
  Nemrég volt rewardsban. Biztos sokaknak megvan. Mennyire jó ez a tank ma? Mennyire hasonlít arra a 15k goldért vehető 3-as SU-ra a BM-ből, ami elvileg annyira brutál OP, hogy a debütálást követően a shopból is kivették pár óra mulva?
  A párja a 3-as az egyáltalán mennyire broken? Mindenkit legyaláz low tierben? Nem lehet tőle játszani?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz · 6 hónapja
   Nem volt az semennyire sem brutál, elírták az árát amit később állítólag visszatérítettek azoknak (a hülyéknek) akik kiadták érte a 15.000 goldot, a végső ára 300 gold volt (14.700-at kaptak vissza).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 6 hónapja
    Azt nem mondod komolyan, hogy visszaadtak 14.700 goldot ?

    Miután kiadtak érte 15k-t? Van üzleti érzékük. Ezt egyébként nem hiszem el. Nem mertem rákattintani a kínaira, azt hittem becsapás. Sajnálom, mert 300-at megért volna.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 6 hónapja
    Nem fizettek vissza semmi. A helyzet az volt, hogy a WG-sek elb*szták és véletlenül a kínai 4-es normál TD-t rakták be, a kis tier 3-as képével és az emberek persze egyből ráklikkeltek a kép alapján, mivel limitált darab volt belőle. Miután kiderült, hogy a WG hibázott, simán csak kicserélte a 3 SU-ra nekik.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ___V8___ · 6 hónapja
     Hogy lehet így elb@szni valamit, pláne ennyiért? Talán az ufó kérdést is megelőzi... Nem várok választ, erre nincs.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • Moderátor
      · 6 hónapja
      Amúgy azok meg ráb*sztak,akiknek bent volt a garázsában a kínai 4-es, mert azoknak eleve nem engedte megvenni cuccot a "már a garázsodban van" szöveg miatt és nekik semmiféle kompenzáció nem történt, hiába, hogy időben nyomták a vásárlást.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 6 hónapja
   Tankról nem sokat tudok mondani, de elég feleslegesnek érzem. Sok küldetés és BP is csak tier 6-tól elérhetőek.Az OP tier 3-as párja BM után tele volt a low tier. Ha most valaki lemegy tier 3-ra szinte csak BT-7 art / T-29 / T-115 / M2 med találkozik. (Tapasztalom a kis acc miatt).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 6 hónapja
    Tier 3-ban a tankrewards miatt érdemes játszani olyanoknak, akiknek kevés az ideje a játékra (én is ilyen vagyok) de gyorsan akarnak haladni a pontokkal. Az előrehaladáshoz top 10-be kell csak kerülni, pl.: egy BT-7A-val aminek van egy 164-es alfája és többnyire t3 ellen megy elegendő 1-2 lövés és voálá: top10. A csaták kis tierekben 90%-ban 3-4 percesek (bár a WG elintézte már, hogy tier8+ is ez a tax manapság, lol) a törpe mapokon, gyorsabban lehet összeszedni a pontokat. Most tökéletes az idő a tier3-as játékra, mert BP vagy más magasabb tierhez köthető küldetés/jutalom nincs. Bár ettől függetlenül is érdemes lejárni funolni tier3-ba, a magasabb tiereket sikerült a cég és a zombi játékosállomány közös megfeszített munkájával szétcseszni, ahogy ezt egy játékostársunk a minap a Dühöngő topikban kiválóan megfogalmazta. Külön ajánlom tier3-4-ben hajnalban a játékot, ahol a WG bot accountjai ellen folyik a játék - szégyenszemre hatékonyabbak, mint jó pár hús-vér játékos.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     makkosferenc@freemail.hu · 6 hónapja
     Nem tudom nekem az a bt7 arty nem jött be. Kezdjük ott, hogy nem is valódi arty. Nincs arty nézet hozzá. Össze vissza szór az a löveg, amivel szerelve van. Semmit nem lő el, úgy száll mintha egy katapulttal tüzelnél.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.