Jelenleg 434 vendég és egy tag online

2020. augusztus 25. 14:37

Prémium ajánlat: Cromwell B

Írta:
(19 szavazat)
25 hozzászólás

A Wargaming 2015 májusában adta ki a Berlin Trio-t, amikor is három prémium tankot vásárolhattunk meg. Ezek a tankok nem kerültek be az ingame/prémium shopba, csupán különleges alkalmakkor lehetett megvenni őket. A Cromwell B is ezen trió tagja, azon belül is talán a legerősebb és most pár napig ismét hozzájuthatunk 4.100 Ft-ért:

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 25. 14:39
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg · 8 hónapja
  Érdekes, én nem látok ilyen ajánlatot...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 8 hónapja
   Mivel ez a keddi "gyűjtői" akcióban jött, ami csak 2 napig szokott lenni.
   "Cromwell B Offers
   Available from August 25 at 07:00 CEST through August 27 at 07:00 CEST (UTC+2)"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 8 hónapja
  Még az olyan hülyéknek is mint nekem Pontosabban az FV4005, Conqueror, Cent 7/1 is neki köszönheti a 0. BIA-s legényeket. Ez pontosan háromszor annyi összeg mint amennyit ez a játék valójában ér a maga ingyenessége mellett
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 8 hónapja
  Ennyiért? Még a hülyének is! Jófajta!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Fekete Péter01 · 8 hónapja
  Minden évben, főleg a Berlini trióban előhozzák! A kezdetekben nagyon jó volt mint a RUDY, de most be dob kettővel feljebb, nem sokat kavar! Rohangálós, második hullámos!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleckGuszti · 8 hónapja
  Valamelyik zsellér meg tudná nekem mondani, hogy mennyit hoz átlagban?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   SilverFox · 8 hónapja
   Gondolom az első elhálás jogán öröklött genetika miatt kérdezed. Sajnos zsellérek itt nincsenek, szerintem ne vedd meg a dzsentriséghez kevés lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RedFox69 · 8 hónapja
   Kérdezd meg [moderálva] !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lidercnyomas · 8 hónapja
  Vedd, vedd, vedd!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 8 hónapja
  Szerintem Tier 6-ban a legjobb tankok közé tartozik, mert rendkívül mobilis és jó DPM-e van. Mivel a mozgás közbeni szórásai rossznak mondható, ezért menet közben nem nagyon találod el a célpontokat, ha nem vagy közel, bár az új fejlesztett forgási mechanizmus tovább növeli a mozgékonyságot és csökkenti a rossz mozgás közbeni értékeket (vstab ugye nem rakható rá), de azzal még nem teszteltem. Alternatív aktív felderítőnek is használható a mozgékonysága miatt, alkalmas arra, hogy az ember lehozzon vele egy meccset, illetve full álcával a bokorba is be lehet ülni és ha futni kell, abban nincs hiba, mert a 64km/h-t elég gyorsan eléri. Azon tier6-ok közé tartozik, amelyekkel ha nem vagyok nagyon peches, akkor tier8-ban is részt tudok venni a csatában, így nem frusztrál az ottani játék sem (ez nekem fontos szempont, hogy ne érezzem magam esélytelennek +2tierben sem).
  Természetesen a többi tier 6 prémekhez hasonlóan mérsékelten lehet vele farmolni, de azért csorog a kredit.


  Szerintem szórakoztató a tank és a 0. BIA-s legénység nekem sokat jelentett a vételnél (anno kétszer is megvettem emiatt az olcsóbb csomagot), így kb. 8k forintból anno volt 3k+ goldom, egy remek tier 6-os tankom és 2x5 fő 0.BIA-s legénység. Nekem megérte, a mai napig jó vételnek tartom.


  Szerintem az strv m42/57-nél jobb, a t34-85M-el minimum party-ban vannak, bár a sokoldalúsága miatt, nekem egy picivel jobban fekszik.

  Persze ez csak egy vélemény, várjatok meg mások hozzászólásait is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 8 hónapja
   Nos nekem mindkettő megvan, az strv m42/57-nél egyértelműen jobb, ám az orosz is jobb a svédnél. Az angolt és az oroszt egymáshoz viszonyítva én pártatlan vagyok.
   Közelharcban az orosznak kicsit jobbak az esélyei, mert némely lövések lepattannak a páncéljáról akkor is, ha prémium lőszert használnak ellene, a dpm meg alig különbözik, ami szintén az orosznak kedvez mert kevesebb lövés mellett kisebb eséllyel pattan és a modulsebzése is jobb. A sebzéscserés helyzet az orosznak kedvez szintén, viszont a cromwellnek jobb a csőlehajlása és kicsivel kedvezőbb az ágyúkarakterisztikája, ami távolabbról előny.
   A mobilitás és felderítés tekintetében egyértelműen a cromwell a jobb, ez nem kérdés. Sebezhetőség szempontjából pedig fordítva van.
   Hogy melyik a jobb? Teljesen körülményfüggő és nem lehet egyértelműen kijelenteni egyiket sem a másik rovására és azt gondolom totál felesleges is, mert más stílust igényel a két tank.
   Az orosz inkább azoknak kedvez, akik szeretnek erőből is játszani, top tierben a kettejük hasonló átütése mellett a t34/85-öt egyértelműen brutálisabbnak érzem és a hibákat is sokkal jobban tolerálja, a csata elején könnyebb vele érvényesülni. Az angol viszont gyorsabban mozog, gyorsabban lő, jobb a felderítése, ergó taktikailag jobb tank, ami viszont a végjátékban nagy előny tud lenni.
   A dolog érdekessége kettejük között amúgy az, hogy a sebezhetőséget leszámítva egyikük sem rossz abban sem, amiben a másik jobb.Szóval kijelenteni, hogy melyik a jobb tank, kb. olyan mint hogy döntse el valaki, hogy a pirosat akarja vagy a kéket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleckGuszti · 8 hónapja
   Tavesz muraklo szlobodana rampekKöszönöm az elemzés, szerintem beruházok rá
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 8 hónapja
   Szerintem prímán leírtad.Annyit tudnék hozzátenni talán, hogy a t34-85 és a Cromwell hívei között időnként hitvita dúl arról, melyik a jobb - miközben igazából arról van szó, kinek melyik áll jobban kézre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lidercnyomas · 8 hónapja
  Nem turkálok más zsebében, de ... megéri! Ez meg.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.