Jelenleg 223 vendég és nincs tag online

2020. augusztus 24. 07:07

Prémium ajánlat: E 25

Írta:
(36 szavazat)
36 hozzászólás

A kisebb csomag ára: 15.600 Ft (tank + 6750 arany + küldetések + tartalékok)

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 24. 07:08
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 7 hónapja
  Mielőtt belekezdek a mondanivalómba, le szeretném előtte írni, hogy nem jó, ha kiegyensúlyozatlanul erős egy tank, de talán a prémium tankoknál ez a jelenség kisebb, mint egyes nyeremény, vagy még inkább cw tankoknál. Azzal a jelenséggel, ha egy tank picivel erősebb az átlagnál, szerintem semmi gond nincs, mert kell, hogy legyen ahogy az életben, úgy a játékban alfának és omegának is lenni, és ilyenek éppúgy vannak a tech treeben, ahogy a prémium tankoknál is - a lényeg a leküzdhetőségen van. A csatákat illetően pedig nem az E25 és egyéb prémium tankok okozzák a kiegyensúlyozatlanságot leginkább, hanem a teljesen random matchmaker, amelyben mára már egyértelműen túlnyomórészt nem szoros csaták vannak. Úgy gondolom, mindenképpen nagy probléma, hogy van személyes értékelés, de feleslegesen - és itt arra gondolok, hogy célszerű lenne a matchmakernek játékosállományt tekintve is egyensúlyt teremteni, azaz ha az egyik oldalon pl. 5 erős játékos van és 3 gyenge, akkor nagyjából ez legyen a másik oldalon is úgy, hogy pl. ne az legyen, hogy "A" csapatban unikum játékos tier 10 chieftain, "B" csapatban unikum játékos tier 8 bármi. Nyilván megnövelné kicsit a várakozási időt, de addig amíg ez nem haladja meg pl. az 1 vagy másfél perces időtartamot, cserébe viszont szorosabb és izgalmasabb csaták lennének, addig megérné. A véleményem az, hogy leginkább ezek okozzák a villám lefolyású csatákat, nem az E25-ők, nem a Defenderek, és nem is annyira az Object 907-esek. Nem gond, ha ezzel sokan vannak, akik nem értenek egyet, de azért érdemes belegondolni.
  A prémium tank vásárlásával kapcsolatban úgy gondolom, hogy a gyenge tankokat nem igazán fogja senki megvenni. Hiába van a prémium tank kredithozama és legénységfejlődés bónusza, ha nem igazán hatékony, akkor a farmolásra vásárolt tankkal való játék sokaknak frusztráló, sikertelenségekkel teli élményeket okozhat - főleg a szerényebb képességű és tapasztalatlanabb játékosoknak. Számtalan hulladék nyereménytankomat én is vagy eladtam, vagy becseréltem jobbra. Pénzt csakis a hatékony tankokért áldoztam. Régen a WG a prémium tankokat valamivel gyengébbre akarta csinálni és szerintem teljesen logikus az a felvetés, hogy valószínűleg nem igazán voltak kelendőek. Minek szenvedjen valaki rossz tankokkal, amikor a tech tree tankokhoz is lehet prémium fiókot venni szinte potom pénzért, valamint klánban részvétellel, szakaszban történő csatákkal és időtartamos bónuszokkal ez még tovább növelhető. Aki képes prémium tankot vásárolni, annak a havi 3000 forintos prémium fiók aligha jelent gondot. Én magamból kiindulva is kijelenthetem, hogy vonzó bár a kredithozam a prémiumtanknál, főleg hogy a fiókkal is összeadódik, de hulladék tankért ahogy régen, most sem fogok adni egy petákot sem. Én hatékony élvezetes tankokkal szeretek játszani, és úgy gondolom joggal - lévén támogatom a WG-t rendszeresen és ez a jövőben is így fog történni, amíg a szeretetem a játék iránt megvan. Tudom azt is, hogy ez nem feltétlenül szimpatikus mindenkinek, leginkább talán a free playereknek; de egyfelől ma már mindenki hozzájuthat pénz nélkül is jó prémium tankokhoz időnként, tessék hát élni az ilyen lehetőségekkel; másfelől a játék fennmaradása és fejlesztése a fizetős játékosoknak köszönhető és egyébként mind közül ezt a legfontosabb tényt sokan nem veszik figyelembe; harmadrészt mindenki előtt lehetőség van arra, hogy maga is megvegye azt a prémium tankot, amire vágyik; végül pedig nem utolsósorban, annyira durván nem erősebbek ezek a prémium tankok, sőt, bőven vannak a tech tree-ben olyanok, amelyek felveszik velük a versenyt. Pl. RHM Borsig, VK100, Caernarvon, Charioter, 53TP, UDES, Panterra, T44, T28 PRo ezek mind jók, ha szubjektíven én véleményezem. Persze a prémiumok között vannak kicsit kiugróak, pl. Defender, LT432, TS5, Chrysler, Progetto, 703-ll, IS3A, E25, de kivétel nélkül simán elpusztítható mindegyik. Ha valakit mégis ennyire zavar, hogy másoknak ez megvan, akkor igenis vegyen egyet magának ezekből és ne siránkozzon, irigykedjen. Akik esetleg nem engedhetik meg maguknak, azokat én teljességgel megértem és kívánom nekik, hogy ez változzon, az elvből nem vásárolók- csak mert ilyen kijelentésekkel már nem egyszer találkoztam - gondolják végig azt, hogy bár elvből nem vásárolnak, azért a játékkal akkor is játszanak, ami kicsit olyan mintha leköpné magát a saját véleményével. Hát ennyit akartam leírni..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68 · 7 hónapja
   Hát Geralt szívemből írtál.Folyamatosan ezt szajkózom én is.JÁTSZHATÓSÁG.De sajnos szerintem soha nem fogják megoldani mert nem érdekük.A nagyfőnök nemrég azt válaszolta egy interjúban hogy unalmasak lennének a csaták ha egyenlő csapatok indulnának.Hát így meg gyorsak Ez van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 7 hónapja
  Mi ez a dömping a shopban ? Tegnap e25, borrasque, alpinaTiger, IS-3ii. Ma meg Krómvel Bé. Mire ez a kiéhezett pénzéhség? Most szervezik a karácsonyi partit?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 7 hónapja
   Mit áruljanak? Azt ami a kutyának sem kell (pl.: panther 88) vagy azt ami kell a népnek?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Uncle Sam · 7 hónapja
  Jónak jó még mindig, de csodát ez a tank sem tesz, közel sem az a b@ógép, mint aminek sokan hiszik. Ugyan még mindig tier limites NORMÁL CSATÁBAN, de most már nem csak 5db. 8-as tankkal állsz szemben hanem van úgy hogy 7/8 is akad csatánként, és azért az IS3, Defender már azért nem könnyű dió ennek a tanknak sem, főleg ha a pálya sem nem neked kedvez. Én azt mondom, ennyi pénzt tényleg nem ér, karácsonyi ládából mégis jobban megérte, de azért ha előveszem játékra mindig valahogy jobb kedvem van a játékhoz..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 7 hónapja
   Igazat adok neked, Object252U van meg nekem, és konkrétan szinte semmit nem ér ellene még prémium lőszerrel sem, az E25 csak oldalt és hátulról tudja sebezni akkor, amikor bármilyen okból kifolyólag nem tudok foglalkozni vele, vagy eleve meglep. De még akkor is sok 0 sebzést lő rám. Ez a tank a kimondottan átlőhető tankokkal szemben OP, de azért annyira nem kell túlmisztifikálni, valóban legyőzhető és nagyon sokan hogy őszintén kimondjam, ostobán is használják. Megszámlálhatatlanul sokat csináltam ki már a játékban.
   Pár dolgot leírok, amelyek a saját tapasztalataim szerint nagyon hasznosak az ellene történű küzdelmekben:
   Nem szabad mindenáron üldözni. Abból érdemes kiindulni az E25 ellenfélnél, hogy igyekeznek vele oldalba és hátba támadni minket, illetve hogy meglepetésre és kivárásos taktikára alapoz ellenünk, pl. amikor védtelen helyzetbe kimozdulunk vagy nem tudunk foglalkozni vele. Amikor felderítés alatt állunk, lehetőleg ne áruljuk el az ellenfélnek a szándékunkat, álljunk meg /artykkal azért vigyázni/, vagy mozogjunk megtévesztően hamis irányba, majd mikor lekerül rólunk a felderítettség, csináljuk tovább azt, amit valójában akarunk - a siker itt sem garantált, de hosszú távon sokkal több pozitív eredmény lesz ebből; különben pedig ha mégse jön be, az sem feltétlenül jelent vereséget a csatában. Gyengébb tankokkal semmiképpen ne vegyük fel vele a harcot, ha mégis muszáj, mert másvalakit támad és mi segíteni akarunk, akkor se közvetlenül támadjuk, hanem lehetőség szerint tartsuk felderítés alatt és lőjünk rá fedezékből - olyan pozícióból, amelyet ha elkezd rohammal támadni, tudjon más is segíteni. Szintén gyengébb tankokkal várjunk, amíg le nem sebződik kellőképpen. Végjátékban pedig sokaknak fontos lenne megérteni, hogy a magas álcájú páncélvadászokra csak egyértelmű fölényben szabad rárohanni, vagy ha vannak fedezékek és esetleg bokrok a megközelítésre. Töménytelen mennyiségű csatát látok amiatt elbukni, hogy esélytelenül rászaladnak a bokrokban rejtőző páncélvadászokra és nem értik meg, hogy néha a kevesebb több. Sok esetben a döntetlen is jó, nem beszélve arról, hogy jó esély van arra is, hogy az ellenfél el fogja veszíteni a türelmét és hibázik. Még ma is azt látom, hogy rengetegen gondolják, hogy minden játék a támadásról szól - pedig nem, legalább annyi helyzet van, amikor a védekezés sokkal jobb, illetve a taktikus manőverek is nagyon sokszor sokkal jobbak a közvetlen támadásnál, amennyiben van rá lehetőség. Amit még hozzátennék, az E25-nek hiába gyenge a páncélja, nagyon alacsony és kicsi is, az ágyúja pedig nem csupán irgalmatlan gyorsan szűkül, de ugyanennyire pontos is: egylövéses sebzéscserébe gyenge páncélzatú tankokkal emiatt csak akkor érdemes belemenni vele, ha tisztán rálátunk, van fedezékünk hozzá és nagyobb az alfánk. Persze egy adott helyzetben bejöhet, hogy jobban kijövünk, de hosszú távon ha az óvatlanságot erőltetjük vele szemben, pontosan úgy fogunk járni, mint a félkarú rablóval: sokkal többet fogunk veszíteni, mint nyerni. És eszembe jutott még valami, a repesz csúnya dolgokat művel vele, pl. bár ugyan 8-as szintű, de a HWK30 könnyű tank 240-es AP-ja helyett nyugodtan használjunk 100-as átütés feletti 320 sebzéses alfát ellene - garantált élményben lesz része, főleg a második után.
   Remélem egy-két magyar hontársam, aki esetleg kevésbé volt eddig sikeres, tudni fog ebből valamit meríteni magának. Neked pedig fórumtárs kívánom a legjobbakat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Illenatronix · 7 hónapja
   Ha rá tudsz állni az is3 seggére csúnyán megsz..ta.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 7 hónapja
    Ha rááll bármilyen ellenség büntetlenül a hátsódra, az minden esetben már régen nagyon rossz, a különbség abban van csupán, hogy mennyi időd maradt hátra a különböző ellenséges tankok esetében, ha nem tudsz megfordulni. De ha pl. IS3-mal játszom és választhatok, akkor inkább lőjön hátulról E25, mint E75, ugyanis a második ellen megfordulva is csak akkor van esélyed, ha kellően alacsony a HP-ja és rá is tudsz lőni megfelelő pontra, de még akkor is kétséges lehet. Szóval annyit akartam ezzel mondani, hogy minden relatív. Az is igaz persze, hogy az E25 leláncolhat sűrűn ha sikerül neki persze, de még így is inkább ő, mint egy E75-tel reménytelen harcot vívni, ráadásul a seggemben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 7 hónapja
  nekemrégótamegvanimádomennyi (bocsaszóközökhiányamiatt) Tökéletes ötvözete a mobilis spottereknek és a sunyi TD-knek, brutális dpm-mel és még durvább álcával megfejelve + ha évente 2x ledob tier 5-ös és 6-os, főleg kezdő játékosok közé, pláne egy nyitottabb pályára, iszonyat jókat lehet vele szadizni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 7 hónapja
  Két dolog!!!

  1 - 2017 november végén volt egy interjú egy fejlesztővel. Az többek között elmesélte, hogy az e25 olyan OP tank, hogy amikor beteszik a shopba, mindíg rossz hatással van a játékmenetre. Ha rajta mulna soha nem tennék be többet. Emlékszem erre az interjúra, mert utána két héttel vettem meg az adventi calendáriumból és később, de még abban a hónapban egy egész hétig bent volt a shopban.

  2 - Többször írták - erről is - hogy nem lesz soha többet bent a shopban. Utánanéztem és így kapásból délután ideesve egy ilyen esetet meg is találtam. Azt írja 2015-ben hogy nehéz döntés volt, hogy az E25-öt kivonják az értékesítésből,de meg kellett tenniük. Ezentúl olyan különleges prémium tank státuszban lesz, amiket kizárólag különleges eseményekkor kaphatunk vagy versenyen jutalomból. Felsorolja, hogy a " Type 59, KV-5, 105 leFH18B2, Pz.Kpfw. 38H 735 (f) and Pz.Kpfw. B2 740 (f)." szintén ilyenek. No, ha.....haha. Ezeket is mind lehet kapni folyamatosan hehe

  Az ismertető végén még írja is, hogy : "If you were planning on getting the E 25 from the shop, this is your last chance!" Azaz "Ha azt tervezed, hogy a shopból juss e25-höz, akkor ez az utolsó esélyed rá" Mindez 2015.január.13-án. Erre varjál gombot!
  https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/e25-withdrawal-sales/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KLC_KTE · 7 hónapja
   A Type 59-et nem lehet kapni. Az egyetlen tank, amire hajlandó lennék költeni a blogos accal. Egy régi kor letűnt járműve. Manapság már nagyon ritka. Mikor elkezdtem játszani, akkor még sokat mondták, hogy mennyire jó tank, mindenképp vedd meg, ha kapható lesz. Azóta is várok, de nálam bakancslistás tank. A 2017-es Karácsonyi Eventkor lehet boxból nyitni, illetve horror áron a G változatot 2x megvenni. De direktben, shopból azóta sem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ticsungg · 7 hónapja
    Már közel sem olyan OP tank ez sem, mint volt. Én egyike vagyok azoknak akik a "G" verziót birtokolják. Manapság az OP tankok ott verik be, ahol nem szégyellik. Pedig kapott egy kis Buffot is. (leheletnyit) Ja és egyáltalán nem illik rá, hogy dupla kreditszorzója van a Sima Type 59hez képest...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     siemkaktopl · 7 hónapja
     Itt EU-un még az sincsen. Sima kreditszorzóval megy a Gold Type is. Ehhez mit szólsz?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 7 hónapja
  Hát azt hiszem nem igen van az a tank amiért 1 fillért is fizetnék ebbe a foskazal játékba.Most is kibírtam majd 1 hetet.És akkor feljövök és vereség, vereség, vereség.Elmennek ezek a pics.........ba..........Ezt kellene megoldani nem azt hogy meg lehessen számolni a fűszálakat
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Illenatronix · 7 hónapja
  Jön még rátok waffentróger, ha megszorulnak karácsony előtt
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   e2c5c0cceccce7f4d8ec388edf92922d · 7 hónapja
   Bármi elképzelhető, de valljuk meg, lehet hogy a WG minden jogot fenntart a játékkal kapcsolatban, azért eléggé gusztustalan lenne ha ez megtörténne azok után, hogy elvette más rengeteg más játékostól. Emiatt őszintén remélem, hogy soha nem fog megtörténni, bár meglepődni én se lepődnék meg, bevallom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan · 7 hónapja
  Minden tank visszakerül a Shop-ba, előbb utóbb. Nyugi, ha szorul a hurok jön a Type59 is 30 ezres csomagban. Nem kell ezen sírni, mióta bekerült vagy 4szer árulták. Kipörgettem anno karácsonykor. Ennyit nem ér

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.