Jelenleg 428 vendég és nincs tag online

2020. augusztus 4. 07:51

[1.10] Verzióváltás

Írta:
(48 szavazat)
242 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2020. augusztus 4. 07:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RicsiTankos1998 · 3 hónapja
  Sziasztok!Nem tudom, hogy bug lehet-e, de most nemrég mentem egy csatát a T110E5-tel, megnéztem a gunmarkot, hogy hány százalékon van; 86%-on volt, csata után megnéztem, lement 79%-ra. 4.100+-os sebzésem volt + 1820+ assist a csatában . Akkor hogy is van ez???
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Úgy, hogy gondolom még régen állítottad fel a 86%-ot. A gunmarkod akkor frissül, amikor mész az adott tankkal egy csatát. Most mentél egy jó csatát, de a korábbi eredményeid elmaradnak a jelenlegi eredményektől, tehát az új csatáddal összeadott előző 99 meccsed átlaga 79%-ra elég most. A gunmarkot természetesen nem vesztetted el.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RicsiTankos1998 · 3 hónapja
    Még a verzióváltás napján sikerült megszereznem a 86%-ot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 3 hónapja
  Sziasztok! erről van valami szabály, hogy az álcaháló nem adhatja meg a maxot, ha már van fent kipufogó, vagy hogy büntetést kapok, ha két ugyanolyan típusú eszköz van fent? (kipufogó mellé, álcaháló már csak 4%-ot ad WTF??)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Álcaháló és kipufogó nem adódik össze (ahogy a periszkóp és távcső sem), tehát csak a nagyobb érték érvényesül, ezért álló állapotban az álcaháló, mozgás közben a kipufogó értéke számít.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ce1018 · 3 hónapja
    És ez, hol vagyon írásba fektetve? Hogy mi adódik össze, és mi nem? Mert a vstab összeadódik a fejlesztett forgási mechanizmussal...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 3 hónapja
     Próbáld ki és meglátod. Nem kerestem róla leírást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 3 hónapja
  Jól látom hogy ezekkel az új felszerelésekkel az artyk mintha buffot kaptak volna? Pl az M44 töltésideje több mint 1 mpel lett jobb,úgy hogy a pkm még nem 100as, plusz gyorsabban fordul és nem esik szét a célzókör brutálisan
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 3 hónapja
  Nagyon sokunk nem érti ezeket a nyillal jelzett felszereléseket és mit jelent, az hogy ha egyszer leszedtél a tankról egy felszerelést már nem rakhatod vissza. Erről lenne két fontos kérdésem, ami sokak számára megvilágítaná a helyzetet. Mivel mindenki ventit, rammert, verstabot használ, így mindenki találkozik ezzel a problémával. Közérdekű téma

  A képen az arl tank képe a patch után. Van rajta két nyilas felszerelés. A töltésgyorsító és a vert.stab. Mindkettőn nyilak találhatóak.

  1. A nyilas jel, arról tájékoztat, hogy nem kompatibilis a tankkal a felszerelés típusa? Jól értem? Ha rajta hagyom, fog működni vagy már ez sem?

  2. Ha leszerelem a nyilas felszereléseket fel tudom tenni ugyanabból a kompatibiliset? Mert ugye azt írja, ha felteszel egyfajtát, levétel után már nem tehető vissza. És ugye most is vert.stab van rajta meg rammer, vajon feltehetem-e a kompatibiliset, ha a nyilasat leszedtem?

  3. A jövőben, ha kipróbálás után nem válik be a felszerelés és másikat tenék rá, de idővel visszatérnék az eredetihez mégiscsak, mert az jobb feltehetem-e újbúl? Csak mert azt írta, hogy ha leszedted már nem teheted vissza? Elírás?

  Köszönöm a válaszokat
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 3 hónapja
   A lentebbi válaszokat annyival egészíteném ki, hogy töltésgyorsítót nem lehet TierIV és kisebb tierű tankra újonnan feltenni. Ez ott derült ki, amikor feleségem T6 Mediumjáról (USA TierIV) levettük az 1. osztályú töltésgyorsítót, azt gondolva, hogy az olcsóbb/alacsonyabb osztályúra cseréljük, ámde a 2. osztályú töltésgyorsítót már nem engedte feltenni - azaz végeredményben sikerült tankját lerontanom (mert az én tanácsomra vette le az 1. osztályút).Külön bibis, hogy ezt a korlátozást a WG által SEHOL nem láttam leírva + a felháborodott hibaticketet, amit feleségem nevében írtam nekik lezárták, mondván, nem hiba.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   A nyilas cucc működik a tankon. Ha megegyező speciáis slotba rakod, akkor még a bónuszt is megkapja (a képeden az ARL44 ventijét cseréld ki a töltésgyorsítóval (csak húzd át az egyik slotból a másikba).
   A nyilas cucc annyit jelent, hogy az a cucc egy magasabb tier-ű tankhoz van (8-10), működik, de ha egyszer leszeded, akkor azt már csak a megfelelő szintű tankokhoz tudod feltenni, ehhez nem, mert ide 2. osztályú cuccok kellenek, az 1. osztályúak nem jók.
   Az ARL esetében ha leszeded az 1 osztályú töltésgyorsítót, akkor azt nem tudod rá visszatenni, hanem egy 2. osztályút kell ráraknod, mert az a kompatibilis, ha mégis szeretnéd (árak kb.: 1. osztály 600.000 (tier 8-10), 2. osztály 300.000 (tier 5-7), 3. osztály 50.000 (tier 2-4))
   A nyilas cuccokat ingyen le tudod szerelni.
   A nyilas cuccok a következő patchnél automatikusan leszerelődnek és a depo-ba kerülnek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5 · 3 hónapja
    Köszi, de nem működik amit írtál. Ugyanúgy nyilas maradt mindkettő. lehet hogy ezeket a változtatásokat senki sem tudja?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 3 hónapja
     A felszereléseknek vannak "osztályuk". 1. osztály (tier 8-10), 2. osztály (tier 5-7), 3. osztály (tier 2-4). Nem biztos, hogy minden cuccnál van három szint, nem néztem meg mind, de a többségénél van.
     Az ARL-re 2. osztályú holmikat lehet felszerelni.
     Akkor miért van 1. osztályú felszerelés az ARL-eden most? Azért mert a régi ventit és töltésgyorsítót, amit rátettél anno, azt 5-600 ezer kreditért vetted. Az új rendszer bevezetésével átalakultak a régi felszerelések új felszerelésekké. Itt jön a csavar. Az új ARL-re ugye már 2. osztályú cuccok kellenek, amik többnyire 300.000-be kerülnek. Ha csak simán egy-az-egyben átalkult volna a régi (drága) az újra (régi árának kb. a fele), akkor az nagy felháborodást váltott volna ki, mert a játékosok meglopva éreznék magukat. Emiatt a WG azt találta ki, hogy a régi (drága) cuccut új (szintén drága) cuccra alakítja, hogy ne legyen sírás. Igen ám, de az új cucc (drága, 1. osztályú) tier 8-10-re való. Megtehette volna a WG, hogy mindet beküldi a depo-ba, de akkor meg azért sírtak volna a játékosok, hogy nincs pénzük felszerelni a tankjaikat, amiket eddig használtak (képzeld el, hogy akinek több száz tankja van, az hogy megszívta volna). Ezért egy olyan átmeneti megoldást talált ki (azért átmeneti, mert a köv patchn-nél automatikusan a depoba kerülnek), hogy "megengedi", hogy fent maradjanak és működjenek a magasabb tier-hez való cuccok, de ha leveszel egy ilyet, akkor azt már csak a saját osztályának megfelelő tankra (tier 8-10) tudod feltenni. Ha mégis vissza szeretnél tenni rá egy előzőekben leszedett "nyilas" ventit, azt nem tudod már megtenni, helyette venned kell egy 2. szintű (kompatibilis) cuccot és az már felmegy rá.
     Tehát a nyil azt jelenti, hogy a cucc teljesen jól működik, de magasabb tier-hez van kitalálva, ezért ha egyszer leveszed (illetve legkésőbb a következő patchnél), akkor már csak a magasabb tierűhöz fogod tudni feltenni.

     A képen látom, hogy megcserélted a ventit a töltésgyorsítóval és most már a venti alatti kis négyzet "világít", ami azt jelzi, hogy a bónusza is érvényesül (konkrétan 5 helyett 6%-ot ad).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AMD5 · 3 hónapja
      Köszönöm! Akkor mégiscsak működik még. Használom amíg el nem veszik.
      Annyit mondj meg még kérlek, hogy az a itétel, hogy nem teheted fel többet a járműre minden cuccra érvényes? Azaz amit kipróbálsz, de másikra cserélnéd egy idő után már nem lehet ugyanazt visszatenni?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       PZoli
       • VIP
       · 3 hónapja
       A nyilas cuccokat csak leszerelni lehet. Amint leszereled, megszűnik nyilas cuccnak lenni, teljesen olyan lesz, mintha most vetted volna a boltban (nem lesz rajta nyíl) és olyan tankra rakhatod, amilyenre való (tehát többségében ezek 1. osztályú cuccok, amiket tier 8-10-re rakhatsz).
       Pl.: Leveszed az ARL-edről az 1. osztályú (jelenleg nyilas) ventit és töltésgyorsítót. Ezekről lekerül a nyíl. Ezeket azért nem tudod fel rakni újra az ARL-re, mert ezek 1. osztályú cuccok, az ARL-re viszont 2. osztályúakat lehet felszerelni. Ezt a töltésgyorsítót és venti viszont fel tudod rakni tier 8-10-es tankokra.

       "Annyit mondj meg még kérlek, hogy az a itétel, hogy nem teheted fel többet a járműre minden cuccra érvényes?"
       - a fentiekből következik, hogy ha nyilas cuccot leszedtél, azt ugyanarra azért nem tudod vissza rakni, mert nem stimmel az osztálya (a cucc 1. osztályú, a járműnek meg 2. osztályú kéne), de 1. osztályúval kompatibilis járműre (tier 8-10) gond nélkül felrakhatod.

       "Azaz amit kipróbálsz, de másikra cserélnéd egy idő után már nem lehet ugyanazt visszatenni?"

       - a fentiek alapján nem tudod próbálgatni, mert ha leveszed, akkor azt az osztálykülönbözőség miatt már nem engedi visszarakni ugyanarra a tankra. (Természetesen egy adott tankon fent lévő cuccokat cserélgetheted a slotok között, ahogy már fel is cserélted a töltésgyorsítót és ventit, de ilyenkor ugye nem szereled le egyiket sem, csak a slot-jukat módosítod.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 3 hónapja
   Ami már nem müködik a tankokon azt leszedte a WG, de hülyén csinálták ezt az egészet, mindent le kellett volna szedniük nem lenne ez az egész kavarodás.

   A nyilas cuccok azt jelentik hogy ingyen leszedheted, visszatenni nem tudod mert nem egyezik az osztály. De fel rakhatsz abból másik osztályút.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 3 hónapja
    Mennyivel egyszerűbb lett minden
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siemkaktopl · 3 hónapja
  Na csak lenerfelték a prém progettót is. Nem lehet rá töltésgyorsítót tenni. Pedig nekem kötvényes volt. Már semmi sem lesz. WG sors
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNterRichie · 3 hónapja
   Ilyen nerf kellett volna a nagynak is , ha kitáraz, mert olyan a helyzet, akár mehetnénk másik tankkal a kövi csatába is. A 8-as prémiumnál valóban, a pontosság "csúszka" mintha kicsit feljebb lenne, mint volt (kíváncsi vagyok, melyik mikropatchig).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kismacko33 · 3 hónapja
   Én eddig is venti,optika,vstab kombóval használtam...de még gyorsabban is tölt és (ránézésre) pontosabb is lett
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Összesen annyi nerfet kapott, hogy nem lehet rá töltésgyorsítót rakni (ahogy az összes többi olasz auto-reloaderesre sem). Cserébe a játékosok sírása miatt felemelték az alap töltési idejét úgy, mintha lenne rajta egy beépített töltésgyorsító, de a slot az ugye felszabadult és oda tehetsz akármi mást. Szóval a prémium progetto ahelyett, hogy nerfet kapott volna, még buffolták is, mert bár így is a leg-OP-bb tier 8as med volt (konkrétan pay to win), legyen hát még erősebb. Igazából változatlan töltési idők és ágyú értékek mellett fel kéne rakni az alfáját 490-re és akkor úgy már kb. balancolva is lenne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  varsa · 3 hónapja
  Sziasztok!A Battle Pass-ban változtak a feltételek? Valahogy nem mindig ad pontot, még győztes, top 10-es csatákra sem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Ne feledd, hogy minden tankkal van egy pontlimit, ami mennyiséget össze tudsz gyűjteni (tier6 100, tier7 250, tier8 400, tier9 550, tier10 700 pont). Szóval, ha például a tier7-es T29-el elérted a 250 pontot, utána már ezzel a tankkal nem gyűjthetsz többet ebben a szezonban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ferrari-fan · 3 hónapja
  Gondoltam szólok, hogy bekerült. Lehet, hogy az 5 kulcs összegyűjtése mégis fontos volt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 3 hónapja
   Az orosz WotClue szerint 1500 ünnepi tokentért is lehet majd valamilyen tankot venni.Vegyes erről a véleményem, de gondoltam, szintén szólok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 3 hónapja
    +1: Remélem, hogy nem vágnak hozzá "ingyen" 10-es tankot mindenkihez, mert az még jobban felhígítja a tier 10-et.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 3 hónapja
    Remélem, hogy tévedsz, mert az így nagy kib*szás azokkal akik eddig költötték a tokeneket. Én kihagytam kb. másfél hónapot, ezért csak 1200 van (eddig egy álcát vettem meg), szóval nekem meglesz az 1500, de nem tartom jó ötletnek, ha ezért lehetne megkapni.
    Kulccsból is csak 2 van, szóval a 3. meglesz, de öt nem. Ugyanúgy unfairnek tartom, hogy ha hirtelen előkapnak a kalapból egy tankot, amiről szó sem volt, mert ha tudják a népek, akár csak úgy, hogy egy "titokzatos tank", akkor biztos, hogy összegyűjtik a kulcsokat és nem költik el a tokeneket.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tomato · 3 hónapja
     Szemét dolog lenne, ha tankot is ki lehetne a végén venni.Sorban költöttem el a tokeneket, mivel a nyeremény álca volt a T30 ra, amit a kulcsok gyűjtése után meg is kapsz.Így aki esetleg a tokeneket elverte és akar tankot is, az vásároljon a boltban magának, nagy csomag 50 euró, 500 token.( Feltéve ha tényleg beraknak tankot)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tiger7373 · 3 hónapja
     Sok minden unfair ebbe a játékba
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 3 hónapja
     Ezért írtam, hogy vegyes a véleményem:
     egyrészt az eddig "nagyobb a füstje,mint a lángja" 10-éves évfordulót feldobná másrészt - ha az infoszivárgás igaz - azért az a megkésett infoátadás mintapéldája lenne
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ferrari-fan · 3 hónapja
    Elolvastam.1500 token, ez eddig rendben van. Azonban a Chaffee és a 780 közti legnagyobb különbség, hogy utóbbi már bent van a játék összehasonlító részében. Továbbá WG, nem WG a 10 éves kort nem minden játék éli meg. Sőt általában csak a nagyobb "klasszikusok" és azok sem multiplayer mivoltuk miatt. Szóval lehet, hogy a 780-at lehet majd megvenni és a Chaffee-t kapjuk majd meg, mint "évfordulós ajándék". De...másfél hét és kiderül minden,
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hebrencs77 · 3 hónapja
    az melyik token a sok közül??
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 3 hónapja
     az orosz tudásom már gyenge ehhez, hogy egyértelmű tudjam, de mivel 1500-t ír, így csak a ünnepi felvonásokhoz kapcsolódóakat gondolom elképzelni (hogy mennyi ilyen tokened van, azt a játékklienmsben baloldalt középen látod).Eddig arról volt szó, hogy ezeket a tokeneket ilyen-olyan álcák meg jelvények vásárlására lehet használni, kb. a haszontalan kategóriába helyeztem, nem törődtem velük --- ha ehhez képest tankot is lehet venni, akkor erősen más a leányzó fekvése.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      hebrencs77 · 3 hónapja
      köszönöm a választ remélem igazad lesz
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       RockyRuciano · 3 hónapja
       Jobboldalt középen a garázsképernyőn látod meglévő tokeneid számát - az ikonra rákattintasz és az egész évfordulós almenü benne az évfordulós bolt stb. beindul. (tegnap este elírtam, hogy a baloldalon van --- a jobb a valós)
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       siemkaktopl · 3 hónapja
       Azt hol lehet látni hogy mennyi kulcsom van?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        PZoli
        • VIP
        · 3 hónapja
        A garázsban jobb oldalt középen-alul ott van a 10 éves évforduló tábla, rajta a tokenjeid számával. Ha ráklikkelsz, megnyílik egy ablak. Középen felül láthatod a tokenjeid számát, hogy hány kulcsod van (még egyet lehet megszerezni) és hogy mennyi idő van a következő kezdetéig.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 3 hónapja
  Eddig nem modoltam, de köszönhetően ennek a remek patchnek:
  - Keresek olyan modot, ami által minimum 15 másodpercig világít a hatodik érzék lámpája. Hiszen most már akár eddig is spoton tudnak tartani. A 10 sec spot még tűrhető volt, de innentől kezdve nincs kedvem minden csatában fejben számolni/ felmondani a szorzó táblát, mialatt az ebr 500dmg-s HE lövésekkel tesz nyomorékká.
  Újabb lépés a masszívabb kempelés felé...ggSzóval aki ismer ilyen modot, azt kérem szépen, ne tartsa magában!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Figyelmedbe ajánlom, hogy eddig is 14 sec-ig lehettél spoton, hiszen a "célmegjelölő" skill (+2sec) és az "Összpontosítás a célpontra" direktíva (+2sec) eddig is bent volt a játékban. Hozzájuk képest a "Fejlesztett rádiós berendezés" csak +1,5 seccel növeli az időtartamot.
   Nem vagyok unikum, de sokat scout-olok és ezt a cuccot én nem valószínű, hogy használni fogom, sokkal érdekesebb számomra a "Parancsnok látási rendszere", de még a "Alacsony zajkibocsájtású kipufogó rendszer" is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 3 hónapja
   Ja . Ennyi erővel már megcsinálhatná a WG hogy instant világítson a spotlámpa és addig ameddig látnak.

   Én még mindig azt mondom kár volt betenni a spotlámpát a játékba évekkel ezelött . Sokkal jobb csaták voltak nélküle.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    jaffa · 3 hónapja
    Akkor vedd le a parancsnokaidról és nó problem
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ArgHx · 3 hónapja
     Attól még az ellenségnek megmarad kedves nagytudású kollega
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 3 hónapja
      Az már legyen az ellenség baja, hogy még erre is figyelnie kelljen.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.