Jelenleg 220 vendég és nincs tag online

2020. július 31. 07:45

Gyűjts még több kötvényt!

Írta:
(20 szavazat)
25 hozzászólás

Az 1.10-es verzióval változtatnak némileg a kötvény gyűjtés rendszerén. A jelenlegi rendszerben úgy gyűjthetünk kötvényeket, hogy olyan játékmódokban csatázunk mint a Rangsorolt csaták, a Frontline vagy Steel Hunter. Ezek a lehetőségek azonban időkorlátosak és bizonyos szintű skill is szükségeltetik hozzájuk. A legkézenfekvőbb kötvény szerzési mód, hogy csak simán randomozunk:

 • Egyszintes csaták Tier X tankkal.
 • Epikus medálok és Hősi kitüntetések megszerzése Tier IV+ tankkal.

Azonban így nem láthatjuk előre, hogy hány kötvényt szerzünk majd egy csatában, sem azt hogy szerzünk-e epikus acsikat, ahogy azt sem hogy egyszintes csatába kerülünk-e. Mikor pedig kötvény szerzésre vagyunk ráállva, szeretünk előre tervezni, előre látni hogy mikor mennyi ütheti a markunkat. Ezt szem előtt tartva szeretnék érthetőbbé, kiszámíthatóbbá és átláthatóbbá tenni a random csaták rendszerét.

Kötvény szerzés random csatákban

Az 1.10-es verziótól kezdődően már nem csak egyszintes random (és Grand Battles) csatákban szerezhetünk majd kötvényeket, hanem elég lesz csak tier X-es tankkal mennünk és a top 10 alap XP szerző közt végeznünk a csapatunkban. A kapott kötvények száma értelemszerűen továbbra is teljesítményünktől függ majd:

 • Győzelem / top 3: 7 kötvény
 • Vereség / top 3: 5 kötvény
 • Győzelem / top 10: 5 kötvény
 • Vereség / top 10: 3 kötvény

Grand Battles módban ugyanez, csak a top 3 és top 10 korlát top 6-ra és top 20-ra módosul.

Ezzel az új rendszerrel minden Tier X tank akár 100 kötvényt is összegyűjthet majd hetente. Ha a tank képe fölé visszük a kurzort a garázsban, a felugró ablakban pontosan láthatjuk majd hogy mennyi kötvényt szereztünk már az adott tankkal, illetve hogy mennyit szerezhetünk még az adott héten, a tankonként megszerezhető kötvények száma ugyanis hetente resetelődik majd.

A jobb felső sarokban lévő Kötvények ikonra klikkelve láthatjuk a részletes információkat a kötvényszerzés új szabályairól.

Egyszerűbb és jövedelmezőbb

Ha aktív játékos vagy, határozottan érezni fogod az új rendszer előnyeit, annál inkább, minél több X-es tank áll a garázsodban.

Az új rendszerrel sokkal egyszerűbb lesz 50 kötvényt megszerezni, nagyjából fele annyi időbe telik majd, de ami talán még fontosabb, hogy nyerni sem kell majd hozzá.

Utoljára frissítve: 2020. július 31. 08:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 9 hónapja
  A kredit ér a legtöbbet a játékban. A kötvénnyel meg sok mindent nem lehet kezdeni. Az egész kötvény rendszer szerintem teljesen felesleges. Lehet venni 10-es tankot kötvényért, hurráááááá! Az összes nagy szar. Megvettem a 121b-t, pár csata és el is adtam. Legalább majdnem 5 milla kredit jött vele. Ha másra nem erre jó a kötvény.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Usul · 9 hónapja
  Ha nézitek a hivatalos fórumot igen durván beindult a Felszerelés 2.0 szidása ha a tervek szerint csinálják meg...
  Így már érthető ha emelik a kötvény hozamot lehet majd venni felszerelés eltávolítót kötvényért is...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Robo0720 · 9 hónapja
   Hát igen! Egyszerűen érthetetlen miért kutyulják össze a felszerelési rendszert. Ja talán azért nem fogy a plusz barázda, vizes lőszertartó CO-ós üzemanyagtartály, mert kb semmi hatását nem érezni a játékban. Pl Angol nehéztamkra felraktam a vizes lőszerrekeszt, meg a töltő is ki van képezve biztonságos elhelyezéssel, plusz még direktíva (lőszerrendező) is fel van rakva, ennek ellenére sorra lővik a lőszerrekeszt. K@pják be!!! Most majd lesz az ígéret szerint, ha... felturbózod sok kreditért (egyenlőre) 1 hp-nél megállítja a rombolást ha jól értettem. Amúgy mi értelme ezeknek a nyerhető fejlesztett felszereléseknek? Nyertem párat, egyet felraktam valamelyik tankomra és nem találom hol a fenében lehet, mert kísérletképpen felturbóztam volna 2x 2 milláért, hogy lássam, hogy b&sznwk át, de nem találom a sok közül melyikre raktam. Így csak megint szidni tudom őket.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MicsBjukenen · 9 hónapja
    Ez valóban bosszantó, hogy tankonként kell keresni a jutalom felszerelést... 124 tank a garázsban... köszi wg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Usul · 9 hónapja
  én meg ott ülök 35k kötvényen és azon gondolkodom mire költsem el...vegyek 3-3,5 olyan T8 tankot amit soha nem használok vagy egy-két használhatatlan X-t?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 9 hónapja
   Ha van kedvenc tankod (leginkább tier8 felett), akkor a következő patch felszerelés reformja után vegyél pár lila felszerelést rájuk, hogy valamiben jobbak legyenek (hátha növeli az élvezeti faktorát).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Megtorlo · 9 hónapja
   én 36,5k val mert így licit tank nem lesz az tuti
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Judged · 9 hónapja
  Jò lenne, ha az alap xp-t illetően is bevezetnèk a fenti rendszert.Bukò csata esetèn mèg mindig alig kap több xp-t az, aki top sebző volt, mint a győztes ellenfèl 0 sebzèses botja.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Bulcsu · 9 hónapja
   Ez igaz, de csak, ha az ellenfél csapattagjainak többsége nagyon jól nyomta a a vesztesben (mármint a neked vesztesben), vagy a nyertesben túl jó a csapat nagy része. (Nézd meg az "örömködőbe" megosztott 1 vesztes és 1 nyertes csatámat. Azok jó példák erre pont.) Már, ha randomra értetted. Plusz pl egy felderítőnél, akit gyorsan kilőnek ha nincs mákja, nem lenne fair, ha csak sebzésre kapna pontot. Nekem "ingyenélő" játékosként a kredit fájóbb pont vereség és jó játékom esetén. De tier 8-ig még elég jól lehet gazdálkodni vereséghullám esetén is. (Vagy 6-ig, ki milyen játékos. )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StraubZ · 9 hónapja
  Tetszik ez az újítás. 10.700. kötvényem van. Így hamarabb meglesz a 15.000 , mint hogy új 10-es tankot rakjanak a kötvényboltba
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz · 9 hónapja
  Így, a következő CW tank liciten nem 65k bond kell majd, hanem 80.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FishTank · 9 hónapja
   lesz az 100 is
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bulcsu · 9 hónapja
  Bár anyagi megfontolásból még mindig nincs 10-es tankom - free to playben játszom, a nyugdíjszelvénnyel együtt majd meg lesz egyszer - de ez ösztönzőleg hat, hogy legyen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balek · 9 hónapja
  Az jó ,ha előre lehet tervezni ,de megint a nagyok akik jól járnak. X-s szintű tank kell csak ,ami nem mindenkinek adott és nem nagy mennyiségben.Habár már maga ez a rendszer is haladás .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNknight · 9 hónapja
   Szerintem ennyi jár!Mert:
   8. éve játszom(amiben 1,5 év szünet is volt)cc 25000 csatával(ami nem is sok ennyi idő alatt),szal megdolgoztam érte,hogy "nagy" lehessek.Az elején a T-62A kihúzása a fél-egész éves terv volt nekem.Most 1 hónap alatt 1db tier X-es tankot vígan ki lehet húzni.
   Soha lyen könnyű dolga nem volt a kezdőknek.
   Örülj,hogy nem 2012-t írunk,kemény meló várna rád!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard · 9 hónapja
    Teljesen igazad van! Én is 2012-ben kezdtem és csak hosszú, kemény munkával és türelemmel lehetett kifejleszteni egy 10-es tankot. És ez az új rendszer is nagyon szimpatikus. Nem szeretek igazán 10-es tierben játszani, mert boldog boldogtalan arannyal lövöldöz (bár már kisebb szinten is) és elveszi a játékélményt, de szerencsére van 4 db artim, majd benyomom a kreditbúsztert és megyek velük tizesbe farmolni. 😁😈
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bazsi411 · 9 hónapja
     ".....kemény munkával......" Hát ez igen! Gondolom majd megszakadtál ebben a kemény melóban. Még jó ez egy játék.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AssistKing · 9 hónapja
   A játék jelenlegi állapotában 2 hét alatt kihúzol egy 10es tankot
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ArgHx · 9 hónapja
    Ne vicceljetek, pár nap alatt megvan egy 10-es tree. Prémiummal , boosterekkel egy fos kör 1000 xp…. Jó kör napi Premium szorzókkal 10k xp. Régebben vért izzadtál hogy egy körben legyen 1000 xp-d.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ticsungg · 9 hónapja
     Ne viccelj már, hogy pár nap alatt meg van egy X-es Tree. Hogy szedsz össze annyi kreditet "pár nap alatt", hogy meg legyen az összes tank? Meg ugye 50% veszteséggel tudod csak eladni, plusz a felszerelés.... Meg ugye az embernek van élete is...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ArgHx · 9 hónapja
      Én arról beszéltem ha élsz a játékbeli vásárlásokkal. Creditet vehetsz amennyit akarsz.Xp az gyorsan jön meg ott vannak a töredékek is.Tier 7-től 10-ig most huztam ki 10-es tankot 132 csata alatt. Ez 3 nap / napi 6 Óra volt nekem. Van aki 12 órát is a gép elött űl, vagy többet. Miről beszélünk? Azt irta: A játék jelenlegi állapotában 2 hét alatt kihúzol egy 10es tankot. Erre irtam nem hogy nem igaz mert sokkal gyorsabban ki lehet.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Kopasz0721 · 9 hónapja
       a leggyorsabb módszer ha veszel 1 accot kb 100e magasságában már elég jók vannak prémtankokkal meg 1 rakás tier 10-essel
       Kipróbálod a játékot rájössz,hogy nem szórakoztató hanem idegesítő , gyorsba eladod 80nér ... egy 20asér kipróbáltad mehetsz is tovább nem kell kínlódni... ha most kezdeném ezt csinálnám töredékébe lenne a tapasztalat mint így...

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.