Jelenleg 188 vendég és nincs tag online

2020. augusztus 1. 06:53

Felszerelések 2.0: Mi történik a meglévő felszereléseinkkel?

Írta:
(39 szavazat)
43 hozzászólás

Az 1.10-es verzió egyik nagy újítása, a teljesen átdolgozott felszerelési rendszer lesz (cikk #1, #2, #3). Felmerülhet hát a kérdés, hogy mi fog történni a meglévő cuccainkkal? Leszereljük őket? Vagy hagyjuk a tankokon? Lássuk:

Első és legfontosabb, hogy a jelenleg ingyen áthelyezhető felszereléseket (álcaháló, periszkóp, szerszámosláda) vegyük le a tankokról még a verzióváltás előtt, utána ugyanis már csak 10 aranyért vagy leszerelő készlet felhasználásával tehetjük majd meg ugyanezt.

A többi felszerelés simán csak átkonvertálódik majd az új verziójára, hogy pontosan mire, arról ebben a cikkben láthattok egy informatív, interaktív ábrát.

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 1. 07:04
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 9 hónapja
  Üdv. Az lenne egy kérdésem hogy tankonként csak egy specifikus felszerelés helyünk van, s két általános? Tehát csak egy felszerelést tehetünk nagyobb hatékonyságot adó helyre?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 9 hónapja
   Így igaz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  25Andras25 · 9 hónapja
  Már bocsánat egyetlenegy kötvényes tölténygyorsítót van azt is nyertem küldetéssorozattal, most elveszik tőlem ? A tesztszerón eltűnt a tankomról?...Amit meg nem leszerelek eladni ,sem lehet boltba féláron mint eddig csak megsemmisíteni?És mi az ,hogy slotvezstés? legtöbb tankomon 3/3 cucc van ,a Tesztszerón maradtak a cuccok kb mindenen kivétel a kötvényeset az sztem szőrén szárán eltűnt. Naa azt hiszem a töltésgyorsítóm megtaláltam le lett szerelve ingyen talán, autómatikusan.van pár új cucc amiről fingom sincsen mert orosz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 9 hónapja
   A lila, és rózsaszín felszerelések a depóba kerülnek minden járműről (kivétel nélkül). Tier 1-4-ben minden felszerelés lekerül a tankokról. A legfontosabb tudni, hogy semmilyen felszerelés nem lesz se gyengébb, sem kevésbé használható a patch után, szóval aggodalomra semmi ok! (Mellékesen a legtöbb tankra biztos lesz most már több izgalmas felszerelési opció)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sityu91 · 9 hónapja
  Sokaknak nehéz elfogadni a változást amint látom, de nekem speciel tetszettek az új felszerelések tesztszerón, és végre nem csak 3-4 cucc lesz amit a felhasználók alkalmazni fognak a tankokon. Eljött az idő amikor kicsit tágabb értelemben lesz lehetőség a járművek egyes gyenge tulajdonságait feljavítani. Mindíg vannak/lesznek vesztesek egy változásban. Az ember már csak ilyen, nehezen tér le a kitaposott ösvényről amit jól megszokott! Majd megszokjátok. Szép napot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 9 hónapja
   Többségében akiknek nem tetszik az átalakítás, azoknak nem a "mi"-vel van problémájuk, hanem a "hogyan"-nal.
   Jelenleg ingyen 21 db leszerelő cuccot tudsz összeszedni küldiből és az is 7 napig tart, mert naponta csak 3-at szerezhetsz meg.Továbbá 3.4 millió kreditért vehetsz még 90-et.Összesen 111, ami 37 tank leszerelésére elegendő.A játékosok többségének ennél jóval több tankja van, nem ritkán több száz.Jogos a játékosok felháborodása, hiszen ingyen csak 7 tankot lehet leszerelni, 3.4 millió kreditért még 30-at (ami már büntetés és lehúzás). Az összes többinél pedig költsd az aranyat...Ezen felül, nem láttam az augusztusi eseményeknél felszerelés leárazást (javítsatok ki ha tévedek), tehát felszerelést sem fogsz tudni akciósan venni, így ha az átalakítás miatt szükséged lenne valamire, akkor egyszerűen megszívtad.
   Azt gondolom, hogy ha alapjaiban alakítanak át egy mechanikát a játékban, azt úgy kéne csinálni, hogy minimalizálják a játékosokat ért károkat/kényelmetlenségeket. Szerintem a korrekt eljárás a következő lenne:
   - az összes tankról az összes felszerelés automatikusan és ingyen a garázsba kerül
   - 50%-os leárazás a felszerelésekre egy hónapon keresztül
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 9 hónapja
    A Gamescom (augusztus 28.) alkalmával lesz leárazás --- ezt az augusztusi előrejelzésben közzétették. Bár még pontosan nem tudni mire, de remélhetően a felszerelésekre is. Ráadásul ha a Gamescom alkalmával lesz felszerelés-leárazás, azért az azt jelenti, hogy több mint 3 hétig csak teljes áron juthatsz felszereléshez.

    Továbbá az újfajta felszereléseket mindenképpen újonnan kell megvenned, ezt még nagyobb bibinek érzem. Raktárról ugye nem dolgozhatsz + az elején sokan sokfélét kipróbálnának. Ez TierVIII vagy fölötti tanknál 600k kreditet jelent felszerelésenként. Ok, hogy nem cserélem le 3 felszerelést kompletten, de azért et már megérzi az átlag. Ráadásul ez 1-2 tankra ill. felszerelésre még OK, de több tanknál már nagyon sok - unikum számára pár milla kredit nem tétel, de a játékosok többségénél azért számít. Kíváncsi vagyok, ez miként hat a tankok változatosságára majd ebben a 3 hétben.+ A WG az egész problémát eliminálhatta vagy legalábbis csökkenthette volna, ha az átállást követő pár napra betesz egy felszerelés-leárazást. A probléma előrelátható, a megoldás is egyszerű lenne, de a WG a jelek szerint azt szereti, ha kritizálják ....
    A többivel maximálisan egyetértek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sezamme · 9 hónapja
  Az jutott eszembe, hogy azoknál a járműveknél amiknél ugyan kompatibilis lesz a már felszerelt eszköz, viszont slotot veszítenek, ott melyik slotból kerül vajon automatikusan a garázsba a cucc? Mert ugye ha csak két slot lesz a tankon később, és most leveszek egy felszerelést a háromból (mindegyik goldért szerelhető le), akkor az 10 aranyba fáj, a patch által automatikusan leszerelt cuccok viszont ingyen kerülnek a garázsba -> ezzel meg lehet úszni 10 aranyat. Ha a patch pont azt veszi le, amelyiket amúgy fent hagynám, akkor patch után 10 aranyért leveszek egy felesleges felszerelést és ismét 10 gold mínuszban vagyok. Engem nem fog megterhelni az a 10 arany, de aki free-to-playben tolja, annak fájhat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 9 hónapja
   Tier 1-4 minden felszerelés lekerül automatikusan.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano · 9 hónapja
    Kiegészíteném: egyrészt az átálláskor valamilyen algoritmus/elv alapján leszerelő készleteket osztanak ki ingyen - én speciel 16 db ilyen leszerelő készletet kaptam a teszten.
    Másrészt van egy homályos és általam nem megértett furcsa mechanizmus is: ez kb úgy néz ki, hogy bizonyos esetekben/tankoknál a felszerelés rajtamarad a tankon, de ha leszerelem a tankról, akkor utána NEM szerelhetem vissza. Azt hiszem, hogy ez a mechanizmus csak a Tier1-4 tankokra vonatkozik, mert ott bevezetik a felszerelések darabszám szerinti korlátozását. Nekem a Luch van egyedül ilyen "érintett" tankom, de a teszt elején a próbálgatás során pont leszereltem róla felszerelést, így nem tudom reprodukálni a konverziós állapotot, de kiindulásként 3 felszerelés volt rajta (venti + távcső + periszkóp) a teszten is, nem szedtek le róla semmit és nem küldtek automatikusan a garázsba.Aki hasonlót tapasztalt, és tudja a hogyan/miértet, leírhatná - előre is köszönet.(az élesben én nem szedek le a Luch-ról semmilyen felszerelést, hátha lesz a felszerelés rajtamaradása miatt egy egyedi "szuper-Luch"-om).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 9 hónapja
    Köszi az infót!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 9 hónapja
  Ha jól látom akinek álcahálója van, az át lesz konvertálva a kettes típusra, ami 100 000 kredit, és a két álca közül a drágábbik. Nekem van 17 db, a legtöbb nyeremény. Most ha eladok egyet azért kapok 50 000 kreditet. Ha megvárom az átkonvertálást (verzió váltást), ugyan úgy ha eladom 50 000 kreditet kapok érte, hacsak lenem lesz árazva, mert pl 50%-os kedvezménynél nem volna értelme eladni mert csak 25 000 kreditet kapnék. Ha tízet eladok az 500 000 kredit. Nem gyűjtőm, arra rakok majd amiről nem is szeretném már levenni, verzió váltás után.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  abraxas_ur · 9 hónapja
  Ha rajta akarom hagyni, akkor is vegyem le?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti · 9 hónapja
   Én azt tanácsolom igen, főként az álcahálót, és a javítókészletet, ugyanis azokból lesznek különböző osztályok, és az alacsonyabb osztályú olcsóbb, és ha rákonvertálódik a jelenlegi a tankra, akkor kreditet veszthetsz vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  balek · 9 hónapja
  Ahogy én látom sikerült megint az egyszerű dolgokat megbonyolítani .pedig az egyszerűbbet mindig könnyebb kezelni.Ha távolabb akarsz látni felraksz egy távcsövet vagy periszkópot.Ha gyorsabban akarsz tölteni ,hát töltésgyorsítot,de összegyúrni meg szétosztani meg rá szabni ,meg különböző rögeszméket kitalálni ,hát ....! Úgy baromság ahogy van ! Szerintem. Persze ,mutatni hogy mi csinálunk valamit ,az ! Mi volna ha valami értelmeset csinálnának ?Van elég probléma ,azt még gyártunk hozzá még .Ha csak azt nézem hogy a játékos létszám a januárihoz képest mintegy 25-30%-val csökkent,hát van elég probléma .
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 9 hónapja
   Nem értem , mindenhol ez a hőbőrgés megy. Nem muszály semmi új dolgot használnod, felrakhatod a régi cuccokat, semmi kár nem fog érni téged. Mi volt eddig? Ez volt a standard kb a tankok 80%-án - Töltésgyorsitó - Stabilizátor - Ventilátor / Optika. Miért baj hogy most változatossá teszik és több lehetőséged lesz személyre szabnod a tankodat?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Khaled · 9 hónapja
    Ahogy leírtad a tankok 80%-nál ugyanazt a felszerelést használták. Mivel ezek csak virtuális eszközök, nincs a nem haszáltakból több millió legyártva. Nem porosodnak kihasználatlanul, drága pénzért fenntartott raktárakban. Viszont az új fejlesztések rengeteg pénzbe és munkaórába kerültek, amit másra is lehetett volna fordítani. Azzal pedig, hogy alacsonyabb tierben elvesznek slotokat saját maguknak okoznak kárt, hiszen kevesebb felszerelés, kevesebb költés. Ez igaz a vituális pénzre ( credit ), és igaz az aranyra is, amiért esetleg leszerelték őket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol · 9 hónapja
   "Ha csak azt nézem hogy a játékos létszám a januárihoz képest mintegy 25-30%-val csökkent,hát van elég probléma ."
   Szerintem ez teljesen normális. Valószínűleg a legtöbb játékban így van amit nem csak a gyerekek játszanak.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kovacsisti69 · 9 hónapja
    Hát ha azt nézem hogy az 1.6-tól kezdve teljesen szétcseszték a játékot,mert szét , a szaros kezdő játékosok miatt a -25% rng,a szétkúrt fejlesztési fa,20 csata után miden majom 10 tier ben játszik stb stb.Néhány nemezetnél ha van 1 db 10 tierű tankod akkor vehetsz csak úgy 9-10 es tierű tankot. A játék sajnos 1 rakás szar lett. A havi több 100 csata helyett nekem is csak 50-60 csatám van.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     lali100 · 9 hónapja
     Ez valóban igy van.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 9 hónapja
  Hali.Hát szerintem bármit csinálhatnak ezzel a játékkal nem lesz jobb amíg az MM szopatását nem oldják meg.Már pedig nem fogják mert nem érdekük.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 9 hónapja
   Ezt kötelező témától függetlenül odaböfögni minden cikk alá?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gomezz007 · 9 hónapja
    És neked, kötelező mindenkibe belekötni?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.