Jelenleg 264 vendég és egy tag online

2020. július 2. 14:14

[Szuperteszt] Új VIII-as amerikai medek a zárt teszten!

Írta:
(19 szavazat)
5 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2020. július 2. 14:15
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ríviai Geralt · 6 hónapja
  Egy klasszikus elég jónak tartott T44/100 közepeshez viszonyítva ennek a T42-nek sokkal magasabb a prémium átütése, sokkal erősebb a tornya, jobb a csőlehajlása, nem lassabb és nagyobbat is sebez, egyedül a töltése gyengébb valamivel, persze ezek előzetes papír adatok - de a jelek szerint továbbra is a régi tankok gyengülésének irányába visz ez a tank is.

  Közepes tankoknak egyébként nem adnék nagyobb átütést, mint amekkora van a nehéz tankoknak adott szinten - 10-ben sem, főleg kumulatívnál: vicces hogy a a 60TP nehéz tank 152-es kumulatívja kisebb átütést tud, mint egy közepes tanké, pedig a lőszer valós működése alapján a nagyobb kalibere miatt becsapódáskor sokkal több aktív anyag állna rendelkezésre bármilyen páncélzat átégetésére, tehát abszolút indokolt lenne a fordított felállás.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 6 hónapja
   Nekem a tech tree-s T-44 ugrott be. Szegény már vagy harmadjára kapja a nyakába a powercreepet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Roreno · 6 hónapja
   Olyan brutális módon következetlen és anomáliákkal teli a játék, hogy már tényleg nem szabad semmin meglepődni. Az biztos, hogy nem az igényes, precíz, elemző típusú emberek az első számú célközönség.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ggamer4 · 6 hónapja
  Ezek nagyrészben már bent lévő tankok módostíott változatai ahogy látom. A T42 egy M46-ra hajaz, a T77 meg egy T57 torony és egy T54E1 test. A karakterisztikáik eddig nagyon megfelelnek tier8-ba szerintem. A T77 ugyanúgy mint a T57 heavy egy kissé talán kevés lőszert visz, meg kell majd nézegetni hogy potyogtatja az ember, ha így marad.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Totti5 · 6 hónapja
   A T42-ről nekem a Bulldog/T37 ugrott be elsőre. Néha megy a viccelődés WoT-os csoportokban a különböző tankok test-torony keveréséről, de ahogy látom a WG ebből valóságot csinál.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.